GOD HELG

Titter bare innom før å ønske dere goood helg! Er en del kommentarer som venter på godkjenning ser jeg, fikser dette asap i morgen 🙂

Nå skal vi til Siri og Kristoffer for å feire sistnevnte, og deretter blir det kanskje en tur ut. Vi får se. Heier på ODD i kveld, forresten. Synd at Lars-Kristian ikke kunne være med. Krysser fingrene for at han er tilbake til neste kamp ♥

Viser dere hele kveldens antrekk i morgen tidlig. Nå må vi fyke, late as always. . Hepp! Ha det gøy i kveld 🙂

65 kommentarer

 1. Dette var et utrolig lekkert antrekk! Stunned! 🙂 Ha en flott kveld og kos dere masse.

 2. Eg fikk skikkelig julestemning av dette bildet her 🙂 Haha!
  Du er fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Er jo ikke så lenge til heller 🙂

   Klem!

 3. jeanett

  Håper mannene din er stolt av deg(tror han er det) DU er utrolig flott i kveld!!! Kos dere masse!!

  1. Fotballfrue

   <3

 4. Hei 🙂 Detta har egentlig ikkje noke med detta innlegget å gjøre, men eg bare lurte på om du fikk tak i dei skoeskene? I butikken eg jobber har me det, så viss du ikkje har funne enda, så veit du iallefall at du har muligheten:) Kos deg i kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fant noen hos Søstrene Grene som var litt større 🙂

   – C

 5. Bildet på veggen <3 Fantastisk fint!!

 6. Ingvild

  Sååå fin kjole!! Sånn vil jeg også ha 😛 Ha en fin kveld!

 7. kos dere i kveld 🙂
  den kjolen var flott!

 8. Jeanette

  Så lekker kjole

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 9. God helg til deg også, vakre! Ha en fin kveld. Klem

 10. så fin kjole!! hvor er den ifra?

 11. Hei! Jeg har tenkt til å begynne med LCHF, og jeg leste et sted at man ikke burde spise brød, honning, kornprodukter eller melk! Har det stor betydning om man spiser dette?? 🙂

  1. LCHF handler om å begrense inntaket av karbohydrater. Hvor mye du vil begrense det er opp til deg, men som en tommelfingerregel bør du ligge under 150 gram karbohydrater per dag. Energien fra karbohydratene erstatter du med energi fra naturlige fettkilder.

   – C

 12. Martine

  Du ser strålende ut! 😀 Lekker kjole!

 13. Wow, for en kul kjole…!!! Hvor er den kjøpt..?

 14. Så fin du er 🙂 Elsker forresten hjerte bilde på veggen! God helg og kos dere masse!

 15. Kos dere! 🙂

 16. Hanne Louise

  Åååå det var et fint bilde av deg!!

 17. Du er så skjønn 😀

 18. Håper dere får en morsom kveld!

 19. Ha en fin kveld, Caroline <3

 20. Du er så fantastisk vakker, Caroline! Klem!

  1. Fotballfrue

   <3

   Veldig stor klem tilbake!

 21. Marie Hahn

  Hei Caroline!
  Har begynt å følge bloggen din mer eller mindre daglig. Du har mange artige tips for hånden og det er inspirerende å lese hos deg når jeg har lyst å komme meg litt ut for å trene. Takk for det!!

  For en tid tilbake har du nevnt hudpleie-produkter som ikke er testet på dyr. Det synes jeg er et kjempepoeng og jeg har lyst å prøve noen av disse. MEN: hvor får du kjøpt de? Jeg husket bare «ole henriksen» av listen og hvis jeg forstår det riktig på nettsiden hans, kan jeg bare kjøpe de via internet. Men da vet jeg ikke hva som passer min hud (ganske sensitiv og tørr og rødlig). Egentlig har jeg lyst å kunne teste dem i en butikk først. Tips??

  Og hvor får du tak i tørrsjampooet fra «hempz»? Jeg har langt hår som blir utrolig fort fett og må vaske der annen hver dag for å holde orden i toppen, noe som jeg synes blir helt feil. tørrsjampooene som jeg har brukt hittil har ikke overbevist meg helt 😉

  Håper du har tid å gå inn på det.
  Mvh, Marie

  1. Fotballfrue

   Kicksparfymeriene har Ole Henriksen, og de kan bla. bestilles via coverbrands.no 🙂 Tørrsjampoen kjøpte jeg hos frisøren min, Hendrix Hair 🙂

   – C

 22. Marita Ø

  Å, du er så nydelig! Kjolen var helt fantastisk fin på deg, gleder meg til flere bilder 😀 Kos dere masse i kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3 Håper du hadde en fin lørdag <3

 23. Amaliie14

  Så fint du har pyntet deg:) Kos dere i kveld da!

 24. Nyyydelig kjole! 🙂 <3

 25. Chantal Vendela Sveinungsen

  Du er så fin! <3

 26. Gina Løvvik

  Du er like nydelig som alltid, Caroline! Håper dere koser dere masse i kveld:)

 27. Nydelig bilde! Hvor er det fra?

  1. Fotballfrue

   Det er det flinke Cecilie Sundfær som har malt til oss 😀

 28. Martine Elinora

  Heihei! :-)) jeg lurte på om du kunne sjekke linken under, å prøve å hjelpe meg å nå målet mitt. det er ikke så veldig mye penger, men det utgjør veldig mye, å er en god start for meg som nettopp har begynt. jeg har også nettopp blitt nesehornfadder. hadde blitt til stor hjelp om du hjalp meg, å kanksje skrivet om det på bloggen din å oppfordret andre til å blitt fadre også!

  http://minaksjon.wwf.no/elefant/innsamling.aspx?col=5-99

  Stoor klem fra meg :- )

 29. Takk i lige måde! Du var nyydelig, elsker kjolen 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 30. Veldig fin kjole! 😀

 31. FOR en kjole! Herregud så flott du er!

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, spiseforstyrrelser, angst – og alt imellom.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

   Klem!

 32. God morgen:)

  SÅ utrolig fint det var, åh, kjenner jeg blir utrolig inspirert! Håper du hadde det fin i går kveld:)

  Klem til deg <3

  1. Fotballfrue

   Så flink du er som er oppe så tidlig på en søndag! Det må jeg si 🙂

   Klemmer!

 33. Du ser så flott ut i den kjolen! Ha en fin helg du også 🙂

 34. Ah..du er så utrolig nydelig! Håper dere hadde en fin kveld 🙂

 35. Hei! Jeg har lenge lurt på en liten ting. Håper du ikke tar dette som et angrep, men ren nysgjerrighet.
  Jeg er orver gjennomsnittet opptatt av kosthold og trening. Jeg er midt i tenårene, så går ikke på diett, og tillater meg å kose meg.
  Når det kommer til kroppsform, er jeg ikke syltynn, men har ganske lett synlig muskler. Vil si vekta er rundt normalen.

  Men til poenget: Jeg har lagt merke til at posjonene du spiser virker ganske små. Jeg skjønner at en del mennesker får lettere metthetsfølelse enn andre. Likevel synes jeg det er litt rart når du trener såpass hardt og mye.
  Jeg selv trener ca 6 ganger i uka, men ikke like mye kondisjon, og spiser mye mer for å bli mett, dette til tross for at jeg er en del yngre.
  Tror ikke det hadde skadet med litt redusert energiintak ved enkelte måltider.

  1. Så bra at du er bevisst på kosthold og trening 🙂

   Nå følger jeg ingen diett jeg heller, om det var det du mente 🙂 Jeg spiser helt normale porsjoner, og legger så og si aldri ut bilde av porsjonene mine. har du eksempler på hvor jeg spiser små porsjoner?

   1. Diett ble vel ganske feil å si… LCHF er vel mer et alternativt kosthold;)
    Feks. tomatsuppeskålen du la ut bilde av hadde for min del ikke monnet. Men det ser jo veldig delikat ut på den måten!
    Mulig jeg har misforstått, og at det bare er for bildets del;)

    Når det er sagt må jeg si at jeg synes det er flott at du er et forbilde på at det er lov å unne seg noe godt i hverdagen på samme tid som man lever sunt!

   2. Fotballfrue

    Det er jo et illustrasjonsbilde, og det er heldigvis lov å forsyne seg mer enn en gang 🙂

    – C

 36. DEN kjolen kledde du godt! Du ser kjempeflott ut, håper du hadde en fin kveld 🙂

 37. Fantastisk kjole på en alltid like nydelig jente!! 🙂 Håper dere hadde en kjempefin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

   Klemmer!

 38. FYSØREN, du er så nydeeelig!! har ikke ord :O

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, søte deg <3

 39. Åshild

  Hei Caroline,

  Jeg har aldri fulgt flittig med på bloggen din opp gjennom årene, men klikket inn og lest litt innimellom etter avisartikler osv. Jeg bor i Australia og har bodd her i omtrent fire år, men følger fortsatt med på media Norge. Denne helgen derimot har jeg lest flittig gjennom mye av de siste måneders blogginnlegg, spesielt innen trening og kosthold siden jeg jobber som PT og er over gjennomsnittet interessert i emnet 🙂 og jeg må si jeg er veldig positivt overrasket over innholdet i innleggene og inntrykket jeg får av deg som person! Du virker som ei grepa jente som har bein i nesa OG beina godt plantet på jorda, selv om du selvfølgelig elsker materielle goder (det sier seg jo selv at du må i denne bloggen) så har jeg inntrykk av at du har sunne verdier og er ei målretta, flink ung jente som har fått mer enn nok dårlig PR grunnet norsk jantelov!

  Så jeg ville vel egentlig si en ting: stå på, du er flink! Og spørre deg om en ting eller to; finnes det mulighet til å kjøpe boka di i utlandet eller laste den ned til iPad? Jeg har vurdert å begynne å blogge her nede, men jeg finner ingen gode bloggportaler. Har du noen ideer til hvordan begynne? Jeg har alltid likt å skrive, både norsk og engelsk, og elsker å utdanne folk innen trening, kosthold og vektredulsjon, så føler det e på tide å gjøre noe også utenfor jobb 🙂 Setter pris på svar! Og igjen Caroline, fortsett med jobben du gjør, fortsett å sett deg mål bi livet!

  Hilsen Åshild, 29 år, Marketing Manager og Personlig Trener, Vison PT

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, Åshild! Det setter jeg stor pris på 🙂 Du kan bestille boken til utlandet i hvert fall, fra lillemaane.no 😀 Av bloggportaler vil jeg anbefale wordpress, det er det jeg selv blogger fra, og det fungerer veldig bra samtidig som det er veldig brukervennlig 🙂 Det er bare å starte, du kommer til å elske, det er så morsomt 😀 Si ifra om du starter, jeg følger gjerne med!

   Lykke til 🙂 Klemmer!

 40. Hvilken str har du i kjolen? Ser at de på nettsiden kun har str S/M eller S i kjolene og skjørtene.

  1. Fotballfrue

   Small, det er ikke noe problem å enten sy de inn eller bruke belte i livet 🙂

   – C

 41. Filippa

  den kjolen var fantastisk !!! wow!

  Så til et annet spm som jeg har lurt på en stund: Har du gjort noe med leppene dine? Jeg ser på den gamle bloggen din at du hadde mye tynnere lepper og andre bryn. Umiddelbart når man ser gammelt bilde kontra nytt så tenker man botox/restylan… Men skjønner om du mener dette er privat osv og at leserne ikke har noe med det–
  Syns du er kjempe fin altså- er ikke det 🙂 men bare lurte på hvordan du har fått det til? Må jo være helt utrolig hvis du har klart å sminke deg til slike lepper, det skulle jeg gjerne lært…

  Har du laget et innlegg om dette?

  1. Fotballfrue

   Brynene mine har (heldigvis) fått bedre pleie 🙂 Jeg har rett og slett funnet en form som passer mitt ansikt, og vedlikeholder den 🙂 Når det gjelder sminke, er det mye du kan gjøre for å få inntrykk av større lepper, har laget et par innlegg med tips ang. nettopp dette, bare å søke i bloggen 🙂 Jeg har også tidligere tatt restylane, men det begynner å bli en stund siden nå.

   – C

 42. Natalie

  Hva heter fargen på malingen på veggen din? Fin kjole 🙂

 43. Utrolig fin kjole 🙂

 44. Hei 🙂 utrolig lekker kjole! kan jeg foresten spørre deg hvor bildet på veggen er kjøpt? ser etter et nytt bilde til stuen hjemme. Det bilde hadde vært perfekt!

  1. Fotballfrue

   Det er laget til oss av kunstneren Cecilie Sundfær 🙂 Vi har bestemt farger, størrelse og hvordan vi vil ha det. Hun er kjempeflink 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *