Midseason Sale hos Nelly.com

Tenkte starte denne fredagen med å avsløre VIP-tilgang til Nelly.com sitt store midseason sale, eksklusivt for mine lesere. Koden du bruker for å få tilgang er FOTBALLFRUE, klikk deg inn her og sjekk om dine favoritter er på salg 🙂

Salget starter klokken 10.00 ♥

annonse

Jeg har allerede vært våken en time, og nå ligger jeg i sengen med kaffekoppen i hånden og Fifty Shades ventende på nattbordet. MÅ få lest enda et kapittel nå som jeg har tid, tenkte faktisk vie en hel time til Ana, Grey og deres allerede irriterende, kompliserte forhold, før jeg skal løpe meg en tur. Har utrolig lyst til å se The Devil Wears Prada i dag, så tenkte jeg skulle få Lars-Kristian til å vise meg hvordan jeg kan få den på paden mens jeg løper 🙂 Deretter blir det jobb og en tur til byen.

Ha en strålende fredag til vi skrives igjen ♥

78 kommentarer

 1. Har du tips til hvordan en skal spise og hvilken mat en skal spise iløpet av dagen? 😀
  Har ikke greie på det med kalorier. Hvordan vet man hvor mange kalorier man spiser hver dag?

  1. Spis regelmessig, ca 3-4 ganger om dagen. Spis deg mett hver gang, og velg naturlige råvarer og minst mulig «ferdigmat». Spis fet fisk ca 3-4 ganger i uken, og pass på at du har grønnsaker til hvert måltid. Bruk hovedsaklig fete meieriprodukter (smør, rømme, creme freche etc) til salater, dressinger og til steking. Spis naturlig og ubehandlet kjøtt og bruk fete påleggssorter om du spiser brød. Spiser du mye brød, kan det være lurt å skjære tynne skiver, og bruke mer pålegg og smør.

   Innta minst mulig mat med høyt innhold av sukker og spis kun moderate mengder av produkter med høyt innhold av karbohydrater, spesielt korn bør begrenses. Bruk vegetabilske oljer kun i moderate mengder, og da helst kaldpresset olivenolje. Vann som tørstedrikk!. Om du vil ha noe søtt å drikke, velg de sukkerfrie variantene fremfor de med sukker.

   I utgangspunktet vil jeg anbefale deg å ikke fokusere på kalorier, noe jeg mener ikke vil være nødvendig om du følger rådene over 🙂 Holder du deg stabil i vekt, og energien er normal, får du i deg nok energi.

   PS. Disse rådene er generelle, har ikke tatt høyde for eventuelle allergier eller sykdommer. Du står selvsagt fritt til å gjøre individuelle tilpasninger 🙂

   1. Jezebel

    Kaldpresset olivenolje? Man kan vel ikke steke i den? Eller….?

   2. Absolutt ikke 🙂 Stek i smør.

 2. Sliter med å få lastet ned serier/filmer til Ipaden, fikk du hjelp av Lars Kristian? kanskje han vil hjelpe meg med dette? Evt på privat Mail 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *