On the road again

Joda, selvsagt ble det litt Gøteborgshopping i dag. Hadde egentlig tenkt til å la være, men så dukket plutselig TopShop opp og jeg var solgt. Ble hodestups forelsket i en bukse fra Lindex, men de hadde den selvfølgelig ikke i min størrelse, så nå er jeg nødt til å dra på jakt når jeg kommer hjem. Dro med meg denne søte luen da, måtte ta den i bruk med en gang 🙂 

STARBUCKS! Vanilla Latte med soya 😀 SÅ fornøyd!

Ville egentlig bare ønske alle gode lesere en fin lørdagskveld! Nå har vi akkurat kommet oss inn i bilen og skal starte på hjemveien, planen var å hamstre litt matvarer når vi først var i Sverige også, men det glemte vi helt. Tiden går jo så fort, og vi vil gjerne ha litt lørdag når vi kommer hjem, så nå måtte vi bare sette strek og bestemme oss for å dra. I kveld blir det jentesnakk, vin og klissefilmer på oss, jeg reiser til Siljan først i morgen.

Fikk forresten med meg disse skoene jeg fra Bubbleroom etter shooten i går *heldig* De er så lekre, funker jo så og si til alt, og ikke minst til de fine høstfargene burgunder og militærgrønn 🙂

Nei, nå må vi komme oss avgårde! Kos dere i kveld  ♥

33 kommentarer

 1. Lindex har nettbutikk, så kanskje verdt å sjekke der 😉

 2. Så heldig du er som fikk med deg de skoene! De var utrolig fine, unner deg det virkelig =) Du er en sann inspirasjon altså!

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom.
  Lizbethosnes.com

 3. Hanna :-)

  God tur! 🙂

 4. Den minste størrelsen på Lindex er 36/S… Synd, i hvert fall når det kommer til bukser og annet som skal være relativt tettsittende. Lindex har faktisk en del fint innimellom.

  1. Fotballfrue

   NEI! Så kjipt 🙁

   1. Louise

    Hei! Vil bare informere at dette ikke er tilfelle!
    Jobber selv i Lindex – sjekk fakta før du kommenterer Ida 🙂
    Har både str. 25, 34 og XS vi 😉

   2. frkminimal

    Jeg er så sinnsykt irritert på at det ikke finns xxs!

 5. ja, de var nydelige du..fnis..

  1. Fotballfrue

   hehe 🙂

 6. Herregud for noe HERLIGE SKOOOOO ÅÅÅH<3<3<3

 7. Hvor er den nydelige genseren fra? <3 Du har sikkert sagt det før, men har nok ikke fått det med meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Worn Pretty 🙂

   – C

 8. Likte skoene! Unike!

 9. Lindex har en del fint synes jeg 🙂 hvilken bukse var det?

  1. Fotballfrue

   En sort med perler 🙂 Sukk. . De har visst ikke 34, så da var det ikke rart jeg ikke fant det :p

   – C

   1. De har noe lignede på CUBUS nå da:)) du er forresten så heldig som får så mye fint! Syns alltid det er en fryd å lese bloggen din:) håper du får en fin kveld!
    -fast leser

   2. Jeg tror jeg vet hvilken du mener! Den som er litt balmain inspirert? De har nesten identisk på cubus som går helt ned til 32! Jeg har den selv, kjempefin og koster ca 7-800! 🙂

   3. Fotballfrue

    TAKK for tips 😀

    Klem!

   4. Ulrikke Lund hadde kjøpt en perlebukse på Cubus.. Kan denne være noe: https://ulrikkelund.com/2012/10/25/44852/#comments ? 😛

 10. Hei:-) de skoene var utrolig fine! Kommer de på bubbleroom?

  1. Fotballfrue

   De er på bubbleroom 🙂

   Klem!

 11. Amalie14

  Fine fine deg:) heldige som fikk skoene, de var nydelig!
  God tur hjem fra Sverige:D

 12. Jeg har et spørsmål jeg.
  Kommer du snart til å ha noen tilbudskode på Coverbrands igjen? Jeg tenker muligens å prøve smile lab, og da hadde det vært kjekt for en fattig student med litt avslag 🙂
  Ønsker deg ei fin helg!
  Klem!

 13. Hvor kjøpte du luen?

 14. Hei,
  Et litt pussig spørsmål kanskje; du går jo mye i korte skjørt/kjoler, og du har virkelig ben til det. Selv synes jeg det ikke er noe galt i det, så lenge de korteste skjørtene medfølges av tykke strømper. Jeg har også løperben som du, og er det en kroppsdel jeg er fornøyd med, er det bena. Jeg liker å gå i korte skjørt, men jeg er noen år eldre enn deg (passert 30..), og er ofte usikker på om det passer seg. Til gjengjeld bruker jeg aldri dype utringninger eller noe annet utfordrende. Hva tenker du – og evt andre – om hvor lenge en kan komme unna med korte skjørt/kjoler? Jeg vil jo ikke fremstå som en som desperat prøver å være yngre, samtidig som jeg tenker at jeg gjerne vil fremheve det som jeg er mest fornøyd med ved meg selv.

 15. Elsker skoa <3 * MÅ ha * =D

 16. Beklager for å si dette, men jeg bare hater det nye designet!! Det er så mye bedre å lese en blogg som man bare kan bla
  Nedover siden. Isteden for å måtte trykke inn på hvert innlegg. Dette blir kanskje enn grunn til at jeg slutter å lese bloggen 🙁 og nå har jeg fulgt deg siden før du skulle gifte deg..

  1. Fotballfrue

   Synes det er synd at dette skal være en grunn til at du ikke vil lese bloggen min mer :/ Dessverre, men da må du nok slutte å lese alle bloggene til Nettavisen i fremtiden, ettersom dette er en løsning de har utviklet for alle sin medarbeidere. Grunnen til denne løsningen kommer av at bloggen nå ikke har denne reklamen rundt, slik at den blir «lettere» å laste ned for vedkommende som leser den – altså deg. Mobilen din bruker mindre tid på å laste den ned, og bruker da mindre gb og det blir billigere for deg ift. internettbruk. Dette er ikke noe jeg har ordnet med, men Nettavisen, ettersom dette er den beste løsningen for forbrukeren.

   – C

 17. Sorry, men de skoene der var ikke pene..Direkte stygge :/

 18. Hei! Pleier du alltid å bruke soyamelk i latte istedenfor melk? Er det sunnere?
  Har vært litt nysgjerrig på det, hehe 🙂
  klem

 19. Er enig med deg i at de ikke var særlig fine, men det er _min_ personlige smak…
  Mange andre, blant annet Caroline liker dem, og Caroline finner alltid klær som passer til sko som disse, noe som gjør hele antrekket fint!
  Ingen vits i å være frekk fordi, Helene… Man har forskjellig smak, og det er mange der ute som får slikt til å bli veldig fint, med klær som passer til. Blant annet får Caroline dette til 🙂

  Ikke helt min smak fordi det ble for mange blomster og farger på skoa, men jeg er sikker på at du blir å finne et antrekk som passer veldig bra til de skoene, Caroline.
  Stå på! 😀

 20. Er enig med deg i at de ikke var fine, men det er min smak som sier at de ikke var fine…
  Mange andre og blant annet Caroline liker dem, og Caroline finner alltid klær som passer til sko som disse, noe som gjør hele antrekket fint!
  Ingen vits i å være frekk fordi. Man har forskjellig smak, og det er mange der ute som får slikt til å bli veldig fint, med klær som passer til. Blant annet får Caroline dette til 🙂

  Ikke helt min smak fordi det ble for mange blomster og farger på skoa, men jeg er sikker på at du blir å finne et antrekk som passer veldig bra til de skoene, Caroline.
  Stå på! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *