Casual Wednesday

Bukse & Boots Zara / Genser GoodNightMacaroon / Veske Mulberry 

Supercasual i dag, men det gjenspeiler egentlig hvordan jeg føler meg. Kjempesliten. Oh Lord. For en dag. Utrolig innholdsløs egentlig, har bare gjort ting jeg er nødt til å gjøre. Så jeg skal være kjapp, for jeg MÅ rekke Farmen sammen med kveldsmaten senere,  og da må jeg stå på.  Sitter blant annet og forbereder meg til fotoshooten som skal være neste uke, har i oppgave å plukke ut mine favorittplagg fra nettbutikken, og det tar jo hundre år, for de har så mye fint og SÅ MYE! Fant også ut at det er i Gøteborg og ikke Stockholm, haha 🙂  Sånn går det når man ikke styrer med alle mailadressene selv. Hadde forresten tidenes blondie-moment for noen timer siden. Kunne ikke fatte hvorfor vaskemaksinen ikke ville starte tidligere i dag, og ringte oppgitt til Lars-Kristian for å klagesynge om hvor håpløst jeg synes det var at en helt ny vaskemaskin skulle kapitulere etter bare 9 måneder. Da han kom hjem for å se på, var det bare å. . . lukke døren skikkelig. Haha 🙂 I die! Skjønner nå at jeg må sove litt mer i natt enn jeg pleier.

Håper dere er i bedre form enn meg, jeg har tenkt til å flytte inn i kaffemaskinen akkurat. . NÅ.

 ♥

90 kommentarer

 1. Lurer også på håret…er det lange remser med hår du har eller mange korte stykker om du fårstår??

 2. Du er like streng med deg selv som jeg pleier å være skjønner jeg.Typisk meg også å føle meg veldig dum av å ikke tenke over små bagateller,men vet du.Av og til tenker man bare ikke over absolutt alt.Man er ikke dum for det.Og trenger heller ikke mer søvn(selv om det kanskje er tilfelle idag for deg da)

  1. Fotballfrue

   <3

 3. Du ser kjempe bra ut ! Takk at du er du ! Du gir meg så masse insperasjon, nå sitter jeg og koser meg med bounty sjokoladen din, den er så utrolig god !

 4. SÅ fin!

 5. Jeanette

  Kjenner meg igjen! Har en date med et par kaffekopper jeg også! 🙂 Og genseren var virkelig fin! Helt perfekt; kabelstrikk, strikk & burgunder<3

 6. Elsker når du varierer stedene du tar outfitbildene dine! Gjør det SÅ mye mer spennende.
  Du er fantastisk flott, forbilde!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 7. Føler med deg, jeg er også utrolig sliten for tiden. Tror jeg begynner å bli syk, men det får bare vente ettersom jeg har tre prøver i morgen, en på fredag og særemne som skal bli ferdig til neste uke 😛
  Men du! Jeg sliter litt med hvordan bloggen ser ut når jeg åpner den i safari på iPhonen (ikke appen), vet ikke om det bare er telefonen min da.. 🙂 når jeg går inn på bloggen ser det veldig fint ut og ryddig, med oversikt over alle blogginnleggene, men når jeg åpner et innlegg, så blir det veldig rotete og bildene blir veldig dratt m.m. Mulig du allerede vet om det, men tenkte å si ifra! Ha en fin farmenkveld! 😀

  1. Fotballfrue

   Akkurat den tanken tenkte jeg også! Men det har jeg ikke tid til :O Så syk skal jeg ikke bli. Vet dessverre ikke hvorfor det ahr blitt sånn, skal høre med Nettavisen 🙂

   Klem!

 8. Hei jeg er en jente på 16 som jogger ca 5 ganger i uken, men de siste 10 dagene har jeg begynt å få kjempe vondt i venstre knee når jeg jogger, går i nedoverbakker eller går ned trapper. Noen tips?

  1. Fotballfrue

   Trapp ned til du blir hundre prosent bra igjen, hvis ikke vil det bare blir verre :/ Dersom det vedvarer ville jeg oppsøkt fysio, det hjalp meg 🙂 . . selv om det var dødskjedelig :/

   Klem!

 9. Haha, har gjort akkurat det samme selv med vaskemaskinen! 😛

 10. Søte, nydelige deg! Relax! Ikke stress for mye rundt… Er jo bare et menneske du også 🙂 Fin er du på en casual Wednesday – kjempetøft antrekk!

 11. Haha, morsomt med vaskemaskinen! Sånt skjer av og til med meg også 🙂 Kjempefint antrekk selv om det var casual, genseren så ut som verdens beste!

  1. Fotballfrue

   Så varm og god 😀

   Klem!

 12. Supercasual eller ikke.. du er fortsatt like fin! Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 13. Marianne

  Hei Caroline! Ej he trent jevnt i ca et år no, å målet mitt he vør å komme i form,samt bli kvitt svangerskapskiloa. Trena en del styrke og jogga på mølla. Men hadde vør veldig kjekt om du kunne hjelpt mej litt. E redd for å berre bli større av styrkedelen. Der trena ej tunge vekte 10 x 2. Ka du ville ha gjort? Få og tunge, eller lette og mange? Kan du foreslå ka ej ska trene? Ellers springe ej mykje på mølla, fire x fire e favoritten. Å litt langkjøring innimellom. Ka du anbefala for forbrenning? Du e kjempeinspirerende å virka heilt herlig!! Takk for svar;) KLEM

 14. Liker deg så med rett hår! Og du kler burgunder utrolig bra 🙂 Alle har vi dager hvor vi er litt slitne.. Kos deg med farmen i kveld 😀 Jeg skal lage valnøttmarsipanen din og kose meg med til det starter 😀

  <3 Klem!

  1. Fotballfrue

   Ååå, nam! Kos deg 🙂 Tusen takk, forresten. Selv hater jeg å ha rett hår :p

   Klem!

 15. amazing sweater! 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you <3

 16. Margrethe

  Hehe kjenner meg igjen i det der me å være for trøtt ja.. Når jeg er for trøtt så sier jeg HÆÆ hele tiden og klarer ikke å fokusere på hva folk sier til meg. Samboeren min synes det er ganske irriterende 😉 Nydelig genser! Kjempe fin farge til deg! 🙂 Gleder meg til Farmen her og 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahah, ditto 🙂 Slitsomt. Satser på litt mer energi i morgen 🙂

   Klem!

 17. åh, så fint!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ekstra hyggelig å høre i dag 😀

   – C

 18. Jeg må bare spørre siden jeg så du satt med boka på et tidligere innlegg : Lest Fifty Shades of Grey? 🙂
  Isåfall, hva synes du?

  1. Fotballfrue

   Har ikke kommet så langt, de har ikke engang startet med det heftige 😉 Hittil irriterte jeg meg så innmari over at hun «snublet inn på kontoret» til Grey. Hvem i den virkelige verden snubler inn dørene på den måten? Ingen :O Det er bare så. . . bok! Men jeg skal lese mer i kveld, om jeg rekker 🙂

   – C

   1. Hihihi 🙂 Ja, veldig bok.
    Jeg må si jeg er blitt helt hekta.
    Kom med en oppdatering når du er kommet litt i gang. Selv er jeg akkurat startet på bok nr 2!

   2. Fotballfrue

    Det skal jeg 😀

   3. Kristin

    Hahahaha, akkurat det samme tenkte jeg da jeg leste det! snubla inn faktisk

   4. Fotballfrue

    Ja, hva ER det for noe?? Kan ikke huske sist jeg «bare snublet» sånn. Skal godt gjøres :p

    – C

   5. Susanne

    Haha, eller hva med «leppene hans kruset seg….» Hvordan ser krusete lepper ut??

   6. Fotballfrue

    Haha, jeg vet! Så for meg et skikkelig fårete smil, sånn som på tegnefilm :p

    – C

   7. Sigrid

    Hahaha, jeg lo godt da jeg leste det. Sånt kan nemlig jeg gjøre! (Les: har gjort)

   8. Dere MÅ lese den på engelsk! Boka funker ikke på norsk 😛

   9. det er det jeg mener med idiotisk oversettelse og mye ødeleggelser. krusete? det står at leppene hans «quirks» og «his lips curls» osv.. ingenting av det kan oversettes til krusete. det er derfor jeg bare leser engelske bøker når de er skrevet av engelske forfattere. ikke oversettelsen. og hallooo, ikke mobb snubling. jeg snubler overalt hele tiden haha 🙂

   10. Bøkene var helt fantastiske på engelsk i alle fall! Leste alle i ibooks på iphonen da jeg var i syden.. herlige stranddager med andre ord 😀
    Sykt brae bøker 😀 men ville ikke anbefalt de til folk under typ 18-20…

 19. Amalie14

  Deilig å kle seg i slike antrekk på tunge dager – jeg kjenner til det, hehe:) Håper du får kvilt ut til i morgen, det skal jeg, har en utrolig stressende hverdag nå, og da er det godt å få stresset ned på kveldene (når jeg tar meg tid til det, heh!)
  Klem<3

 20. Hvordan er det i forhold til bestilling av den genseren du har på deg? Toll og frakt, og sånt? Blir den veldig mye dyrere?

  1. Fotballfrue

   Det blir jo litt dyrere, du må betale toll. Frakten kommer an på hvor mye du bestiller for 🙂 Du kan lese mer her: http://www.shopgoodnightmacaroon.com/pages/shipping 🙂

   – C

   1. Okei, tusen takk! 🙂

 21. Du ser ihvertfall alt annet enn sliten ut! 🙂 Og for en herlig genser. Must have!! Håper du får en fin kveld fine deg.

 22. Lyckliga Ingrid

  Fine damen! Jeg elsker gansere din, så stor god.:) Og vet du, jeg må le, for akkurat det samme skjedde kort tid etter jeg kjpte ny vaskemaskin også *fnis*

  1. Fotballfrue

   Hahaha, godt å høre at vi er flere 😉

   Klemmer 🙂

 23. Haha, jeg må le.. Akkurat som om jeg skulle gjort det selv 😀

  Kjempefin genser også, elsker den fargen <3 Kler deg skikkelig godt!

  Ha en fantastisk kveld Caroline:)

 24. Michelle

  hahahahaha, godet jeg ikke er den eneste som gjør slikt til tider =P Gå å få deg litt søvn frøken 😉 <3 klem

  1. Fotballfrue

   Ah, I will! 🙂

   Klemmer <3

 25. Pen du er 🙂
  Ser dere «I kveld med Ylvis» også? 😛
  Elsker onsdager! «Lurt av Karlsen», Ylvis og Farmen 🙂 Takk og lov for opptaker 😉

  1. Fotballfrue

   Lurt av Karlsen har jeg ikke fått sett ennå :O Ylvis er fantastisk! Står på serieopptak 😉

   – C

 26. Martine

  Hei fine Caroline! Jeg er så spent på om du liker boka? Har du begynt å lese? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hittil er den helt ok, har kommet til kapittel 3, og skjønner allerede at Grey er en kontrollfreak :O Stakkar Ana, spent på fortsettelsen 😉

   – C

 27. Skjønner godt du er sliten! Du kan iallfall tenke på det, at bare ett klikk inn på fotballfrue, gjør min dag med ett bedre!!! Husk å ta vare på deg sjøl 🙂 og KOS deg med Farmen 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er god, tusen takk for så fine ord <3

 28. Super casual? Super beautiful! Jeg har ikke kommentert her før, men jeg elsker bloggen din. Du virker som et så fint menneske, og du gjør meg glad 🙂 Du inspirerer meg! Ha en fin onsdagskveld!

  1. Fotballfrue

   SÅ SNILL DU ER! Måtte bruke caps lock, for jeg ble så glad! Tusen, tusen takk <3

 29. *plage deg midt i middag og tv titting*
  Men må bare si at du er utrolig vakker i dag -OG!! 😉
  Er også enig med noen lenger oppe her ang steder du tar bilder! Veldig gøy med varierte bilder!! 🙂

  1. Fotballfrue

   gjør ingenting at du plager meg når du kommer med så fine ord, kjære deg <3

 30. Hei! Kanskje litt ut av det blå, men lurer på noe ang Svea jakken din. Vet du hva den fuske pelsen din skal imitere, det er jo så mange forskjellige der du har kjøpt. Føler bare at ingen ligner på din, den er så pen og ser så ekte ut! 🙂

  Håper på svar, begynner å bli lei å gå uten pels…

  Klem

  1. Fotballfrue

   Den kjøpte jeg i Oslo, kan det ha vært Rainbow tekstiler? Sjekk der 🙂

   Klem!

   1. Jeg har skjekket med de, men finner ikke akkurat den du har 🙁 Vet du hvilken pels det skal forestille?

    takk for svar! 😀

   2. Fotballfrue

    Nei, dessverre :/

 31. Haha, ditt supercasual’e antrekk er vel sånn som jeg går kledd hver dag omtrent, og høye hæler forekommer nesten bare når jeg skal noe spesielt :p Du er virkelig en inspirasjon i klesveien, det antrekket var virkelig flott med de fine bootsene til, har så lyst på dem selv!

 32. Camilla

  Jeg syntes at supercasual er superfint på deg jeg! Selvom du kanskje ikke er i så bra form i dag, så skal du hvertfall vite at du ser fantastisk ut! <3

 33. Fin farge på genseren 🙂

 34. Hei Caroline, takk for en super blogg som lyser opp hverdagen!:)

  Hvor mye betalte du totalt for genseren, når tax og shipping ble inkludert? Vær så snill og svar, jeg er veeldig uerfaren med å shoppe fra amerikanske nettsider 😛

  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte såpass at jeg fikk gratis frakt :/

   – C

 35. HVA her er casual Caroline???!!!! Seriøst?
  Høye heler, smykker og pent antrekk.. Synes dette var et av de finere antrekkene jeg! Du ser hvertfall ikke sliten og casual ut.

 36. Åå, jeg elsker høststilen din! Sånn du går nå, som du kaller casual, er vel mer eller mindre min normale stil :p Jeg er veldig imponert over hvordan du alltid får til å se så glamorøs ut. Mer glamorøsitet til folket 😉 Ha en super mandagskveld!

 37. Hei 🙂
  Fikk boken din i posten i dag. Kunne ikke dy meg, og leste gjennom boken med en gang den kom i hendene mine. Jeg er veldig imponert. Du lager så mye godt som samtidig er sunt. Inspirerende! Etter at jeg startet å lese bloggen din har jeg kost meg mer og ekspremitert på kjøkkenet. Tusen takk, Caroline <3 Stå på!

  1. Fotballfrue

   Veldig glad for å høre at du liker den 😀

   Klemmer <3

 38. Kristin VS

  HVA har skjedd med bloggen din på iphone?
  (altså når man leser bloggen din fra iphone) det likte jeg ikke så godt 🙁

 39. Så utrolig fin genseren din var. Er utrolig godt å kunne gå rundt i en casual stil!

 40. Fine Caroline! Fin outfit, du kler virkelig alt du 🙂
  Genseren var rå fin, og så veldig deilig ut nå siden det er høst 🙂
  Må få skryte av hvor flink Lars Kristian er til å ta antrekksbilder, for en kvalitet!!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk <3

 41. Du er så nydelig! Casual eller ikke, jeg syns faktisk det var veldig elegant, jeg.
  Jeg sliter også med mye energi-mangel for tiden, og har funnet ut at de skyldes mangel på serotonin/ubalanse i melatonin-produksjonen, så jeg har begynt med lys-terapi. Kjenner allerede at det hjelper 😀 Er ikke bare-bare å leve på den nordlige halvkule på denne årstiden 😛

  En annen ting som hjelper på humøret er å titte innom bloggen din, du inspirerer og motiverer alltid så masse! Også gir du meg en god latter iblant (vaskemaskinen). 😀

  Og vet du hva?? Jeg skal begynne på LCHF på fredag etter å ha tatt blodprøver hos legen! 😀 Inspirert av deg 😉 Gleder meg, da skal alle oppskriftene dine endelig prøves ut! (ikke alle på en gang, altså) 😀
  Håper du får en fin kveld og våkner helt uthvilt og fin i morgen!
  Klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Å, så utrolig leit :/ Har lest at mange nordmenn sliter med akkurat dette når mørket kommer, så du er i hvert fall ikke alene 🙂 Kjenner meg faktisk litt igjen selv 🙁

   Så spennende at du skal endre kosthold 😀

   Føler meg forresten bedre i dag 😀 Håper dagen din blir fin!

   Klemmer <3

 42. beautiful pics, beautiful girl! xoxo
  ewa
  http://thirtiesinthecity.blogspot.de/

 43. Hei! Kan ikke du fortelle i et blogginnlegg om hvorfor du har flyskrekk? Hvilken konkret hendelse var det som gjorde at du ble redd for å fly?

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg helt sikkert gjøre :/

   – C

 44. Silje Veronica

  Casual er PENT! Fineste antrekket jeg har sett på deg, Caroline.

 45. Du e nydeli! Og eg har hadd nåen sånne øyeblikk sjøl og ja.. haha. :’)

 46. Alltid lika kul att läsa din blogg 😀 du är så vacker.
  Hälsaningar från Finland.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

 47. Elsker genseren, både formen og fargen <3

 48. elsker genseren, tenkte å bestille den. Lurte på om du vet om de har fri frakt til norge, eller om hvor mye frakten koster. Og hvor mye koster toll?

 49. ååh, headeren din er så fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *