Rosa lørdag

Ååååå *strekkeseg* For en slapp lørdag! Og mye skyldes naturlig nok været. Her bøtter det ned, så da fristet det ikke å stå opp av sengen før for en liten time siden. Våknet klokken ni og leste litt, før vi slo på TV til Bonanza. Haha, priceless serie! Har SÅ mange minner knyttet til den. Konsumerte vel ca. 6 kaffekopper hver der oppe, nå er vi i gang med å lage veldig sen frokost og jeg tenkte det kunne være greit med te til. Fikk en levering på posten i går, så denne gleder jeg meg til å smake på:

Forresten, lekte meg litt med Ciatélakkene mine i går kveld. .

Hot or not?

Nå er det snart frokost som sagt, så var det meningen at vi skulle ut og løpe litt sammen, men Lars-Kristian svikter meg og drar heller til ELIXIA for litt styrke, så det spørs om jeg ikke bare blir med der 🙂

Senere skal vi i bursdag, gleder meg! Ha en fin lørdag, dere ♥

58 kommentarer

 1. cool nails <3

  LOVE FROM SPAIN !

  Check out my blog , CAMBRIDGE SATCHEL FLUOR BAG GIVEAWAY:

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you 😀

   Hugs!

 2. Good Nails ! I like !

 3. Kristine

  Høres ut som en herlig lørdag! Kos deg videre! 🙂

 4. Ha en fiiiin lørdag Caroline, her e det litt samme stil i dag,deilig! Fikk nettopp melding på tlf om at jeg kan hente Fifty Shades bok nummer 1 på posten i tillegg til en Hennes pakke med masse bra innhold som jeg må smugle forbi samboern;) Hihi,kos dere!:)

 5. Camilla

  Skal i bursdag senere jeg også!:)
  Ha en fin lørdag!

 6. God lørdag til deg, fine Caroline!
  Du har sikkert svart på det før, men jeg lurer litt på Green Gate serviset og koppene du har. Har du kjøpt de på nett eller i butikk? I såtilfelle, hvor på nett? På forhånd, takk.:)

 7. Bente Sofia

  Hei! Kan ikke dere skrive et innlegg om deres kristne tro? 🙂

 8. Nå har jeg sittet nesten 45 min. og lest meg opp på bloggen, har vært så travel den siste uken at jeg ikke har hatt tid til å lese bloggen din = KRISE!! : D Jeg sitter her å smiler for meg selv, det er så utrolig inspirerende å lese om deg. Jeg har egentlig aldri vært interessert i mote, men har merket de siste gangene jeg har vært på shopping at jeg har et helt nytt syn på hva jeg kler og ikke. Og det er din og bloggen sin fortjeneste! 🙂 Tusen Takk!
  Samtidig blir jeg så glad over å lese om hverdagen din, det virker som du har det så utrolig bra og at du er lykkelig. Det smitter over : )
  Nå skal jeg klikke meg innpå hver dag, gjerne flere igjen som jeg gjorde før denne hektiske uken 😀 hehe

  GOD HELG ! : ) Kos deg masse.

  Klem fra Guro, Sør-Trøndelag

  1. Fotballfrue

   For en herlig tilbakemelding, tusen takk <3 😀

 9. Så fine neglene ble! Ha en kjempefin lørdag, til tross for regnet 🙂

 10. Michelle

  Herlig, men 6 kopper kaffe?? DERE elsker virkelig kaffe dere 😀 hahaha.. Er nettopp ferdig med dagens økt, herlig følelse. Så nå kan lørdagen bare starte med gøy og moro 😀
  Ha en fantastisk lørdag! Gleder meg til å se antrekket ditt for kvelden 🙂 hihihi
  klem

 11. Hei hei Caroline 🙂
  Så koselig! Lurte på en ting, hvor er brudekjolen din nå? 🙂 Har du prøvd den etter bryllupet? 😀 Hehe..

  Klem klem klem 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei faktisk ikke :p Kanskje jeg burde gjøre det igjen 😀 Den er her hjemme, på skapet 🙂

   Klem!

 12. Har nett begynt og lese bloggen din litt innimellom, og må bare få si at du er inspirerende og virker som om du nytter hver dag fult ut og lever livet slik som du vil :)… Er veldig glad i og løpe selv, så er litt kjekt og lese om det 🙂 Ha en bra helg og kos deg mye 🙂

 13. God lørdag! Du, jeg skal bestille meg ny sminke, og ser i gamle blogginnlegg at du har brukt glominerals sin foundation. Er det noe du fortsatt anbefaler, eller er det andre du synes er bedre? Og liker du best den flytende eller løst/fast pudder? Ser også at mange ikke tåler Glo pga den inneholder Bismuth eller noe, har du noen tanker om det? Har brukt ID før og tålt dette. Fint om du svarer, men vet det ikke er koblet til innlegget over..;)

 14. Høres ut som en deilig lørdag! Jeg tar det også rolig i dag, og snart skal jeg stikke å få trent litt. Helirg! Fin fin blogg du har Caroline:)

 15. Kristin

  Naglarna var absolut hot 🙂
  Såg dig i Oslo i tisdags. Gick i mina egna tankar, tittade upp och dær var du. Blev så paff…jag menar, hadde lust att
  heja men fick inte fram ett ord. Vågade inte :0 Så fegt tænkte jag, så ångrade jag mig.
  Jag som ær fast læsare av bloggen och en stor fan! Du ær en stor inspiration och en glædje i vardagen. Ælskar att klicka mig in
  och se vad nytt du skrivit om.
  P.s Du såg førresten smashing ut- som alltid 😉 stor kram

  1. Fotballfrue

   Det hadde vært utrolig hyggelig om du sa hei 😀 Kanskje vi sees igjen 🙂

   Klemmer <3

 16. Åh, Caroline! Du lever jo drømmelivet 😉 Og tenk å være så positiv til trening. Jeg tenker; «I dag skal jeg trene!», men det skjer som regel aldri… Gid jeg var som deg!

 17. Du gjør meg så glad <3

 18. Den teen er veldig god. Husker jeg kjøpte en del på Vestlia av den. Hvor har du bestilt den fra? Har ikke funne den på nett. 🙂

 19. Flotte negler! 🙂 Vi har akkurat vært ute og gått en flott tur med hundene, mitt nye kamera fikk virkelig kjørt seg – som man enkelt kan se ved første øyekast på bloggen min, haha! Ha en like herlig lørdag som det jeg skal, Caroline!

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, spiseforstyrrelser, angst – og alt imellom.

 20. Så fine neglelakker 🙂
  men du, en ting jeg lurer på som jeg har lurt på veldig lenge..
  Hvorfor kaller du LK for Lasse? Og gjør du ikke det lenger?? Og gjør familien og vennene hans det?
  Satt og så gjennom din gamle blogg på blogg.no idag, og da kalte du han alltid bare for Lasse 🙂
  klem

  1. Fotballfrue

   Kaller han for det meste Lasse, men prøver å unngå det på bloggen ettersom det alltid blir spm. rundt det. Han har blitt kalt det fra barndommen 🙂

   – C

 21. Marita Ø

  Høres ut som en perfekt start på lørdagen 🙂 Her er planen en rolig lørdagskveld med TV-kos og god mat. Trenger så absolutt en rolig og hvit helg, haha 🙂 Ønsker deg en finfin lørdag, og håper dere får en fantastisk kveld på bursdag 😀

 22. Kjempe fine! Hei, har du sett serien Braking Bad? Vi ser den paa Netflix naa og selv om den kan bli litt for rough for meg noen ganger er jeg helt hooked!

  Ha en fin dag!

  Klem, Hege

  1. Ja, vi er midt i 5 sesong 🙂

   – C

 23. Kjempefine bilder!♥

  Ha en fin lørdag! 😀

 24. Henriette

  Hei Caroline!

  Du, jeg lurer på.. kommer du til å få rabattkode på smilelab igjen? Jeg har sååå lyst på, men det er litt dyrt :/ Angrer på at jeg ikke kjøpte forrige gang altså hehe

  Ha en fortsatt fin dag, du er super! 😀

  1. Fotballfrue

   Skal høre 😀

   Klem!

 25. NOT!!!

 26. Jeg leste på dagbladet at du tjente 396 000 kr, jeg hadde faktisk trodd du tjente mer, med tanke på alle mulberry vesker, dyre sko osv… Stemmer dette?

  1. Bloggen er registrert under et aksjeselskap, og derfor trenger jeg ikke ta ut mer lønn enn hva jeg trenger. Tar du ut mer lønn enn ca 400 000,-, vil det ikke lønne seg rent skattemessig. Derfor tar vi ut resten som aksjeutbytte 🙂

   – C

 27. Hvor er det bare nogle gode billeder (;
  og farven er jo bare fantastisk !!

  god weekend <3

  / Stephanie
  http://www.FashionBySterup.dk

 28. Så kult 🙂 Kos dåkke i dag!

 29. Amalie14

  HOT! Kjempesøte negler:-)
  Kos dere i dag!;)

 30. Christine T

  Kjempestilige negler! God lørdag 🙂

 31. Er det sant at du har mistet mange lesere i det siste?

  1. Nei, hvor har du det fra? Har lagt rimelig stabilt siden august 🙂

   – C

   1. Hvis du ser på blogglisten eller hva det heter så ser du at Caroline sin blogg er på 1. plass, hvordan skulle hun ligge der hvis hun mistet lesere? Alvorlig talt.

    Alt du må takle Caroline. Respekt til deg som står sterkt og fortsetter med det du gjør selv om alle disse missunnelige sjelene prøver å knekke deg. Alle mine venninner leser bloggen din, aldri har noen sagt noe negativt om den. Fordi det er faktisk ikke noe negativt å si. Du er en stor inspirasjon og et flott forbilde! <3

    Håper dere hadde en kjempefin lørdag sammen <3

    ja! Hvor har du fått den nydelige pakken ifra posten fra? Hvor er den bestilt liksom? Utrolig delikat 🙂

   2. Fotballfrue

    Takk for fine ord, snille du <3 Te-pakken kom uten at jeg hadde bestilt noe, men jeg skal sjekke hvor den kan bestilles, fikk et brev ved siden av 😀

    Klemmer <3

   3. Du måå finne ut hvor jeg kan få bestilt denne teen! Jeg har lett etter en spesiell smak såå lenge, men det er så få butikker som fører den.. Derfor ble jeg såå gira når jeg så den her! 🙂 🙂

    Forresten, jeg har veldig problemer med bloggen din på iphone! Jeg må klikke meg inn på hvert innlegg, og når jeg skal lese/skrive kommentarer, havner jeg alltid bare på kommentarene til et eldre innlegg.. hehe.. Så nå måtte jeg faktisk på med pcn for første gang på en stund! 😉

    Ellers ble jeg såå inspirert av at dere tar med hundene på hotell, at jeg har booket en langweekend som overraskelse til min kjære med hunden! 😀 Det blir så fantastisk! 😀

   4. tineintown

    Denne supre nettbutikken har teen: http://www.houseofbahus.com (obs obs… mye lekkert og fristende der inne)
    Har smakt hot cinnamon og den var helt nydelig!!!!

 32. Lagt? Det ble vel ikke helt riktig:) ligget hadde vært riktig.

 33. Rigtig fine negle 🙂 Ærgeligt de er udsolgt mange steder, men forstår det jo godt 🙂

  Din fine blog har spredt til Danmark, rigtig mange gode indlæg, tak 🙂

 34. 6 kopper hver? Skjønner ikke all den kaffe-drikkingen,hehe:) Er ikke du redd det kan være skadelig for dere på sikt? Jeg er selv veldig usikker på om jeg bør kutte ut kaffe helt eller om det faktisk er sunt.

 35. Rett og slett en liten trenings-date! 😉

 36. Jeanette

  hva synes du om brudekjolen i det kongelige bryllupet i dag? helt nydelig spør du meg 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, den var vakker 🙂

 37. Regn er ingen hindring for løping! Jeg løp mila på 42.24 (NY REKORD!!) ute i regnet idag. Syns det er avslappende når det regner 🙂 Håper du får en fin dag, og koser deg masse 😀

 38. Hvor kommer de te-boksene fra? Så at de var perfekte «siste finishen» på et par julegaver jeg har. Mer for boksen sin del enn teen, men den får være en bonus!

  1. Fotballfrue

   Jeg skal sjekke, fikk de tilsendt 🙂

   – C

   1. Sølvi

    Hei igjen –
    fant nettsiden, i alle fall den «originale» mulig de har andre forhandlere også.
    Men ble litt paff over portoen, så jeg går noen runder med meg selv her….

    Men en te-elskers mekka….

   2. De har det på iherb.com 😉

 39. HOT, helt klart!

 40. Til å være blogger, tar du utrolig mange fine bilder! Og grammatikken din er jo helt på topp! Bildene og hva du skriver viser hvor mye du virkelig legger i bloggen din. 🙂
  Stå på, kjære Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 😀

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *