Julegavetips: Venninne, mor eller søster

Ting du kan kjøpe til mamma, kan du ofte kjøpe til søster eller venninne også, så jeg tenkte like gjerne å lage et eneste gigainnlegg med mine julegavetips. Håper du kan plukke opp noe nyttig, og la deg inspirere 🙂

♥ Undertøy: En jente kan vel aldri få nok undertøy? Det å føle seg litt ekstra fin helt innerst kan ha mye å si, spesielt om hun har noen å vise det til 🙂

♥ Pysjamas: Alle jenter bør ha en myk og deilig pysjbukse å krype inn i når som helst, gjerne en som i tillegg er litt søt. H&M har mange rimelige og fine alternativer. Dersom du vet at hun ikke er noen fan av pysjbukser, kan en kimono også være en fin gave.

♥ Tøfler: Fuzzy tøfler å stikke føttene inn i om morgenen, kvelden eller når som helst på vinterstid? Ja, takk! Accessorize, H&M, Lindex og Åhléns har mange fine akkurat nå.

♥ Parfyme: Min favoritt er Lolita Lempicka, og selv om jeg får den i gave ganske ofte, gjør det meg ingenting. Parfyme kan jeg aldri gå tom for!

♥ Toalettmappe: Kjøp en toalettmappe fra Lulu’s da vel? De er jo SÅ lekre og gjør det ekstra gøy å finne frem sminkesakene. Ellers finnes det mange andre og rimeligere alternativer.

♥ Sminke: Selvsagt! Det er alltid gøy å prøve noe nytt, hva med en fin leppestift i en litt knall farge, eller en god primer?

H&M / Lindex / H&M / StudioMakeUp / Lulu’s / Lolita Lempicka / H&M / Deborah Lippmann / H&M 

♥ Smykker: En jente får aldri nok smykker. I år skal det gjerne være store halskjeder og enda større øredobber, og dess mer glitter jo bedre! Sats gjerne på glitrende smaragdgrønt eller rødt, perfekt til årstiden og kanskje også noe hun kan bruke til nyttårskjolen? Billigkjedene har et utrolig lekkert og bredt utvalg nå, det er bare å starte jakten!

♥ Smykkestativ: Det finnes mange fine måter å oppbevare smykker på, og utvalget innen smykkestativ eller andre kreative løsninger er stort. Jeg laget et helt innlegg om dette for noen uker siden, sjekk det ut her.

♥ En fin varmeflaske: Jeg fikk en av jentene til jul i fjor, som er fra Accessorize. Kjempefin! Utvalget her er også stort, blant annet hos landets mange apoteker.

♥ Te eller kaffe: Stikk innom Stockfleths eller Tim Wendelboe og kjøp en pose deilige kaffebønner som de kan kverne for deg. Kjøp en fin beholder å ha det i, så har du en kjempefin gave. Det samme kan du gjøre med te, jeg nevnte jo Harvey & Sons tidligere i dag, og her får du te i utrolig lekre oppbevringsbokser.

♥ Servise: Jeg er avhengig av Green Gate, og har per i dag 4 forskjellige mønster som alle kan mikses med hverandre. Green Gate får du tak i på nett eller i de fleste interiørbutikker. Ellers har både Åhléns og Nille et rimeligere utvalg av kjempefint, søtt og romantisk servise.

♥ Abonnement på blad: Dette er jo en gave som passer så og si alle! Hvem sier nei takk til sitt favorittblad i posten en gang i måneden? Abonnement trenger ikke koste mye, du kan få det helt ned i 198,- for 6 måneder 🙂

♥ Hjemmelaget bakst på fine krukker: Lag noen fine cupcakes, franske makroner, mandelstenger, biscotti, hennes favorittkjeks eller andre godsaker som du kan legge i fine bokser eller krukker. Vær gjerne litt kreativ og lag dine egne labels som du kan lime utenpå for eksempel. Panduro har masse fine hobbysaker!

♥ Kokebøker og bøker: Utvalger er enormt, og en dame får aldri nok inspirasjon innen bakst og mat. Her kan du jo kjøpe nesten hva som helst, sammen med for eksempel noen fine cupcakesformer, en fin ildfast form, eller andre matrelaterte ting.

♥ Gavekort på Mester Grønn: Blomster! Sukk. .

♥ Billett til Liseberg eller Tusenfryd: Kanskje dere kan ta en langhelg sammen i hovedstaden eller i Gøteborg, og i tillegg kombinere det med karuseller? Å leve ut barnet i seg en gang i ny og ne er bare sunt, og karuseller er jo så gøy! Sukkerspinn hører også med 🙂

♥ Bilde av dere i fin ramme: Jeg tror ikke jeg vet om noen som ikke setter pris på en slik gave, dette er topp for både søsken, venninner og mødre.

♥ En god flaske vin eller champagne: Alltid en vinner!

♥ Duftlys: Jeg elsker duftlys, de skaper alltid nydelig stemning, og når det i tillegg lukter deilig får jeg aldri nok. Hva med å kjøpe et eller flere duftlys sammen med spaprodukter for eksempel? Sjekk ut VoluSpa sine fantastiske produkter her (adlink) De har veldig fine duftlys, som både ser og lukter helt amazing, i tillegg til duftstix og aromadufter i lekker forpakning.

♥ Spaprodukter: Ole Henriksen har mange gode produkter, spesielt Lavender Body Oil er noe jeg anbefaler som et spaprodukt. Ellers er alltid en god ansiktsmaske eller skrubb også en sikker vinner. Sats gjerne på Walnut Complexion Scrub, Sugar Glow Face Scrub, Firm Action Mask eller Blueberry Enzyme Mask.

VoluSpa / Tusenfryd / Ole Henriksen 

Ellers har du alltid klær, sko, scrapbook-album med bilder, musikk, billett til teater eller stand-up også.

Håper tipsene kommer til sin rett 🙂 Sjekk gjerne dette innlegget for tips til kjæresten også.

104 kommentarer

 1. Tusen takk for tips!! Nå vet jeg hva jeg skal gi til søsteren min 🙂

  Kunne du laget et innlegg om gavetips til fedre?? Faren min er såååå vanskelig å kjøpe julegave til!!

  – klem

  1. Fotballfrue

   sjekk gavelisten til kjæreste, kan også brukes til far 🙂

   – C

 2. Hei kjære Caroline 🙂 Du fikk meg innpå mange gode ideer til julegaver 🙂 Også kom jeg på at jeg ønsker å lage hjemmelagde sjokolader i en fin boks! Så lurte jeg på, for jeg tenkte å bruke oppskriften på sjokolade hjertene du laget til Valentine! Så spørsmålet mitt er hvor lenge i forveien av jul kan jeg lage disse og likevel få sjokolader som har god holdbarhet? Hadde blitt veldig glad for svar 🙂

  Også må jeg si at du er en helt fantastisk person, som jeg virkelig ser opp til! Du er til stor inspirasjon, og jeg får alltid et smil om munnen når jeg leser bloggen din! 🙂

  Stor klem til deg! 🙂

 3. Så fint innlegg!! Det kan bli nyttig:)

  Men jeg er på utkikk etter ny vinterjakke, og lurer på om du har noen forslag?:)

 4. Supert innlegg! 😀

 5. Hvor lenge varer rabattkoden på den te-siden du la ut i forrige innlegg? 🙂

  1. Fotballfrue

   10 dager 🙂

   – C

 6. Julegavetips til menn!!:) sliter veldig med å finne noe til kjæresten min. sukk..

  1. Fotballfrue

   Har laget en diger guide, det står jo i dette innlegget 😉 Link: http://fotballfrue.no/?p=20709

   Klem!

 7. Kjempeflotte tips! 😀

 8. Hvorfor nevner du ikke opplevelsesgaver på listen din? 😉

 9. Tusen takk for alle de gode tipsene. Kommer godt med nå rett før jul 🙂

 10. Det er noe som mangler maling og moro eller Day Spa på listen din

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *