Asian Crossover

Goood lørdag ♥

Vi endte opp på Südøst i går, det har jo fått nye eiere og heter nå Südøst Asian Crossover, og jeg må bare si at konseptet er fantastisk! Her får du virkelig et dypdykk i europeisk- og asiatisk matkultur, og greia er at de krysser hverandre. Så vanvittig god stemning og god mat, og ikke minst fantastiske lokaler inkludert en helskjønn hovmester. Flere som har vært der? Vi var litt uheldige, og ettersom bordet vårt var blitt trippelbooket resulterte det i at vi måtte vente over en time på bordsetting, men de ansatte gjorde virkelig sitt for å gjøre opp for feilen, og vi fikk vanvittig bra service hele veien.

Vi ble så mange som 10 stykk i går, og alle endte opp med å bestille menyen som het Yin og bestod av 7 fantastiske retter, hvor du fikk alt fra sashimi og sushi til pizza og indrefilet. Da desserten kom på bordet og den bestod av kokos, var jeg solgt. Jeg og Lars-Kristian bestilte vinpakken også, og det gjorde matopplevelsen enda bedre. Hit skal vi absolutt tilbake 🙂

Her er en sniktitt på gårsdagens antrekk, poster bedre bilder senere:

Vi er akkurat ferdige med frokosten på Royal Christiania nå, så jeg er stappfull av kaffe og peanøttsmør, haha 😀 Nå skal vi reise hjem igjen, men det er et stopp som gjenstår på veien. IKEA. Det stemmer. Vi orker ikke i går, så vi utsatte det. Selvsagt angrer vi på det nå! Bah.

Vi skrives litt senere, ha en fin lørdag så lenge ♥

45 kommentarer

 1. Så ut som en fin resturang. Hadde aldri greid å spise sju retter, blir jo mett med en gang: p

  1. Fotballfrue

   Det er små retter det er snakk om, bortsett fra pizzaen :p

   – C

 2. Hei Caroline, jeg lurer på noe som ikke har med innlegget å gjøre, og dte er nemlig hvilket merke på tredemølle bruker du hjemme? Og hvor mye kostet den? Har du noen å anbefale? Har lyst til å kjøpe tredemølle om en stund og elipsemaskin (må bare flytte først) og da er det greit å få noe eksperttips fra noen som bruker tredemølle ofte. Prisene er jo ganske varierende og det er dumt å ende opp med en jalla mølle. Takknemlig for svar.
  Vanessa 🙂

  http://www.outstandingdreams.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Kommer snart i et innlegg 🙂

   – C

 3. Uff da, lykke til på IKEA i dag. Og så på en lørdag da. Jeg føler med deg.. 🙂

 4. Er det oppskrift på brød i boka de?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 5. Lykke til på IKEA! Kjørte selv forbi der igår og trenger egentlig en hylle, men…BAH! Orket ikke. Faen ta den hylla

 6. Nydelig clutch 😀 hvor er den ifra??? Ha en fortsatt flott helg Caroline! klem

 7. Ingvild

  Nydelig som altid! 🙂
  IKEA er jo fantastisk! Kan komme å skrue ej.. 😛 Love it!
  Skulle sett mej når ej skrua sammen alle skapa i nyekjøkkenet vårt.. Då hadde ej det godt 😉
  Klem

 8. Ser ut som en herlig kveld – og så mye god mat! 🙂

 9. Jeg var på Sudøst med familien for litt siden, fantastisk god mat, elsket det stedet!

 10. Takk for tips! Er i Oslo hele neste uke og skal absolutt ta middagen der en dag.

 11. Deilig med lørdag!
  Maten ser helt himmelsk ut!
  Lykke til på IKEA… :)))

  Hilsen,
  milna89.blogspot.com

 12. Så herlig!<3

 13. Katrine

  Hei!

  Neste gang du er på Grønland ( hvis du noen gang drar tilbake), kan du ikke da lage en like fin repotasje?

  God lørdag!!

 14. Så hyggelig med sånne kvelder, spesielt når restauranten er så bra!

  1. Fotballfrue

   Ja, det var helt topp 😀

   Klem!

 15. hvordan gjør du slik at linkene heter her elns. isteden for http://www……………….

 16. Tatiany

  Har vært der flere ganger og elsker konseptet 🙂 De har Oslos beste dessert: asiatisk tilslortebondepiker. Dette må du prøve neste gang <3

 17. Det så ut som dere hadde en fantastisk kveld, og du stråler som alltid! Må si det fristet å besøke den restauranten i nærmeste fremtid! Jeg lurer på om du kunne lagd et innlegg eller tipsa litt om tapas retter, tenkte å ha en tapas kveld med venninne gjengen og hadde vært flott med noen tips. Har fått med meg at der er noe dere liker godt også 🙂

 18. Tenk å sutre over å dra til IKEA. Blir flau!

  1. Fotballfrue

   Hvorfor det? Det er jo et mareritt!

   – C

   1. Må virkelig si meg enig med deg, og så på en lørdag…dagen der på. Uæh! Ja ja, godt når det er gjort. Her handler vi bare på Bohus for det er rett borti gata 🙂

  2. Tenk å sutre over at Caroline sutrer over å dra til IKEA. Blir enda flauere!

   1. IKEA er min verste fiende, så at Caroline ikke sutrer mer, er jeg overrasket over..

 19. Så utrolig herlig, da! Dere virker SÅ flinke til å «date» hverandre 🙂 Ellers syns jeg IKEA er fantastisk, særlig med tanke på at kjæresten har sagt at når vi kjøper hus, skal vi dra dit og jeg skal få plukke oppi alt jeg måtte ønske.. 😉 Da er ikke IKEA særlig grusomt lenger, haha! 🙂 Men ja, om jeg bare skal ha et par ting der, er det rene marerittet.

  ♥ Lizbethosnes.com – Vinn clip-on hair extentions på min blogg!

 20. Jeanett

  Det er den verste butikken jeg vet om å! Reiser ikke dit om jeg ikke MÅ! Det er så mye styr der, men jeg har en venninne som ELSKER den. Vi er forskjellige,

  1. Fotballfrue

   Jeg elsket den før jeg fikk egen leilighet 😉

   – C

 21. Når nærmeste IKEA-varehus ligger 6 timer unna Sunnmøre, så er det fantastisk hver gang å dra på IKEA! Jeg har bare vært på IKEA to ganger i mitt liv, og jeg er 20 år! Både til Bergen og Trondheim er det 6 timer å kjøre fra der jeg bor!

  1. Fotballfrue

   Så fint at du trives der 🙂 Ja, det er jo et stykke for deg å reise :/

   – C

 22. hvor er veska fra? 😀

 23. Godt at det er fler enn meg her i verden som ikke er overbegeistret for IKEA turer. Vanligvis har jeg og bestevenninna mi pleid å dra inn til Slependen, men siden vi bor i Grenland er det like langt å dra til den på Sørlandet ved Kristiansand. Det gjorde vi sist gang, og det er merkelig behagelig å handle der i forhold til den på Slependen. Nå vet jeg jo at dere, Caroline, ofte kombinerer IKEA tur med å treffe venner og slike ting, men hvis dere en gang bare skal til IKEA kan jeg absolutt anbefale den på Sørlandet. Det er rolig, folk later til å ha mye bedre tid der og vi ble faktisk spurt om vi trengte hjelp da vi var der av en fra betjeningen, noe ingen av oss har opplevd på Slependen før.
  Ha en finfin helg videre ^^

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Det har jeg ikke tenkt på før.

   Klem!

 24. Det så nydelig ut! Takk for tipset 🙂 IKEA er alltid pes, men etter noen år i Tromsø uten, er det veldig deilig å ha i nærheten. Lykke til med skruing 😉

 25. Amalie14

  Så ut som veldig mye godt der!:-) Asiatisk mat er jo bare nydelig, men pga mangel på slike resturanter her jeg bor, har jeg kun smakt det på reise i utlandet. . Men da husker man jo på å kose seg ekstra;D

 26. ragnhild

  er du kristen? :p

 27. Koselige bilder Caroline! Og jeg må legge til; du og Lars-Kristian er heldig med fangsten i hverandre- Dere kler hverandre:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

   Klem!

 28. Royal Christiania er det beste hotellet i Oslo! Elsker det 😀

 29. Hanna A.K

  Å gud for en nydelig clutch! Er det lenge siden du kjøpte den? Kan jeg finne den i butikkene fortsatt tror du? Den er nemlig ikke på hjemmesiden! Klem

 30. Synnøve Løver

  Hei, jeg lurer på noe! Har du alltid vært slank, liksom, er du født slank eller har du trent deg slank?

  1. Fotballfrue

   Alltid vært tynn / slank.

   – C

   1. Synnøve

    Du har drømmkroppen! 🙂

 31. Madeleine

  Det er like ved meg, så den restauranten må jeg ta turen innom en gang 🙂 Hørtes veldig bra ut hvert fall!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *