Julegavetips: Den store kjæresteguiden

Ettersom vi går glipp av 14 juledager her hjemme, har vi allerede startet å tenke på julegaver. Jeg tenker vi begynner med de første innkjøpene så snart som mulig, slik at alt er i boks innen avreise. Julegaven til Las-Kristian er faktisk planlagt allerede, men ettersom flere av dere har lurt på om jeg kan komme med tips til kjærestegaver, kommer det noen her. Noen av disse tipsene er nok de samme som jeg har kommet med tidligere, men jeg forsøker å tilsette en del nye tips hvert år 🙂

Kaffemaskin: Dersom dere fortsatt ikke har kaffemaskin i huset eller leiligheten, er det virkelig på tide! Nespresso sine maskiner er både dekorative og lager sånn ca. den beste kaffekoppen i hele verden. Dersom du ønsker flere muligheter, synes jeg Dolce Gusto er et fantastisk alternativ. Denne lager varm sjokolade, cappuccino, latte, iste og chai te, i tillegg til vanlig kaffe og espresso. Markedet for kaffemaskiner har eksplodert den siste tiden, så det finnes utrolig mange modeller der ute nå, også flere merker enn disse to. Sjekk Elkjøp, Expert eller SmartClub for eksempel. Og ja! Bor dere ikke sammen, bør du innføre en regel om fri disposisjon hver gang du er på besøk.

iPad: Vet dere at 4.generasjons-iPad kommer i butikk fredag 02. november, samtidig som en iPad Mini? Løp og kjøp! Dette er den ultimate duppedingsen for mannfolk, og noe man egentlig bare må ha.

Playstation 3: Trenger jeg si noe mer? Er ikke hver tredje mann i Norge avhengig av å ha en slik i hus?

Spill til Playstation eller PC: Er allerede Playstation 3 på plass, er det alltid fint å få nye spill til. Har han ikke Fifa, MÅ du nesten bare kjøpe Fifa 13. Ellers har jeg hørt fra min bedre halvdel at Footballmanager lanseres førstkommende fredag. Hett tips 🙂

♥ Abonnement på favorittmagasinet hans: FHM, Mann, Vi Menn, Autofil, Båtmagasinet, Illustrert Vitenskap, Norsk Motorveteran, Gamesmaster, Computerworld. . Listen er enormt lang, og hvem har sagt at ikke menn setter pris på å ha et interessant magasin liggende? Spesielt på toalettet 😉

Hos Ellos.no har de et bredt utvalg av disse kaffemaskinene, de kommer i mange forskjellige farger og størrelser. Sjekk utvalget her (adlink)

Toalettmappe eller en fin treningsbag: Jeg kjøpte en utrolig fin toalettmappe fra Louis Vuitton til Lars-Kristian i bursdagsgave, og denne er han blitt SÅ glad i! Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe en til flere tusen, de har veldig mange fine og nøytrale  Norges mange parfymerier. En stor og fin treningsbag er også et godt tips synes jeg, kanskje har han fortsett en fra barndommen eller den han fikk da han meldte seg inn på det lokale treningssenteret?

Treningstøy: Er du lei av at alle kveldene går med til sofakos eller playstation (selv om det kanskje er du som har kjøpt den), og skulle heller ønske at mannen var litt mer sporty? Kjøp noe fresht treningstøy til han, så kanskje han synes det er kulere å bli med deg ut på tur 🙂

Klær, undertøy og sko: Alltid en vinner! Det er mange mannfolk som synes at det å dra på shopping er døden, så hvorfor ikke gjøre det for han? Dessuten kan du sikkert telle antall sexy boksershortser han har i skuffen på én hånd, så her er det bare å sette i gang!

Klokke: En klokke for mannen er som et par sko eller en it-veske for oss kvinner. Han får aldri nok. Sånn er det i hvert fall her hos oss. Lars-Kristian har sikkert hele assesoarskuffen full. Gull, sølv, sort, hvit – you name it. Med en stilig klokke tør jeg vedde for at gaven under treet faller i smak. Sats på en i nøytral farge, som går til alt.

Jakke Lindeberg / Jakke Gloverall / Vest Scotch & Soda / Sko Tommy Hilfiger / Bag Hugo Boss / Kortholder Hugo Boss / Lommebok Hugo Boss / Boxser Ralph Lauren  (adlinks) 

Hobbybaserte ting: Kjæresten din snakker kanskje mye om en ting, men får aldri ut fingeren? Det kan være fiske, jakt, bowling eller golf. Kjøp noe som kan være med på å realisere drømmen om den perfekte hobby, som for eksempel en fiskestang, et par golfsko eller et gavekort for å ta jegerprøven. Eller hva med et vinsmakerkurs for to?

Personlig gavekort på massasje: Her tenker jeg gavekort fra deg personlig, altså at det er du som skal utføre massasjen. Pakk det inn sammen med noe snacksy dameundertøy slik at han kan se for seg hva som venter, og han vil garantert glede seg til å ta gavekortet i bruk!

Barbersaker, godlukt og tilbehør: En klassiker, og alltid noe som vil bli brukt. Lars-Kristian elsker parfymen Roma fra Laura Biagiotti (lukter et stykke himmel) eller Kristiansand New York, som faktisk er en unisexduft og dermed noe du kan bruke også. Kremen Bad Norwegian er kun til bruk for menn, og den er også en favoritt hos Lars-Kristian.

Album fra forholdet deres: Enten musikkalbum med musikk som minner om opplevelser dere har vært gjennom, eller et bildealbum. Fantastisk å ha for begge parter!

Weekendtur: Dette kan fort bli dyrt, men har du tid og råd burde du absolutt. Det kan gjerne være på et lokalt hotell som ikke koster så mye, bare dere får følelsen av å komme dere litt bort fra hverdagslige ting. Spahotellet på både Norefjell og Farris Bad er helt fantastisk! Eller du kan selvfølgelig slå på stortromma å gi han en tur til Paris eller Italia, anbefaler virkelig Sardinia og Alghero. Uansett, valget er ditt. Dere kan jo også ta turen til England, så kan du shoppe mens han ser på fotballkamp. Dra sammen med et annet par, så har du en shoppingvenninne og han en testosteronkompis! Uslåelig 🙂

Her er vi julaften i fjor, vi hadde nesten akkurat flyttet inn og egentlig ikke kommet på plass, men slekten var her og hjalp til. Utrolig hyggelig!

Håper noen av tipsene kommer til sin rett 🙂

159 kommentarer

  1. Finnes Kristiansand, New York-parfymen andre steder enn på nett? Hadde vært kjekt å kunne lukte på den og godkjenne den på forhånd i stedet for å bestille den og finne ut at den lukter høgg. :p

  2. Hvordan setter du sammen bildene dine slik? 🙂 Bruker du et spesielt program?

  3. Du har ikke noen gavetips til jenter også?

  4. […] tipsene kommer til sin rett 🙂 Sjekk gjerne dette innlegget for tips til kjæresten […]

  5. Noen forslag til hvor man får kjøpt barebersett som ikke er veldig dyre? ca 500? 🙂

  6. Tusen takk for tipsene! Jeg er virkelig en av de som har en kjæreste det er «håpløst» å kjøpe gave til, så disse tipsene kommer godt med 🙂

  7. Veldig nyttig innlegg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *