I vintersolen

Sko Bubbleroom / Skjørt BikBok / Genser BikBok / Jakke Sara Kelly – Ellos / Skjerf Wild Wool / Veske Mulberry / Lue Lindex 

Kjørte på med min nye favorittlue i dag, helskjønt med hodeplagg når vinden biter tak i ørene. Nå kom jeg akkurat hjem fra Oslo, og et møte der, og kjenner at det skal bli godt å slippe bilkjøring. . for noen dager. Reiser til Sarpsborg på fredag, for både familiesammenkomst, ODD-kamp og festligheter, men tiden mellom nå og da skal jeg virkelig bruke til å la bilen stå. Utover det skal jeg bare bruke kvelden til litt research til bloggen og innlegget om festkjoler. Tenker å finne noen for både luksus, budsjett og midt i mellom. Deretter blir det middagslistelaging som vi droppet i går, og lesing i boken *måsnartbliferdig*

Jeg tar min treningsfrie dag i dag kjenner jeg 🙂

Forresten! Jeg har blitt intervjuet av den amerikanske bloggeren Lauryn, som har bloggen The Skinny Confidential. How cool is that? Sjekk ut intervjuet her *smilefjes*

Håper deres tirsdag har vært fin!

118 kommentarer

 1. I forbindelse med kjoleinnlegget som du skal skrive så vil jeg tipse alle kjoleglade jenter der ute å ta en tur innom Kouture, på Arkaden i Oslo – eller på kouture.no. Her har de kjoler fra både Lipsy, Sisters Point, AxParis – og ikke minst Sherri Hill!!! Noe for enhver prisklasse med andre ord 🙂

 2. Kjempe koselig intervju! 🙂 Men hva skal du samarbeide med «The Skinny Confidential» om? 🙂 🙂 Eller mente hun bare at du ville la deg intervjue?
  «When I found out she wanted to collaborate with TSC, I nearly died of excitement.» Klem fast leser 🙂

 3. Syns du er ei artig jente med mange fine egenskaper og fornuftige tanker!
  Men jeg fatter og begriper ikke at du ikke ser hvor grusomme alle disse store og klumpete skoene er på deg. Du som er så liten og nett ser ut som du har fått et par med ekstra store klover. Disse skoa du viser i innlegget ditt i dag er , i mine øyne, utrolig stygge!!
  Men ikke bry deg om meg og mine meninger, stå på som du pleier du Fotballfrue og inspirer og gled 🙂

 4. Karoline

  Kjempefint intervju, flott at til og med amerikanere legger merke til deg, det sier litt 🙂 Jeg hadde forresten satt stor pris på om du ville lage en bokanmeldelse på «50 shades of grey» når du er ferdig med å lese den. Eller, ihvertfall fortelle litt om den, og anbefale den/ikke anbefale den. Klem 🙂

 5. Hei 🙂 Ville bare si at jeg leser bloggen din jevnlig og blir glad hver gang 🙂 Du er en inspirasjon for meg 🙂
  Har bare et spørsmål, som kanskje er litt rart.. Kjører du bil med JC og andre veldig høyhelte sko? Syns det ser vanskelig ut bare å gå med dem jeg….
  🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de kjører jeg med 🙂 Har brukt hæler siden jeg var 16, så jeg tipper øvelse gjør mester 😉

   Klem!

 6. christina

  Hei Caroline 🙂 Kjempefint antrekk! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i skoa? Jeg har hatt litt problemer med å velge riktig str på sko fra bubbleroom, og jeg har lagt merke til at du og jeg har samme størrelse på de skoa du har sagt din str på 🙂

  1. Fotballfrue

   I disse har jeg 39 🙂

   – C

 7. Hei! Jeg leste intervjuet ditt, og jeg kjenner at jeg reagerer veldig på måten du formulerer deg rundt det å være en inspirasjon for andre ifm et fremtidig svangerskap, og det å vise at det å bli mamma ikke trenger å ødelegge kroppen. For det første syntes jeg det er noe som er litt trist med det fokuset på den måten at det skal til å fortsette i samme stilen som nå for å være fornøyd som gravid. Det er en helt annen tid, og det skal det kanskje være også? Jeg har selv alltid trent mye, men når jeg ble gravid var jeg helt utslitt, trøtt og kvalm spesielt de første 3 månedene. Jeg orket ikke trene og det var viktig tror jeg å akseptere at kroppen din driver med et enda viktigere prosjekt. Etter de første 3 mnd ble jeg bedre og mer aktiv igjen, men ble frarådet aktiv løping etc fra 6 mnd fordi det forårsaker varig slitasje på bekken, rygg og ligamenter. Jeg tror det er utrolig viktig at folk som inspirerer andre- slik som deg- klarer å kommunisere at det ikke er om å gjøre å klare alt og være gravid samtidig, men å akseptere at det som er viktigst akkurat da er å akseptere og omfavne at det er en helt annerledes tid med et mye viktigere fokus enn det- nemlig å skape et nytt liv! Å stresse med kropp, vekt og trening tror jeg for mange blir et usunt stress som påvirker barnet negativt. Jeg mener selvsagt ikke at det er om å gjøre å bli passiv sofapotet men at det er viktig å legge lista et annet sted og innse at det er en viktig prioritering. Dessuten- når du sier at du ønsker å vise at kroppen ikke må bli ødelagt av å bli mamma, så er jeg forsåvidt helt enig med deg- og det å komme i gang med trening når kroppen er klar for det er lurt- men det fremstår for meg som at kroppslig forandring for deg er ødelagt? Er kroppen ødelagt om den forandres? Min kropp er ikke så annerledes, men noe mer formfull enn før graviditeten. Betyr det ødelagt? Det kan hende du ikke mener ting så bokstavelig som det fremstår, men jeg håper- mest av alt for din egen skyld- at du ikke legger så strenge standarder for deg selv den dagen du kommer i en slik situasjon. Tenk om du blir dårlig som tusan og har mer enn nok med å komme deg gjennom dagene, eller får andre kompikasjoner- og samtidig føler du skal inspirere andre når det kommer til kropp, trening etc??? Jeg vet du tidligere har sagt «hvis jeg er heldig og er frisk» så skjønner at du forstår at helseplager og ting kan oppstå, men tror du ikke det at alle som følger deg forventer dette av deg som resultat av at du selv formulerer slike forventninger til deg selv vil påvirke deg og stresse deg? ikke minst- påvirke og stresse andre i samme situasjon som lar seg «inspirere» og pålegger seg selv de samme foventningene. Det syntes jeg er trist og uheldig.

  1. Nå legger du ord i munnen min og trekker dine egne konklusjoner om hva jeg mener. Kroppen er stadig i forandring, ergo vil den selvsagt ikke være ødelagt om den forandres.

   Svaret mitt var også under forutsetning av at jeg er frisk gjennom et eventuelt svangerskap.

   Mener du det er uheldig at jeg påvirker friske, gravide kvinner til å holde seg i form under svangerskapet?

   Jeg har svart på dette spørsmålet her; http://fotballfrue.no/?p=20614

   – C

   1. Får jo et inntrykk at kroppen for enhver pris ikke mål forandres, annet enn en liten kul på magen når du event. blir gravid. Er ikke overrasket over at du kommer med slike utsagn. Du er utrolig utseendefokusert, men sånn er det jo bare…her må det trenes for enhver pris.

   2. Hva mener du nå, Tine? I det ene øyeblikket snakker du om at man får inntrykk, i det neste snakker du omutsagn. Det er to forskjellige ting, så her snakker du mot deg selv. Forøvrig svært morsomt at du åpenbart tror du vet så mye om meg.

    Kroppen forandres hele tiden, svangerskap eller ei. Jeg trener for helsens skyld, men under et svangerskap vil jeg også trene for å raskest mulig komme ned i normalvekt. Regner med at det er noe de aller fleste ønsker etter en graviditet. Helt normalt å ønske det. Handler ingenting om å være utseendefokussert.

 8. Hei Caroline:) jeg lurte bare på hvor høy du er?

  1. Fotballfrue

   170 🙂

   – C

 9. hi Caroline!!! i found your blog via bloglivin’ and it’s amazing!!! congrats for your work and your outfits, you always look amazing!

  i just got a question for you, the shoes (that i looooove!) are they truly comfortable??do they fit small or normal? i’m thinking about buying them 🙂

  thaks in advance and lots of kisses from Spain 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

   Yes, the shoes are actually very comfy 🙂 They are true to size!

   Hugs 🙂

 10. 3barnsmor

  Så morsomt med det intervjuet!!
  Interessant det med å beholde kroppen som den engang var etter at man får barn.
  Jo yngre man er jo lettere er det, men det krever disiplin i lange baner, og det virker det jo som du har!
  Jo flere barn man får jo vanskeligere blir det.
  Så det jeg skulle si, når du skal bevise denne teorien din, skaff minst 3 barn 😉
  Se bare på nydelige Heidi Klum 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg mener absolutt ikke at den skal bli som den er nå, for det regner jeg med er ganske umulig. Jeg vil sikkert få større hofter og endre noe fasong, men det er formen jeg er opptatt av. At jeg kan være i like bra form, like sprek og stram, om du skjønner. Det er jeg mener 🙂
   Ja, Heidi er et flott eksempel!

   Klem 🙂

 11. Så utrulig fine bilder 🙂

  Nydelig antrekk.

 12. Hej Caroline!
  SNÄLLA, SNÄLLA, kan du visa med bilder hur du gör dina fina lockar/vågor du har nästan varje dag? Samt med de stylingredskap/verktyg du använder. Eller kan du hänvisa mig till ett äldre inlägg där du visar det?
  Tacksam för svar
  Elisabeth

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *