Video: Slik påfører du SunSpa på egenhånd

Jeg har sverget til SunSpa i ett år nå, rett og slett fordi disse produktene etter min mening er de absolutt beste på markedet. Hver gang jeg gjør en anmeldelse av produktene, er det alltid flere av dere som spør hvordan påføringen av SunSpa egentlig foregår, så derfor tenkte jeg vise dere i en video 🙂 Anbefaler alle å stå i dusjen når de sprayer, slik at du slipper at sprayen legger seg på gulv og vegger. Husk å ha helt ren hud og ingen sminke, og skrubb deg gjerne i dusjen for å fjerne døde hudceller først, slik at fargen sitter bedre.

Ikke glem å se videoen i 720HD!

Mine favoritter er chocolate eller body fitness på overkropp og 3 day lotion på bein. Det optimale er å gjøre dette uten en tråd, men det hadde vel blitt litt i drøyeste laget om jeg skulle vist meg kliss naken 😉 Til vanlig sprayer jeg kun ansikt og hals, om noen skulle lure. Dersom jeg skal bort eller i selskap og lignende, sprayer jeg hele kroppen. Du kan lese anmeldelse om de andre produktene i tidligere innlegg: 3 day lotion / Body Fitness.

For deg som er aktiv anbefaler jeg Body Fitness på det sterkeste! Denne er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel at du ikke får skille etter sportsbh 🙂

SunSpa gir alle leserne mine 15 prosent rabatt i hele nettbutikken fra og med i dag, til og med 22. oktober. Dette gjelder også makeupen de selger. De 25 første som gjør et kjøp, får med en lip plumper på kjøpet. De kjører en del pakketilbud nå, sjekk det ut her. Koden du må bruke for å få rabatten er caroline15.

Produktene er ikke dyretestet, er frie for parabener og lukter minst dagen derpå av alle selvbrunere jeg har testet noen gang.

annonse

146 kommentarer

 1. Marianne

  Åh, takk søte du!

  Ja sant, man må liksom ha litt farge på overkroppen! Må jo være litt fresh! 🙂

  Fitness må jeg nok prøve nåkjenner jeg. Jeg bruker Saint Tropez, og elsker fargen den gir, men skum er litt kliss å ta på i lengden, og ettersom jeg trener 4 ganger i uken så ser det sikkelig stygt ut etter en økt eller to med sports BH…

  Så takk for tipset sweetie! High hopes!
  *krysser fingrene*

  xo

 2. Nydelig du er C ! Takk for at du lager slike videoer til oss! 🙂

  1. Fotballfrue

   Neimen, *rødme* Tuuusen takk 😀

 3. Kristin

  haha, du er nå så søt der du står og sprayer! 🙂
  Vet ikke om jeg våger meg utpå et sånt prosjekt, vi får se 🙂

  Ha en fin mandagskveld og herlig uke videre!

 4. Margrete

  Hei,
  Hvordan får man sett videoene dine på iPad eller iPhone? Det virker ikke i appen for iPhone heller.

  1. Fotballfrue

   Jeg får sett videoen på både iphone og ipad, så det var rart :/

   – C

   1. Margrete

    Kan du kanskje tipse om hvilke søkeord vi kan lete på i youtube når du legger ut videoer? Har søkt og søkt etter den der du styler håret ditt men finner den ikke:-/

   2. Kan du legge ut linken til denne videoen? Får ikke sett den.

 5. Supert innlegg! Har akkurat bestilt meg en boks med body fitness. Har hatt det vanskelig med å finne en som går an å bruke når en trener en god del. Så denne gleder jeg meg virkelig til å prøve. Fargen såg utrolig naturlig ut på deg 🙂

 6. Hellandussen, bare jeg som synes denne videoen av deg var helskjønn? 😀 Du har en så utrolig søt væremåte, Caroline! Bruker denne fast selv, helt klart favoritten. Har hittil bare brukt den på ansikt og hals, men etter denne videoen fikk jeg lyst å prøve den på hele overkroppen 🙂 Hvor har du forresten kjøpt tørkle du har rundt håret? Jeg bruker bare et håndkle, littegrann småknotete kan man si 😛

  1. Fotballfrue

   *rødme* takk 😀 Det er et skjerf fra H&M bare 🙂

   Klemmer 🙂

 7. Amalie14

  Har aldri turt å hive meg ut i den jungelen av selvbrunere, det er jo så mange forskjellige meninger om de forskjellige typene. Men den her så jo bra ut da?:D hmmmm
  Fint med video da:-))

 8. Caroline

  Hvordan blir det på gulvet og ellers på badet når du spayer på denne måten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Anbefaler å stå i dusjen å gjøre det 🙂 Gulvet får et usynlig slør av selvbruning, vannet blir rosa når du vasker 😉

   – C

 9. kjempe bra at du svarer, å flott innlegg foræssn 🙂 lurte å bare på om det hadde vært noen mulighet for å få se bilder før og etter? 🙂 litt nysgjerrig på kordan brunfargen blir før æ bestille..

  1. Fotballfrue

   Du kan se bilder av det i innleggene jeg har linket til 🙂

   – C

 10. Benedikte

  Utrolig søt video! 🙂

 11. Kjempe kjempe bra video!!! 1000 tak 🙂

 12. Margrete

  Meen, gjør du dette i stedet for å ta sol, eller tar du sol i tillegg? Og hvordan synes du i så fall resultatet er i forhold til å ta sol? Litt for glad i solarium jeg skjønner du, og skulle gjerne visst litt mer om alternativene!:D

  1. Fotballfrue

   Jeg har sluttet å ta sol, så ja 🙂 Dette er en erstatter, en sunn og fin en 🙂

   – C

 13. Hei, lurer på om den fitness er hakket mer oransje-aktig enn den chocolate? : )
  Fantastik blogg, mye godt å lese og ikke minst inspirerende 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Nei, bare en bitteliten nyanse lysere 🙂 Light chocolate? Haha 🙂

   – C

 14. Hei! jeg aldri aldri prøvd sånn spray, men har endelig bestilt nå 😀
  Hvordan er det når man er ganske blek fra før? tenker spesielt på ansiktet og hals der jeg kommer til å bruke spray`n mest.
  Ser det unaturlig ut tror du?
  Og i forhold til øyenbrynene, blir det markant forskjell med sprayen? hehe

  1. Tar du først på sminke så selvbruning ?

 15. Elisabeth Nilsen

  Tuuusen takk for tips til selvbruning, Caroline! 🙂 Rett etter du postet videoen bestilte jeg produktet, og nå har jeg akkuratt sprayet meg! 🙂 men jeg lurer på en ting. På min flaske randt en del ut av flasken når jeg sprayet det på (på sidene), og jeg følte ikke det kom så veldig mye ut av selve spraye-hullet!! Om jeg kan si det sånn.. Har du noe erfaring med dette? Skal man riste flasken veldig godt før man påfører? Takk for en inspirerende blogg Caroline, du har virkelig åpnet øynene mine for hvor viktig trening er! 🙂 Nå jogger jeg fast mellom 5-10 km hver dag på mølla, og GURI meg for en forskjell jeg merker på kroppen! Klem <3

 16. Hei C.
  Har du opplevd at fargen ikke vil sette seg?
  Jeg opplever at ca tredje runde jeg sprayer meg så setter ikke fargen seg og uansett hvor mye jeg sprayer på så fortsetter den å forsvinne gradevis. Vasker/skrubber du mellom hver gang du påfører ett nytt lag, og smører du deg med noe før du påfører sprayen?
  Opplever du at du ikke blir brun hvis du soler deg og du har sprayet deg meg selvbruning? og virker det fortsatt som du blir like fort brun i solen??
  Syntes det virker litt som at den «spiser» brunfargen min så når fargen begynner å falme, så er jeg skikkelig bleik… Men det er kanskej bare fordi jeg har blitt vant med at jeg er brun når jeg sprayer meg… ? 🙂

 17. Hei Caroline!
  Jeg har kjøpt Fitness nå, så takk for tipset! Jeg har litt tørr hud i ansiktet så lurer på om du kan ha på fuktighetskrem i ansiktet før du bruker denne, eller gir det best resultat om du sprayer på bar hud? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan fint bruke krem i ansiktet, det gjør jeg 🙂 Du bør jo helst gjøre det, ettersom du er tørr 🙂

   Klem!

   1. Hej Julie

    Det beste er og gøre det på helt ren hud/bar hud – men som Caroline skriver er det en god ide om man er meget tør og anvende en creme.

    Et tips er:

    – Fugt huden godt dagen før.
    – Spray helst på helt ren/tør hud (eller bruk en creme noen timer før)
    – Vent 3 timer og fugt huden godt igen.

    I SunSpa sine produkter er der tilført E-vitamin og Aloe Vera som er godt for huden og som har en anti age effekt. Dette gør også huden myk:-).

    Maria

 18. Heihei 🙂 fikk endeli sunspa-chocolate i posten å har akkurat fått prøvd den… veldig fin å naturlig brunfarge, den beste æ har prøvd å har prøvd de fleste selvbruningsproduktan 🙂 veldig fornøyd! ble ikke for brun, å ikke for lite.. akkurat passe sånn at man føler seg væll 🙂 men d æ lurte på e kordan du klare å holde sprayen i gang hele tida? æ fikk en sprut hær å en sprut dær.. hehe 🙂 klem!

 19. Hei! Jeg har nettopp prøvd Sunspa Fitness tanning og jeg føler det er så mye av tanningen som ligger på overflaten av huden. Noen plasser ble det veldig mørkt når eg sprayet, mens noen plasser gikk det helt fint. Jeg synes det var vanskelig å få til en jevn sprut fra sprayen. I tillegg når eg åpnet baderomsdøren utløyste «røyken»/»dampen»/»støvet fra tanning prosessen brannalarmen, slik at alarmen gikk i hele bygården. He he…
  Gleder meg uansett til å se resultatet i morgen, om det skjoldete eller om det har jevnet seg ut…

 20. Prøvde denne ut i dag etter anbefaling fra deg 🙂 den luktet ikke noe fælt, men kor er det du pleier å spraye deg? eg tok i dusjen, men hele dusjkarbenettet var jo dettet med brunspray når eg var ferdig, vasket det så klart og vannet ble helt brunt.. Er tydelig at dette setter seg overalt du sprayer – noe som er litt dumt..

 21. Eline Meyer

  Blir det sendt fra lager i Norge sånn at man slipper å betale importtoll?

  1. Ja det blir sendt fra lager i Norge:-) Ingen toll..

 22. Kjempegreier, da skal jeg også forsøk dette -og få meg litt farge. 🙂 Er ikke fan av solarium pga solskader og helserisiko. Jeg er lys blond og har lys hud så den lyseste farven passer meg vel best? Trener mye men er redd for skjolder/ ujevnheter. Blåse over med hårføner etter påføring så det sitter? Er det en ide? Også lurer jeg på hvordan du får det så fint til i forhold til spray-tan på hendene? På alle close-up bilder av dine hender er det jo ufattelig pent og jevnt? Exfolierer du hender også? Mye spørsmål på en gang her, beklager det. 🙂
  Stor klem til deg, for du aner ikke hvor mye du har inspirert meg i hverdagen, null sukker, sundt kosthold, jevn trening og humøret stiger hver dag. 🙂 Snart skadefri og snart vår- gleder meg til å løpe ute. 🙂

 23. hei! jeg sprayet magen osv og, så har jeg litt dun! er det normalt at det ble litt svart på hårene på kroppen? skal jeg bare la det være,eller gnu det utover?:-)
  du er herlig caroline!:-D

  1. Fotballfrue

   Ingen gnuing! La det være og vent til du skal dusje 🙂

 24. Natalie Nesset

  hei !!
  er det meningen at det skal bli brune streker under påføringen ? jeg syns 264 kroner er veldig mye for en spray som ikke brukes riktig eller ikke er grei å bruke 😛 jeg lurer bare på om det skal komme slike strekerog at jeg derfor må gjøre det nærmere slik at strekene blir mer farge på kroppen ? huff, hjeeeelp meg 😛 🙂

  hilsen Natalie

  1. Fotballfrue

   Strekene vil forsvinne når du dusjer og såper deg inn etter 6-8 timer 🙂

 25. Hvor lang holdbarhet er det ca på en flaske, hvis man bare bruker den på ansikt og hals?

 26. Æææ kjapt spørsmål: Sprayer du hele kroppen ved første omgang? eller sprayer du kroppen foran, og kroppen bak senere? etter et døgn, kommer sikkert til å vri av meg brunfargen i min dypeste drøm :O klem

 27. Marion Smith

  Liten kommentar til det å sove med selvbruning…. Etter at selvbruningen har tørket tar du på en genser og en stlilongs el. Det viktigste er at du tar på noe tettsittende. Selv bruker jeg et gammelt sett superundertøy. Funker fint! Ingen svetterender eller gnimerker i selvbruningen, og ingen selvbruning i sengetøyet 🙂 Selv bruker jeg Sunspa eller St. Tropez mousse. Like fint hver gang =o)

 28. Camilla

  Hei,

  Jeg har prøvd denne sprayen flere ganger og prøver virkelig å være nøye når jeg sprayer for å få det jevnt. Hver gang ender jeg opp med runde flekker her og der. Det skal vel ikke være nødvendig å dusje innen 8 timer? Hvis man sprayer seg på dagtid og ikke dusjer før neste morgen så går det jo noen timer fra spraying til dusjing.

  Ser flere skryter av sprayen og at den ikke blir ujevn, men jeg opplever dessverre det motsatte. Noen tips?

  Camilla

  1. Holder du sprayknappen nede hele tiden mens du sprayer, samtidig som du har jevne bevegelser over kroppen din?

 29. Såå utrolig bra video. Var veldig skeptisk på om jeg skulle prøve det, var redd for å gjøre feil og få det ujevnt og sånn, men etter å ha sett denne videoen har jeg absolutt forandret mening! Er med andre ord ikke skeptisk lenger nå når jeg har fått sett hvor utrolig enkelt det egentilg er! Bra at du smilte og så inn i kameraet et par ganger, blir liksom enda kjekkere å se da! Tuuusen takk! <3

 30. Hei! Første gang jeg kommenterer her, men lurer på om du ikke sprayer ryggen? Blir ikke det forskjell på fargen?

  1. Sprayer ryggen, jo 🙂

 31. Kan den kjøpes i en butikk? 🙂 Og om den bestilles på nettet, hvor lang tid tar det ca før man får den?

 32. Hei! Utrolig flott video, har lenge lurt på hvordan man skal ta selvbruningen på når man er alene! Men Hvordan blir det hvis man også vil ta farge på ryggen? Eller må man huke tak i en hjelpemann for det? 😉

  1. Caroline

   Skal du ta på ryggen trenger du nok hjelp :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *