Ole Henriksen: Kroppspleie

Jeg har testet nye kroppsprodukter fra Ole Henriksen den siste måneden, så nå tenkte jeg det var på tide med en oppdatering. Og dette er vel ingen overraskelse: I LOVE THEM! Er allerede avhengig av både kroppsvask, skrubb, bodylotion og kroppsolje. Sistnevnte kan jeg røpe at mannen i huset har lagt sin elsk på også, det har tross alt vanket EN DEL massasje på han den siste tiden. Er så mye lettere å gi hverandre litt ekstra kos når du faktisk har en olje tilgjengelig, som samtidig lukter så godt, gjør huden så myk og hele deg så avslappet.

Her er hele gjengen:

Disse to er de jeg bruker hver eneste dag. Clarifying Body Wash i dusjen etterfulgt av Body Sleek Hydrating Lotion.

Clarifying Body Wash: Dufter for det første fantastisk godt (hvilke OH-produkter gjør ikke det?) og etterlater huden myk og god. Passer til alle hudtyper, selv til sart hud. Består blant annet av rensende og lindrende ekstrakter fra appelsin og sedertre.

Body Sleek Hydrating Lotion: Inneholder en blanding av fuktighetsgivende og nærende aloe vera, vitaminer og essensielle oljer. Denne er utrolig fuktgivende, og du må jobbe litt med den for at den skal gå inn i huden. Har et såpass høyt innhold av aloe vera at den kan brukes til after sun. Dufter litt julete av alle ting. Kjempegod!

Body-skrubben og oljen bruker jeg litt når jeg føler for det, og det blir faktisk relativt ofte.

Loofah Body Scrub: Denne tar jeg med meg i dusjen 4 ganger i uken, skrubber den inn på helt tørr kropp, før jeg dusjer det av meg og vasker meg med Clarifying Body Wash. Huden blir så myk! Kan brukes over hele kroppen, både på hender, føtter albuer, knær – overalt. Dette er en aromatisk skrubbekrem basert på naturlig loofah, jojobavoks og grovmalt hasselnøttmel som virker stimulerende og eksfolierende. I tillegg inneholder den mentol, og det kjenner du godt på den litt kjølende effekten. Kjempedeilig, spesielt om morgenen etter en treningsøkt. Passer alle hudtyper.

Lavendel Body Oil: Tror faktisk dette er min favoritt. Jeg smører meg med denne så og si hver kveld før jeg legger meg, den gir meg en så deilig ro i kroppen. Har også fått Lars-Kristian til å massere meg i søvn noen ganger etter at denne kom i hus, hehe 🙂 Utrolig drøyt produkt, har som sagt nesten brukt den hver dag siden jeg fikk den, det er akkurat en måned siden i dag og dere ser jo hvor mye som er igjen. Dufter. . . amazing og passer alle hudtyper. Kan faktisk bruke til å fjerne øyesminke også!

Disse produktene gir det lille ekstra i hverdagen for meg, deilig å skjemme seg litt bort med eksklusive produkter for kropp og sjel. Dersom du ar lyst til å teste ut noen av disse, gir Coverbrands mine lesere hele 15 prosent på alle sammen fra og med i dag til og med onsdag neste uke. Koden du må bruke for å få rabatten er ub4xf.

Men det er mer! For i tillegg til rabatten, får jeg holde en konkurranse i dag 🙂 Jeg kårer 2 heldige vinnere som vinner hudpleieprodukter fra Ole Henriksen til en verdi av 2.500 kroner *weeee* Premiepakken vil inneholde flere av mine hudpleiefavoritter, som for eksempel utvalgte African Red Tea-produkter *endaetweeee*

For å delta i konkurransen må du: 

 ♥ Gå inn på facebook og like Coverbrands her

 ♥ Svare på dette spørsmålet: I hvilken amerikansk by har Ole Henriksen sitt berømte SPA? Legg igjen riktig svar, navn og epost i kommentarfeltet mitt, vinnerne trekkes om en uke. Godkjenner alle kommentarene i morgen!

Masse lykke til, dere!

Konkurransen er avsluttet 🙂

annonse 

1066 kommentarer

 1. ☺ Los Angeles ☺

 2. Krysser ALT jeg har i håp om å vinne disse produktene!! Svaret er Los Angeles.

 3. Tone Grinde

  Hei! Svaret er Los Angeles! Åh, så herlig det hadde vært å lage sitt eget lille spa med produktene til Ole Henriksen nå som høsten har kommet for fullt.

 4. Malin Rosmo Stamnesøy

  Jaaa! Denne konkuransen må ha kommet som et lys fra himmelen. Er helt tom for rens, toner og dagkrem fra Ole Henriksen, og jeg trenger nytt! Men har ikke råd nå, pga studentøkonomien min er ikke på sitt beste… Så da prøver jeg lykken!

  Spaet ligger i Los Angeles 🙂
  Malin Rosmo Stamnesøy
  brunette_9499@hotmail.com

 5. Malin Rosmo Stamnesøy

  Jaaa! Denne konkuransen må ha kommet som et lys fra himmelen. Er helt tom for rens, toner og dagkrem fra Ole Henriksen, og jeg trenger nytt! Men har ikke råd nå, pga studentøkonomien min er ikke på sitt beste… Så da prøver jeg lykken!

  Spaet ligger i Los Angeles, rettere sagt Hollywood! 🙂
  Malin Rosmo Stamnesøy
  brunette_9499@hotmail.com

  (beklager to kommentarer, men glemte å skrive på hollywood :p )

 6. Nå har jeg vært inne og likt siden 🙂

  Ole Henriksen sitt berømte SPA ligger i Los Angeles.

  Elsker Ole Henriksen sine produkter så krysser fingrene. 🙂

 7. Hvem Silje vant? Jeg var en av Siljene som svarte her, men jeg kommer meg ikke inn på mailen jeg oppga :S Jeg ser det er et par stk som heter silje som svarte her, så lurer på om deg kan være meg? har du fått svar fra de andre på mail? For da vet jeg at det ikke var meg. 🙂

  1. Fotballfrue

   Silje som vant har fått mail 🙂

   – C

 8. Coverbrands sin side har jeg likt for lenge siden!:):) svaret er Los angeles – tenk å kunne dra dit!!! Det hadde vært en opplevelse 🙂

Kommentarfeltet er stengt.