Boom Boom Pow: Party Season

Nå er det partysesong hos Coverbrands, og det betyr at de har laget en samleside med masse fine produkter i partyfargene sort og gull til nedsatt pris. Her finner du blant annet noen av Lulu’s lekreste vesker til 15 prosent rabatt, i tillegg til en hel del andre lekre produkter. Sjekk ut inspirasjonsiden deres her.  Mine favoritter:

♥ Lulu’s partyvesker: Lulu’s er mer enn bare toalettvesker, de har også utrolig flotte vesker i ekte skinn som er det perfekte tilbehøret til alle de lekre kjolene du helt sikkert skal ha på deg i tiden fremover. Mine favoritter er Moon Purse, Plain Big Dex og Plain Small Dex.

 ♥ GloStar 24K Dustkit: Fantastisk fint shimmer fra glo, som kan brukes over hele kroppen. Utrolig fint på armer, utringning og legger i tiden fremover. Dusken på kosten som følger med er helt amazing! Kan jo sitte og kose med den på armen min i flere timer. Haha 🙂 Akkurat dette kittet er limited edition, men Coverbrands har fortsatt noen igjen på lager. Du kan også kjøpe produktene separat her.

♥ Kompakt Tangle Teezer: Mindre enn den originale og derfor det perfekte tilbehøret i partyvesken! Tangle Teezer har faktisk magiske egenskaper, den grer ut floker smertefritt uten å skade håret. Kan brukes på både vått og tørt hår. Kompakt-versjonen har også en beskyttende bunn slik at børstens tenner beskyttes i vesken din. Finnes her.

♥ Scent Secure Gold: Dette er en oljefri fuktighetskrem som tilfører huden lett farge og glød. Det er ingen selvbruner, men fungerer mer som en farget dagkrem til huden på kroppen. Kjempefin å bruke på bare bein, ettersom den gir en solkysset glød. Inneholder 24K gull-løv og finnes her 🙂

♥ Belmacz Beauty Halo Gold Leaf Balm: Denne har jeg nevnt flere ganger før, fordi jeg virkelig elsker den! Både denne og den rosa som heter Glow er store favoritter på mine lepper. Gold Leaf Balm har flere egenskaper enn en gloss, og kan i tillegg brukes som higlighter der du måtte ønske, eller som øyebrynsfikser. Halo er laget av finknuste perler, nepeolje, kakaosmør og løvtynne flak av 24k rent gull. Tips: Miks litt Halo i din vanlige fuktighetskrem for kjempefin glød 🙂 Finnes her.

 ♥ Travalo: Denne nevnte jeg i intervjuet med magasinet Stella også. Dette er virkelig en smart liten sak, rommer nok parfyme til at du kan ha den med deg i reisevesken, skal rekke til 50 dusjer og veier kun 13 gram. Du bare setter flasken ned på din favorittparfyme og pumper i vei. Travalo finner du her.

Neglene trenger også litt oppmerksomhet i partysesongen, og nå har Coverbrands fått inn Deborah Lippmann! Disse lakkene er jo rett og slett magiske, og min favoritt akkurat nå er Boom Boom Pow, som du finner her.

Flere av dere har etterlyst inspirasjonsinnlegg til partykjoler også, og det kommer i løpet av denne uken 🙂

annonse 

62 kommentarer

 1. Det her saa jo ut som dine egne negler? 🙂

  Jeg har et sporsmal som jeg lurer paa, hva onsker du deg til jul av Lars – Kristian? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er akrylnegler med perlemor og ikke fransk 🙂 Ønsker meg Lilly tassel bag fra Mulberry 😀

   – C

 2. Scent Secure Gold, går den av i dusjen? Så det blir som en «brunkrem» for hele kroppen? Forsto jeg deg rett da? Har du testet den selv? Hvor mye farge vil du si at den setter? Er på utkikk etter lett, naturlig brunfarge til jeg skal gifte meg. Er veldig lys i huden og naturlig blond. Noe som fort fører til alt for mørk effekt til å se naturlig ut på meg. Spray- tan hører jeg så mye forskjellig om, så¨det tørr jeg ikke. Siden huden min er så lys gir solarium/naturlig sol kun rød hud og solbrendt hud…. Så jakten på den perfekte, glødende fargen er i gang 🙂 Tusen takk om du vil svare meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer 🙂 Jeg ville vært forsiktig med bruken av denne mtp. brudekjolen, det kan jo være den smitter av :/ Har du prøvd sunspa? Det burde du! Det er helt amazing! Anbefaler heller det enn denne kremen, da denne er mer for engangsbruk / for noen timer en kveld. Med sunspa får du en solbrun glød som varer over 3-5 dager 🙂 Test ut den, og prøv med en hvit t-skjorte eller lignende, så du er sikker på at det ikke smitter av 🙂 Jeg har aldri opplevd at det smitter av, men man kan aldri være for sikker på en dag som denne 🙂

   Klemmer 🙂

 3. Hei! Eg berre lurte på om du veit om noke produkt eller noke sånt, som gjer at håret ikkje blir så «elektrisk» om du skjønner! Sliter veldig med det når det blir kaldt, sånn som nå :/

  1. Fotballfrue

   Hårolje 🙂 moroccanoil, hempz eller sprekenhus 🙂

   – C

 4. Hei,
  Du har nok skrevet det før, men hvor er den lekre kjolen fra? Veldig fin!

 5. Great outfit…so in love with the dress and shoes!

 6. Hvor kan man få tak i den
  fantastiske fine kjolen og skoene?

 7. Hei 🙂 Veit ditte ikkje he noke med innlegge å gjer, men veit du om fake bake sjølbruninga «går ut på dato»? Skulle nemmlig påføre no i stad, og då va den heilt grønn ?:p E ei stund sida ej kjøpte den da, men :p

  Ellers må ej sei ej he prøvd masse av oppskriftene i boka di, å alle e kjempe go!!:):)

  1. Fotballfrue

   Uff da :/ de fleste produkter har en utløpsdato 🙂 sjekk bunnen av flasken!

   Klem 🙂

 8. Herlighet, den kjolen er så fiin! Har du link til den? Hvilken størrelse bruker du i den?
  Forresten, i dag var jeg sååå trøtt og sliten etter jobb.. Hadde bare lyst å slenge meg på sofaen og bli der resten av dagen, men så måtte jeg oppdatere meg på bloggen din og så at du hadde dratt på trening til tross for liten motivasjon, så da tenkte jeg at det skal søren meg jeg klare også! Så på trening bar det, og jeg føler meg fortsatt opplagt og lykkelig 🙂 Tusen takk!

  1. Fotballfrue

   https://fotballfrue.no/?p=18885 🙂 har uk6 i alle kjoler fra Storbritannia 🙂

   Så utrolig glad for å inspirere!

   Klemmer 🙂

 9. Åh så fint!
  Elsker kjolen!

 10. Hei, du ser så bra ut. Hvilken foundation bruker du(merke og nr)? Mvh Kate

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg bruker denne fra studiomakeup https://www.coverbrands.no/merker/studiomakeup/perfecting-finish-foundation/ i beige natural 🙂

   – C

   1. Takk skal du ha! Jeg tror, at jeg skal prøve snart 🙂

   2. Har du sluttet å bruke Glo sin foundation? Liker du den fra StudioMakeUp bedre? Må ha ny foundation snart selv, og det er jo en jungel å finne ut av 😉

   3. Fotballfrue

    Ja, nå bruker jeg kun studiomakeup sin, fordi jeg likte den bedre 🙂 Men før denne har glo vært en stor (og også den eneste ene) favoritt. Det er noe med fargen, den fra studiomakeup var enda mer riktig til meg 🙂 Dekkevnen er like god hos begge, men jeg blir kanskje litt mindre blank av den fra sm utover dagen 🙂

    – C

 11. Birgitte

  Hvor er de skoene fra? 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Asos 🙂

   – C

 12. Hei Caroline..
  Lurte bare på hva du bruker den sminkekosten med fjær der til og hvor den er fra? Så interessant ut..

  1. Fotballfrue

   Men det står jo i innlegget 🙂 Den hører med til kittet :p

   – C

 13. Hei Caroline! Nyyydelig kjole du hadde bilde av i innlegget her. Hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   Takk! Lipsy 🙂 https://fotballfrue.no/?p=18885

   – C

 14. Hei! Hvor er kjolen og skoene fra? Gleder meg til innlegget om partykjoler!

 15. Hei! Hvor er kjolen og skoene fra? Gleder meg til innlegget om partykjolene!

  1. Fotballfrue

   https://fotballfrue.no/?p=18885 brukte begge deler i dette innlegget 🙂

   – C

 16. Kunne du laget et innlegg om vinterjakker i lopet av uken??
  Det hadde vaert til stor hjelp!

  Isafall tusen takk!

 17. Og sa lurte jeg pa noe fra et gammelt innlegg, saa at du tidligere brukte Mary Kay hudprodukter, hvorfor gikk du bort fra disse? 🙂

  1. Fotballfrue

   Huden min reagerte på produktene :/

   1. MiaLund

    Også tester de jo på dyr, så det er vel også grunnen?

   2. Fotballfrue

    Da jeg brukte mk i 2008/2009 var de ikke på listen over dyretestede produkter, så det var ikke grunnen den gang da.

    – C

 18. Hei! Dette har for så vidt ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du kanskje kunne tenke deg å lage en video der du viser «En dag i deres liv», litt ala den som mammatilmichelle.blogg.no har laget flere ganger, der du filmer hele dagen din og hva du gjør? Det hadde jo vært spennende å se «de små øyeblikkene» også 😉

  Klem

 19. Nydelig kjole!

 20. Heisann

  Hvor store er disse sminkepungene/veskene fra Lulu? Jeg finner ingen mål på nettsiden. Fint om du gidder å måle de 🙂

 21. Sikke nogle fine fine billeder (;
  det er et rigtig lækkert outfit !

  Knus Stephanie
  https://www.fashionBySterup.dk

 22. Åå, jeg visste ikke at de hadde sånne fine vesker fra Lulu’s også!! Så gøy 😀 Jeg har blitt helt frelst av Lulu’s etter at jeg så de her på bloggen for lenge siden.. Man får vel aldri for mange Lulu’s?? 😀

  Du er flink til å style ethvert antrekk 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt aldri for mange 😉

   Klem!

 23. Utrolig nydelig kjole! Den var helt rå! 😀 Du har så sykt god smak! Love it 🙂

 24. Åh, er så enig med deg. Boom Boom Pow er helt herlig. Det morsomme er jo at det er ekte gull i den. Får en ekstra luksusfølelse av tanken. Haha <3

 25. Hei Caroline!
  Jeg leser bloggen din daglig og har gjort det i lang tid nå. Må inn å lese hver dag, ellers føler jeg at det er noe som mangler 🙂
  Du har en kjempefin blogg! Det høres veldig bra ut med en kjoleguide nå når vi går inn i julebords sesongen og mange festligheter, men kan du også ta med noen lange kjoler i innlegget? Det er utrolig mange lekre korte kjoler, men jeg trives ikke så godt med å gå i det, så det hadde vært så fint å få noen gode tips til lange, lekre kjoler også! 🙂

  Ha en strålende dag!

  Klem Heidi 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 😀

   Tusen takk for så fine ord!

   Klem 🙂

 26. Åå, DL lakken så kjempefin ut!

 27. Hei !!
  Jeg virkelig elsker skoene !!! Vet de er fra Asos, men jeg finner de ikke 🙁
  Kan du sende en link ? pliiis ! <3
  Klem !

  1. Fotballfrue

   De er 2 år gamle :/

   – C

   1. Åja, daså 🙂 får heller se etter noe annet 😉
    Virkelig bra blogg, virkelig stor inspirasjon ! Keep up the good work <3
    Klemmer til deg !

 28. Åååh, har de fått inn Deborah Lippmann! Iiih *løper å kjøper*

 29. Amalie14

  Så fint innlegg:-) Nå begynner jeg virkelig å glede meg til en anledning hvor jeg kan pynte meg! Iiiih<3

 30. great goodies and dress!

 31. Kan hende jeg er uvitene når det kommer til temaet, men du er mot dyretesting og pels, men ikke ekte skinn? Det jeg tror jeg vet er at det bare er en myte at skinnet alltid kommer fra dyr som ville dødd/blitt slaketet uansett.

 32. Hei,
  jeg har et spørsmål til deg (som ikke er ment som kritikk, men bare fordi jeg lurer). Jeg ser at du er motstander av pels og testing på dyr, men du bruker en del skinn. Hva kommer dette av?

 33. Eh, du sier du er imot pels men bruker ekte skinn? litt hyklersk eller

  1. Fotballfrue

   Nei, det synes jeg ikke 🙂

   – C

 34. Ida Charlotte

  Hei,
  Jeg bare lurte på om du vet om noen brukbare merker som er litt billigere enn de du pleier å bruke? Noe ala luksus vs. hverdag inleggene dine? Om hvilke tørrsjampoer og balsamer, selvbruningssprayer, foundation og pudder og annen sminke-, hud- og renseprodukter som funker greit til en rimeligere pris? Hadde satt veldig pris på om du kunne kommet med inlegg eller svar på noen tips til hva slags produkter man kan kjøpe når man ikke har så veldig mye penger å handle for 🙂

  1. Fotballfrue

   Bla. Sunspa er jo ikke veldig dyrt? 🙂 Men jeg skal se hva jeg får til 🙂 H&M er også veldig ok, og de tester ikke på dyr 🙂 Men nå er det kanskje andre avsløringer som gjør det vanskeligere å handle akkurat der :/

   Klem!

   1. Ida Charlotte

    Takk for svar 🙂 det er dessverre litt trangt om penger her for tiden,
    men sunspa er ikke av det dyredte nei, men litt dyrt til hvor ofte
    man trenger det syns jeg..? Det holder i 3 dager, og det holder til
    ca 5 ganger? Bruler du da 2bokser i måneden? Eller tar du å venter
    mer enn de tre dagene før du påfører mer? 🙂
    bruker du dette isteden for foundation, sånn at det holder med pudder?
    Eller hva gjør/bruker du?
    Og bruker ikke hennes mye rare stoffer i produktene mange ganger?
    Klem

 35. Ida Charlotte

  Takk for svar 🙂 Har litt trangt med penger for tiden dessverre, så dette blir litt i dyreste laget for meg egentlig.
  Men da lurer jeg på.. den skal holde i 3dager? Også pleier den boksen å holde til fem ganger? Bruker du to bokser hver måned ? Eller venter du mer enn 3 dager før du tar på nytt lag? 🙂
  Klem 🙂

 36. Ida Charlotte

  Var ikke meningen å sende to svar.. Mobilen min hang seg opp, så trodde ikke det ble sendt noe første gangen :S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *