Backstage Bubbleroom

God morgen, dere! Det er vel ingen som glemte å stille klokken i natt? Deilig å stille den en time tilbake og deretter sove litt ekstra med verdens beste samvittighet 🙂 Nå har jeg gått gjennom vanvittig mange bilder fra shooten på fredagen, så her kommer et lite bildedryss:

No makeup!

Ehe. .

Mestefotografen 🙂

Kaja og meg 🙂

Haha, litt overtrøtt!

. . og tissetrengt :-O

Dette var en kjempemorsom shoot å være med på, utrolig fine folk å jobbe med, og det beste er jo at jeg fikk velge alle antrekkene selv. 7 dager – 7 favoritter. De kommer på bubbleroom.no om en liten stund, sier ifra når 🙂 Alle klærne er fra Bubbleroom, men flere plagg er ikke inne ennå, jeg sier ifra!

Nå skal jeg strekke meg litt, vekke storesøster og deretter løpe meg en tur. Har hatt treningsfri siden torsdag, så det skal blir godt med litt skikkelig bevegelse i skrotten igjen. Føler nesten ikke at jeg har sovet ut etter all den tapte søvnen ennå heller, men det er jo slike ting som må gå av seg selv. Noen dager til, så er jeg nok i rytme igjen. Ha en toppen søndag, vi skrives igjen om noen timer ♥

66 kommentarer

 1. digger når du poster slike backstage-bilder Caroline. liker å se hvordan dere jobber, og prosessen bak det hele 🙂

 2. Irene Thorsen

  Haha! Ler meg ihel av tissetrengt-bildet…
  Jaaa, det var så deilig å sove litt ekstra!
  Ha en fin dag og en toppers løpetur!

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Takk, det samme <3

 3. Så sinnsykt fint hår du hadde på disse bildene! 🙂 Ser ut som noen veldig fine antrekk også. Ha en super søndag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Super søndag tilbake <3

 4. Du ser fantastisk ut!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 😀

 5. Så utrolig fin du er! Kjempefine bilder også =)

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 6. Du er så SØT! 😀 Også så mange fine antrekk :):)

 7. Så masse fine bilder Caroline:)
  Ha en fin søndag:)

 8. Jeanette

  åh,så uttolig fin du er! Elsker den hvite kjolen og den rosa bakgrunnen;)

 9. Var usikker på om mobilen hadde stilt seg selv da jeg våknet, noe den hadde, men av en eller annen grunn føles det virkelig ikke som om den skulle vært en time mer… Håper ikke timen bare har «forsvunnet for meg», men at jeg merker det bedre i kveld, og i morgen tidlig 🙂

  Fantastisk vakre bilder av deg! Veldig fint med litt mørkere tone i håret, synes jeg.

  Må si jeg ikke skjønner hvorfor folk klager sånn over designet på mobilen, må si jeg synes det fungerer ganske greit for min del! Man må være mester i å lete etter problemer om man synes DET gir grunn til å slutte å lese bloggen din.

  Ha en fin søndag! 🙂

 10. julie i london

  Åh, det konfettibildet var helt nydelig av deg 😀 og tissetrengtbildet da, hihi!

 11. Hehe,gøy og se tullebilder av deg.Kommer frem at du er en person som ikke tar deg selv altfor høytidlig.Og det er kanskje noe som ikke kommer frem så godt ellers.Jeg har jo lest bloggen din lenge og vet at du ikke viser hele deg gjennom bloggen,men tror mange kan få inntrykk av at du er litt stiv.Noe som er synd.For jeg tror ikke det er sånn du er.

 12. Elsket ALLE kjærne! er alle fra Bubbleroom? På nettet eller i butikken? i så fall hvor? er ofte på besøk hos Bubbleroom i Tøcksfors men man finner vel ikke alle klærne der? 🙂 fin du er !! <3

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Outletet er kun sesongutdaterte varer 🙂

   Klem!

 13. Superfin som alltid ! Bare lurer på hvilket merke det er på jeansen d har på er ?? Veldig fin , lette etter den på bubbleroom men finner den ikke …

  1. Fotballfrue

   Den kommer! Sier ifra, som sagt 🙂

   – C

 14. Michelle

  Den hvite kjolen var nydelig!!! herlige bilder og mange fine outfits. Godt å høre at jeg ikke er den eneste som ikke har fått presset inn noe trening i løpet av disse dagene. Så i dag blir det en økt på SATS! God løpetur og ha en fortsatt fin søndag :))

 15. Åh, säg till när den vita fluff-kjolen med stenar finns inne eller vad det är för märke. Fantastisk! Och du är galet snygg som alltid! 🙂

 16. Hei, et spørsmål helt utenom, men bruker du sånn pfc (synes å ha lest det tidligere)? Stoler du 100% på denne? Jeg har, men jeg vet ikke helt om jeg stoler på den og kunne absolutt ikke tenkt meg å bli gravid!!

 17. Amalie14

  Så vanvittig moro det så ut! Det var kult at vi fikk se backstage-billder:D
  Ha en fin treningsøkt, her skal det og trenes:)

 18. Herregud du er jo nydelig i alt jo!! <3
  Gi meg litt av din skjønnhet 🙂 *missunnelse*

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk, skjønne <3

 19. elisabeth

  Åhhh, du ser ut som ei eventyr prinsesse !! Fantastisk bra. Det er så utrolig inspirerende når noen lever ut drømmer, og alt samtidig er ekte !!!

 20. Så herlige bilder av deg Caroline! Kom et smil om munnen nå ja, du er så vakker !:)
  Ha en fortsatt fin søndag <3

 21. Den hvite kjolen var bare sååå herlig! Du er så vellykket i alt du gjør, Caroline 🙂 Jeg bare lurte på om du hadde noen tanker om å lage et «vintersko-innlegg» i nærmeste fremtid? Om det kunne vært en liten jobb du kunne tatt på deg? Syns det er så himla vanskelig å finne gode vintersko, som ikke ser ut som fjellsko! Nærmeste formen for «pene vintersko» jeg har kommet, er versjonene til Uggs Australia, men jeg er litt lei av å se de rundt på alles føtter! Finnes det noen uoppdaget feminine vintersko der ute tror du?

 22. Åh, gurimalla – kan tenke meg at du var sliten på denne shooten! Likevell stiller du smørblid og klar, ser ut som selveste morgensolen, og har til og med humør igjen til å ta noen tullebilder! Det står det respekt av altså! Du Caroline. Jeg skulle ønske jeg kunne få noen sminketips fra en småbarnsmor som har latt sminke og mote blitt veldig nedprioritert de siste årene. Og nå når jeg rundet 30 år i år, har jeg fått et behov for å freshe meg opp igjen. Først og fremst for min egen del, men også for mannen min som er nødt til å faktisk SE det gustne, bleke ansiktet mitt hver dag :-p Jeg føler jeg har falt veldig av, og vet så lite om alle de nye sminkeproduktene og navnene på alt sammen og hva de skal brukes til, og hva som skal påføres først! Så hadde vært kjempehyggelig om du ville ta deg litt tid til å nevne i rekkefølge hva som skal påføres først osv..Nå tenker jeg på primer, foundation..og kanskje det er enda mer man bør påføre før selve sminken?! Jeg bruker ikke slike produkter i.o.m at jeg tidligere brukte produkter som gjorde meg stiv i masken, og ikke gav nok fuktighet. Jeg kuttet altså ut all sminke untatt på øynene..Og nå -etter mange år- vet jeg ikke hva alt dette «nye» innen sminkeverden er, og skal brukes til.. :-s…
  Jeg ønsker ikkje å «sparkle» ansiktet, men heller ha en naurlig look med sminke som puster, for huden min trenger myye fuktighet. Den er ikke tørr, men fuktfattig. Jeg ønsker glød og friskhet og at huden ser polert ut. Sminken jeg bruker nå forsvinner veldig fort og det gjør at jeg ser bare enda værre ut i løpet av dagen..Kan dette skyldes fordi jeg ikke påfører slikt som foundation og primer som skal holde sminken på plass lenger, kanskje!?
  Jeg renser huden min med MD Formulation sin peeling og rensekrem. Men føler ikke at dette er nok lenger. Huden min har ikke lenger glød..Jeg er lys i huden med hint av gultone.

  Finnes det håp?

  1. Fotballfrue

   Vakre deg! Det finnes håp 😀 Alltid!

   Jeg bruker alltid en god dagkrem, og etter ca. 10 minutter bruker jeg primer, concealer, foundation, pudder og rouge. Det høres mye ut, men på meg blir det veldig fint, og det handler om å ikke legge på mye, og om å smøre godt ut slik at du får et jevnt og fint resultat. Bruker også en lidprimer på øyelokkene før jeg legger skygge, som oftest består av en baseskygge, hovedskygge og skyggelegging i globalen. Bruker også strek og dereter mascars 🙂 Dette er på dager hvor jeg pynter meg eller skal i møter, ta antrekksbilder etc. 🙂 På andre dager holder det med primer, concealer, pudder og mascara for eks. Men nå elsker jo jeg å sminke meg 😀

   Hjalp dette?

   Klemmer 🙂

 23. Haha! Herlige bilder 🙂 Godt å se en litt «avslappet» og humoristisk side av deg 😀 Ha en toppen søndag!

 24. Mathilde

  Kjempefine bilder, Caroline, du er nydelig!
  Men jeg lurer på om du kan lage et innlegg for å gi noen tips om smarte sko nå til vinteren? Som også kanskje ser bra ut? Veldig vanskelig å finne inspirasjonsbilder til kalde vinterdager når man faktisk trenger smart fottøy, men fortsatt vil se bra ut! Kjempebra blogg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg prøve å få til 🙂

   Klem!

 25. Bildene så ut til å bli kjempefine! Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet 🙂

 26. For en flott jente du er Caroline! Jeg kjenner deg ikke, men bloggen gir inntrykk av at du er et søtt, sunt og omtenksomt menneske ! Takk for en koselig og inspirerende blogg med masse morsomme bilder! Bildet av deg UTEN sminke viser hvor nydelig du virkelig er! *natural beauty*
  Ha en deilig søndag!
  Elise.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord <3

   Klemmer 🙂

 27. Ja, var deilig å kunne sove en ekstra time i natt, håper også du er utsovet i dag. Lykke til videre med super blogg, hilsen Geir A…

 28. Karoline

  Fine bilder 🙂 Du er flink som modell! Likte spesielt tissetrengt-bilde. Hehe 🙂

  Inspirerende å se hvor mye energi du har, hvor mye du får gjort uansett hvor lite du har sovet. Imponerende!
  Ta litt ekstra vare på deg selv ikveld, det fortjener du! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   <3 takk, søte deg!

 29. Du er SÅ nydelig! Superfine antrekk også 😀 <3

 30. Hahaah, du er herlig!

 31. Hvor er den hvide kjole smuk! Du ligner en helt prinsesse i den 🙂

 32. Marianne

  Haha, sykt morsomme bilder!

 33. Vet du hva slags program fotografen brukte på redigeringen, så du hadde et bilde av det, men vanskelig å se. Er det er photoshop program? 🙂
  Veldig fine bilder 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, det er et program som samler alle bildene direkte fra kamera til Mac, han har ikke gjort noe med råmaterialet ennå. Ser ut som det heter capture one?

   Klem!

 34. Hej =) Vilka läckra bilder, du är hur snygg som helst ju! Vilket fantastiskt hår du har, jättefint. Fick tag på din bok *tjohoo* Nu kan jag knappt vänta tills den kommer. Hoppas du får en fortsatt fin dag!
  Kram från mig

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 håper du liker den!

   Klemmer 🙂

 35. Hei, Caroline!

  Vet du om man legger på seg av Pepsi max? Eller om det er direkte usunt?

  Klem fra fast leser.

  1. Fotballfrue

   Nei, det er det ikke 🙂 Du legger nok ikke på deg det heller :p

   – C

 36. Så fin! Du kler virkelig jeans!
  Ha en fin søndag 😉

 37. Du er nydelig! 🙂

 38. Haha, syns det er så gøy at du viser frem den tøysete siden din på denne måten : ) Fikk meg en liten fnis, hehe. Er det haremsbukser de i burgunder forresten? Var mange fine antrekk her ja =)

  1. Fotballfrue

   Ja, de er dødskule! Vil ha dem selv 😀

   Klem!

   1. Da får jeg bare sjekke om jeg får tak i dem, trenger et par med haremsbukser, og jeg absolutt elsker den fargen! : )

 39. Du har et fantastisk fint hår! De krøllene kler deg 🙂

  Og det siste bildet var jo tidenes bilde! Herregud, så herlig du er 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du!

 40. Morsomme bilder, ha en fortsatt fin helg, det lille som er igjen av den 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 😀

 41. Victoria Madeleine

  wooh, kommer buksa for salg på bubbleroom?

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀

 42. AMAZING!
  Du er så vakker, Caroline!

 43. Så gøy! Elsker slike backstage bilder 🙂

 44. Anne Siri

  Hei! Kan du lage et innlegg om hva Lars Kristian synes om din klesstil? Hadde vært morsomt å høre!

 45. Så søt du var på det nederste bildet, haha!

  – L

 46. Hihi! Elsket de siste to bildene <3 Mere morsom-Caroline på bloggen!

 47. Det er så flott å se deg tulle og tøyse på bilder 🙂

 48. åå, du er så vakker! 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *