Sørlandssenteret

Jeg har tvunget meg selv til å holde med unna Radioresepsjonen hele uka, slik at jeg skal ha noe å høre på i bilen. Haha! Så nå er podcasten, bilmusikken og Statoilkoppen klar, i tillegg til at Lars-Kristian har skiftet dekk for meg. Alt er tilrettelagt for å tilbringe hele 7 (!!!) timer i bil, fordelt på to turer. Fytti. Jeg skal i hvert fall kjøre pent og ikke være trøtt, ble så innmari rørt av dokumentaren på TV2 i går. Viktig å være uthvilt bak rattet, dere.

Viser dere bedre antrekksbilder senere i dag 🙂 Vi sees på Sørlandssenteret klokken 18.00!

Ps. Sjekk ut www.treasures.no, vi har fortsatt en del varer igjen, og denne gangen har vi oppjustert rabatten til 50 prosent avslag! Bruk koden FOTBALLFRUE, så trekkes rabatten fra når du handler.

36 kommentarer

 1. Kommer du til kristiansand? :O

 2. RR er best! Er _så_ glad for at det finnes podcast, hehe! God tur 🙂

 3. Ingvild

  Good tur 🙂
  Du har en himla bra blogg, Caroline!

  Har du forresten noen tips til sunne og billige middager for studenter? 😀
  Også lurte jeg på om du kommer til å lage en guide for julegaver til venninner? Hadde vært veldig greit!
  Klem <3

 4. håper virkelig du kommer en anen gang til stavanger som er nermere:-( hadde gledet meg i hjel til og møte deg, men det er jo ikke lett for oss som går på skole å komme i en hverdag! det tar to timer og kjøre til kristiandsand, og skolen slutter kl 16.00 🙁 ææærh, kom i en helg neste gang! 🙁

 5. Katrine Severinsen

  Jeg har kjempe lyst til å komme å se deg !! men jeg har blitt syk i dag så kan ikke, men du må komme til sørlandet flere ganger 🙂

 6. Kjør forsiktig og ha en fin dag!!:) I innlegget Wild Wool er øyevippene dine helt fantastiske – er det vippe extension? Og bruker du maskara utenpå de igjen?

 7. Marita Ø

  Radioresepsjonen er genial på slike bilturer 😀 Jeg skal selv kjøre i morgen, og kjenner at jeg ikke akkurat gleder meg… Liker ikke dette føret, selv med vinterdekk på :/ Jeg så selv dokumentaren på TV2 i går, utrolig rørende. Viktig å være våken og oppmerksom 🙂 Hva kan jeg fylle på med for å få en skikkelig boost i meg da, noen tips? 😀 Liker jo ikke kaffe for fem øre, haha..

 8. Ja, gleder meg til å se deg senere;-D God kjøretur;))

 9. Jeg elsker at du har så utrolig positiv innstilling i alt du gjør! Lykke til og kos deg masse! 🙂

 10. Kos deg i bilen! Men jeg lurer på når Treasures legger ned? Til jul eller?
  Du har sikkert sagt det, men har glemt det..

 11. Jeg bestillte fra treasures.no 26.august, og mottok varene 1.september. De var totalødelagte, og etter at jeg fikk svar fra deres såkalte «supportteam» 3.september skulle jeg få tilsendt nye varer. Jeg mottok ingenting, og purret. 21.september fikk jeg mail om at varene skulle bli sendt den dagen. Nå er det 25.oktober og de er fortsatt ikke kommet. Ettersom jeg har forholdt meg til deres supportteam og det tydeligvis ikke fører frem, velger jeg å poengtere det her slik at du som er øverste leder kanskje får det med deg. Varene skulle være gaver, men den anledningen har passert for lenge siden.

 12. Åh, har gleda meg SÅNN til denne dagen, men selvfølgelig bestemte venninna mi seg for at ho ikke ville på senteret allikevel…er ingen som kan bli med meg, og frister veldig lite å dra alene… :/ Årh, er så lei meg akkurat nå, men håper jeg tilfeldigvis møter på deg i Oslo til vinteren en gang når jeg skal dit da 😉

  Så håper jeg du får en super dag her på Sørlandet!

 13. Jeanette

  Jeg vet veldig godt hvem Hallgeir i dokumenaren på tv2 er, og er så glad for at så mange så på dette! Han er utrolig glad selv også 😀 En veldig sterk historie, som jeg håper mange tar seg tid til å se! :- )

  Og ingenting slår radioresepsjonen i bilen og overalt 😀 De er så herlige! God tur, og kos deg! 😀

 14. jente95

  Hei Caroline:) først; du er såå flink! Blir så imponert og inspirert av alt du gjør!! Men det jeg egentlig lurte på var om du svarer på mail? og isåfall hvilken skal man sende til? om man vil spørre deg om noe man helst ikke vil ta i kommentarfeltet mener jeg:)

 15. Hei 🙂

  Ja, det programmet gikk «hardt» inn på meg også! Flott mann som har funnet verdien i livet! Ta vare på øyeblikkene. De er livet i seg selv.

  Ha en fin kveld!

  Klem 🙂

 16. Caroline

  Hei Caroline 🙂
  Du burde jo laste ned eller kjøpe lydboken til Fifty Shades Of Gray, så kan du høre på den i bilen!
  Jeg hører på den på lydbok på norsk. Er genialt når man ikke har så mye tid til å sette seg ned og lese.
  Ha en fin kveld.
  Hilsen Caroline.

 17. stina charlotte

  hei caroline. titter stadig innom bloggen din når jeg vil kose meg litt og bli glad. Og så lurer jeg på en liten ting. også iforhold til meg og min livssituasjon. spennende å vite hvordan og hva folk lever av. Har du noe studier i bakhånd, eller lever du av bloggen og nettbutikken. jeg har på ingen måte egen blogg (skikkelig idioyt når det gjelder tekniske saker), men jeg har ingen utdannelse selv, og har klart meg ganske bra, to små gutter og hus og div. du er søt og gir meg et smil om munnen når jeg leser bloggen din. mvh stina.

 18. Lykke til idag <3

 19. Amalie14

  Kos deg med radioresepsjonen;-) Flott at du har underholdning når du har en så lang tur foran deg!
  Skulle så gjerne vært på Sørlandssenteret og møtt deg.. :/

 20. Køyr forsiktig og kos deg! 🙂

 21. I love the that little studs on delicate fabric. Please visit my blog to check my latest outfit. xo

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 22. Årh, det var utrolig gøy å få signert boken! Nå gleder jeg meg kjempemye til å lese den! Har virkelig bruk for fx. treningsmotivasjon og mattips. Kjempehyggelig å hilse på deg :-))

 23. Hva var det dokumentar om i går?

 24. Charlie

  Har du til nå hatt signering i Trondheim? Hadde vært utrolig om du kom opp hit en tur og!

 25. Malene :)

  Takk for signatur i boka i dag 😀
  Og igjen takk for inspirasjon 🙂

 26. Utrolig fine negler du hadde nå! Litt kortere enn du pleier? 🙂

 27. Åå, hadde såå lyst å komme på sørlandssenteret idag å kanskje få sett deg! Søren altså at jeg ikke hadde annledning denne gang, håper du kommer tilbake til Kristiansand senere da! Og at du har hatt det topp her 🙂

 28. Hei! Så koselig å treffe deg! Gøy å få signert boka av deg 😀 Var nr to du skrev til, så du fikk snakket litt med oss! Koselig 🙂
  God tur videre 😀

 29. ÅÅÅÅ så bra timet med 50 % rabatt. Lager julekalender til min herlige bonusdatter og masse fint i butikken din som jeg uansett hadde tenkt å kjøpe. Nå får hun 10 herlige julekalendergaver til knallpris 😀 😀 😀

 30. Go tuur og kjør fint! 🙂

  Imorgen skal jeg på kinaresturant med noen venniner, og jeg syter sånn.. Jeg er så opptatt av å spise sunt for tiden, har du noen gode tips på hva som er sunt på kinaresturant eller er alt bare usunt?:-P

  1. Tenkte jeg skulle svare på denne, ettersom Caroline er så opptatt:)

   Kinares. trenger jo absolutt ikke å være usunt! Jeg vet ikke om du spiser lavkarbo, men ettersom de kun serverer hvit ris og hvite nudler (etter min erfaring) så ville jeg ikke ha spist det uansett. Bestill Chop Suei; det er en blanding av grønnsaker (nesten wok) og evt and, biff, osv. Og dette er jo sunt 🙂

 31. Jeg legger ved en link som jeg er helt sikker på at du og kanskje spesielt Lars Kristian syntes er interessant. Har akkurat blitt frelst selv og har så lyst til å spre budskapet! Les forresten kommentar feltet! Det er der det interesante ligger 🙂 ( og de andre kraftbloggerne )

  http://senseoflife.blogg.no/1330526787_spis_kraft_hver_dag.html

 32. Fint bilde, elsker fargen på blusen.

 33. Michelle

  Håper turen din har gått fint og at du er trygt fremme 🙂 Føret hr vel ikke vært det beste å kjøre i… snø allerede?! litt tidlig kanskje :/ Masse lykke til i morgen alt-for-tidlig!! ;D

 34. Snyggt med vinrött 🙂
  Undrar om du har planer på att ordna så bloggen kan översättas till svenska, det hade varit toppen!

  Ha det gott!
  // Bella

  1. Nå må du gi deg, jeg er sikker på at hvis du prøver forstår du norsk helt fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *