Walk-in closet

Endelig er walk-in garderoben vår ferdig, så her kommer en hel haug med bilder! Håper dere liker, jeg elsker ♥

Så litt info, ettersom dere sikkert lurer på hvor noe av interiøret er fra:

♥ Hyller & Skapsystem IKEA ♥ Ottomanpuff TM Design ♥ Gjennomsiktige esker Søstrene Grene ♥ Lysekrone Lisbeth Dahl 

♥ Perlehengere Detaljer Sagene – Lisbeth Dahl♥ Speil Skeidar ♥ Klesstativ IKEA ♥

Den jeg oppbevarer blader i var en bryllupsgave, så den vet jeg dessverre ikke hvor er fra.

Detaljer Sagene har forresten en konkurranse gående, hvor du kan vinne perlehengere! Sjekk ut konkurransen her.

Nå er det kamp, og jeg rakk det akkurat! Heia ODD i dag 🙂

257 kommentarer

 1. Åååh! Det er jo rene kjendis – walk in closet! <3
  Får lyst til å bli samboeren din kun for en uke!

 2. Hei,så flott skal si du har orden:)Driver selv med kjempe oppryddning i klær og er slett ikke ferdig,men det blir bra til slutt:) Her er det Unitid kamp for alle penga og hørte nettopp et kjempe vræl fra mannen,første mål i boks høres det ut som:)
  Ha en super kveld og takk for all inspirasjonen du gir meg igjenom hverdagen:)
  Klem!

 3. Åhh, sykt fint! Sånn vil jeg også ha!! <3

 4. Altså, jeg vil bo i deres walk-in! Helt fantastisk, for en jobb det må ha vært. Du har flere sko enn en skobutikk :p Jeg er greit misunnelig!

 5. Irene Thorsen

  Åh, Caroline… Kan du gjøre alle oss (misunnelige og nysgjerrige) leserne dine en tjeneste å telle alle skoene dine? Jeg er helt i fra meg av misunnelse når jeg ser på disse bildene. Det er så fint og gjennomført!

 6. woooow shit, vil ha

 7. Jøss! Dét var litt av et «skap» må jeg si! Lucky!! Blir helt misunnelig her jeg sitter … 🙂

 8. WOW ! 🙂 så fint innreda og så mange fine kle og sko ! kor mange sko har du og har du eit favorittpar? 🙂
  Kunne du ikkje lagd til ein anbefaling om kilehælarsko, eg er på utkikk etter eit fint par 🙂

 9. OH MY GOD! I LOOOVE IT <3
  I WANT ONE 🙁

  LOVE FROM SPAIN !

  Check out my blog , CAMBRIDGE SATCHEL FLUOR BAG GIVEAWAY:

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

  SHOP : https://es.trendtation.com/marketplace/user/ElenaMartinez OR https://likeabirkinshop.tictail.com/

 10. bare et ord og si, og det er WOW!!!! så utrolig fint, må jo være alle jenters drøm og ha et slikt klesskap! Heldige, fantastiske du! 😀

 11. Blir ikke klærne og skoene dine veldig støvete uten skapdører? Syns det blir støvete til om med inniskapene og kan bare tenke meg hvordan det blir uten.

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

   1. Marianne

    Hvordan klarer du å holde det så rent? Skulle gjerne hatt noen tips! Her vasker og vasker jeg og likevel er det støv overalt :/

 12. WOW!!! Du kan virkelig være stolt over garderoben din. Ikke bare har du masse fantastiske klær, sko, smykker og vesker, men du gjør det til en kunst selv utenfor antrekkene dine. Du står virkelig på, Caroline, så denne garderoben unner jeg deg virkelig 😀

  1. Å herregud..

   1. Hahaha 😀

  2. Det har jeg også tenkt på at det må bli støvete uten dører på garderobene..
   Ergo må man være glad i å tørke støv eller bruke alt man har veeeldig flittig 😉

   Lekkert er det jo utvilsomt – praktisk eller ikke 😉

 13. Så lekkert! En smule misunnelig! Vi hadde tenkt på noe liknende hjemme hos oss, men så dukket det opp en liten baby! Da ble det barnerom istedet…..

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg babyen er glad for 😉

   – C

 14. Waouh! This is wonderland!

 15. WOW, så stilig! Kunne godt tenkt meg og hatt ett rom som dette, ja. Du har jo så mye fine klær, også er du jo så flink til å kle deg å! 🙂
  Du er så flink til å få det så ryddig, fint og systematisk irundt deg!
  Greit jeg kommer å bor til dere en uke så er du kokken min, og min personlige trener pluss at jeg får låne klærne dine? 😉

  1. Fotballfrue

   Hahaha, deal 😉

 16. WOW! For et skap, også alle de skoene. Jeg vil ha! Alt ser helt fantastisk ut. Hvordan klarer du å finne ut hva du skal ha på deg på morgenen med så mye!?

  Et lite spørsmål: Hvor bredt sånn ca er det klesstativet fra IKEA. Jeg ønsker meg et men rommet mitt er ikke så stort.

  1. Fotballfrue

   75,- bare 😀

   – C

   1. Ikke hvor mye, men hvor bredt :p

    Ida: tipper det er dette: https://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60179434/ 99 cm bredt.

   2. Fotballfrue

    Haha, stemmer!

    – C

 17. Kjempefint! Holder på med mitt walk-in closet nå, og da jeg rev bort et skap som var der, fant jeg en sånn hylle som går inn i veggen! Perfekt til sko og tilbehør<3 Mitt rom er en del mindre enn ditt da, men tror det skal bli bra likevel !

  1. Fotballfrue

   Det blir det garantert 🙂

   Klem!

 18. Nydelig!

 19. Nå er jeg veldig missunnelig på deg, åh som jeg skulle ønske jeg hadde walk-in closet. Får vel vente til jeg flytter for meg selv i så fall med å prøve å realisere drømmen 🙂

 20. OMG! Det perfekte klesrommet! Jeg er bare en smule sjalu 🙂

 21. Åh, så fint! Det er drømmen min å lage walk-in closet når jeg en gang får eget hus. Har fått tillatelse av samboeren så lenge han får eget FIFA-rom. Haha!

  1. Fotballfrue

   Haha, kult! Fifarommet kan jo være en del av stuen / tv-stuen, bare det går an å rydde unna :p

   Klem!

 22. Astrid Hanssen

  Så skinnsyk fint! 😮 Jeg har noe jeg lurer på, det er hvor mye garderoben kostet (dvs. skap, hyller osv.) og hvordan får du så mye penger?
  Når jeg ser hvor mye fint du har, så håper jeg du kommer til å selge klær og sko 😉 hihi.

 23. Så utrolig mye fint! Ah, du er heldig 😀
  Hvor mange par sko har du egentlig? Har du telt dem?

 24. Hvordan kan man ikke like dette?! Alle jenters drøm, fantastisk! Så fint og gjennomført 🙂

 25. for en orden og for et flott skap, me like a lot 😉 du som er en ekspert på sko, kunne kanskje gi meg et god råd om sko til svart langarmet penkjole, omslagskjole med lær/gulspenne i siden.. ?? skal jeg gå for sort, eller lær, eller skal jeg satse på farge ?? ha en fin avslappende søndag videre 😉

 26. Just perfection! Skulle gjerne hatt det sånn!

 27. For en drøm av et rom!! Der kunne jeg flyttet inn 😉 Mange gode tips og mye inspirasjon her ja 🙂

 28. TENK å ha en sånn garderobe, alle jenters drøm!!! Du er så heldig Caroline! 😀

 29. Absolutt alle jenters drøm! 😉 Har du noen tips til oppbevaring av smykker?

  1. Fotballfrue

   Stort innlegg om det her: https://fotballfrue.no/?p=20511 🙂

   – C

 30. Så utrolig fint! Skulle gjerne hatt ett slikt rom her også 🙂

 31. Amalie14

  Ææh, så utrolig fint! Seriøst, jeg ville gjort HVA som helst for å ha et slikt walk-in-closet:D Du er så flink å innrede Caroline:) også har dere masse fine klær og sko og ha i garderoben da, det er jo nesten det viktigste,hehe. (Du har jo en jungel av sko!! *veldig veldig veldig misunnelig her*:D)

 32. Hei, For et utolig lekkert klesskap. Har du vurdert å lage bloppis for klær du ikke ønsker å beholde lenger? Her er min : https://bloppis.no/shops/xsbloppis/

 33. kristina

  Hvor mange sko har du egentlig?? 😀

 34. Ida Marie

  Åh, fy søren så lekkert! 😀 Heldiggrisen asså! 😀 😀

 35. Drømmerom! Sukk..
  Hvor stort i kvadrat er rommet ca? If you know? 🙂 Holder på med husbyggingsplaner, og ett lignendes rom er høyt på priolisten ! 🙂

 36. Jeffrey Campbell’ene pryder skohyllena 🙂 du er så utrolig flink, Caroline! Stå på! <3

  Klem <3

 37. Hender det noensinne at du kommer inn på dette rommet og tenker: «Jeg har jo ingenting å ha på meg!»? Hehe..

  1. Fotballfrue

   Ja, selvfølgelig :O Men det er jo bare tull, og handler heller om at jeg har en dårlig dag :p

   – C

 38. Virkelig helt FANTASTISK NYDELIG! :)) Love it!!

 39. For en drøm!!!

 40. Så fint!

 41. Holy goddamn, Caroline! Hadde jeg vært stolt eier av et slikt walk-in closet så hadde jeg ærligtalt bare bodd i skapet mitt altså!! Så brilliant gjennomført og stilig! Med alle detaljene og nipsnapset (tenker på hengere, lysekrona, speilet, smykkestativene og oppbevaringsboksene, samt den herlige puffen. Gaah, blir bare fra meg av misunnelse :D) Og alle pene skoene dine, kjolene.. Sukk og atter sukk! Alle kvinners drøm dette 🙂
  Måtte du ha en herlig søndagskveld og oppladning til ny uke 🙂 Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy at du liker det! Tusen takk 😀

   Klemmer!

 42. Viktoria

  Hi Caroline, I have been reading your blog for a while, thank you for being such an inspiration. I lwas looking at your pictures and really curious, what is your secret in having everything done? And you seem to have a lot going on in your life!
  You look great by the way! Thanks

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀 Oh, I don’t know. . Get up early in the morning, and you get a lot more time 😀 I promise!

   Hugs 🙂

 43. Hey Caroline, it’s really beautiful and organized ! 🙂 xo

 44. Ble litt nysgjerrig nå.. Ser at dere ikke har noen kommoder eller andre skap der. Du må jo bruke mye plass ellers til undertøy, «basic»-plagg som singletter ol., tjukke gensere, strømpebukser osv osv..?
  Tror forresten jeg må vise disse bildene til min samboer. Han påstår nemlig at JEG har mye klær… han vet ikke hva han snakker om!
  🙂 Hadde vært noe å kunne rusle inn i dette klesskapet hver morgen :):) lucky you!

  1. Fotballfrue

   Hehe, do it! Vi har 3 kommoder til slike ting, pluss et ganske stort skap nede i gangen 🙂

   Klem!

 45. Har ikke Lars Kristian ett eneste par med sko inne på det rommet?

  1. Fotballfrue

   Jo, syv par 🙂 Ellers har han de fleste i skapet nede.

   – C

 46. OMG så lekkert! Ønsker meg en slik jeg også, selvsagt med alle klærne da. Men treningstøy og slik oppbevarer du et annet sted eller?

 47. Jeg elsker det, Caroline! Det er bare SÅ smukt og gennemført! 🙂

 48. Himmel 😀

 49. Endelig!

 50. Wow, det ble jo kjempefint! Du er til stor inspirasjon for mange, stå på! <3 <3

 51. Victoria

  Love it!!!

 52. Vet ikke om du har sagt det før, men hvor oppbevarer du brudekjolen? 🙂

  1. Fotballfrue

   I et rom vi har ved siden av soverommet, hvor vi også har en del andre klær 🙂

   – c

 53. Nydeligt!! Hadde ikke sagt neitakk til skapet eller innholdet! 🙂 Du er veldig heldig!

 54. Veldig heldig, ja… Men altså… Jeg elsker sko selv og har sikkert flere par enn jeg trenger, men dette er så billedlig og konkret materialistisk, jeg håper du stopper opp og tenker deg om av og til..? Tenk hva noen tusenlapper fra deg kunne utrettet for andre.. :/

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke tenkt til å forsvare meg selv hver gang jeg poster bilder av garderoben vår 🙂 Men vi hjelper til ved flere hold, og bidrar der vi kan.

   – C

   1. Det er greit å komme med bidrag, men man kan ikke redde alle. Et walk-in-closet er nok alle jenters drøm og man fortjener å oppfylle drømmen sin når man først har mulighet!

  2. Det at vi er så heldige å bo i Norge og har mulighet til å shoppe mye mer enn så mange andre betyr ikke at INGEN i dette landet gjør noe for mennesker som har det ille. Men vi er veldig raske til å skylde på alle andre for all elendigheten. Fokuser heller på hva akkurat du kan gjøre isteden for å »sette på plass» andre. Disse fantastiske klærne og skoene datt ikke ned i fanget til Caroline, hun har jobbet for det og hun er dyktig i det hun driver med 🙂

   1. Som jeg skulle ha sagt det selv!

 55. Wow, Caroline! Her har du (dere) virkelig gjort en bra jobb 🙂 Så flink du er!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Vi er veldig fornøyde 🙂

   – C

 56. Skjønner godt at du elsker det.. hadde ikke hatt noe imot å hatt ett slik selv, selve drømmen… 🙂

 57. Wææoow jeg tror jeg har dødd og komt til himmelen.. Helt fantastisk 😀

 58. Hege johansen

  Ååååååå fy søren, noe så flott;);) min drøm og en dag;);) fikk flott inspirasjon nå hvertfall;);) ha en flott kveld og nyt garderoben;)

  1. Fotballfrue

   Så bra at du får inspirasjon 😀 Gled deg til å lage ditt eget, det er kjempegøy!

   Klem 🙂

 59. Sykt.. trenger du virkelig så mange sko??

 60. Wow dødsfint satt opp med hyller og stativ! Du har faktisk mer klær/sko en enkelte butikker som faktisk selger klær og sko, haha! Nesten som du kunne starta en egen butikk der inne 😀

 61. Har lest the skinny confidential bloggen i over et år nå, og ble ganske overrasket når jeg så deg på bloggen hennes!
  Utrolig morsomt, og det er sant det hun sa, Du har en victorias secret kropp!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er dødskult at hun ville ha meg der 😀

   Å, hjelpes :O Tusen takk for den siste setningen der :O

   Klem!

 62. WOW!!
  Det ser helt fantastisk ut. Dere har gjort et flott arbeid !! 😀

 63. Vil bare si at du er så utrolig vakker, skulle virkelig ønske jeg så ut som deg! <3

 64. Wow!!!!! Så fint <3

 65. For et nydelig walk-in closet!

  Begynte å lese bloggen din for en ukes tid siden, og er allerede trollbundet. Har pleid å lese mange av de andre «toppbloggerenes» blogger, men det fallt liksom ikke helt i smak. Du derimot er akkurat min greie, så nå har du fått en ny, fast leser!
  Jeg elsker klesstilen din, din smak for intriør og all inspirasjonen du gir til trening og et sundt kosthold – jeg elsker det!

  Håper du får en fin søndag videre! <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Julie 😀 Velkommen skal du være, håper du vil fortsette å følge med 🙂

   Klemmer!

 66. Wow, for en samling og god orden!
  Men en ting som slår meg – har du klær og sko til norsk vinter?

  1. Fotballfrue

   Jeg står mye på ski om vinteren, så det har jeg veldig mye av 🙂 Vi har jo et hus, og mye skapplass, alt av klærne kan ikke være her 🙂

   – C

 67. åååååååååh, jeg kunne ha bodd der altså !!! 😉 flytter inn nå jeg, hihi 😀

 68. Det var kjempefiint! <3

 69. Cecilie Elise

  Hei kjære deg!
  Kan du legge ut direkte link til kjøp av perlehengerene?, eller ved bestilling på Mail?
  Tusen takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan bestille via linken jeg la ut til detaljer Sagene 🙂

   – C

 70. Birgitte

  Ubeskrivelig fint! Missunelig på rommet, OG innholdet!

 71. Fantastisk flott! Masse inspirasjon til jeg skal lage selv!

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Tusen takk!

   – C

 72. Fint!!!!! Jeg har sikkert ikke nok klær til en hylle engang og bare et hjørne med sko!!!! HELDIGGRIS<3

 73. Bare å si ifra hvis du vil selge en sko eller to! Sååå mange fine!

 74. Josefine

  Fy søren så flott!! Men du har jo mer enn nok klær til å dekke en landsby i Afrika i et år, håper virkelig du gjør noe for de stakkars menneskene som lever et liv du ikke kan forestille deg også 😉 Jeg har vært i Afrika og sett forholdene med egne øyner og derfor er jeg veldig opptatt av dette, verden er så urettferdig 🙁

  1. Fotballfrue

   Jeg hjelper der jeg kan. Hva gjør du selv?

   – C

   1. Hun skriver jo at hun har vært i Afrika da, vil jo si at det er å bidra!

   2. Haha, når ble det å ha vært i Afrika synonymt med å bidra med noe? Hun sier hun har sett hvordan forholdene er, hun sier nada om at hun har hjulpet. Det er ikke sånn at bare fordi man drar til Afrika så gir man trengende masse penger. Det har seg også sånn at Afrika er en verdensdel, og ganske stort, noe som ser ut til å gå mange hus forbi.

   3. Å reise til Afrika betyr vel ikke nødvendigvis at man birdar??? Eller er ens blotte nærvær nok??

   4. Jeg tviler sterkt på at verken Maria eller Bente har vært i Afrika eller Sørøst-Asia før 🙂
    Det er noe med å ha vært et slikt sted, man blir merket for livet. Jeg håper virkelig at Caroline og Lars-Kristian en gang tar en lang ferie på et slikt sted og lager en like god reportasje som fra Maldivene og den som kommer fra Mexico, det tror jeg hadde vært fantastisk å følge.

    – Hilde

   5. Vel, Hilde – da tar du helt feil! Jeg er middelaldrende og sykepleier, og har i yngre år jobbet for en veldedig organisasjon i Afrika. Antar jeg vet mer om dette enn de fleste:-) Verden er ikke svart-hvit – selv om det finnes nød og fattigdom i verden, betyr ikke det at det er opp til oss å irettesette andre for sitt forbruk. Caroline bidrar med masse til veldedighet!

    Og Hilde: Jeg er mer enn fascinert over at du kan mene at du vet noe som helst om meg! Fremdeles: Å reise til et land og sitte og titte på hvordan de har det, betyr IKKE at man bidrar med noe som helst!

   6. Victoria

    Det er mange måter og bidra til veldedighet på, samtidig som hun må få lov å bruke pengene på akuratt det hun selv vil også!
    Dessuten med mindre man drar ned dit er det ikke alltid så lett og bidra. Halvparten av disse veledighetsorganisasjonene er jo korrupte som bare av, det ikke halvparten av de pengene som man gir kommer noensinne fram. Jeg har selv vært ub bedrift for en organisasjon og der kom det mest rett i lomma på selve damen som drev det hele. Og de som sender alle disse dyre reklamene på tv og tv aksjoner, går masse av pengene med på å dekke disse utgiftene. Hva er da poenget med å bidra til veldeighet når ting ikke kommer fram, ja takk heller et par sko enn i lomma på en rikmann i et veldighetstyre. Det som er mest seriøse er de som ikke har slike ting, som reklamer aksjoner, er vel mer sansynlig med bøssebærere. Men fremdles umulig og vite hvem som gjør en seriøs jobb og hvem som det meste havner et annet sted. Bare se på alle veldighetspengene vi sender ut av landet, sist gang hadde det ikke kommet fram en gang, endt i terrorhender. Hva med alt det andre vi sender. Så det jeg mener er: Med mindre man drar selv, så er det ikke så lett bestandig og bidra til veldedighet!

   7. Ja, det er best med de veldedige organisasjonene som ikke bruker penger på reklame for dem er det ingen som har hørt om og dermed ingen som gir penger til….

   8. Haha, kjære deg, jeg er halvt nigeriansk. Skummelt med sånne antagelser. Enig med Bente, fasinerede at du mener du kan vite noe som helst om andre.

 75. hei 🙂
  nydelig løsning,og til god inspirasjon til meg som etterhvert skal lage walk in 🙂 men lurer på hvordan du opplever det med tanke på støv,vasking osv når alt er åpent ? og tusen takk for at du er et så herlig menneske som lyser opp dagene mine med flotte innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   Det går helt fint 🙂 Vasker hele huset grundig en gang i uken 🙂

   – C

 76. Cathrine

  Heaven!!

 77. WOW! Kjempefiiint 🙂 Men jeg spør igjen, blir ikke klær osv veldig støvete av å henge åpent i rommet ?

 78. Beklager å måtte si det, men dette er jo rett og slett kvalmt, greit nok at du har god råd og er shopoholiker, men her lever vi virkelig i overflod…

  1. …og hvordan Caroline bruker sine egne tjente penger er din sak fordi…..???

  2. Nina Isaksen

   Enig me Mona her…kvalmt!

   1. Her var det mye sjalusi 🙂 Ser ikke helt hva som er kvalmt med å bruke penger som du har tjent selv. Hva skal du ellers gjøre? Gjemme de under madrassen?

   2. Skal like å se at en person med mye penger bruke de på noe man ikke liker, men heller spare de til noe «viktig». Det er ikke kvalmt, det er helt fantastisk at man kan bruke penger på så mye fint som Caroline har gjort her! Misunnelig. Noe Nina og Mona tydeligvis er også.

  3. Hva er kvalmt med å bruke egne velfortjente penger? Dette er jo uansett sko samlet over en lang periode.. Ser ikke noe galt i det :=)

  4. Om C vil bruke pengene sine på klær bør man være fornøyd for bistanden. Tipper nemlig hun er generøs med å gi til Fretex, og det må jo være fantastisk for alle som da kan forsyne seg av lite brukte pene klær der!!! 🙂 🙂

   1. Victoria

    La henne nå bruke pengene på hva hun selv vil! Og jeg misunner den walk in closeten, drømmer om slik selv! 😛 Det kan godt hende hun gjør noe med de klæra hun ikke bruker lenger, som fretex osv. Slutt å klag. vi jenter elsker jo shopping!

 79. kjempefint!!!!
  går rett inn i klesskapet mitt og rydder. 😉 dette var superfin motivasjon og inspirasjon!

 80. Du har jo en egen skobutikk du:P hehe! Kjempefint garderoberom! Tror nok mange jenter misunner deg dette;)

  Ha en fin uke! 😀

 81. Simple living neste år: https://zenhabits.net/simple-living-manifesto-72-ideas-to-simplify-your-life/. Nå trenger du ikke handle klær på leenge. 🙂

 82. Marianne

  Hvor mange skopar har du egentlig?

  1. Fotballfrue

   Rundt 100 tilsammen tror jeg, da med joggesko og vintersko som står nede 🙂

   – C

 83. Prøver å se mange sko du har, og det er hvertfall 50.. Får du ikke et stikk av dårlig samvittighet over hvor mye penger du bruker på klær og sko?

  1. Fotballfrue

   Hvorfor skulle jeg få dårlig samvittighet?

   – C

   1. … fordi jorda kommer til å kollapse om vi fortsetter å overkonsummere, fordi svært mange av de som lager alt dette tjener dritt og blir behandlet som dritt..?

   2. Fotballfrue

    Dette står ikke og hviler på meg, men er en felles utviklingen hele kloden må ta tak i sammen 🙂 Selvfølgelig, alle monner drar, og jeg bidrar som sagt der jeg kan 🙂 Det ene utelukker ikke det andre 🙂

    – C

   3. «Dette står ikke og hviler på meg»..Og det er slike holdninger som fører til at jorda kommer til å kollapse, at de som produserer alle disse klærne og skoene tjener dritt og blir behandlet som dritt og kommer til å fortsette å bli det..

    Det handler ikke bare om å gi, men også om å begrense sitt eget forbruk. Vi i Norge kan ha dette overbruket, fordi de andre steder i verden lever langt under smertegrensen..

   4. Henriette

    Det de tjener i sitt respektive hjemland er helt vanlige lønninger. Det er klart at det blir slått stort opp i Norge når en timelønn er 5 kroner. Men i mange land er dette gjennomsnittslønnen, og kostnadsnivået er derfor også lavere. Se bare på Thailand. Grunnen til at det er lave lønninger er fordi kostnadsnivået er lavt.

   5. Beklager Henriette, men du er feilinformert. For mange er ikke lønnen de får nok til at de får i seg nok næring en gang, selv med et lavere kostnadsnivå i landet. Men mange har bare to valg: bli en den jobben de har som gir dem råd til et lite måltid hver dag eller slutte og ikke ha mat i det hele tatt. Jeg kan jo komme med et eksempel: På Madagaskar tjener en godt betalt hushjelp 3 kroner i timen. Ett egg koster ca 1 krone og en kilo ris ca 4 kroner (så billig kan du få det i Norge også). Hun må altså jobbe i mer enn én time for å få råd til å kjøpe en kilo ris. Hvor lenge må du jobbe for å kjøpe en kilo ris?

  2. Caroline står vel fritt til å kjøpe akkurat det hun har lyst på med sine egne penger, penger hun har tjent selv?!
   Jeg hadde ikke hatt dårlig samvittighet i hvertfall..
   Skulle ønske jeg hadde ett sånt rom! 😉

 84. Wow, det ligner en butikk jo! 🙂

  Når du drar til et sted der det er varmt, hvordan gjør du det med foundation? Jeg tenker i forhold til at man fort blir brunere, og at foundatiounen ikke lenger passer hudfargen. Kjøper du noen toner mørkere før du drar, eller hvordan gjør du det?

  1. Fotballfrue

   bruker solpudder og evnt. litt concealer 🙂 Ingen foundation 🙂

   – C

 85. Skikkelig classy og flott walkin closet altså. Sier bare WOW 🙂

 86. WOW! Det er jo ein liten klesbutikk/skobutikk!! *missunelig

 87. Anita A.

  Hello Heaven!!

 88. Jeanette Mathisen

  Utrolig bra 🙂 Så flink du er 🙂 Å så mye fine sko, elsk 🙂

  Mvh
  Jeanette Mathisen!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

   – C

 89. Herligheeet for et nydelig rom!!! 🙂
  hva er forresten epost adressa di? Ønsker å sende deg ein epost, men vanskelig når eg ikkje kunne finne eposten din for andre ting enn sponsor osv..

 90. Så flott!! Hva er tanken bak hvordan du sorterer skoene dine? 🙂

  1. Fotballfrue

   Eneste nå er vel at de litt mer solide skoene står nederst 🙂

   – C

 91. For en drømmegarderobe! Dette er virkelig helt fantastisk 😀 skjønner godt at du elsker det!! 😉
  «A womans right to shoes» <3

 92. Kan jeg få gjemme meg for Sandy i skapet ditt? Fy søren så flott! 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, tusen takk 😀

   – C

 93. Wow. Er så imponert over garderoben din 🙂

  https://thevaleria.blogspot.no/

 94. Helt nydelig! Heldige deg som har et saa flott walk-in closet! Haaper at senere i livet jeg kan ha noe lignende! 😀 Minner meg veldig om Sex and the City: The Movie! 🙂

 95. Ragnhild

  Hvor er klærne til mannen?

  1. Fotballfrue

   Ved siden av mine, vi har jo to like store, helt like skap hver 🙂 Ser du ikke det?

   – C

 96. Min betegnelse på himmelen!

  1. Fotballfrue

   😀

 97. Elsket det! Sinnsykt hvor mange skopar du har :O Skulle gjerne hatt garderoben din 🙂

 98. Drømmegarderobe! 😀

 99. Marianne

  Fantastisk!!! Et walk in closet Carrie Bradshaw ville drept for 😉

 100. Får vondt i studentlommeboka når jeg ser dette 🙁

  1. Tudelutt

   Me 2.. har ikke handla meg et nytt antrekk på 6 mnd og må nok vente til etter jul 🙁 MEN så klart så må man nyte det man har penger, så jeg skjønner at man shopper hvis man kan, til en viss grad. Men skal sies at vi er blitt fryktelig materialistiske i dagens samfunn..det er litt trist.

   1. Buhu. Jeg er student, jobber ikke og kjøper det jeg ønsker. Det går FINT an.:)

 101. Sykeste!!! *sikle*

 102. Michelle

  ahhh, snakk om drømme klesskap 😀 mange fine sko <3

 103. Hei Caroline! :o)
  Kjempe stilig og inspirerende garderode!
  Driver å planlegger et eget lignende rom, men for å få et mer realistisk bilde av hvor stort deres er- lurer jeg på hvor stort dette rommet er i kvadratmeter? Og hva er størrelsene på skapene? 🙂

 104. fy fader, det der er ikke greit ass!

  1. Neivel???

 105. Norges fineste garderobe eller!?

  Fantastisk Walk-in closet og FANTASTISK blogg, jeg titter innom stadig. Keep up the good work beautiful!

 106. Wow, flotte greier 😀
  Hvem har ikke lyst på et slik skap!? Misunner hele huset deres, og gleder meg til å flytte ut selv slik at jeg kan dekorere og fikse huset/leiligheten akkurat slik jeg vil selv 😀

  Du og LK er som skapt for hverandre, helt utrolig hvor flott par dere er ^^,

 107. Heaven <3 Ikke mer å si om denne saken 😉

 108. Christine

  For et fanstastisk «skap» – her er det masse inspirasjon til jeg en dag skal lage mitt eget! 😀
  Forresten, hva man ønsker å bruke pengene sine på mener jeg er en personlig sak som er opp til hver enkelt. Om du Caroline vil bruke 20 000 på mange par sko, eller på hest/bil/barn/motorsykkel/ hva det måtte være – det er hennes valg. Det lyser sjalusi av de som absolutt må kommentere negativt på dette innlegget. Og ja, det går faktisk ann å gi penger til veldedighet og samtidig ha mange sko – tro det eller ei!!

  Kanskje man heller skal starte med seg selv i stedet for å angripe alle andre? Det forsøker i hvertfall jeg å gjøre 🙂
  Ha en fin dag 😀

 109. Kunne gått amok i den skosamlingen der 😉

  Klem

 110. Wow! Inspirerende!

 111. Hvordan klarer du å ta så godt vare på skoene dine? De ser jo så og si ubrukte ut! 🙂
  Jeg sliter med at hælene blir så stygge etter bare et par ganger bruk. Har du noen tips?

  1. Fotballfrue

   Impregnering og at du tørker av søle ol. etter hver gang de brukes 🙂

   – C

 112. Hei, har du noen gang tenkt på at bare av å selge halvparten av skoene dine kan redde kjempe mange barn? Har du noen gang prøvd å hjelpe folk som har lite? Istedenfor å bare kjøpe unødvendige ting til deg selv? Du har jo sikkert brukt 1 million kroner på sko. SELG DE. Og gi til folk som trenger det. Du har kjempe fin blogg og sånt, leser den ofte! Stå på. Men det var bare et spørsmål (:

  1. Fotballfrue

   Både jeg og Lars-Kristian hjelper der vi kan, og bidrar ved flere hold. Verden er ikke sort/hvitt, og det ene utelukker ikke det andre 🙂

   – C

  2. Er du flink til å hjelpe barn som har lite, Fiskebolle? Hvis noen hadde gitt deg 1 million, tviler jeg på at du hadde gitt de til fattig barn som trenger utdannelse eller mat. Dessuten er det ikke Caroline sitt ansvar å ta vare på hele verden fordi hun har mye penger.

   1. Jeg er ikke enig i at man skal gi ALT, men hva hvis alle hadde gitt 10 % av det de har/får inn på kontoen pr mnd=)? Dvs, gitt 100 000 av denne millionen? Hvem sitt ansvar mener du det er da Marie, hvis ikke deg, meg og Fotballfruens?

 113. Your closet is amazing !

 114. that’s a shoe store 🙂 and everything is so tidy and in great order 🙂

 115. Er så missundelig 🙂 Det vil tage mig år at bygge det op 🙂

 116. OMG!!! Mine klær og sko hadde bare dekt 1,5 meter på den ene veggen tipper jeg…. kanskje 2…. 😉

 117. Åh, så nydelig det er altså! Kjæresten bare smilte og sa at det blir et slikt rom på meg også når vi kjøper hus =) Love!

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 118. Å herreguuuud 😀 skoskosko <3
  Men jeg fikk sett den blå kjolen ytterst der :O sinnsykt fin, hvor er den fra?
  Kan vi se deg med den på? Tror jeg må ha en sånn 😀 hahaha..
  Jule/nyttårs kjole det der 😉

 119. Hva er poenget med alt dette?

  1. Fotballfrue

   Det er et åpent skap, mye bedre enn et lukket et når man først har plass 🙂 Alle har klær og sko, jeg bare gjør litt mer ut av det 🙂

   – C

 120. åh åh åh vad jag avundsjuk just nu!!!!

 121. omg!! elsk!!! du er syykt heldig, elsker stilen din!

 122. Hei! Ca hvor mye har dere gitt for hyllene og skapsystemene fra IKEA? Akkurat kjøpt hus,og skal ha walk in closet selv,men vet ikke helt hva og hvordan enda. Dere har jo en vedig god løsning. Er det ferdig garderobe,eller «peller» dere hyller og skap selv?

  Ha en fin vinterdag!:)

  1. Fotballfrue

   Mellom 10-15 000,- for både skap og innmat på IKEA 🙂

   – C

 123. så sykt mye klær du har! du er ekstremt heldig som har en populær blogg slik at du tjener så mye penger!! mange vil nok si; penger er ikke alt! – MEN, for å kunne reise så mye til dyre steder, kjøpe ditten og datten, hus, bil osv osv, så JO, man trenger penger!
  du er super heldig som har en så populær blogg:) å tjene penger på noe man synes er GØY er jo det beste:)

 124. fyyy! jeg er så misunnelig! drømmeklesskap!

 125. Jeanette

  Drømmeskap<3

 126. Elisabeth

  Så utrolig fint du har det! Du har virkelig gjort deg fortjent til å ha det så fint!

 127. Wow! Thats like my dream closet!

 128. wow, dette var veldig fint! er bare _litt sjalu. Dette inspirerte meg faktisk til å starte mitt eget lille prosjekt og erstatte rotehjørnet på hybelen med et kleshjørne. Like fint blir det nok ikke med mitt budsjett(selv eier jeg omtrent 7 par sko), men takk for inspirasjonen!

 129. Wow… Rett og slett bare wow! Jeg er forelsket i skapet ditt!

 130. BelindaJagedal

  Ok….
  Først vil jeg bare nevne at jeg skriver dette med langefingeren min.. Min måtte å gi ALLE dere som kommenterer med en undertone som OSER sjalusi!

  Jeg leser bloggen din hver dag Caroline, og du er fantastisk inspirerende på absolut alle områder! For min del gjelder det spesielt for kostholdet ditt.. Kan jo i en bisetning her nevne at med «hjelp» fra deg har jeg gått ned 56 kilo.

  Jeg blir så umennesklig forbanna når jeg sitter her og leser hva folk skriver! Hvor mange ganger har du ikke svart på spm om du ikke bidrar til å redusere elendigheten i verden?! Det bruser…. Hva du bruker dine penger på har vi ingenting med, og jeg er ikke i tvil om at du bidrar som best du bare kan. Du fremstår som et ufattelig godt menneske, og jeg unner deg alt du fyller huset og skapene dine med! Du har jobbet for dette, og du har livet ditt på utstilling hver dag… Ikke alle som hadde orket det!

  Stå på Caroline, keep up the good work!

  /Belinda

  1. Fotballfrue

   Så utrolig flink du er! Gratulerer 😀 Og tusen takk for kommentaren din. Jeg setter enormt stor pris på det <3

   Mange klemmer 🙂

 131. Åherregud, drømmeskap!

 132. Kristine

  Det var fint, men jeg ble faktisk fysisk kvalm. Kanskje det er fordi jeg har bodd i Uganda, men du har ca 70 par sko. Har du tenkt på å gi noe bort?

  1. Fotballfrue

   Jeg gir til Fretex ca. hver måned. Er en grunn til at jeg ikke har salgsblogg 🙂

   – C

 133. Oj, man kunde ju dö för en garderob som din! Härlig! Lite avundsjuk blir man nog på alla dina skor! Säkert varje kvinnas dröm att äga en så imponerande mängd skor och att ha en sådan ljuvlig walk in closet. Give a girl the right shoes and she can conquer the world 🙂

 134. Ååh, heldig! Drømmeskap!

 135. Helt jævli, har walk in closet selv, nå føles ikke mitt så fint lenger…. kunne drept for ett sånn skap uten tvil å alle de skoene!

 136. Så lekkert! Aspirerer til å få et skap som ditt en dag 😉

  Et lite spm, bare: Husker du hvor de brune sandalene med leopardmønster på midten er kjøpt? 🙂 De står nærmest kameraet på det første bildet og helt til høyre på midterste hylle på bilde nummer ni. KJEMPESTILIGE! 🙂

  1. Fotballfrue

   De er fra Friis&Co 🙂

   – C

 137. Ragnhild

  Garderoben din er større enn soverommet mitt jo -.-

 138. Hvor kommer den blår kjolen i fra? Som henger på stativet like ved sko veggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Sherri Hill 🙂

   – C

 139. Først vil jeg si at alle dere som kommenterer negativt er kun MISUNNELIGE! Jeg bruker aldri å kommentere blogger, men etter å ha lest på Toppsladring en god stund så synes jeg at fotballfrue får ALTFOR mye kjeft, uten å fortjene det. Hvorfor skal hun tenke på de i afrika når hun kjøper seg sko og klær? Det er helt latterlig! Jeg misunner walk in closeten til fotballfrue, hadde jeg hatt god råd så hadde jeg kjøpt like mye, om så mere, uten å tenke på de i afrika. Det handler om stil og hva man vil kle seg med. Dere klager også mye på kroppen hennes, hvorfor det? Hun er sunn og trener mye, hun ser jævla bra ut og burde også få lov til å vise det uten at folk skal klage over hvor tynn hun er. Jeg er alldeles ikke tynn selv, men jeg er ikke så grønn av misunnelse at jeg slenger dritt for at hun skal føle seg dårlig. Hun har jobbet hardt for kroppen sin, la henne vise den så mye hun vil 🙂

  1. Victoria

   Helt ening!

 140. Great dressing! So beautiful ♥

 141. I love your dressing ! It’s very nice !

 142. Å, kjente jeg ble misunnelig nå. Så utolig oversiktlig å ha klærne sine hengende sånn. Jeg har ganske bra orden i mitt klesskap sånn etter forholdene, men klærne henger jo tett i tett og er brettet i flere kolonner innover i skapet så oversikten er heller dårlig. Fort å glemme hvilke klær man har. Ikke minst er jeg misunnelig på mange av de fine klærne og skoene dine. Perfekt walk in closet.

 143. Drømmen <3

 144. Fin garderobe, men håper du skjemmes litt av hvilken overflod du lever i. Jeg blir nesten kvalm av å se rad på rad med nesten helt like sko, spesielt når jeg vet at hver av dem er verdt en formue- og sikkert går av moten allerede neste sesong.

 145. Natasha Elisabeth

  For noen nydelige kleshengere! Prikken over i-en!

 146. Morsomt at du har flyttet på flere av skoene fra en hylle til under den benken, da 🙂 Gjorde du det for at det skulle virke som du hadde masse sko?

  1. Fotballfrue

   For at det skulle virke som jeg har masse sko? :p Haha, jeg har masse sko 😉 Plasserte alle de med nagler under der, synes det ble et fint bilde. Gjorde det hovedsaklig for å bruke det på intagram 🙂

   – C

   1. Daså 🙂 Du er heldig 🙂

 147. du er så utrolig inspirerende, caroline. jeg er selv interessert i mote go klær, go bruker støtt og stadig dine tips som veiledning i egen stil. leser bloggen flere ganger om dagen, og liker den bedre og beder. keep up the good work – u rock!

  jeg lurte forresten på hvor de fine babyblue pumpsene dine med dusker foran er fra? Er de fortsatt i salg og hvor mye betalte du for dem? de var utrolig kule!!

  ser frem til svar fra deg:)

 148. Fy søren.. helt drøyt hvor mye du har. Sykt misunnelig! 🙂 Kan jeg spørre hvor mye du ca bruker på klær/sko etc i mnd?

 149. Woow!! Som tatt ut av mine drømmer, haha…

 150. Margrethe

  Love it!!!

 151. Hei:)
  Jeg lurer på hvordan genseren du har på deg fra Wild Wool er på størrelsen. Jeg bruker vanligvis S eller str 36. Hva tror du jeg må ha i den?
  Mvh Hege.

  1. Fotballfrue

   Den minste strl. er 36, og jeg bruker vanligvis 34, så du kan jo se selv hvordan den sitter på meg 🙂 Kanskje du skal gå for 38? 🙂

   – C

 152. Jeg pleier ikke bli misunnelig på andre, men nå ble jeg det! Utroolig lekker garderobe! 🙂 jeg har like mange sko som deg, men ikke i nærheten like fint sted å ha dem 😛
  Når det kommer til alle disse spydige kommentarene, håper jeg virkelig ikke du tar dem til deg. Verden og dens beboere er ikke avhengig av deg, og jeg tviler sterkt på at de som kommenterer, bidrar så altfor mye selv. Hadde jeg hatt like mye penger og muligheter som deg, hadde jeg også ment at jeg fortjener det jeg ønsker meg. Du har jobbet utrolig mye for alt du eier og har, og kan med hånden på hjertet være utrolig stolt av deg selv. Spesielt siden du også har dine hjertesaker som du brenner for og bidrar med det du kan, og det er mer enn de aller fleste kan skryte på seg. Vær stolt av deg selv, Caroline, og hev hodet over sjalu og poengløse kommentarer!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 153. Heisann! Jeg så et speil på lampehuset, og tenkte kanskje du syntes det var like genialt som jeg syntes! Tenkte hvertfall å tipse deg om det 🙂 https://www.lampehuset.no/gulvlamper/gulvlamper-spesial/napoli-smykkeskap-nova-life-87151?searchWordj=Speil

  Walk-in skapet ditt er kjempe fint!

 154. ååh, du har jo meste meir sko enn du har kle jo! … eg elsker SKO!! <3

 155. Heisann.
  Kunne du ha send en link til skapene på internett?
  Eller navn på skapene om du har det? 🙂

 156. Wow! Det var utrolig fint! <3 skulle ønske jeg hadde et walk-in closet som dette! Men jeg har ett spørsmål: hvor kjøpte du de mintgrønne skoene? Kjøpte du de på nelly.com? Har nemlig sett ett lignende par og jeg vurderer å kjøpe de 🙂

 157. imellom 80 og 90 par ski eller noe i den duren

 158. carolina

  omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  are you crazy????????????????????????????????????????

 159. fantastisk! Hvor er den svarte vesken fra? den var helt utrolig fin!!

  1. Fotballfrue

   3.1 philip lim 🙂

   – C

 160. En grunn til at Caroline har råd til alt dette kan jo ha noe å gjøre med bloggen å gjøre. Hun ligger på topp på blogglisten er fordi folk blir inspirert, spesielt med tanke på mote. Er det da så rart at hun har mye sko og klær, når det er akkurat dette som er en del av jobben hennes? Hadde hun vært på toppen av blogglisten om hun tok bilder av de samme klærne og skoene hver dag? Selvfølgelig er det mange andre ting på bloggen som inspirerer, men mote er en stor del av det.

  Jeg mener, det er ikke sikkert hun hadde hatt like mye klær og sko hvis det ikke var på grunn av bloggen, men for at bloggen skal få mange lesere (dvs mer penger) er det kanskje nødvendig med 100 par sko og masse klær. Det er jo akkurat dette mange mennesker interesserer seg for.

  Ingen her vet hvor mye penger hun gir til veldedige formål, men jeg kan ikke tenke meg at hun ikke hadde gitt mer penger hvis det ikke hadde vært for at hun får god inntekt fra sin blogg med mange lesere.

  Du gjør en god jobb!!

 161. Hvor mange par sko har du?

 162. Kristie Storvik

  Oi! Nå fikk jeg enda mer lyst på walk-in-closet! Hahah, ble skikkelig misunnelig nå. Jeg eier ikke en gang 1/8 så mye klær! Du er heldig, men syntes du fortjener det! 😀

 163. HURRA og TUSEN TAKK! Neste gang mannen min klager på at jeg har mye sko skal jeg vise han disse bildene!!!! (og nå skal jeg jammen meg ta en tur på sko-shopping!!)

  Smil fra meg 🙂

 164. Wow!
  Interiør dream !
  Fant bloggen din via en venninne!
  MAGI av fashion og Interiør ! LUVE IT!
  Du har utrolig mange sko, selv er jeg en kjempe sko elsker !

 165. Hei Caroline 🙂

  Har tittet innom deg titt og ofte siden du annonserte graviditeten, men ikke lagt igjen spor etter meg før nå. Må bare starte med å si at jeg synes mange av kommentarene du får her er helt grusomme! Hva feiler det folk? Håper du lar det prelle av deg 🙂

  Vi er i gang med prosjekt walk in closet her hjemme, og falt veldig for deres løsning. Er det pax- skapene fra IKEA dere har brukt? Sett på de selv, men ser at dere kun har typ innmaten uten dørene? 🙂

  Nyt tiden med lille N <3

  Stor klem til deg!

  1. Vi har PAX, ja 🙂

   1. Fikk dere kjøpt kun selve hyllene, eller måtte dere kjøpe hele settet med skapdørene og alt? 🙂

   2. Du må kjøpe alt separat 🙂 Skallet, hyllene, dørene, stengene, alt kommer hver for seg.

 166. Hei Caroline! Veldig flott walk in closet. Jeg er i prosess med å lage mitt eget, og googler som besatt ideer før flytting. Jeg nå spørre, opplever du at klærne blir veldig støvete uten skapdører? Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  Janne

  1. Har aldri opplevd at klærne blir støvete 🙂

 167. Heisann!
  Jeg lurer på om du kan fortelle meg hvor stort ditt walk-in Closet er ? Hvor bredt og hvor langt er det ?
  Nydelig innredet,slik a,le jenter drømmer om 🙂

 168. Hei. Vet at dette innlegget er gammelt, men håper du kan svare likevel.
  Vi skal lage walk-in closet og jeg synes løsningen deres var genial. Det jeg lurer på er hvordan få kjøpt separat uten dører? Var inne på IKEA sine sider og der var det aller meste med dører. Må man si ifra at man kun skal ha skallet, stengene og hyllene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg vet ikke hvordan det fungerer på nett, men om du er i varehuset så kjøpes skap (skallet), innmat, dører etc. separat 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *