It’s all coming back

Okey, dere. Det er mandag, det er MIN dag, energiens dag. Og her sitter jeg, fullstendig utmattet og dødstrøtt. Det er ingen spøk at tapt søvn kommer og biter deg i rumpa før eller siden, og i dag får jeg virkelig kjenne på at dagene som har gått faktisk har vært fulle av anstrengelse. Våknet klokken syv i dag og skulle være på ELIXIA klokken ni, med dette føret måtte jeg kjøre senest ti på halv, så det gikk mer eller mindre i ett da jeg stod opp. Hadde kanskje tidenes tyngste økt med Alexander fordi jeg virkelig hadde null energi, og nå sitter jeg her som en potetsekk. Ikke alle mandager kan starte slik du ønsker, i hvert fall ikke når de siste dagene har vært så krevende. Men jeg tenker å gjøre det beste ut av det som alltid, og energien kommer i hvert fall ikke fallende over meg om jeg bare blir sittende her og vente på den.

Haha! Fotografen er så teit. .

Så nå har jeg kledd godt på meg, og tenker å bruke energien fra styrketreningen til å spise en stor frokostlunsj, og så skal jeg ut og få meg litt frisk luft. Jeg tenker rooolig jogging, kanskje 6-8 kilometer. Det trenger jeg. Når jeg kommer tilbake skal jeg jobbe og gjøre alt jeg må, og deretter skal jeg legge meg tidlig. I morgen venter nemlig Oslo igjen 🙂 Frem og tilbake, hit og dit. Jeg liker det jo sånn, men jeg trenger energi. Og det skal jeg få. . NÅ! Shit, nå begynte det virkelig å snø. Tror vi snakker joggebukse utenpå også. .

Hepp, da kjører vi på dere. Gjør dagen meningsfull!

57 kommentarer

 1. Ååh, nå er jeg glad jeg klikket meg inn på bloggen din! Du er så flink til å gjøre noe ut av dagene, det gir masse motivasjon til en litt leselei student 🙂 Håper du får hentet litt energi på joggeturen din, ha en fin dag!

 2. Hej Caroline.
  jeg skal holde 23 års fødselsdag om ca 3 uger, og jeg er på udkig efter pynt til festen. Har du nogen forslag? 🙂

 3. Takk for den!! «Gjør dagen meningsfull» Trengte den! 🙂 Har en til deg også «Expect problems & eat them for breakfast!!» 😀
  Har akkurat gjenomfør en hard treningsøkt og gleder meg for engangskyld å ta fatt på uken!!
  «Heier på deg»
  x

 4. Hva med å lytte på kroppen å ha treningsfri? to treningsøkter når du er helt gåen? vet ikke helt om kroppen din vil takke deg for den 😉

  1. Fotballfrue

   Treningsfri på onsdag 😀 Jeg får jo ofte energi av å trene / bevege på meg, så det er ikke fri jeg trenger i dag.

   – C

   1. Det vil uansett være riktig å gjøre som du selv føler for 🙂 håper starten på uken blir så bra som den kan bli! 😀 God mandag!

   2. Fotballfrue

    Takk, fine! God mandag tilbake 🙂

    – C

 5. God mandag til deg søte:) min mandag blei plutselig veldig fantastisk!! Jobb samtale på morgenkvisten og ny jobb til lunsj;) kjempe kjekt å endelig få jobb innan det en er utdanna til!!:)
  Klem og energi til deg Caroline;)

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye 🙂

   Takk for energien 😀

   Klemmer!

 6. Du er så inspirerende og positiv! Blir alltid glad av å titte innom her 🙂

 7. Du gir meg så mye inspirasjon, og du motiverer meg virkelig til å ta på meg tightsen og joggeskoa, og ta fatt på dagen og det den har å by på!
  Mandager er jo for de fleste den hardeste dagen i uken, men disse mandagsinnleggene dine er rett og slett magiske!

  Ha en fin mandag, flotte Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du <3

 8. Cassandra

  La merke til at du skrev om blærekatarr for noen dager siden!
  Har et tips, drikk masse vann med ferskpresset lime i, så mye du orker! Det renser kroppen godt 😉
  Også er det jo lurt å holde seg varm på beina, ankler og legger.. Noe jeg ikke kunne unngå å legge merke til at du ikke har gjort på bildet i innlegget 😛 Med bare ankler på kalde høstdager ber man så og si om å få UVI.. Prøv ull rett på huden, får kjøpt masse stilige ullsokker til trening rundt omkring 🙂 Ønsker deg masse god bedring!

 9. Åh, skjønner virkelig hva du mener med at null søvn, stress og anstrengelse sniker seg opp på deg. Her sitter jeg i sofaen hjemme, helt utslitt etter min FEMTE runde med oppkast-seanser, og jeg har bare meg selv og takke.
  Dette har skjedd 6-7 ganger i løpet av de siste tre årene, og jeg er bare 17!!! Men har snakker med flere leger og de sier det er stress-relatert.
  Så da flater jeg ut på sofaen, med et stort glass vann og håper det går over. Håper ingen andre har det sånn.

  Hilsen Malene

  1. Fotballfrue

   Uff, Malene! Så innmari leit 🙁 Håper du lytter til kroppen og skjønner når du må ta det roligere, det er så viktig <3

   God bedring!

   Klem 🙂

   1. Malene

    Tusen takk! Koselig av deg å ta deg tid til å svare på kommentarer, you make my day <3

    Hilsen Malene

 10. Elisabeth

  Kjære, søte Caroline! 🙂
  Jeg må bare si tusen takk! Takk for at du er den blide og motiverende personen som du er. Takket være deg har jeg nå mistet alle kiloene jeg la på meg under graviditeten, etter 4 uker knall hard jobbing 🙂
  Neste mål er å få drømme-magen! Har du tips til øvelser?

  Stor klem fra nybakt mamma, på 21 år!

  1. Fotballfrue

   Wow, så flink du er! Utrolig bra jobba 🙂

   Jeg er veldig glad i øvelser for mage i trex’en, ellers er det effektivt å kjøre planke i intervaller, sidehev med ball og vanlige situps 😉

   Klem!

   1. Elisabeth

    Tusen takk for svar!
    Håper du vet hvor mye du blir satt pris på 🙂

   2. Fotballfrue

    <3

 11. Sender deg bøtter med energi fra Bergen! Her stråler solen og jeg nyter en kanne kaffe etter tre timer på fjellet med hundene! Håper du får en kjempe fin dag, Caroline.:)

 12. Alexandra

  Så flink du er Caroline, ønsker deg en god mandag og at energien din forhåpentligvis kommer tilbake! 🙂
  Deler favorittordtaket mitt med deg, kanskje det hjelper:
  «Oh my, I really, really regret that workout» – by No-one 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, elsker det!

   Klem 🙂

 13. Hi Carline,
  I found your blog from The Skinny Confidential. Your blog is gorgeous and very inspiring! Hugs from Texas!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 Hope you’ll continue to follow 🙂

   Hugs 🙂

 14. Denne teksten er ganske lang, men jeg anbefaler deg å lese den. Jeg ble utrolig provosert når jeg leste den, og syns det er helt utrolig hvordan enkelte oppfører seg. Håper du tar deg tid til å lese den.

  https://tjomlid.com/2012/06/26/xocai-en-stygg-historie-om-norsk-sjokolademafia/

  1. Fotballfrue

   Har lest den før 🙂

   – C

 15. Karoline

  Har hatt en skikkelig kjip mandag:( Oppdaget akkurat at jeg har skrevet feil kildehenvisninger i semesteroppgaven min, så nå må jeg gjøre ALT på nytt. Det kommer til å ta hvertfall en dag. GAHHH! Må vel bare bite tennene sammen og gjøre det! JA !

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Så utrolig kjedelig. Men ja, jo fortere du tar tak, jo bedre 🙂 Plutselig er du ferdig 🙂

   Sender deg gode tanker <3 Dette går bra!

 16. hei 🙂 kan du lage et innlegg med alle skoene dine?

 17. Takk for super inspirasjon! 🙂 Jeg er dautrøtt i dag og vurderte å droppe treningen, men etter å ha lest innlegget ditt fikk jeg på meg skoene i en fei 🙂 Du er helt topp! Men iiiik, fryser du ikke på anklene i det antrekket? 😀

  1. Fotballfrue

   Det ble en joggebukse utenpå, skrev det i innlegget så ingen skulle spørre :p

   Klem 🙂

 18. Blideste jenta 😀

  1. Fotballfrue

   😀

 19. Marita Ø

  Ikke alle mandager kan vel være like energiske og flotte, men flink er du i alle fall som har gjennomført treningen 🙂 Min økt er også unnagjort, så nå venter en god og varm dusj! Håper formen stiger, og at du fortsatt får en fin mandag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte deg <3 Du er så flink!

   Klem 🙂

 20. Nå skal jeg ta meg en treningsøkt om noen minutter selv. Ha en fortsatt fin dag! 🙂

 21. Hei søte 🙂 hvor er lune du har på bilde fra? Den var så fin og du ser helt nydelig ut 🙂

  1. Hei søte 🙂 hvor er luen du har på bilde fra? Den var så fin og du ser helt nydelig ut 🙂

   1. Fotballfrue

    Takk 😀 Den er fra kolleksjonen til Craft som støtter Rosa Sløyfe 🙂

    – C

 22. Takk for at du gir meg litt ekstra energi! Startet dagen med hudbehandling og massasje, før studiene ventet…takket være dette innlegget har jeg nå fått på meg joggeskoene og er på vei ut døren til trening 😉

 23. Hei :)) lurer på hvordan du trener baksideen av lårene? Synes det er så fint når man ser at baksiden er godt trent 😀

 24. Hårfargen din er suuuperfin nå! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 25. Heidi Viktoria

  Du er bare så fin! Synes det er koselig at vinteren har kommet litt på besøk, så lenge det ikke blir slapsete og isete på veiene:/ Håper du har hatt en strålende dag:-) Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme til deg 😀

   Klem!

 26. Hei! Når du kjøper vesker, eller LK har kjøpt til deg – hvor kjøper dere dem? Har du noen nettbutikker å anbefale?:-)

  1. Fotballfrue

   Mulberry i Oslo bla. 🙂 Philip Lim vesken bestilte vi via barney’s New York 🙂

   – C

 27. Amalie14

  Synd at energien din er så lav:( men du er i det minste flink å holde motivasjonen og humøret oppe! Det gir meg og alle andre inspirasjon! Hurra:D

 28. Hei!
  Nå som det blir gradvis kaldere ute, med snø og greier, kan du lage et innlegg om treningstøy til uteløping? Sliter sånn med å finne noe, det er enten for varmt eller for kaldt… Takk for inspirerende innlegg forresten 🙂

 29. Krevende dager! hahah, må le litt når du sier det, i forhold til mine er de så lite anstrengende som det går ann

  1. Fotballfrue

   Forrige uke var ekstremt anstrengende for meg, rett på fotoshoot etter to timer søvn og bilkjøring i 10 timer. Dersom du mener noe annet har du ikke fulgt med. Utrolig trist av deg å komme med slike uttalelser når du ikke har peiling. Faktisk er det pinlig.

   Ellers er hver eneste dag krevende for meg, jeg legger mye arbeid i bloggen, og det er også synd at du ikke ser det. Har holdt på med bloggen siden jeg kom tilbake fra Oslo i dag, da var klokken fire. Eneste pausen jeg har tatt er for å lage mat og lufte hundene. Nå sitter jeg fortsatt her og jeg er enda ikke ferdig. Før jeg reiste til Oslo klokken ni oppdaterte jeg også, holdt på med et innlegg fra klokken syv til halv ni. Det krever både kreativitet og tid å ta fine bilder, samt å skrive tekster til. I tillegg har jeg kommentarer å svare på, og samarbeidpartnere å ta meg av, en mailboks som aldri blir tom. Slik går dagene, mandag til søndag – uavhengig av ferier eller helligdager. Jeg elsker det, men slutt å si at jeg har det så mye lettere enn alle andre. Det blir hva du gjør det til! 🙂

   – C

  2. Har du skjult kamera hjemme hos Caroline, Julia? Jeg må også le, HØYT, av deg…

  3. Hva i alle dager julia? Du vet jo bare en brøkdel av hva caroline driver med… Leste du bloggen gorrige uke?

 30. Hvor er den treningsvesten din fra og den jakken eller hva du har under? 🙂 du er nydelig, Caroline! Blir så inspirert av deg!

 31. Hei Caroline. Har tengt til å kjøpe meg tape hair extensions på locksandbonds.com, har lest litt rundt på nett og lest at du også bruker det håret. Lurer på hvilken farge du har, for den fargen på bildet er perfekt. Håper på svar så fort som murlig. Ha en fin kveld vindre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *