I vintersolen

Sko Bubbleroom / Skjørt BikBok / Genser BikBok / Jakke Sara Kelly – Ellos / Skjerf Wild Wool / Veske Mulberry / Lue Lindex 

Kjørte på med min nye favorittlue i dag, helskjønt med hodeplagg når vinden biter tak i ørene. Nå kom jeg akkurat hjem fra Oslo, og et møte der, og kjenner at det skal bli godt å slippe bilkjøring. . for noen dager. Reiser til Sarpsborg på fredag, for både familiesammenkomst, ODD-kamp og festligheter, men tiden mellom nå og da skal jeg virkelig bruke til å la bilen stå. Utover det skal jeg bare bruke kvelden til litt research til bloggen og innlegget om festkjoler. Tenker å finne noen for både luksus, budsjett og midt i mellom. Deretter blir det middagslistelaging som vi droppet i går, og lesing i boken *måsnartbliferdig*

Jeg tar min treningsfrie dag i dag kjenner jeg 🙂

Forresten! Jeg har blitt intervjuet av den amerikanske bloggeren Lauryn, som har bloggen The Skinny Confidential. How cool is that? Sjekk ut intervjuet her *smilefjes*

Håper deres tirsdag har vært fin!

118 kommentarer

 1. Du gjør IHVERTFALL den rødmalte låven more fresh ;)))

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you 😉

 2. Nydelig antrekk, som alltid. Jeg lurte på hvor jeg kan finne klippet av deg fra der du var på Senkveld. Jeg har lettet etter den ganske lenge nå 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan du se på tv2 sumo tipper jeg 🙂 Her er i hvert fall link til et intervju jeg gjorde backstage: https://www.tv2.no/underholdning/senkveld/hva-er-meningen-med-livet-3746237.html 🙂

   Klem!

 3. Veldig gjennomført antrekk. Likte spesielt godt detaljene som luen og de nye skoene fra Bubblerom. Du er så vakker, Caroline! Du rett og slett stråler om dagen:)

  Ønsker deg en riktig fin tirsdag!

  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

   Klemmer 🙂

 4. Så fin du er!! 🙂 Digger lua! OG SKOENE <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 5. Åh så kallt ni ser ut att ha!
  Nu längtar man verkligen till Mexicos stränder, här är det sista veckan på fotbollssäsongen och än är det inte ligan avgjord. *ont i magen*
  Klem!

 6. Åh, du er så nydelig!!:))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Du gjør meg glad 😀

   Klem!

 7. Marita Ø

  Å, så lekker du er! Nydelig høstantrekk 🙂 Fortsatt fin tirsdagskveld til deg 🙂

 8. Alltid så fin du, Caroline!:) Håper du får en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, vakre!

   Klemmer <3

 9. Kjempefint antrekk! 🙂 Misunner deg så innmari den Mulberryveska di! Fann akkurat ut i dag at prisen på Mulberry kjem til å stige, kjempekjipt når eg enda ikkje har tatt meg råd til å kjøpe den enda. :/ jaja.

  1. Fotballfrue

   Nei, seriøst? De er jo svindyre fra før av :/ Hvor mye vil de stige med?

   Klem!

   1. De hever jo prisene ganske ofte, akkurat som andre designer-merker…

    Bayswater-vesken, i nvt skinn, kostet for noen år siden £550, jeg kjøpte min for £650 for et par år siden, nå koster den £795.
    Akkurat samme vesken!

   2. 16% i Norge, 20% i øvrige land 🙂
    Jeg har nettopp kjøpt meg Chanel 2.55 😀 Chanel har jo prisøkning hvert år 🙁

   3. Fotballfrue

    Stemmer det, ja. Det er vel bare sånn det er 🙂

    – C

   4. synnøve

    Mulberry øker prisene på nyåret med 20%. Det er egentlig ikke så rart. Ønsker de ha profil som luksusvare må de det.

   5. Fotballfrue

    Jeg kommer til å fortsette å samle uansett 😉 3.1 Philip Lim er jo mye rimeligere, men fortsatt luksus vil jeg si 🙂

    – C

   6. synnøve

    Mye rimeligere? Vel, ikke de modellene jeg har i såfall. Fikk to nye vesker av mannen som var på jobbreise nylig..i london..handlet de på harrods. Fikk mulberry bayswater metallic og 3.1phillip lim hour fold over tote. Bayswater var nesten 900, 895 eller noe mens 3.1pl.925 pund. Så der er jeg uenig. Men mulberry kommer jo av og til med litt spesielle, utenom de enkle..da er de jo selvsagt dyrere. Hva skulle vi forresten gjort uten våre fantastiske, gode og gavmilde menn<3 tihi. Klem

   7. Fotballfrue

    Okei, ikke mye da, men min 3.1 philip lim pashli satchel kjøpte Lars-Kristian for totalt 7800,-, og Mulberryen kostet 10.000,- Så noe rimeligere er det jo, dette skrev jeg mtp. at vedkommende mente at Mulberry måtte opp i pris for å holde på eksklusiviteten 🙂 Målt opp mot hverandre er jo da Philip Lim rimeligere, selv om det «kun» er snakk om noen tusenlapper. I mine øyne er fortsatt Philip Lim eksklusivt, selv om en høyere prisjustering kanskje ikke finner sted.

    Klem 🙂

   8. Når jeg handler i England, dyre varer vel og merke, så spør jeg alltid om å få et VAT-skjema. På klokken jeg kjøpte fikk jeg tilbake ca 4000 kr etter et par måneder, så da er det jo ikke så galt allikavel 🙂
    Leverer jo bare skjema på flyplassen…

   9. Fotballfrue

    Smart 😀

 10. Nydelig dame som alltid!!!!
  jeg lurte på om du vet hvor man kan få kjøpt lange hansker til verdagsbruk? Har en cape og den har jo ikke armer og jeg synes det blir litt kaldt. Har sjekket flere steder også nett. Finner mange bilder men ingen butikker. kan selvfølgelig bestille på nett, men usikker på str. På forhånd takk for hjelp 😉

  1. Fotballfrue

   Vet at Zara har en del lekkert nå 😀 Så også en del lange hansker på Lindex i Gøteborg, om jeg ikke husker helt feil 🙂

   Klem!

 11. SÅÅ gøy å lese alle de fantastiske kommentarene i intervjuet. fortjener du virkelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg ble veldig glad selv 🙂 Jeg elsker amerikanere 😉

   Klem!

 12. Jeanette

  Åh.for noen nydelige bilder!

 13. Hei 🙂 Har du mulighet til å legge ut noen kjoletips til oss som er litt «større» også? Jeg bruker type 44-46 i klær og har vanskelig for å finne mange av de kjolene du tipser opp (som jeg har lyst på) i store nok størrelser 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂

   Klem!

  2. Frøken89

   Jeg har et tips til råfine kjoler i større størrelser! AX Paris´ nettbutikk fra Storbritannia har superfine kjoler. Her er linken: https://www.axparis.co.uk/categories/Curve/Dresses-Sizes-16-to-26/

 14. Hei Caroline! Er virkelig deppa i dag kjolen jeg bestilte på Nelly som jeg skulle bruke på ballet mitt var visst ikke på lager, de hadde gjort en feil… Har du noen tips til sider med pene kjoler? Isåfall er du bare best:)

  Hilsen deppa jente…:(

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Så kjedelig 🙁 Kommer innlegg i morgen eller torsdag med masse kjoletips 😀

   Klem!

 15. Geeeh dette så deilig ut!

 16. Amalie14

  Så fin outfit! Du er så fin med lue, du kler det virkelig:D skoene var forresten utrolig fine på!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 🙂

   Klem!

 17. Så fint antrekk! 🙂

  Hva skal du spise til middag i dag?

  1. Fotballfrue

   Pestomarinert laks med ovnsbakte grønnsaker 😀

   – C

 18. Margrete

  Når du tar deg treningsfri i flere dager, har det stor innvirkning på kroppen? Jeg trener egentlig mye, men er for øyeblikket på ferie, og får sykt dårlig samvittighet om jeg tar meg treningsfri på en dag jeg egentlig trener 🙁 redd jeg skal legge på meg..men er så sliten for tiden. HJELP

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke 🙂 Hadde treningsfri nesten to hele uker i sommer, pga både ferie og sykdom, og det var bare herlig å komme i gang igjen 🙂 Du kommer ikke til å legge på deg! Kjære deg, ikke tenk på det engang! Dette er jo ikke snakk om en livsstilsendring der du skal utelukke trening for alltid regner jeg med? Dette er jo bare for en periode, og kan kanskje være bra for kroppen din også, om du er sliten 🙂

   Klemmer!

   1. Margrete

    Åh, dette hjalp virkelig for meg å høre! Selvfølgelig skal jeg ikke slutte å trene, det er jo det mest fantastiske som finst! Det er bare snakk om noen dager med mindre trening enn jeg er vandt til, og det går veldig inn på meg, siden jeg alltid tenker på trening og kosthold. Blir gal av det 🙁

    <3

   2. Føler det på AKKURAT samme måte. føler jeg virkelig svikter både kropp og sjel når jeg har treningsfri, men dette har mer med at jeg bryter rutinemønsteret mitt. Egentlig bør man ha trengsfri FØR man føler for det. da er «skaden» allerede skjedd..

 19. Jeg virkelig elsker det skjørtet fra Bik Bok! Har en i alle farger 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er så deilig, lett å style 🙂

   Klem!

 20. Madeleine

  Caroline, du er NYDELIG! Bloggen din er så inspirerende på alle vis. Skulle ønske jeg kunne trent nå for det frister så innmari ved å lese bloggen din. Dessverre føler jeg at det er litt «umulig» med tanke på at jeg nettopp har operert. :/ Uansett ønsker jeg deg en fin kveld 🙂 Takk for at du gir meg det lille ekstra i hverdagen. Klem

  1. Fotballfrue

   God bedring, du kommer kjapt nok tilbake igjen 🙂 Tusen takk for fine ord <3

   Mange klemmer!

 21. Kjempe fint outfit, luen var jo kjempe herlig ! 🙂

 22. Føler meg litt teit nå, som maser, men jeg må bare! Jeg deltok i Wild Wool-konkurransen din – forsøkte meg med et litt annerledes bidrag som skilte seg ut – og er så spent på hvem som vinner! Kårer du vinner snart? 😀

 23. Caroline KN

  så fint!

  Har et lite spørsmål til deg. Jeg skal skrive et essay om treningsglede på skolen. Lurte på om du kunne gi meg et par tips, hva du legger i ordet »treningsglede»? 🙂

 24. Så nydelig outfit!

 25. Fantastic! Love the colors and the shoes are perfect! You got an awesome style:) kisses from Italy! xo

 26. Maria HS

  Hei! Hvor lenge varer den rabatten? Vil gjerne kjøpe for å gi i julegaver, men må vente på lønning. Vil gjerne ikke gå glipp av 15 % rabatt 🙂
  Nydelig antrekk forresten! <3
  Klem fra fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   10 dager 🙂

   Klem!

 27. Jannicke

  Har du noe tips på hvor jeg kan få kjøpt skjørt eller kjole som er kort foran og lang bak..tror du har hatt en lignende fra Zara, men jeg finner den ikke i nettbutikken… Kanskje du har flere tips. Kunne tenke meg det på julebordet:)

  Ha en fin kveld!

 28. Så morsomt intervju. Det eneste jeg reagerer litt på er det du sier med at du skal vise at en graviditet ikke ødelegger kroppen. Det er litt svart-hvitt, er det ikke? Jeg mener, ligger du rett ut med hyperemesis/bekkenløsning/ymse komplikasjoner så får man ikke trent så mye, og noen har ikke en kropp som blir den samme igjen. Noen grånyanser er alltid fint, selv om jeg er helt helt sikker på at du har genetikken på din side når det gjelder å få kroppen tilbake etter både ett og to svangerskap.

  1. Fotballfrue

   Det jeg mente var det samme som jeg skrev i svarene på spm. runden jeg hadde. Det er klart at dette er forutsatt at jeg er frisk og rask under hele svangerskapet, det regner jeg med at alle forstår 🙂

   – C

   1. Jeg skjønte egentlig det altså, jeg har fulgt deg såpass lenge at jeg vet at du er oppegående. Men når man leser det intervjuet alene så kan man få inntrykk av at man nesten er lat hvis man ikke får kroppen tilbake igjen.

   2. Unnskyld meg, men la Caroline få ha den motivasjonen HUN har, uten at andre skal føle seg lat dersom de ikke får kroppen tilbake igjen. Selv om jeg vet at jeg per dags dato ikke klarer å jogge like langt som Caroline, så må det gå ann å heller la seg inspirere enn å sette seg ned sturende i sofaen hele dagen og tenke «jeg klarer ikke å løpe like langt som Caroline, » for da klarer man det ihvertfall ikke. Caroline, du er en utrolig inspirasjon! Føler bare innleggene dine blir bedre og bedre, du er i stadig utvikling og jeg føler at jeg som leser blir både lagt merke til, satt pris på og brukt tid på. Jeg ser at innleggene dine er nøye gjennomtenkt og har en god kvalitet. Bra jobba! Ha en fin kveld, du inspirerende menneske 😀

   3. Selvsagt skal hun få ha den motivasjonen hun har, og hun er jo også en stor motivasjon for mange andre, meg selv inkludert. Jeg føler da heller ikke at jeg var så ufin at du trenger å komme med en «unnskyld meg, hvordan-KAN-du-ikke-bare-være-fornøyd-og-rosa-hapy». Skriver man blogg får man ris og ros.

   4. unnskyld mtc, ble litt over engasjert. Beklager!

 29. Ah du er alltid like lekker pg nydelig Caroline:) har fulgt med på bloggen din siden du startet å blogge 🙂 og du er min favorittblogger nr 1:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, søte deg! Håper du har en fin kveld <3

   Klem!

 30. Kjempeflott antrekk og liker jakken din så godt! Har du kjøpt jakken hos Ellos i år? Har du mulighet til å legge ut en direktelink?

  1. Fotballfrue

   Beklager, det er fjorårets :/

   Klem!

 31. Åå 🙂 Nydelig er du!

 32. Hei 🙂 du har sagt at du hadde en del vondt i magen før du endret mat-stil, sliter en del selv med
  vondt i magen og luft i magen. Men ettersom at du spiser så mye grønnsaker, får du ikke mye luft av det?
  Synes vertfall at det er veldig ubehagelig å ha det sånn, så lurer på om du har noen tips, ettersom at du er så opptatt av mat og helse, tenker jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har ingen mageproblemer lenger. Fantastisk deilig! 🙂 Anbefaler å kutte ut hvete, sukker og generelt raske karbohydrater, sørg da for å få i deg nok fett. Det hjalp meg masse!

   Klem!

 33. Elsker at hver gang jeg er inne på bloggen din så er der et nytt innlegg. Du leverer alltid, digger det! 🙂 Fantastiske sko btw

 34. Åhh, du er så vakker, Caroline! <3

  Ikke bare det, men måten du gjør ting på – spesielt rutinene iløpet av dagen din – stå opp før solen, drikke kaffe på sengekanten, trene, få unnagjort dagens gjøremål, og alt det der … måten du tar vare på deg selv og dine rundt.. Åh, jeg beundrer deg virkelig! Du er så inspirerende at jeg ikke har ord! Jeg prøver så hardt jeg kan å gjøre sånne "Caroline – ting" på Caroline – måten, og det er virkelig hardt, hvertfall for meg .. Du er et stort forbilde for meg! Du har til og med klart å få meg til å trene regelmessig, spise mye sunnere, ha det myeeee mer ryddig i hjemmet mitt, sette pris på småting i livet og mye mer.

  Tusen takk, fine deg <3
  Varme klemmer fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlighet, for en fantastisk kommentar! Tusen takk <3 Nå tror jeg du fullendte dagen min <3 Helt topp å lese at du har fått rutiner på ting, det er det beste 😀

   Klemmer <3

 35. Bare lurte på om du kunne gi tips til julegaver til bestevennen din, som ikke er så veldig dyrt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kommer om en times tid 😀

   Klem!

 36. Hei Caroline! Jeg blir så glad av bloggen din med alle de vakre bildene! Tusen takk for at du er du og at du deler så mye fint med oss lesere:)

 37. Kære Caroline! Jeg lurer på om du kunne hjulpet meg med noe. Du som er så utrolig pen må sikkert ha veldig god selvtillit. Har du noengang blitt avvist av gutter/menn? hvordan taklet du det i så fall? trenger sårt hjelp.. Jeg tok en sjans og tok kontakt med en gutt, men ble hardt avvist. Har aldri følt meg så elendig før.. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal reise meg igjen, og tørre å gå ut på «markedet» igjen… Kan du være så snill og skrive et innlegg om dette?

  1. Fotballfrue

   Uff, veldig lei for å høre dette, kjære deg! Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare, jeg har ingen erfaring rundt dette selv, men kanskje noen andre har gode råd å komme med? Det eneste jeg kan si er at du IKKE skal være redd for å kaste deg ut på markedet igjen. Du har alt å vinne, og én eneste avvisning har ingenting å si, selv om jeg skjønner at det setter et lite hakk i selvtilliten. Han var rett og slett ikke noe for deg . . 🙂 Se heller på det som en måte å bli sterkere på, og det er jo hans tap 😉

   Klemmer <3

 38. Du er så flott!! Beundrer alt du får til jeg! Bloggen din betyr veldig mye for meg 🙂

 39. Likte virkelig antrekket ditt 😀

 40. kristina

  Nydelig den jakken din 🙂 hvilken størrelse har du?? flott ellers og 🙂

  1. Fotballfrue

   34 / xs 🙂

   Klem!

 41. Dette var kjempefint! Jeg elsker skjørtet og genseren, både hver for seg og sammen 🙂

 42. kristina

  Når du løper de lange strekkningene dine, løper du med tredemøllen i oppoverbakke(kom ikke på hva det het) eller løper du på 0, som vanlig?

  1. Fotballfrue

   1-2 prosent helling som regel på langkjøring 🙂

   – C

 43. I just LOVE these shoes.. as I love your blog 😀

  Anyway, when I saw this picture you wearing hat I remembered, that every winter
  I have a problem, that when I wear hat, my hair gets so messy and full of electricity. Any advice?

 44. Heii!! Elsker bloggen din og har fulgt den leeeeenge. Du er veldig flink til å sette sammen antrekk osv, og nå som vinteren kommer lurte jeg på om du kunne ha laget et innlegg for hvordan man kan kle seg fint om vinteren også? Gjerne varme (og fine) sko, og vinterjakker som passer til hverdagsbruk. Hadde blitt utrolig takknemlig da. Beundrer deg og bloggen din 🙂

 45. Hvorfor i huleste reklamerer du for Max factor på sidn din om de tester på dyr??

  1. Fotballfrue

   I alle dager? Hva skjer med tonen? Jeg har sagt flere ganger at dette ikke er i mine hender!

   – C

   1. Kan du ikke bestemme noe over reklamen på siden din? Er det ikke da bedre å kjøpe seg en egen side?
    Det er jo litt kjedelig at de reklamene som er på siden din hver dag, er reklame for produkter du virkelig ikke kunne kjøpt selv?
    Du har jo helt sikkert økonomi til å ha din egen side uten Nettavisen?

   2. Jeg bestemmer over det redaksjonelle, men ikke over det som kommer som banner. Disse rettighetene har jeg solgt til Nettavisen 🙂 Jeg driver fra mitt eget domene, men i og med at Nettavisen har et veldig mye større nettverk enn meg hva gjelder annonsesalg, har jeg satt dette bort til dem. Jeg er rimelig sikker på at jeg aldri kunne matchet Nettavisen når det gjelder dette, det hadde krevd for mye arbeid.

    – C

 46. Anne Sophie

  jeg er ute etter vintersko som er fine å bruke på skolen og lignende men som også er varme, hvertfall litt. Kunne du lage en liten guide?

 47. Blir så glad av å lese bloggen din! alltid så positiv og flott 🙂

 48. Madeleine

  Hei! Kommer med et spørsmål litt utenfor tema her. Jeg vurderer å gjøre helomvending i kosten og gjøre alvor av å prøve lavkarbo, hovedsakelig med mål om å gå ned noen kilo etter fødsel og klare å bli der. Men med utgangspunkt i hva dere spiser, så har jeg inntrykk av at matbudsjettet vil øke betraktelig? Er det også sånn at dere spiser uavhengig av kaloriinnhold, og kun fokuserer på å redusere karbohydrater i kosten? Er litt usikker på sammenhengen mellom disse to. Legg gjerne ut et enda mer inngående innlegg om kostholdet deres:-)

 49. Hei Caroline!

  Jeg har virkelig begynt å like din blogg i det siste(har lest den lenge). Du er en STOR inspirasjon for meg. Du virker fornøyd med det meste og fører en sunn og sprek livsstil, noe som er veldig bra! Det veldig inspirerende og motiverende for en jente som har det veldig vanskelig i perioder på grunn av alvorlig sykdom. Når jeg er inne i gode perioder som jeg er nå liker jeg veldig godt å være ute å bevege meg, spesielt da i form av powerwalk/jogging og har et stort ønske om at du skal legge ut dine topp 10/15/20 trenings sanger slik at jeg kanskje kan klare og komme meg ut på litt mindre gode dager også! Har det så mye bedre med meg selv, etter bare en bitte liten tur ut på mine dårligste dager og det er så mye lettere å komme seg ut hvis man vet at man har noen gode sanger på øret! 🙂
  Fortsett å blogg like bra og inspirere meg(og mange andre)

  God hilsen Malene

  1. Fotballfrue

   Tusent akk for fine ord, søte deg! Veldig lei for å høre om sykdommen din, men det høres ut som du er sterk 🙂 Sanger skal jeg absolutt få lagt ut, skal huske på dette i morgen 🙂

   Klemmer!

   1. ElisabethH

    Jaa – tips til treningssanger hadde vært supert, jeg blir så fort lei av treningsmusikken min. :/ God ide Malene!

 50. Nydelige bilder! Du ser alltid så flott ut! Din blogg er faktisk den eneste jeg leser fast.
  Jeg har gått fra å være ganske misunnelig på deg til å beundre deg. Du virker som et godt menneske.
  Ønsker deg er riktig fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, Tina! Dette setter jeg veldig stor pris på <3

   Klemmer!

 51. I forbindelse med kjoleinnlegget som du skal skrive så vil jeg tipse alle kjoleglade jenter der ute å ta en tur innom Kouture, på Arkaden i Oslo – eller på kouture.no. Her har de kjoler fra både Lipsy, Sisters Point, AxParis – og ikke minst Sherri Hill!!! Noe for enhver prisklasse med andre ord 🙂

 52. Kjempe koselig intervju! 🙂 Men hva skal du samarbeide med «The Skinny Confidential» om? 🙂 🙂 Eller mente hun bare at du ville la deg intervjue?
  «When I found out she wanted to collaborate with TSC, I nearly died of excitement.» Klem fast leser 🙂

 53. Syns du er ei artig jente med mange fine egenskaper og fornuftige tanker!
  Men jeg fatter og begriper ikke at du ikke ser hvor grusomme alle disse store og klumpete skoene er på deg. Du som er så liten og nett ser ut som du har fått et par med ekstra store klover. Disse skoa du viser i innlegget ditt i dag er , i mine øyne, utrolig stygge!!
  Men ikke bry deg om meg og mine meninger, stå på som du pleier du Fotballfrue og inspirer og gled 🙂

 54. Karoline

  Kjempefint intervju, flott at til og med amerikanere legger merke til deg, det sier litt 🙂 Jeg hadde forresten satt stor pris på om du ville lage en bokanmeldelse på «50 shades of grey» når du er ferdig med å lese den. Eller, ihvertfall fortelle litt om den, og anbefale den/ikke anbefale den. Klem 🙂

 55. Hei 🙂 Ville bare si at jeg leser bloggen din jevnlig og blir glad hver gang 🙂 Du er en inspirasjon for meg 🙂
  Har bare et spørsmål, som kanskje er litt rart.. Kjører du bil med JC og andre veldig høyhelte sko? Syns det ser vanskelig ut bare å gå med dem jeg….
  🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de kjører jeg med 🙂 Har brukt hæler siden jeg var 16, så jeg tipper øvelse gjør mester 😉

   Klem!

 56. christina

  Hei Caroline 🙂 Kjempefint antrekk! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i skoa? Jeg har hatt litt problemer med å velge riktig str på sko fra bubbleroom, og jeg har lagt merke til at du og jeg har samme størrelse på de skoa du har sagt din str på 🙂

  1. Fotballfrue

   I disse har jeg 39 🙂

   – C

 57. Hei! Jeg leste intervjuet ditt, og jeg kjenner at jeg reagerer veldig på måten du formulerer deg rundt det å være en inspirasjon for andre ifm et fremtidig svangerskap, og det å vise at det å bli mamma ikke trenger å ødelegge kroppen. For det første syntes jeg det er noe som er litt trist med det fokuset på den måten at det skal til å fortsette i samme stilen som nå for å være fornøyd som gravid. Det er en helt annen tid, og det skal det kanskje være også? Jeg har selv alltid trent mye, men når jeg ble gravid var jeg helt utslitt, trøtt og kvalm spesielt de første 3 månedene. Jeg orket ikke trene og det var viktig tror jeg å akseptere at kroppen din driver med et enda viktigere prosjekt. Etter de første 3 mnd ble jeg bedre og mer aktiv igjen, men ble frarådet aktiv løping etc fra 6 mnd fordi det forårsaker varig slitasje på bekken, rygg og ligamenter. Jeg tror det er utrolig viktig at folk som inspirerer andre- slik som deg- klarer å kommunisere at det ikke er om å gjøre å klare alt og være gravid samtidig, men å akseptere at det som er viktigst akkurat da er å akseptere og omfavne at det er en helt annerledes tid med et mye viktigere fokus enn det- nemlig å skape et nytt liv! Å stresse med kropp, vekt og trening tror jeg for mange blir et usunt stress som påvirker barnet negativt. Jeg mener selvsagt ikke at det er om å gjøre å bli passiv sofapotet men at det er viktig å legge lista et annet sted og innse at det er en viktig prioritering. Dessuten- når du sier at du ønsker å vise at kroppen ikke må bli ødelagt av å bli mamma, så er jeg forsåvidt helt enig med deg- og det å komme i gang med trening når kroppen er klar for det er lurt- men det fremstår for meg som at kroppslig forandring for deg er ødelagt? Er kroppen ødelagt om den forandres? Min kropp er ikke så annerledes, men noe mer formfull enn før graviditeten. Betyr det ødelagt? Det kan hende du ikke mener ting så bokstavelig som det fremstår, men jeg håper- mest av alt for din egen skyld- at du ikke legger så strenge standarder for deg selv den dagen du kommer i en slik situasjon. Tenk om du blir dårlig som tusan og har mer enn nok med å komme deg gjennom dagene, eller får andre kompikasjoner- og samtidig føler du skal inspirere andre når det kommer til kropp, trening etc??? Jeg vet du tidligere har sagt «hvis jeg er heldig og er frisk» så skjønner at du forstår at helseplager og ting kan oppstå, men tror du ikke det at alle som følger deg forventer dette av deg som resultat av at du selv formulerer slike forventninger til deg selv vil påvirke deg og stresse deg? ikke minst- påvirke og stresse andre i samme situasjon som lar seg «inspirere» og pålegger seg selv de samme foventningene. Det syntes jeg er trist og uheldig.

  1. Nå legger du ord i munnen min og trekker dine egne konklusjoner om hva jeg mener. Kroppen er stadig i forandring, ergo vil den selvsagt ikke være ødelagt om den forandres.

   Svaret mitt var også under forutsetning av at jeg er frisk gjennom et eventuelt svangerskap.

   Mener du det er uheldig at jeg påvirker friske, gravide kvinner til å holde seg i form under svangerskapet?

   Jeg har svart på dette spørsmålet her; https://fotballfrue.no/?p=20614

   – C

   1. Får jo et inntrykk at kroppen for enhver pris ikke mål forandres, annet enn en liten kul på magen når du event. blir gravid. Er ikke overrasket over at du kommer med slike utsagn. Du er utrolig utseendefokusert, men sånn er det jo bare…her må det trenes for enhver pris.

   2. Hva mener du nå, Tine? I det ene øyeblikket snakker du om at man får inntrykk, i det neste snakker du omutsagn. Det er to forskjellige ting, så her snakker du mot deg selv. Forøvrig svært morsomt at du åpenbart tror du vet så mye om meg.

    Kroppen forandres hele tiden, svangerskap eller ei. Jeg trener for helsens skyld, men under et svangerskap vil jeg også trene for å raskest mulig komme ned i normalvekt. Regner med at det er noe de aller fleste ønsker etter en graviditet. Helt normalt å ønske det. Handler ingenting om å være utseendefokussert.

 58. Hei Caroline:) jeg lurte bare på hvor høy du er?

  1. Fotballfrue

   170 🙂

   – C

 59. hi Caroline!!! i found your blog via bloglivin’ and it’s amazing!!! congrats for your work and your outfits, you always look amazing!

  i just got a question for you, the shoes (that i looooove!) are they truly comfortable??do they fit small or normal? i’m thinking about buying them 🙂

  thaks in advance and lots of kisses from Spain 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

   Yes, the shoes are actually very comfy 🙂 They are true to size!

   Hugs 🙂

 60. 3barnsmor

  Så morsomt med det intervjuet!!
  Interessant det med å beholde kroppen som den engang var etter at man får barn.
  Jo yngre man er jo lettere er det, men det krever disiplin i lange baner, og det virker det jo som du har!
  Jo flere barn man får jo vanskeligere blir det.
  Så det jeg skulle si, når du skal bevise denne teorien din, skaff minst 3 barn 😉
  Se bare på nydelige Heidi Klum 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg mener absolutt ikke at den skal bli som den er nå, for det regner jeg med er ganske umulig. Jeg vil sikkert få større hofter og endre noe fasong, men det er formen jeg er opptatt av. At jeg kan være i like bra form, like sprek og stram, om du skjønner. Det er jeg mener 🙂
   Ja, Heidi er et flott eksempel!

   Klem 🙂

 61. Så utrulig fine bilder 🙂

  Nydelig antrekk.

 62. Hej Caroline!
  SNÄLLA, SNÄLLA, kan du visa med bilder hur du gör dina fina lockar/vågor du har nästan varje dag? Samt med de stylingredskap/verktyg du använder. Eller kan du hänvisa mig till ett äldre inlägg där du visar det?
  Tacksam för svar
  Elisabeth

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *