Du bestemmer, ikke frykten

Tusen takk for så mange tips angående Mexico, nå gleder jeg meg bare mer til å reise 🙂 Til og med flyturen skal gå lekende lett har jeg bestemt meg for. Heldigvis er det direktefly, ingen mellomlandinger, det kan jeg like! Jeg synes det er mye lettere da, ettersom jeg slipper turen opp og ned flere ganger enn nødvendig. Det er nemlig dét jeg frykter mest. . Men det skal jeg ikke tenke på, jeg skal bare tenke på gleden før og etter flyturen. Reisefølelsen er jo så deilig, og igjen: Jeg nekter å la frykten vinne.

Har faktisk rukket å bade litt i kveld, har fått råd om at varmt bad med grønnsåpe skal lette litt på smertene i forhold til UVI, og hva gjør man ikke for å bare slippe unna den stikkende og ulmende følelsen bare litt? Jeg synes i hvert fall det hjalp, og nå starter vel tablettene å kicke inn for fullt snart også, så til signeringen på torsdag er jeg nok i toppform! Leste to hele kapitler før jeg ble lei. Å bade er ikke helt min sterke side, blir så fort r.a.s.t.l.ø.s!

Vel, nå skal vi i gang med middagen – sent igjen. Vi klarer visst ikke endre på det der. Skal se på opptak av 71, siden jeg ble så sein i går gikk jeg jo glipp av det. Forresten! Ble oppringt av en journalist tidligere som hadde fått tips om at jeg og Lars-Kristian venter barn, og i helgen var det noen som sendte meg mail om at noen hadde tipset et eller annet sted om at jeg så gravid ut i kjolen jeg hadde på meg på lørdag. . Oh My God. Slutt med det, vær så snill. Jeg blir så frustrert. Vi skal ikke ha barn, og jeg lover: Jeg forteller det når tiden kommer!

Ellers håper jeg deres mandag tirsdag har vært fin 🙂

184 kommentarer

 1. Vanja Lie

  Det er bare latterlig, at noen kan mene du så gravid ut på lørdag.. Du så rett og slett smukk ut i den kjolen – som alltid 😀

 2. Du er så utrolig nydelig Caroline, livet ditt virker så perfekt! Drømme mannen,drømme huset og motivasjon til trening!
  Du har vært min inspirasjon de siste to årene,ettersom jeg har hatt kyssesyke i to år å vært sengeliggende , har jeg lest bloggen din hver dag! ble frisk meldt for 2uker siden , da jeg endte opp med blindtarmbetennelse..og nå er jeg på influensa turen:-)
  Men likevel holder du meg oppe å får meg gjennom dagen!
  Det har hvert så fint når du har skrevet om bestemoren din, jeg kunne virkelig kjenne det på kroppen,
  Mistet selv bestefaren min og kjæresten på 3 dager…
  Det er ikke en god følelse i en alder sv 15år»/
  Mamma fikk hjerteinfarkt da jeg var 10år og bare minutter fra å dø!
  Men du skal vite at du ikke skal ta til deg alt media skriver, kjenner flere som mener funker ett «usunt forbilde» men det kan jeg ikke skjønne jernbane ikke skjøne hvorfor dusin liker å trene og spise Sundt kan være ett dårlig forbilde istede for de som så vidt orker å gå ned i Hagen for så å stappe i seg ferdig mat! You go Caroline!!!<3
  Jeg gleder meg til jeg en gang blir som deg

  Min søster har ME hun har hatt det i 7år og faktisk bodd på sykehuset siden hun var 13år, lurte på om du kanskje kunne skrevet ett innlegg om ME. Siden du er en så profilert person!<3
  Det jeg egentlig ville si,er at man kommer seg igjennom hva man vil bare man er bestemt for å oppnå no,og det er nemlig du Caroline, minutt måle er å bli som deg (tro meg skalnikke "miste meg selv" )men du er min rolle figur,ser litt på deg som en "blogg mamma" heeh<3

  Lurte på om du kunne skrive ett innlegg om en (billig) rimeligere tredemølle en 20.000, som er bra osv…helst ikke over 7.000:)

 3. Rita Hansen

  Hei.

  Vil bare tipse deg om at nomineringen til Vixen Awards er i gang…. (du vet det sikkert, men i tillfelle..)

  Link til nominering: http://vixen.no/2012/10/17/vinn-canon-ixus-510/

  God bedring, UVI er noe herk… Veldig vondt, og enda mer plagsomt når det står på som verst. Har det konstant selv.. innbiller meg at tranebær hjelper, bruker både kapsler og juice, men slipper ikke unna noen antibiotika kurer i løpet av året lell.

  Du har «lov» å være fornøyd med det arbeidet du gjør, så lag et innlegg hvor du oppfordrer leserne dine til å nominere deg til Vixen Awards 🙂

 4. Hei 🙂 jeg lurte bare på hva slags fôr du bruker til Hugo? 🙂

  1. Fotballfrue

   Royal Canin chiuahua för 🙂

   – C

 5. Astrid Brodersen

  Heisann. Tenkte jeg ville gi deg et flyskrekk tips. Jeg slet med flyskrekk i mange år og det ble bare verre og verre. Jeg ble lei av å være redd og meldte meg på et kurs som går på Kjevik. Det er kognitiv terapi som går ut på å finne ut hva du er redd for og bearbeide dette. For min del gikk jeg til induviduell terapi, dvs. alene og ikke i gruppe. Jeg valgte etterpå å være med i cocpit på en flygning til Oslo for å prate med de som faktisk kjører flyet og for å se hvordan ting ser ut der inne. Jeg var med på landing på Gardermoen. Etter dette opplegget her, har jeg ikke hatt snev av angst for å fly i det hele tatt. Nå er dette ca. tre år siden og jeg gleder meg til hver gang jeg skal ut og fly selv om det blåser og regner sidelengs. Jeg var tilogmed på flytur til Stavanger med vind med storm i kastene, og dette med propellfly, og tenk, jeg var ikke redd. 🙂 Dersom du er interessert så ta kontakt med Flight Clinic og spør etter David Stamnes. Fantastisk fyr.

 6. Det hjelper sikkert litt mot urinveisinfeksjon at du faktisk kler på deg litt mer enn bare ei tynn strømpebukse, og et skjørt fks.. Du er jo ganske så lettkledd hele tiden.

  1. Fotballfrue

   100 denier er ikke tynt 🙂 Lettkledd? Da har vi veldig forskjellige tolkninger av hva det betyr 🙂

   – C

 7. At du så gravid ut i den kjolen? Den satt jo som et skudd, og du så jo så absolutt ikke gravid ut! Noen spekulerer alt for mye i andres privatliv…

 8. Sixpack

  Hvis du så gravid ut på lørdag skal jeg ha sekslinger!

 9. Hvor er det du ser gravid ut? hehe 🙂 Du ser absolutt ikke gravid ut, og den dagen du er det, har ingen noe med det å gjøre 😉

 10. Beautifull woman!!

  Love, Denise

 11. Cathrine

  Hei! 🙂

  Lurer på om du vet om Herbalife sine produkter er testet på dyr? 🙂

  Klem:)

 12. I read your blog using Google Translate so I hope I am not lost in translation. If so, forgive me. In any case, regarding UTI (as in urinary tract infections), drink cranberry juice. Ocean Spray make a low/no calorie versions. If you have a serious infection, you have to drink 2L to 4L (maybe more) but it is possible to use it as treatment. If you catch it at the beginning (when the sensation is a little strange), one tall glass is enough. It will save you a lot of trips to the clinic for antibiotics. Also, peeing right after sex and not «holding it» helps a lot.

 13. huff så frekke folk er!:/ tråkker virkelig over en grense når de begynner slik! dessuten tror jeg de som syns du så gravid ut i kjolen på lørdag burde ta seg en ordentlig titt på hvordan gravide kvinner ser ut!:P

 14. Les dette: Jeg tror du vil bli glad! 😀

  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10055225

  1. Fotballfrue

   :O :O :O JEG SKAL HERVED LESE BOKEN LIKEVEL. . . NÅ 😀 Weeeee 🙂 You made my day!

   <3 <3 <3

 15. Rebekka Larsen

  Heei Caroline

  Super fin header <3
  Lurte på om du kunne anbefale noen gode løpesko til meg. jeg har tenkt og løpe mest på tredemølle 🙂

 16. Du maa fortelle dem at du er 11 maaneder paa vei og skal ha trillinger. For noe tull… Kos dere i Mexico! Vi har vaert i Cancun og Cozumel, etc og det er saa herlig der 🙂 Have a great day! Hege

 17. Åh, du er smart som har dratt for å få medisin for din UVI, jeg gjorde ikke det og endte opp med innleggelse på sykehuset i tre dager med nyrebekkenbetennelse. Vet hvor ubehagelig det kan være, så håper smertene dine går over snart! 🙂 Og du ser absolutt ikke gravid ut, skjønner det er irriterende når du får høre slike kommentarer! Du ser rett og slett helt strålende ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nyrebekkenbetennelse har det utviklet seg til hos meg en gang før også, det er kanskje noe av det verste 🙁 Tusen takk for fine ord, søte deg <3

   Klemmer <3

 18. Nydeligste genseren, så ut som det er små fugler på den ved første øyekast. Haha, kan jeg få spørre hvor den er kjøpt? <3

 19. Herregud. . Blir like oppgitt som deg, minst!

  Det får da være grenser for hva folk skal hviske og tiske om, MEN du får bare la de holde på. . Du vet jo hva som er sant og ikke sant:)
  Noen folk vil ALLTID være «rare«. .

  Jeg har også flyskrekk, men lar den ALDRI vinne over meg. Vi var på Fiji i sommer, TENK om jeg hadde latt frykten vinne. . Da hadde vi aldri kunne reist dit! Det går jo som regel alltid bra å fly, de sier det er farligere å kjøre bil faktisk! Det hjelper å tenke på det. .

  Herlig bilde av deg 😀

 20. Oh plz! At folk kan være så patetiske. Måtte titte på bildene dine fra lørdagen igjen. Magen din var jo heelt flat, herreminhatt! Pirkete mennesker xD

 21. Amalie14

  Jeg er også litt engstelig for å fly. Er ikke særlig begeistret for det nei. Men jeg blir alltid beroliget med at det er tryggere å fly enn å reise i bil. Så det kan du tenke på, så går det nok bra:-)
  Forresten, så synes jeg synd på deg som alltid må ha sånne som «vurderer» deg hele tiden, og sprer rykter. Men man kommer vel ikke unna slikt når man er blogger. Jeg beundrer deg for at du klarer å ha et så avslappet forhold til det da, selv om det er frustrerende! 🙂

 22. Veldig viktig å ikke fryse! Jeg går med ullstilongs allerede, haha. Har lest at oil of oregano skal være minst like effektivt som antibiotika, også når det kommer til UVI (står litt om det på livestrong bl.a. http://www.livestrong.com/article/128618-benefits-oregano-oil-urinary-tract/). Finnes her: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Oil-of-Oregano-1-fl-oz-29-57-ml/1500 Kan ikke gå god for det selv, da, har så vidt jeg vet aldri hatt UVI (bank i bordet).

 23. masse god bedring! drikk mye, helst sure drikker som tar knekken på de uhyggelige bakteriene. 🙂

 24. Stine Marie

  Føler så med deg ang. uvi. Jeg hadde det i mange år,og gikk på utallige kurer for å bli kvitt det. Men det kom alltid igjen. Så ble jeg satt på en medisin,Hiprex. Og den har totalt forandret mitt liv:) Har ikke hatt uvi på 2 år!! Denne medisinen gjør urinen sur,så ikke bakterier får » grobunn». Er du veldig plaget med dette,så vil jeg anbefale deg å snakke med din fastlege om å prøve hiprex. Lykke til 🙂

 25. Hei 🙂 først, bloggen er fantastisk

 26. Hei 🙂 først, bloggen er fantastisk

 27. Hei!
  Viktig å tisse raskt etter samleie også, dette er det som fortest gjør at jeg får UVI :O
  God bedring<3

 28. anonyme meg

  Caroline, du er en reddende engel. Jeg har slitt med gjennomtrengende angst i dag og har følt at angsten fysisk har tatt over kroppen. Da jeg så overskriften din «du bestemmer, ikke frykten» var det som om bordet snudde. Du er terapi. Vil at du skal vite det.

  1. Fotballfrue

   Du er fantastisk! Håper virkelig du klarer å tenke så fornuftig som mulig under neste flytur <3 Sender deg masse gode tanker!

 29. Ingvild

  Hvor har du kjøpt de fine blomsterkrukkene og blomstene? Det er så fint med slike runde blomster! 🙂

 30. Anne Grete

  Heisann 🙂
  Tusen takk for en FLOTT blogg!! 🙂
  Anbefaler deg å ta Tranebær ( Tranebær-saft eller Tranebær-kapsler som man får kjøpt på helsekostbutikker.
  Her står det om forskning på Tranebær : http://www.forskning.no/artikler/2008/januar/1201094563.95
  og denne : http://www.helsebiblioteket.no/pasientinformasjon/brosjyrer/bl%C3%A6rekatarr;jsessionid=35A13218543869863EBAC0D338843294

  Masse god bedring !! 🙂 <3

 31. Varifrån är din härliga tröja? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lulus.com 😀

   Klem!

 32. marilamo

  haha, alt folk skal blande seg i og spekulere om! utrolig gøy at dere skal til mexico forresten, gleder meg til å følge dere 😀

 33. karoline

  aldri på blogger men på dette inlegget følte jeg at jeg måtte skrive noe!:) Jeg jobber selv som flyvertinne å opplever ofte mennesker som er i samme situasjon som deg, veldig mangen er redde for å fly. Et godt tips kan være og gi besjed om dette til personalet på flyet slik at de kan berolige deg og ta ekstra godt vare på deg, det er både tryggere fir deg og personalet å vite om det:) Jeg beundrer deg for og utfordre skrekken din, det er modigt gjort! lykke til på tur til Mexico, det kommer til å gå kjempe bra! så håper vi og se deg på en av våre flyvninger snart:) stor klem fra Karoline.

 34. karoline

  aldri på blogger men på dette inlegget følte jeg at jeg måtte skrive noe!:) Jeg jobber selv som flyvertinne å opplever ofte mennesker som er i samme situasjon som deg, veldig mangen er redde for å fly. Et godt tips kan være og gi besjed om dette til personalet på flyet slik at de kan berolige deg og ta ekstra godt vare på deg, det er både tryggere fir deg og personalet å vite om det:) Jeg beundrer deg for og utfordre skrekken din, det er modigt gjort! lykke til på tur til Mexico, det kommer til å gå kjempe bra! så håper vi og se deg på en av våre flyvninger snart:) stor klem fra Karoline.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *