Video: Slik påfører du SunSpa på egenhånd

Jeg har sverget til SunSpa i ett år nå, rett og slett fordi disse produktene etter min mening er de absolutt beste på markedet. Hver gang jeg gjør en anmeldelse av produktene, er det alltid flere av dere som spør hvordan påføringen av SunSpa egentlig foregår, så derfor tenkte jeg vise dere i en video 🙂 Anbefaler alle å stå i dusjen når de sprayer, slik at du slipper at sprayen legger seg på gulv og vegger. Husk å ha helt ren hud og ingen sminke, og skrubb deg gjerne i dusjen for å fjerne døde hudceller først, slik at fargen sitter bedre.

Ikke glem å se videoen i 720HD!

Mine favoritter er chocolate eller body fitness på overkropp og 3 day lotion på bein. Det optimale er å gjøre dette uten en tråd, men det hadde vel blitt litt i drøyeste laget om jeg skulle vist meg kliss naken 😉 Til vanlig sprayer jeg kun ansikt og hals, om noen skulle lure. Dersom jeg skal bort eller i selskap og lignende, sprayer jeg hele kroppen. Du kan lese anmeldelse om de andre produktene i tidligere innlegg: 3 day lotion / Body Fitness.

For deg som er aktiv anbefaler jeg Body Fitness på det sterkeste! Denne er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel at du ikke får skille etter sportsbh 🙂

SunSpa gir alle leserne mine 15 prosent rabatt i hele nettbutikken fra og med i dag, til og med 22. oktober. Dette gjelder også makeupen de selger. De 25 første som gjør et kjøp, får med en lip plumper på kjøpet. De kjører en del pakketilbud nå, sjekk det ut her. Koden du må bruke for å få rabatten er caroline15.

Produktene er ikke dyretestet, er frie for parabener og lukter minst dagen derpå av alle selvbrunere jeg har testet noen gang.

annonse

146 kommentarer

 1. Sprayer du ofte? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nja, kommer helt an på hva jeg føler for :p Noen ganger 1 gang i uken, andre ganger 1 gang i mnd. Jeg sprayer nesten alltid kun ansikt og hals 🙂

   – C

 2. Haha, du e bra hærlig!
  Deilig å komme heim frå kjedelig kveldsvakt til to fine innlegg fra dej! Sov godt, og håpa at mandagen starta med ei fantastisk treningsøkt på morgonkvisten, akkurat slik du lika det 😉

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

   Klemmer <3

 3. Når fargen begynner å gå bort, blir det ikke skjoldete da?

 4. Bra forklart 🙂 synes du det er en stor forskjell på Xen-tan og SunSpa?

  1. Fotballfrue

   Xen tan har vel ikke spray? Det er det som er så genialt og lettvint med sunspa 🙂 I tillegg sitter fargen bedre og den lukter ingenting dagen derpå, fantastisk! Hater å lukte selvbruner :O

   – C

   1. Coverbrands selger faktisk en Xen tan spray 😀 Men synes absolutt at Sunspa er bedre selv. Må nesten prøve den Body Fitness nå som jeg løper som en gal hver dag. Høhø 🙂

   2. Fotballfrue

    Gjør du? Så flink du er 😀 Håper du finner lysten til å blogge litt etter hvert igjen 🙂

    Mange klemmer <3

   3. Jaa 😀 Det gjør jeg faktisk! Fikk tredemølle av kjæresten min i forrige uke, sånn at jeg enklere kan trene nå som vi har en liten baby i hus. Så nå har jeg hvertfall ingen unnskyldning for å ikke bli en sprek mamma 😀

    Masse klemmer tilbake <3

   4. Fotballfrue

    Flinka 😀

 5. Verdens fineste dame! <3

  1. Fotballfrue

   :O <3

 6. Christine

  Spennende ! Satser på at jeg ble en av de 25 første nå 😀 Det blir gøy å teste ut dette her.
  *Sirkle rundt postkassen*

 7. Hvor ofte må du bruke det for å se rask resultat?

  1. Fotballfrue

   Du ser resultatet etter 6 – 8 timer 🙂 Fargen holder 3 dager før den begynner å forsvinne.

   – C

 8. Hehe så søt du er!:D Men jeg tør nok aldri å bruke selvbrunere igjen, er så lei av alt griset.. og huden blir så klam, får helt spader!

  1. Fotballfrue

   Synes du det? Ikke når det har gått fem minutter? :p

   – C

 9. Haha, du er så skjønn, Caroline! 🙂 Blir det virkelig ingen skjolder? Jeg har brukt en fra Ambres Solaire. Det funker fint i ansiktet, men jeg tok den på bena og endte opp med å se syk ut. Står ingenting om at man må smøre det ut!

  1. Fotballfrue

   *rødme* Tusen takk 😀 Nei, jeg har ikke opplevd skjolder, kanskje en gange eller to, litt på innsiden av armene / armhulen etter noen dager, men ingen andre plasser. Det pleier forsvinne gradvis 🙂

   – C

 10. Synnøve

  Oii, du brukte MYE :O Tror jeg bruker 1/3 så mye, og får ordentlig brunfarge av bare det :p

  1. Fotballfrue

   Må bruke såpass for å spraye sakte slik at fargen blir jevnt fordelt 🙂 Jeg har en hel boks ganske lenge 🙂

   – C

 11. Supert innlegg:) vil ikke det sette merke på interiør og gulv når du sprayer slik?

  1. Fotballfrue

   Ikke synlig, men du vil se det godt på vaskevannet! Anbefaler at du står i dusjen 🙂

   – C

 12. Jag beställde en burk 🙂 hiihhii can’t wait.

  Kolla också in min tävling på min blogg: https://prinsessavanessa.blogspot.fi/2012/10/tavling.html
  Man kan vinna ett fint armband 🙂

  Hoppas att du får en fin dag 🙂

 13. Sød video (;
  du har godt nok en flot krop!

  Knus Stephanie
  http://www.fashionbysterup.dk

 14. Kjøpte den forrige gang du blogget om den, men uansett hvor mye jeg rister på flasken så kommer det ikke jevnt ut av flasken. Jevn spray noen plasser mens den mange ganger spytter ut masse på en gang slik at det kommer store farget rundinger på huden. Sikkert en produksjonsfeil men tror nok ikke jeg kommer til å bestille igjen.

  Bra innlegg:)

 15. Michelle

  Takk for tips og visning, søt du er 🙂 Kjempe bra at de ikke er testet på dyr!! Men hvordan er det å trene med produktet på? Altså når man svetter.. om det vil renne av eller bli sittende? 🙂

  1. Fotballfrue

   Da vil jeg anbefale fitness 😀 Den er kjempebra for oss som er aktive 😀

   Klem!

 16. Jeg leter etter den perfekte selvbruner og jeg vet det skal finnes gode produkter til de som er aktive. Er dette disse produktene? Problemet mitt er at alt blir helt ødelagt etter trening, da må alt skrubbes vekk pga. store skjolder etter svetten…. veldig kjedlig ;(

  klem

  1. Fotballfrue

   For deg som er aktiv anbefaler jeg Body Fitness på det sterkeste! Denne er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel at du ikke får skille etter sportsbh 🙂

   Klem!

   1. Så herlig! da skal jeg skaffe meg den! Takk for svar <3

 17. Du stråler og ser helt fantastisk ut!!

 18. ragnhi.d

  så søt du er 😀

 19. Du e flott:)
  Eg har kjøpt body-fitness, men har ikkje brukt den endå! Sette det farge på kle?

  1. Fotballfrue

   Du tenker på når du svetter? Ikke på fargede topper, men det kan komme flekker på hvite topper, der du svetter. Det går bort i vask 🙂

   – C

 20. så søt du er! lurer på hvor lenge en boks varer, om man tenker at man bruker den i ansikt, på hals og armer (ikke hele kroppen altså)? 🙂

  1. Fotballfrue

   Til rundt 5 runder vil jeg tro 🙂

   – C

 21. Hvor lenger sitter denne selvbruneren på? Må du dusje etterpå? Smitter det ikke av på klærne?

  1. Fotballfrue

   Du dusjer etter 6-8 timer, da sitter fargen i ca. 3 dager 🙂 Nei, det smitter ikke av på klærne.

   – C

   1. Okei, tusen takk 🙂

 22. Kjempe bra innlegg. Jeg bruker selv SunSpa og er veldig veldig fornøyet.Klart den beste:-)

 23. Genialt at den ikke må smøres ut etter du har sprayet deg, det syns jeg er helt håpløst. Da blir hele poenget med spraytan borte for meg. Blir det griste rundt der du står, og er det evt. lett å få bort? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er lett å vaske bort 🙂 Det legger seg nok et tynt lag ca. overalt, men det er ikke synlig. Anbefaler likevel å stå i dusjen 🙂

   – C

 24. hei, så den fine nye kommoden din i ditt forrige innlegg 😉 er det ikea ? er ute etter akkurat en slik størrelse i hvitt og det var jammen meg ikke lett å finne 😉 ha en fin dag videre

 25. Hei

  Jeg har et spm som ikke har så veldig mye med innlegget å gjøre egentlig. Men du er jo opptatt av at ting ikke skal testes på dyr, noe jeg forsåvidt er enig i. Men hva skal de teste på da? Sminke er nå en ting, men ta f eks vaksiner, medisiner osv. De må jo teste det ut på noe, og da er jo dyr bedre enn mennesker mener nå jeg.
  Ta f eks den svineinfluensa vaksinen, den var jo ikke skikkelig testet ut før de tok den i bruk. Og den har jo mange fått problemer med i ettertid.

  Mulig mange blir irriterte nå, men noe må de nå faktisk teste ting på.

  1. Fotballfrue

   Dette er ikke en sak å diskutere under dette innlegget. Jeg har laget et helt innlegg til denne saken her: https://fotballfrue.no/?p=19592 Diskuter gjerne der 🙂 Har linket til det du spør om ang. testing også.

   – C

 26. Fikk du vist fram kroppen din du 🙂

  1. Fotballfrue

   Skulle vel helst vist dette med klærne på, ja. Beklager det.

   – C

   1. elisabeth

    haha! Bra svar, Caroline! 🙂

   2. Hahahaha, ukens første høylytte latter!

   3. Dagens! Leeeer så jeg rister :-DD

  2. Herregud en kommentar! Vi er noen som faktisk setter pris på at Caroline orker å vise slike tips

   Skulle hun vist dette med tøy på? Det hadde det ikke gått bra LOL…..
   🙂

 27. Armene dine! Så tynne! Selv på video :O Og magen din, beina dine. Hele deg! Du er så fin, muskuløs og tynn. SUKK!

 28. Savner at du legger ut mer oppskrifter!

  1. Fotballfrue

   Det kommer en i morgen. . tomatsuppe 😀

   – C

 29. Så fin du er, hadde ikke hatt noe problem med å sett deg kliss naken 😉
  Når du sprayer hele kroppen, gjør du dette på kvelden før du legger deg også dusjer du på morgenen? Setter det seg så mye i sengklærne at du må skifte de?

  Happy monday og stor klem!

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p

   Ja, det stemmer 🙂 Et tips er å bruke mørk sengetøy, det vil smitte av om du ikke lar det tørke skikkelig (si 3 timer) før du kryper til køys 🙂

   Klem!

 30. Hi Caroline! I have to write this comment in English as I don’t really speak Norwegian (eventhough I can read some). I just found your blog this weekend and I have to say you have such a lovely spirit, I love your house it’s really beautiful and I really enjoy all the tips 😉 Especially this tanning thing is very topical now as I’m trying to «extend» the summer feeling. Regards from Finland 🙂

 31. Hei super video 🙂 Men jeg har opplevd å se ut som en giraff(veldig flekkete) når fargen går bort, har du opplevd det? Har du noen forslag så jeg slipper å bli gitaff i en uke etter på? 😉
  Tusen takk for super blogg, du er veldig motiverende 🙂
  <3

 32. Hei 🙂
  Ikke relevant i forhold til dette innlegget, men en litt morsom oppslysning ang LCHF. Jeg utdanner meg som lærer, samtidig som jeg jobber en del på en barneskole. Selv er jeg ikke noe flink til og spise sunt og sånn, men når det gjelder barn har jeg virkelig sett at det er utrolig nyttig. På slutten av lange dager er barna ofte slitne og trøtte, noe som ikke er så uvanlig, men jeg har hatt to elever som begge følger «delvis» (barn skal jo selvfølgelig kose seg innimellom og) LCHF, og de er alltid noen energibomber hele dagen! selvfølgelig varierer jo dette fra barn til barn, men man kan virkelig se at dette over lengre tid gir en ekstra energignist og iver hos disse to. Så folk bør virkelig se effekten av å spise sunt før de er så kritiske. Det er tydelig at dette har gitt gode resultater og sunne, friske, blide og energiske barn i dette tilfellet 🙂 Nå er jo jeg ingen ekspert, men tenkte kanskje at dette var gøy for deg å høre 😉

 33. Hei! Har akkurat bestilt selvbruningen nå, gøy å prøve noe nytt! Hvor lang tid pleier det å ta før den kommer i posten, fant ikke noe om leveringstid på siden?
  Ha en fin mandag! :)) Klem

  1. Fotballfrue

   De er veldig kjappe, tipper det er vanlig leveringstid, 2-4 arb. dager? 🙂

   – C

 34. Tone Kristin

  Caroline er DØDSFIN!!! Sånn er det bare med den saken. 🙂

  Jeg er vel en av de eldre leserne av bloggen din og jeg får meg en god latter av alle de som prøver å slenge duste kommentarer til deg – bare fordi de selv er SÅ misunnelige. Stå på, Caroline. Du ser bra ut fordi du trener hardt, spiser sunt er aktiv og passer på deg selv. Kan ikke de sure bare komme seg opp av soafen og gjøre en innsats selv?

  YOU SHINE, GIRL!
  Heier på deg <3

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 35. Hei! Takk for bra tips! 🙂 Elsker håret ditt for tiden, bruker du extensions fra Hendrix Hair?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, det har jeg 🙂

   – C

 36. H to the O to the T 😀

  1. Fotballfrue

   :O Haha! Takk 😀

 37. Fin som alltid du! Haha, søtt tørkle på hodet også!

  Tror jeg plukket opp et godt tips nå! Wihu 😉

 38. Ops, cameltoe 😛 Hehe. Bra video og godt forklart 😀

  1. Fotballfrue

   Huh? Hvordan? Hvor? SKal godt gjøres, ettersom jeg sagger med shortsen 😉 Har jo ikke skrittet helt der nede!

   – C

 39. Eslker selvbruningen, og bruker den selv! Men blir ikke gulvet ditt klissete og hvite ‘ting’ eller hva jeg skal kalle det brunt? Har opplevd det selv hvertfall..
  Elsker bloggen din! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Klissete? Nei, hvorfor skal det bli klissete? Denne er jo ikke klissete på kroppen engang 🙂 Gulvet blir heller ikke brunt, men vannet blir rosa når du vasker.

   – C

 40. Flott innlegg

 41. godt tips! men jeg lurer på en ting: blir det ikke seendes rart ut når man bare sprayer kun magen og ikke ryggen? Blir det ikke et veldig merkelig skille på siden av magen?

  1. Fotballfrue

   Du kan prøve å spraye deg på ryggen selv, det har jeg gjort og det ble ganske vellykket 🙂 Jeg får ikke noe merkbart skille når jeg dropper ryggen, og jeg ser ikke helt vitsen med å spraye den nå som vi går med gensere uansett 😉 Skal du ha kjole på deg blir jo saken en annen, så da kan du prøve selv eller få noen til å hjelpe deg. Det blir nok hundre prosent best med sistnevnte 😉

   – C

 42. Kristine

  Super video!:) Håper du lager flere videoer fremover! Du har sikkert mange tips på lager!
  Er fast leser, og elsker virkelig bloggen din! Vær eneste lille del…

 43. Dette var virkelig nyttig Caroline! Utrolig kult av deg å legge ut en slik video, for å glede oss lesere :))

 44. Hei! Takk for tips 🙂 Lurte på en ting – er det bare bruningsstyrken som er forskjellig mellom orginal, chocolate og fitness. Altså at man blir mest brun av fitness og minst av orginal (utover at fitness er for de aktive)?

  Synes ikke det er så godt forklart på nettsidene til selvbruner.no….

  1. Fotballfrue

   original er for de som er lyse i huden, den er hakket for lys for meg, ettersom jeg har mer olivenfarget hud, jeg må derfor bruke chocolate. Chocolate og fitness er egentlig ganske like, fitness er hakket lysere men ikke så lys som original, pluss at fitness er perfekt for den aktive 😀 Det er egentlig min favoritt. Det er jo null stress å bygge opp fargen ved å spraye 2 lag for eks. 🙂

   – C

   1. Takk for svar 🙂 Da har jeg bestilt to stk Fitness 🙂

 45. Magnhild

  Legger det seg på bikinien viss jeg vil bruke det, slik at det ser naturlig ut? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du får bikiniskille 🙂 Men jeg ville vasket bikinien etterpå 😉

   – C

 46. du viste ikke ryggen 🙁 det er jo det jeg har problemer med å skjønne hvordan man skal klare selv, haha, forklar for meg

  1. Fotballfrue

   Du trenger vel ikke ta ryggen nå? Det gjør jeg faktisk aldri, bortsett fra når jeg skal ha på meg kjole etc. Anbefaler deg å få hjelp til ryggen, eller bare spraye som du sprayer over alt ellers. Jeg har gjort det en gang selv, funket 🙂

   – C

   1. har så mye bursdager, fester, julebord og lignende fremover, så det er greit å få en liten glød på ryggen også 🙂 hvert fall første gang jeg sprayer. så nå skal jeg prøve, spent på første resultat. takk for tips!

  1. Fotballfrue

   Hahaha! Hvor finner dere alle disse bildene? :O

   – C

   1. Det ligger veldig mange bilder av deg ute på tumblr.com 🙂 Når det er sagt er de jeg har sett kun blitt brukt til inspirasjon rundt trening og kosthold!

 47. Jeg har hatt den for en stund siden, anbefales virkelig. Eneste jeg ikke kan si meg enig i er at den er så lett å få bort fra hvite klær, men kanskje på 90 grader går det også 🙂 Beste selvbruneren uansett!

  1. Fotballfrue

   Du må bruke Vanish! Stol på rosa . . 😉

 48. Vet du om disse produktene er trygge å bruke for gravide?
  Hilsen den bleke gravide…hihi…

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Det vil jeg ikke si 100 prosent, men de er jo bla. frie for parabener? Jeg ville sendt en mail til kundeservice 🙂

   Klem!

 49. Hei Caroline,
  Hvor er det du fikser neglene dine? Er det akryl?
  De er veldig fine 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 😀 Super nails / Katrine Glenna, hun er kjempeflink!

   Klem!

 50. Marianne

  Åh, takk søte du!

  Ja sant, man må liksom ha litt farge på overkroppen! Må jo være litt fresh! 🙂

  Fitness må jeg nok prøve nåkjenner jeg. Jeg bruker Saint Tropez, og elsker fargen den gir, men skum er litt kliss å ta på i lengden, og ettersom jeg trener 4 ganger i uken så ser det sikkelig stygt ut etter en økt eller to med sports BH…

  Så takk for tipset sweetie! High hopes!
  *krysser fingrene*

  xo

 51. Nydelig du er C ! Takk for at du lager slike videoer til oss! 🙂

  1. Fotballfrue

   Neimen, *rødme* Tuuusen takk 😀

 52. haha, du er nå så søt der du står og sprayer! 🙂
  Vet ikke om jeg våger meg utpå et sånt prosjekt, vi får se 🙂

  Ha en fin mandagskveld og herlig uke videre!

 53. Margrete

  Hei,
  Hvordan får man sett videoene dine på iPad eller iPhone? Det virker ikke i appen for iPhone heller.

  1. Fotballfrue

   Jeg får sett videoen på både iphone og ipad, så det var rart :/

   – C

   1. Margrete

    Kan du kanskje tipse om hvilke søkeord vi kan lete på i youtube når du legger ut videoer? Har søkt og søkt etter den der du styler håret ditt men finner den ikke:-/

   2. Kan du legge ut linken til denne videoen? Får ikke sett den.

 54. Supert innlegg! Har akkurat bestilt meg en boks med body fitness. Har hatt det vanskelig med å finne en som går an å bruke når en trener en god del. Så denne gleder jeg meg virkelig til å prøve. Fargen såg utrolig naturlig ut på deg 🙂

 55. Hellandussen, bare jeg som synes denne videoen av deg var helskjønn? 😀 Du har en så utrolig søt væremåte, Caroline! Bruker denne fast selv, helt klart favoritten. Har hittil bare brukt den på ansikt og hals, men etter denne videoen fikk jeg lyst å prøve den på hele overkroppen 🙂 Hvor har du forresten kjøpt tørkle du har rundt håret? Jeg bruker bare et håndkle, littegrann småknotete kan man si 😛

  1. Fotballfrue

   *rødme* takk 😀 Det er et skjerf fra H&M bare 🙂

   Klemmer 🙂

 56. Amalie14

  Har aldri turt å hive meg ut i den jungelen av selvbrunere, det er jo så mange forskjellige meninger om de forskjellige typene. Men den her så jo bra ut da?:D hmmmm
  Fint med video da:-))

 57. Caroline

  Hvordan blir det på gulvet og ellers på badet når du spayer på denne måten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Anbefaler å stå i dusjen å gjøre det 🙂 Gulvet får et usynlig slør av selvbruning, vannet blir rosa når du vasker 😉

   – C

 58. kjempe bra at du svarer, å flott innlegg foræssn 🙂 lurte å bare på om det hadde vært noen mulighet for å få se bilder før og etter? 🙂 litt nysgjerrig på kordan brunfargen blir før æ bestille..

  1. Fotballfrue

   Du kan se bilder av det i innleggene jeg har linket til 🙂

   – C

 59. Benedikte

  Utrolig søt video! 🙂

 60. Kjempe kjempe bra video!!! 1000 tak 🙂

 61. Margrete

  Meen, gjør du dette i stedet for å ta sol, eller tar du sol i tillegg? Og hvordan synes du i så fall resultatet er i forhold til å ta sol? Litt for glad i solarium jeg skjønner du, og skulle gjerne visst litt mer om alternativene!:D

  1. Fotballfrue

   Jeg har sluttet å ta sol, så ja 🙂 Dette er en erstatter, en sunn og fin en 🙂

   – C

 62. Hei, lurer på om den fitness er hakket mer oransje-aktig enn den chocolate? : )
  Fantastik blogg, mye godt å lese og ikke minst inspirerende 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Nei, bare en bitteliten nyanse lysere 🙂 Light chocolate? Haha 🙂

   – C

 63. Hei! jeg aldri aldri prøvd sånn spray, men har endelig bestilt nå 😀
  Hvordan er det når man er ganske blek fra før? tenker spesielt på ansiktet og hals der jeg kommer til å bruke spray`n mest.
  Ser det unaturlig ut tror du?
  Og i forhold til øyenbrynene, blir det markant forskjell med sprayen? hehe

  1. Tar du først på sminke så selvbruning ?

 64. Elisabeth Nilsen

  Tuuusen takk for tips til selvbruning, Caroline! 🙂 Rett etter du postet videoen bestilte jeg produktet, og nå har jeg akkuratt sprayet meg! 🙂 men jeg lurer på en ting. På min flaske randt en del ut av flasken når jeg sprayet det på (på sidene), og jeg følte ikke det kom så veldig mye ut av selve spraye-hullet!! Om jeg kan si det sånn.. Har du noe erfaring med dette? Skal man riste flasken veldig godt før man påfører? Takk for en inspirerende blogg Caroline, du har virkelig åpnet øynene mine for hvor viktig trening er! 🙂 Nå jogger jeg fast mellom 5-10 km hver dag på mølla, og GURI meg for en forskjell jeg merker på kroppen! Klem <3

 65. Hei C.
  Har du opplevd at fargen ikke vil sette seg?
  Jeg opplever at ca tredje runde jeg sprayer meg så setter ikke fargen seg og uansett hvor mye jeg sprayer på så fortsetter den å forsvinne gradevis. Vasker/skrubber du mellom hver gang du påfører ett nytt lag, og smører du deg med noe før du påfører sprayen?
  Opplever du at du ikke blir brun hvis du soler deg og du har sprayet deg meg selvbruning? og virker det fortsatt som du blir like fort brun i solen??
  Syntes det virker litt som at den «spiser» brunfargen min så når fargen begynner å falme, så er jeg skikkelig bleik… Men det er kanskej bare fordi jeg har blitt vant med at jeg er brun når jeg sprayer meg… ? 🙂

 66. Hei Caroline!
  Jeg har kjøpt Fitness nå, så takk for tipset! Jeg har litt tørr hud i ansiktet så lurer på om du kan ha på fuktighetskrem i ansiktet før du bruker denne, eller gir det best resultat om du sprayer på bar hud? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan fint bruke krem i ansiktet, det gjør jeg 🙂 Du bør jo helst gjøre det, ettersom du er tørr 🙂

   Klem!

   1. Hej Julie

    Det beste er og gøre det på helt ren hud/bar hud – men som Caroline skriver er det en god ide om man er meget tør og anvende en creme.

    Et tips er:

    – Fugt huden godt dagen før.
    – Spray helst på helt ren/tør hud (eller bruk en creme noen timer før)
    – Vent 3 timer og fugt huden godt igen.

    I SunSpa sine produkter er der tilført E-vitamin og Aloe Vera som er godt for huden og som har en anti age effekt. Dette gør også huden myk:-).

    Maria

 67. Heihei 🙂 fikk endeli sunspa-chocolate i posten å har akkurat fått prøvd den… veldig fin å naturlig brunfarge, den beste æ har prøvd å har prøvd de fleste selvbruningsproduktan 🙂 veldig fornøyd! ble ikke for brun, å ikke for lite.. akkurat passe sånn at man føler seg væll 🙂 men d æ lurte på e kordan du klare å holde sprayen i gang hele tida? æ fikk en sprut hær å en sprut dær.. hehe 🙂 klem!

 68. Hei! Jeg har nettopp prøvd Sunspa Fitness tanning og jeg føler det er så mye av tanningen som ligger på overflaten av huden. Noen plasser ble det veldig mørkt når eg sprayet, mens noen plasser gikk det helt fint. Jeg synes det var vanskelig å få til en jevn sprut fra sprayen. I tillegg når eg åpnet baderomsdøren utløyste «røyken»/»dampen»/»støvet fra tanning prosessen brannalarmen, slik at alarmen gikk i hele bygården. He he…
  Gleder meg uansett til å se resultatet i morgen, om det skjoldete eller om det har jevnet seg ut…

 69. Prøvde denne ut i dag etter anbefaling fra deg 🙂 den luktet ikke noe fælt, men kor er det du pleier å spraye deg? eg tok i dusjen, men hele dusjkarbenettet var jo dettet med brunspray når eg var ferdig, vasket det så klart og vannet ble helt brunt.. Er tydelig at dette setter seg overalt du sprayer – noe som er litt dumt..

 70. Eline Meyer

  Blir det sendt fra lager i Norge sånn at man slipper å betale importtoll?

  1. Ja det blir sendt fra lager i Norge:-) Ingen toll..

 71. Kjempegreier, da skal jeg også forsøk dette -og få meg litt farge. 🙂 Er ikke fan av solarium pga solskader og helserisiko. Jeg er lys blond og har lys hud så den lyseste farven passer meg vel best? Trener mye men er redd for skjolder/ ujevnheter. Blåse over med hårføner etter påføring så det sitter? Er det en ide? Også lurer jeg på hvordan du får det så fint til i forhold til spray-tan på hendene? På alle close-up bilder av dine hender er det jo ufattelig pent og jevnt? Exfolierer du hender også? Mye spørsmål på en gang her, beklager det. 🙂
  Stor klem til deg, for du aner ikke hvor mye du har inspirert meg i hverdagen, null sukker, sundt kosthold, jevn trening og humøret stiger hver dag. 🙂 Snart skadefri og snart vår- gleder meg til å løpe ute. 🙂

 72. hei! jeg sprayet magen osv og, så har jeg litt dun! er det normalt at det ble litt svart på hårene på kroppen? skal jeg bare la det være,eller gnu det utover?:-)
  du er herlig caroline!:-D

  1. Fotballfrue

   Ingen gnuing! La det være og vent til du skal dusje 🙂

 73. Natalie Nesset

  hei !!
  er det meningen at det skal bli brune streker under påføringen ? jeg syns 264 kroner er veldig mye for en spray som ikke brukes riktig eller ikke er grei å bruke 😛 jeg lurer bare på om det skal komme slike strekerog at jeg derfor må gjøre det nærmere slik at strekene blir mer farge på kroppen ? huff, hjeeeelp meg 😛 🙂

  hilsen Natalie

  1. Fotballfrue

   Strekene vil forsvinne når du dusjer og såper deg inn etter 6-8 timer 🙂

 74. Hvor lang holdbarhet er det ca på en flaske, hvis man bare bruker den på ansikt og hals?

 75. Æææ kjapt spørsmål: Sprayer du hele kroppen ved første omgang? eller sprayer du kroppen foran, og kroppen bak senere? etter et døgn, kommer sikkert til å vri av meg brunfargen i min dypeste drøm :O klem

 76. Marion Smith

  Liten kommentar til det å sove med selvbruning…. Etter at selvbruningen har tørket tar du på en genser og en stlilongs el. Det viktigste er at du tar på noe tettsittende. Selv bruker jeg et gammelt sett superundertøy. Funker fint! Ingen svetterender eller gnimerker i selvbruningen, og ingen selvbruning i sengetøyet 🙂 Selv bruker jeg Sunspa eller St. Tropez mousse. Like fint hver gang =o)

 77. Hei,

  Jeg har prøvd denne sprayen flere ganger og prøver virkelig å være nøye når jeg sprayer for å få det jevnt. Hver gang ender jeg opp med runde flekker her og der. Det skal vel ikke være nødvendig å dusje innen 8 timer? Hvis man sprayer seg på dagtid og ikke dusjer før neste morgen så går det jo noen timer fra spraying til dusjing.

  Ser flere skryter av sprayen og at den ikke blir ujevn, men jeg opplever dessverre det motsatte. Noen tips?

  Camilla

  1. Holder du sprayknappen nede hele tiden mens du sprayer, samtidig som du har jevne bevegelser over kroppen din?

 78. Såå utrolig bra video. Var veldig skeptisk på om jeg skulle prøve det, var redd for å gjøre feil og få det ujevnt og sånn, men etter å ha sett denne videoen har jeg absolutt forandret mening! Er med andre ord ikke skeptisk lenger nå når jeg har fått sett hvor utrolig enkelt det egentilg er! Bra at du smilte og så inn i kameraet et par ganger, blir liksom enda kjekkere å se da! Tuuusen takk! <3

 79. Hei! Første gang jeg kommenterer her, men lurer på om du ikke sprayer ryggen? Blir ikke det forskjell på fargen?

  1. Sprayer ryggen, jo 🙂

 80. Kan den kjøpes i en butikk? 🙂 Og om den bestilles på nettet, hvor lang tid tar det ca før man får den?

 81. Hei! Utrolig flott video, har lenge lurt på hvordan man skal ta selvbruningen på når man er alene! Men Hvordan blir det hvis man også vil ta farge på ryggen? Eller må man huke tak i en hjelpemann for det? 😉

  1. Caroline

   Skal du ta på ryggen trenger du nok hjelp :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *