Enjoy life! This is not a rehearsal

Det tok sin tid før jeg fikk gjennomført dagens treningsøkt, møtte på så mange hindringer, så jeg var ikke hjemme før klokken tre. Nå kom jeg nettopp tilbake fra en forfriskende løpetur, i lue 🙂 Skal si det ble hett, gjør nok ikke det igjen med det første. Kanskje når snøen faller. Hentet jakken og luen på posten før jeg dro hjem,  fikk det tilsendt fra Craft som hvert år gjør en ny kolleksjon hvor 10 prosent av  kjøpesummen går til inntekt for brystkreftsaken. Ekstra stas er det jo at det er rosa. Fine farger og fin sak ♥

Nye sko fra GetInspired 🙂 Merket er Asics, du finner de her (annonselenke) 

Nå må jeg hive meg i dusjen! I kveld skal vi på stand up i Skien med Jone og Gyda før det blir mat på La Bodega, tapas 😀 Gleder meg! Håper dere har en fin kveld, snart er det helg. . igjen!

47 kommentarer

 1. Så herlig treningstøy! Jeg kan ikke en gang gå tur uten lue, ørebetennelse-følelsen kicker inn for fullt bare jeg skal lufte hundene i ti minutter.. Fryktelig irriterende!

  ♥ Lizbethosnes.com – Vinn hair extentions.

 2. Amalie14

  Flinka:D Nå fikk jeg lyst å hive på meg treningsklærne!!

 3. Herlig 🙂 Holdt på å kjøpe de skoene i dag 😀

  1. Fotballfrue

   De er jo så fine 🙂 Sitter som støpt på foten 🙂

   Klem!

 4. Hei! Tusen takk for at du blogger som du gjør, Karoline! Jeg sitter bokstavlig talt i historieboka og forbereder meg til en prøve jeg har prøve i morgen. Som avveksling gikk jeg innom bloggen din – som jeg ofte gjør når jeg trenger inspirasjon og motivasjon. Det funker alltid, spesielt nå når jeg er sliten av dagens timeplan som har vært fylt med skole, kjøretimer og lesing.
  Nå – tilbake til lesingen.

  Ha en flott dag!

  – Sara

  1. Fotballfrue

   Lykke til med prøven <3

   Klemmer!

 5. Hvilke sko syns du er de beste løpeskoene? Jeg har virkelig begynt å like å løpe, men jeg får fort vondt i mine knær! Kanskje det kan ha noe med skoene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå begynner jeg å få mange favoritter, vet liksom ikke hvilke jeg liker best :/ Det kan nok ha noe med skoene å gjøre, ja 🙂 God demping er i hvert fall viktig, og variasjon i underlaget, gjerne løpe litt både ute og inne 🙂

   Klem!

  2. Mariell

   Anbefaler å teste løpesteget ditt hos f.eks. Løplabbet eller en annen sportsbutikk som tilbyr dette.

   Da vil du også få tilbakemelding på hvordan foten din er, lav/høy bue, smal/bred osv. Analyse av løpesteget ditt vil fortelle deg om du over-/under- eller normalpronerer. De aller fleste overpronerer litt, og da behøver du en sko som motvirker dette 🙂 Du vil som regel få anbefalt noen skotyper som er gode alternativer for deg.

   Fant selv ut at jeg overpronerte og fant en sko fra Adidas med utrolig bra støtte mot dette. Aldri vært mer fornøyd 🙂 Så å høre hvilken sko en venninne eller annen er fornøyd med har egentlig lite for seg, da alle har ulike behov 🙂 Lykke til!

 6. Heii! Jeg må bare si jeg elsker å følge bloggen din, og jeg gleder meg sååånn til du skal begynne med koslige juleforberedelser! Du kommer med utrolig mange gode tips og triks i hverdagen 🙂 Takk for det! 😉

  1. Fotballfrue

   Takk til deg også, for så fine ord 😀 Ikke lenge til jul nå, i år skal jeg pynte alt ferdig til 1.desember, ettersom vi reiser på ferie den 3. 🙂

   Klem!

   1. Hvor skal dere på ferie???:D Det har du ikke fortalt;)

 7. Blir så glad av slike sprettne bilder av et vakkert kvinnemenneske!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk 😀

 8. Marita Ø

  Ååå, så fin du er! Herlige bilder av deg, hvor det virkelig oser av glede 🙂 Håper dere koser dere i kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, vi hadde det kjempegøy 😀

   Klem 🙂

 9. Kos deg masse i kveld,fineste! 🙂

 10. Kjempefin som alltid, heerlige bilder 😀 kos dere med tapas, vi har det samme på menyen ikveld bare at det serveres hjemme – deilig det også etter maaange utemiddager i New York denne uken 😉 <3

  1. Fotballfrue

   Det forstår jeg godt 😉

   Klem!

 11. Hei, så utrolig lykkelig og fresh du så ut nå, og den luen, den kledde du virkelig 🙂
  kloem ok kos fra meg <3

 12. Silje (:

  Hei 🙂
  Jeg har ett spørsmål jeg virkelig håper du kan svare på 🙂
  Passer Ole Henriksen for ungomshud, eller er det ment for litt «eldre» hud ?

  Digger bloggen din, fast leser!:)

  Silje 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle kan bruke Ole Henriksen 🙂

   Klem!

   1. Coverbrands har 20% på alt av Ole Henriksen i helga, så fin anledning til å prøve serien ut 🙂 Eller fylle opp krukker som nærmer seg tomme 🙂

 13. Hænnis

  Så søt du var med lue!! 😀

 14. kos deg på standup!

 15. Hei, jeg så deg på Ibsenhuset! Du var kjempefin, ble nesten litt starstruck 😀 Showet var en frisk bris i en eller kjedelig uke!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 😀 Ja, jeg holdt på å le meg ihjel, jeg 😉

   Klem!

 16. Jeg må bare le av meg selv. Nå er den luen bestilt:)

 17. Shalane

  You look amazing! Love your blog! What camera and lenses do you use?
  Your pics are so beautiful!

 18. Pretty girl ;D

 19. Vakrevakrevakre deg 🙂

 20. Margrethe

  Lekkert tøy 🙂 Men egentlig mer fan av lilla jeg da 😉 Må nok ikke og kikke litt hva de har av lilla 😉 Har lenge tenkt at jeg skulle hatt en jakke å trene i + nye sko! Du har inspirert meg til å endelig komme igang med trening igjen! Har ikke vært lett denne gang fordi har nå to små barn. Men nå er endelig motivasjonen der og jeg er igang! Hurra!!

  1. Fotballfrue

   Lilla treningstøy er kjempefint, men nå er det jo rosa som støtter brystkreft 🙂 Craft har en del lilla som er kjempelekkert, har en tee og en jakke selv 🙂

   Så flink du er, forresten! Takk for at jeg får motivere 😀

   Klem!

   1. Margrethe

    Ja det er jo sant 🙂 Må nok kjøpe noe rosa denne gang og heller velge meg ut noe lilla neste gang 😉 Men har allerede klikket meg inn på Rosa Sløyfe aksjonen og kjøpt armbånd og smykke. Veldig viktig å støtte!! 🙂 Flott at du fronter det!

 21. Må si overskriften traff meg…
  Har akkurat mistet vår beste venn brått og plutselig! Og da skjønner vi at livet må leves og nytes nå!

  1. Fotballfrue

   <3

 22. christina

  Hei!
  Tar du bildene før du løper? evt. hvor gjør du av kameraet ditt? Springer du med det i hånda?

  1. Fotballfrue

   Før jeg løper ja, kan jo ikke løpe med et kamera i hånden? Haha 🙂

   – C

 23. Mariell

  Så flinke dere er til å finne på ting 🙂 Kan se for meg at det kanskje ikke er like enkelt å få til sosiale sammenkomster med deres hektiske hverdag, men dere får det jo til stadig vekk 😀 Imponerende! Krever slike ting lang planlegging fra deres side, eller har dere plass i kalenderen til å være spontane også? Innbiller meg at vennene deres ringer dere månedsvis i forveien for å planlegge slike ting, hehe :p Ha en nydelig helg, Caroline 🙂

 24. Renathe

  Hei Caroline.
  Jeg bokstavelig talt eeelsker bloggen din. Har fulgt deg lenge før bryllupet og her sitter jeg enda. Hver dag må jeg klikke meg inn for å se hva du har gjort den dagen 🙂 hihi.. men over til et annet spørsmål:

  Morfar har sukkersyke og bor på sørlandet, han kommer til Trondheim neste helg og jeg vil gjerne lage noe godt til han, men aner ikke hva jeg kan lage. Har du noen gode tips til noe som ikke er så dyrt, men smaker godt og ikke er alt for avansert å lage? Samt. er sukkerfritt selvfølgelig. :))

  Mvh
  Renathe 🙂

 25. Caroline

  Uff, det er snart på tide å frem med både lue, skjerf og votter, men vinteren har jo sin sjarm den også!

  Igår startet jeg på mitt «Skal bli glad i å løpe prosjekt». Tenkte å ikke begynne for hardt, så jeg begynte med 3 km (det er lite for deg, hehe), selv om det var bare 3 km så virket det som en evighet, brukte faktisk 24 minutter, noe som er veldig lenge(?). Rart hvordan jeg er i så dårlig form når det gleder jogging, mens spinning (er på spinningtimer 3-4 ganger i uken) går lekende «lett». Huff og huff, får bare fortsette å bygge meg oppover. Ha en super helg med din kjære 🙂 deres kjærlighet får oss andre til å håpe også! <3

 26. Camilla

  Er det bare jeg som synes at det ser ut som om lua har søte små katteører?;) positivt ment;)

 27. Du e bærre så hærli 🙂 Blli rett og slett gla av å les bloggen din 🙂

 28. Knallfint treningstøy!!

  Fortsatt god helg 🙂

 29. hei caroline! Vil først si at jeg absolutt ELSKER bloggen din! Er så utrolig mye interresannt å lese om,og du har virkelig veldig mye forskjellige kategorier. Du er også helt nydelig,og skulle gjort alt for å ha ditt utseende og kropp… Jeg er en 16 år gammel jente som er VELDIG opptatt av kosthold og trening,men kunne gjerne ha trengt litt mer tips. Jeg har trent en stund nå, jeg startet først med å trene alene på et treningssenter her jeg bor. Men gikk fort veldig lei,så nå har jeg begynt å melde meg på gruppetimer. Jeg jobber med et «flatmageprosjekt». Målet mitt er da altså ikke å gå ned i vekt,men å «stramme opp» mage,rumpe, lår osv. Jeg trener Yoga mandager, tirsdager pilats og corebar, Torsdag kondis, og råsterk( altså vektløfting med styrke), fredager pilates og corebar, mens lørdager og søndager prøver jeg å få til en kort joggetur. Ha en fin kveld,håper du ser dette:) Mvh Wanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *