Walk-in closet

Endelig er walk-in garderoben vår ferdig, så her kommer en hel haug med bilder! Håper dere liker, jeg elsker ♥

Så litt info, ettersom dere sikkert lurer på hvor noe av interiøret er fra:

♥ Hyller & Skapsystem IKEA ♥ Ottomanpuff TM Design ♥ Gjennomsiktige esker Søstrene Grene ♥ Lysekrone Lisbeth Dahl 

♥ Perlehengere Detaljer Sagene – Lisbeth Dahl♥ Speil Skeidar ♥ Klesstativ IKEA ♥

Den jeg oppbevarer blader i var en bryllupsgave, så den vet jeg dessverre ikke hvor er fra.

Detaljer Sagene har forresten en konkurranse gående, hvor du kan vinne perlehengere! Sjekk ut konkurransen her.

Nå er det kamp, og jeg rakk det akkurat! Heia ODD i dag 🙂

257 kommentarer

 1. Fy søren.. helt drøyt hvor mye du har. Sykt misunnelig! 🙂 Kan jeg spørre hvor mye du ca bruker på klær/sko etc i mnd?

 2. Camilla

  Woow!! Som tatt ut av mine drømmer, haha…

 3. Margrethe

  Love it!!!

 4. Hei:)
  Jeg lurer på hvordan genseren du har på deg fra Wild Wool er på størrelsen. Jeg bruker vanligvis S eller str 36. Hva tror du jeg må ha i den?
  Mvh Hege.

  1. Fotballfrue

   Den minste strl. er 36, og jeg bruker vanligvis 34, så du kan jo se selv hvordan den sitter på meg 🙂 Kanskje du skal gå for 38? 🙂

   – C

 5. Jeg pleier ikke bli misunnelig på andre, men nå ble jeg det! Utroolig lekker garderobe! 🙂 jeg har like mange sko som deg, men ikke i nærheten like fint sted å ha dem 😛
  Når det kommer til alle disse spydige kommentarene, håper jeg virkelig ikke du tar dem til deg. Verden og dens beboere er ikke avhengig av deg, og jeg tviler sterkt på at de som kommenterer, bidrar så altfor mye selv. Hadde jeg hatt like mye penger og muligheter som deg, hadde jeg også ment at jeg fortjener det jeg ønsker meg. Du har jobbet utrolig mye for alt du eier og har, og kan med hånden på hjertet være utrolig stolt av deg selv. Spesielt siden du også har dine hjertesaker som du brenner for og bidrar med det du kan, og det er mer enn de aller fleste kan skryte på seg. Vær stolt av deg selv, Caroline, og hev hodet over sjalu og poengløse kommentarer!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 6. Heisann! Jeg så et speil på lampehuset, og tenkte kanskje du syntes det var like genialt som jeg syntes! Tenkte hvertfall å tipse deg om det 🙂 http://www.lampehuset.no/gulvlamper/gulvlamper-spesial/napoli-smykkeskap-nova-life-87151?searchWordj=Speil

  Walk-in skapet ditt er kjempe fint!

 7. Susanne

  ååh, du har jo meste meir sko enn du har kle jo! … eg elsker SKO!! <3

 8. Heisann.
  Kunne du ha send en link til skapene på internett?
  Eller navn på skapene om du har det? 🙂

 9. Wow! Det var utrolig fint! <3 skulle ønske jeg hadde et walk-in closet som dette! Men jeg har ett spørsmål: hvor kjøpte du de mintgrønne skoene? Kjøpte du de på nelly.com? Har nemlig sett ett lignende par og jeg vurderer å kjøpe de 🙂

 10. imellom 80 og 90 par ski eller noe i den duren

 11. carolina

  omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  are you crazy????????????????????????????????????????

 12. fantastisk! Hvor er den svarte vesken fra? den var helt utrolig fin!!

  1. Fotballfrue

   3.1 philip lim 🙂

   – C

 13. En grunn til at Caroline har råd til alt dette kan jo ha noe å gjøre med bloggen å gjøre. Hun ligger på topp på blogglisten er fordi folk blir inspirert, spesielt med tanke på mote. Er det da så rart at hun har mye sko og klær, når det er akkurat dette som er en del av jobben hennes? Hadde hun vært på toppen av blogglisten om hun tok bilder av de samme klærne og skoene hver dag? Selvfølgelig er det mange andre ting på bloggen som inspirerer, men mote er en stor del av det.

  Jeg mener, det er ikke sikkert hun hadde hatt like mye klær og sko hvis det ikke var på grunn av bloggen, men for at bloggen skal få mange lesere (dvs mer penger) er det kanskje nødvendig med 100 par sko og masse klær. Det er jo akkurat dette mange mennesker interesserer seg for.

  Ingen her vet hvor mye penger hun gir til veldedige formål, men jeg kan ikke tenke meg at hun ikke hadde gitt mer penger hvis det ikke hadde vært for at hun får god inntekt fra sin blogg med mange lesere.

  Du gjør en god jobb!!

 14. Hvor mange par sko har du?

 15. Kristie Storvik

  Oi! Nå fikk jeg enda mer lyst på walk-in-closet! Hahah, ble skikkelig misunnelig nå. Jeg eier ikke en gang 1/8 så mye klær! Du er heldig, men syntes du fortjener det! 😀

 16. HURRA og TUSEN TAKK! Neste gang mannen min klager på at jeg har mye sko skal jeg vise han disse bildene!!!! (og nå skal jeg jammen meg ta en tur på sko-shopping!!)

  Smil fra meg 🙂

 17. Wow!
  Interiør dream !
  Fant bloggen din via en venninne!
  MAGI av fashion og Interiør ! LUVE IT!
  Du har utrolig mange sko, selv er jeg en kjempe sko elsker !

 18. Hei Caroline 🙂

  Har tittet innom deg titt og ofte siden du annonserte graviditeten, men ikke lagt igjen spor etter meg før nå. Må bare starte med å si at jeg synes mange av kommentarene du får her er helt grusomme! Hva feiler det folk? Håper du lar det prelle av deg 🙂

  Vi er i gang med prosjekt walk in closet her hjemme, og falt veldig for deres løsning. Er det pax- skapene fra IKEA dere har brukt? Sett på de selv, men ser at dere kun har typ innmaten uten dørene? 🙂

  Nyt tiden med lille N <3

  Stor klem til deg!

  1. Vi har PAX, ja 🙂

   1. Fikk dere kjøpt kun selve hyllene, eller måtte dere kjøpe hele settet med skapdørene og alt? 🙂

   2. Du må kjøpe alt separat 🙂 Skallet, hyllene, dørene, stengene, alt kommer hver for seg.

 19. Hei Caroline! Veldig flott walk in closet. Jeg er i prosess med å lage mitt eget, og googler som besatt ideer før flytting. Jeg nå spørre, opplever du at klærne blir veldig støvete uten skapdører? Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  Janne

  1. Har aldri opplevd at klærne blir støvete 🙂

 20. Heisann!
  Jeg lurer på om du kan fortelle meg hvor stort ditt walk-in Closet er ? Hvor bredt og hvor langt er det ?
  Nydelig innredet,slik a,le jenter drømmer om 🙂

 21. Hei. Vet at dette innlegget er gammelt, men håper du kan svare likevel.
  Vi skal lage walk-in closet og jeg synes løsningen deres var genial. Det jeg lurer på er hvordan få kjøpt separat uten dører? Var inne på IKEA sine sider og der var det aller meste med dører. Må man si ifra at man kun skal ha skallet, stengene og hyllene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg vet ikke hvordan det fungerer på nett, men om du er i varehuset så kjøpes skap (skallet), innmat, dører etc. separat 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *