1-2-3 tilbake til hverdagen

Å. . Fy søren. Maten i går. Jeg er så kvalm i magen, og det er ikke tull. Det smakte veldig godt altså, men nå klarer jeg ikke tenke på noe annet enn toalettfasilitetene på restauranten. Det stod en lilla, liten kanne ved siden av toalettet, og etter hva Leo fortalte om hva den brukes til, klarer jeg ikke få bilder ut av hodet mitt. For det er jo ikke alle steder i verden de bruker toalettpapir *damdidam* Heldigvis var dette etter at vi hadde spist, haha 🙂 Jeg hadde forresten aldri vært på Grønland før i går, fascinerende plass, veldig eksotisk. Uansett.

Apetitten er ikke helt på topp ennå, men jeg fikk likevel med meg litt av hotellfrokosten, og nå blir det i hvert fall kaffe før jeg skal avgårde til Charlotte og levere en jakke hun har glemt hos meg. Så blir det trening, jobb og deretter skal jeg hjem til mannen. Blir godt å få tilbake kjæresten sin igjen ♥ Jeg tror vi snakker stand up i kveld, også tror jeg Lars-Kristian skal ta meg med ut for å spise, sånn for å kompensere for gårsdagen. . . Haha. . neeeida 🙂

Håper dere får en fin dag, sola skinner ♥

141 kommentarer

 1. that looks so yummy!!! love indian food. . . ! wish you a great gettogether with your hubby!!!

  http://profdrskinnybitch.blogspot.de/

 2. Å, du er så fiiin:) Ble glad av å lese blogginnlegget ditt, som vanlig:) Hihi, *damdidam*!

  Jeg er glad det er torsdag, har hatt en litt tøff uke på jobb. Da er det godt at det snart er helg og tid for kvalitetstid med familie og venner! Og så skal jeg male strøk nummer to i stua i huset som nærmer seg ferdigbygd med stormskritt!!! GLEEEEDE:D

  Håper magen din snart er i tipptopp stand igjen:) Kos deg med dagens gjøremål! Klemmer til søte deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du! Alt er bra med meg altså, morsom opplevelse 😉

   Klemmer 🙂

 3. Hei,

  Tenkte jeg skulle gi deg et tips om en veldig ny lur oppfinnelse. Har sett at du steker en del kjøttdeig. Har ikke sett at du har brukt hackit.
  http://www.hackit.no/
  Ikke det at det hadde så mye å gjøre med dette innlegget men kom akkurat på det når jeg såg mat i innlegget.. hehe
  Hackit gjør å hakke kjøttdeig mye lettere og ikke minst kjappere.
  Er ikke jeg som selger det da men kjøpte en lilla en på jernia for noen uker siden og er knallfornøyd 🙂
  Så bare et tips fra meg til deg 🙂 Ha en fortsatt fin fin dag 🙂

  Mvh
  Sissel

 4. Lillian

  Du er så vakker:) Og du kler virkelig den hårfargen, får fram gløden i hele deg:) Ha en flott torsdag!

 5. Amalie14

  Uff, håper du føler deg bedre i løpet av dagen da<3 Kos deg med trening!

 6. Hei, så kjempe fin blogg du har. Jeg bare digger den! Jeg er en jente på 17 år og som blogger. Jeg har så lyst å bli journalistik og må skrive dette i en skole oppgave i norsk. Spørsmålet mitt til deg er : Hva er så bra med dette yrket? Hva skal til for å klare i dette yrket? Hva skal til for å komme inn på høyskole/ univeristet? Hvorfor valgte du dette yrket?

  Takker veldig for svar og kom gjerne innom bloggen min.

  http://www.laurasliv.blogg.no

 7. Bergensfrue

  Hehe-utifra bildene ser det ut som om om Leo har skrapet tallerken sin for mat mens du knapt har orket å pirke i den 😛 Håper du føler deg bedre og apettten er tilbake for fullt til kvelden om det blir middag på deg&L-K ute 😉 !

  1. Fotballfrue

   Han kastet alt i søpla så det skulle se sånn ut :O Slem!

   – C

 8. elisabeth

  Morsomt skrevet ! God bedring utover dagen. Bilder i hodet ja…hmmm..En annen variant er å få en spesiell låt som » stayer » i hodet. Men det går ikke utover matlysta.

 9. Hehe, så bra at maten smakte i hvertfall! I Brasil er det et lite dusjhode ved siden av do på nesten alle toalettene (i tillegg til dopapir), både i leiligheter og restauranter.. Er jo faktisk bare renslig, men ja, litt rart… 😛 Ha en fin dag i solen!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, digg :p

   – C

   1. Det er sånn i mange arabiske land og, det er en renslighetsgreie. Her i Norge veit jeg at man bruker kanner o.l. til samme formål, men man bruker dopapir og altså!

 10. Tidlig oppe idag? Du så trøtt ut, men fortsatt like fin da! Ønsker deg en god dag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, hehe 😉 Og ingen sminke.

   – C

 11. Hva? Har du aldri vært i bydel Grünerløkka før? For deg som har bodd så mange år i byen, var det jammen meg på tide. Kryr av kule steder og restauranter der.

  1. Fotballfrue

   Vært masse på grunerløkka, vi bodde rett ved 😉 Det er Grønland jeg aldri hadde vært.

   – C

   1. bianca

    Grønland er ikke akkuratt så langt fra ditt tidligere nabolag da =/ (??)

   2. Ikke i geografi. Ca 10 minutt å gå, men likevel ganske så annerledes 🙂

    – C

 12. Camilla

  Jeg har startet på lavkarbo idag, og bare lurer på om du har forslag til «snacks» i løpet av en dag? Altså som kan erstatte f.eks frukt. Spiste utrolig mye frukt før, så hva kan jeg heller spise? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nøtter er veldig fin snacks, og bær, oliven, ostekuler etc. 🙂

   Klem!

 13. Amalie S

  Du ser fantastisk ut!!

 14. Hira B.

  Hei! :o) Jeg har lest bloggen din hver eneste dag siden bryllupet ditt, og syns den er veldig trivelig og fin! Men aldri har jeg opplevd et slik nag fra deg, greit at du ikke kjent med andres kulturer og greit at du ikke har opplevd slik mat eller et slikt toalettbesøk, men det å gjøre narr av det syns jeg var fælt! Man bruker altså toalettpapir også samt den «kannen» du så, det er bare for å gjøre seg enda renere enn det man blir av BARE toalettpapir, man vasker jo alltid hender med massevis såpe senere? Maten på Grønland har jeg også hatt dårlig erfaringer med, men det å publisere det på en såpass kjent blogg hadde aldri falt i tankene mine, engang!

  Ha en fin dag.

  1. Fotballfrue

   Hvordan opplever du dette som nag? Ha litt humor, jeg synes Grønland var eksotisk 🙂

   – C

   1. Jasmine

    der mistet du noe av respekten kjære «fotballfrue»…

   2. Fotballfrue

    Hæ? Dette er jo helt latterlig! Hvordan mister jeg respekten? Det ER eksotisk på Grønland 🙂 Det er jo ikke noe negativt?

    – C

   3. Saiima

    Dessverre enig meg Jasmine og Hira B. Vet ikke om det var meningen fra din side, men for leseren virker det som du gjør narr av stedet, maten osv. Pakistansk/Indisk mat er helt nydelig 🙂 Synd at det kanskje ikke var det på akkurat denne resturanten. Og ja, Grønland er eksotisk, but in a positive way 😉

   4. «Maten i går. Jeg er så kvalm i magen, og det er ikke tull. Det smakte veldig godt altså, men nå klarer jeg ikke tenke på noe annet enn toalettfasilitetene på restauranten»

    Hvis du leser innlegget mitt, så ser du at jeg ikke har noe å utsette på maten. Jeg har heller aldri sagt at Grønland er eksotisk på en negativ måte, om det var det du mente. Nå var det heller ikke en restaurant vi spiste på, men et gatekjøkken.

    Om dere synes jeg fremstiller dette negativ, må jeg si at dere er ekstremt hårsåre.

    – C

   5. Er det rart d er krig i verden… ?!
    Var da absolutt ikke noe å miste respekten for her?
    Skal jeg gå så langt å si at ut i fra navnene på disse som har kommentert så kan jeg forstå hvorfor det blir sånn styr?

   6. Saiima

    Hva mener du med dette? Rasist. (ja, jeg slenger det kortet.) Håper kommentaren min blir godkjent Caroline, hvis Janne sin kan bli det.

   7. Nå tror jeg du misforstår kommentaren til Janne, Salima. Hun mener det hadde vært like hårreisende om hun hevddet det, som det dere driver med nå.

    – C

   8. Monica Dahl

    Det må være lov til å si i fra når man føler at ting blir uttrykt, i beste fall, på en klønete måte. Mister kanskje ikke respekten, men at du virker i overkant bondsk (les lite bereist) og kanskje har behov for å vise en noe større grad av kultrurell forståelse bør være lov til å mene. Heldigvis bruker de færreste av jordens befolkning toalettpapir. Hadde de det hadde det ikke vært trær igjen. Jeg er norsk og har norske foreldre, men har reist en del og levd med lokale hverdagsliv. Tenk alle de landene man reiser til hvor lokalbefolkningen ikke bruker toalettpapir og samtidig jobber på/driver restauranter. Tenk også på at veldig mange mennesker i verden er av den oppfatning å ikke vakse seg ordentlig nedentil etter et toalettbesøk er veldig urenslig. Vi er forskjellige og takk og takk og pris for det.

    Til Janne: en krig har alltid minst to sider.

   9. «Skal jeg gå så langt å si at ut i fra navnene på disse som har kommentert så kan jeg forstå hvorfor det blir sånn styr?» Og du lurer på hvorfor det er krig Janne?

   10. Nå tror jeg du misforstår hva Janne mente, N.

    Hun mener jo at det er nettop det hun ikke bør gjøre.

    – C

   11. Saiima

    Men hun gjør det.

    Synd du ikke godkjente de 2 andre kommentarene mine, Caroline. Dritskuffet.

   12. Nei, Salima…. Hun mener at det dere driver med nå, er like sykt som at hun skulle trekke slutninger ut i fra navnene deres.

    – C

   13. Amalie S

    Blir satt ut. Jeg hadde også synes det hadde vært ekkelt på det toalettet, men det hadde ikke hatt noe å gjøre med at jeg synes den andre kulturen var ekkel, bare fordi jeg ikke hadde vært vant til det. Ser virkelig ikke hva som skulle virket negativt ment i innlegget.

   14. Jenter, det er ment som humor. Ikke ta alt så seriøst! Dessuten er ikke denne en guide over spisesteder i Oslo, den handler om livet til Caroline. Og da må det vel være lov å skrive om dårlige, såvel som gode opplevelser? Syns jeg, hvertfall. Fred på jorden! ;p

   15. KamillaM

    Herregud! Når Caroline skriver om restauranter- og gatekjøkken i dette tilfellet, så blir det det samme som at man forteller en venninne/venn om erfaringen sin på en restaurant. Forskjellen er at når Caroline skriver det på bloggen, når det ut til flere på en og samme gang.
    Skjerp dere og voks opp! Slutt å heng dere opp i teite detaljer, dere leter jo etter noe å pirke på.

    Caroline, fortsett som du gjør 🙂 du er strålende!

   16. Noen ganger får jeg inntrykk av at jeg utelukkende kan poste positive omtaler. Husker godt når jeg la frem hvor misfornøyd vi var med Home & Cottage, hvordan enkelte reagerte. Men igjen, dette var jo ikke ment som noe negativt, heller noe veldig nytt og annerledes for meg 🙂 Som jeg jo sa, kulturforskjeller til de grader 🙂

    Takk for fine ord <3

   17. Må si jeg er enig med Saiima, Hira og Jasmine. Fra min side virker det som du gjør narr av stedet og fremstiller det som «skittent». Virker som du legger en mer negativ betydning i ordet eksotisk enn hva du sier nå i ettertid 😉

   18. Nå hjelper det ikke å kommentere under «falske navn», Terese…

    Du må gjerne mene det, men da mener jeg at dere er hårsåre, og ikke ser humoren i innlegget.

  2. Ingvild

   Må nok si meg enig her altså..

   1. Fotballfrue

    Så kjipt å være så hårsår, le litt! Se litt lyst på livet i stedet 🙂 Se løsninger, ikke problemer osv.. Jeg hadde jo bare positive ting å si om plassen, bortsett fra toalettskikken. Og det kommer jo av kulturforskjeller 🙂

    – C

   2. hahahaha, å herregud. Mennesker…

   3. Haha!! Jeg også, OMG!!!
    Viss dere har lest bloggen til Caroline like lenge som dere sier, ja så «kjenner» dere henne så pass at hun ikke mente noe vondt med det?? Var da ikke noe som helst å miste respekten for!;) Vi må kunne le og tulle litt også, og ha litt selv ironi!!

    Du har nok ikke mistet min respekt, Caroline, med dette innlegget. Skal nok litt mere til enn som så;) Du er fiiin <3

   4. Saiima

    NÅ virker det ikke negativt lenger, skulle ønske du skrev det sånn i innlegget 🙂 Innrøm det eller ei, men i innlegget oppfattes det helt annerledes.

    Og må bare si det – er rimelig lei av folk som hopper foran for å forsvare Caroline hele tiden. Prøver ikke å angripe henne, ville bare si ifra som en trofast leser. Så det er ingen grunn til FORSVARING. La jenta svare for seg selv, det klarer hun fint 🙂

    Digger bloggen din ellers, men føler jeg blir litt oppgitt over sånt.

   5. Jeg tror du legger litt for mye i den setningen min, Salima 😉 Skriver bare at jeg fikk bilder i hodet pga toalettet.

    – C

   6. Hahha, syns det er morsomt at hu som kommenterer heter Saima og du caroline skriver Salima hele veien…

   7. Elisabeth

    Typisk «nye landsmenn» å være så forbasket hårsår.
    Kom deg ut i verden og se hva virkelig rasisme og ukultur er. Det er lov for Caroline å ikke sette pris på å dele dokanne med hele grønland.

   8. Ærlig talt, folkens – skjerpings!!!! Hvordan dere greier å få til noe gærnt av dette, er det beste bevis på at enkelte bare leter etter ting å lage bråk om!!! Kanskje på tide å prøve noe nytt, som å OPPFØRE seg?????

   9. Ingeborg

    Hei!
    Jeg leser bloggen din ofte med stor glede (!!!) og er en av de som ikke kommenterer – til nå! Ikke det at du trenger noen til å forsvare deg, men nå synes jeg du blir urettferdig kritisert. Altså… Eksotisk kan oversettes til ord som fremmed, spennende og mystisk (ifølge google). Er det lov å si at f.eks. Marrakech er eksotisk, men ikke lov å si at et sted i Norge er eksotisk?

    Forøvrig er jeg same og har fått høre mange ganger at jeg er eksotisk. Et fantastisk kompliment 🙂

    Caroline: Du er herlig ærlig!!

   10. Veronika

    Skjønner ikke helt hva Caroline sa som var galt? Grønland er et spesielt sted. Det er ikke noe man kan skyve under en stol. Men det er ikke dermed sagt at det er noe negativt. Eksotisk er ikke akkurat noe jeg forbinder med noe negativt.
    Og det med toalettene. Alle er forskjellig. Jeg kan ikke se noe annet enn at Caroline har påpekt det. Hun har likevel ikke sagt at det er noe galt.

    Kos deg i kveld, Caroline 🙂 Du har fortsatt min respekt, hehe :p

  3. Du tuller? Enhver tulling (vel, tydeligvis ikke enhver) skjønner at Caroline ikke gjorde narr av kulturforskjellene på Grønland. Og hva faen, kan hun ikke publisere NOE negativt, i tilfelle noen blir støtt av det? Eller er det greit, så lenge det ikke kan støte andre kulturer?

   Og jeg må bare spørre. Hvordan i all verden er det å grave seg i rumpa, mer hygienisk enn å kun bruke dopapir? Jeg skjønner du blir renere i selve rumpa, men det hjelper lite når du har det på henda i stedet for. Og nei, selv om du vasker deg med såpe senere, blir du ikke kvitt alt, som bakterier under neglene…

  4. haha visste det ville by på diskusjon når jeg så innlegget. Men det er jo egentlig ikke kvalmt, men tar bare vannkannen/ vannslangen / krana på bidèet, spyler litt i stumpen, og tørker rent med PAPIR!!. er vel ikke eklere det enn noe annet? 🙂

   1. Fotballfrue

    det var jo ikke noe bidé, det var bare en lilla, liten plastkanne :p Jeg fikk kjemperare bilder i hodet, og det er jo fordi det for meg er veldig uvant og noe jeg aldri kunne gjort. Men ja. . Kulturforskjeller.

    – C

   2. skjønner hva du mener, men man bruker det på samme måte som ett bide. 🙂 bare spyle i stumpen men man må såklart bruke papir for å tørke rent. hehe ikke rett med hånda! 🙂

 15. Herreguud og huttemegtu! LOL! Lagde nettopp muslien din, altså den første oppskriften og det var helt sykt godt! Sitter og småspiser fra den på avkjøling! Hurraaaa 🙂 gleder meg til å teste med blåbær biola! Denne må lages oftere 🙂

 16. Marita Ø

  Veldig deilig at jeg satt å spiste lunsj mens jeg leste dette! Haha, uggh! Nå er jeg i alle fall klar for dagens treningsøkt, håper du får en fin en også 😀 Ha en flott torsdag 🙂

 17. Ha ein nydelig dag og kos deg med den ekte kjæresten din 🙂

 18. Oi, det var spesielt, å aldri ha vært på Grønland når man har bodd så mange år i Oslo!

  1. Fotballfrue

   I know 😉

   – C

 19. Mange andre finere og bedre spisesteder på Grønland enn Lahoree.
  Må si at dette er ett av de mindre fine.
  Hadde du dratt på noen av de andre hadde du garantert fått en mye bedre opplevelse.

  1. Fotballfrue

   Hehe, han tok meg nok med dit for en grunn 😉

   – C

 20. Hehehehe typisk bønder i byen.. Aldri vært på Grønland;-p

  1. Fotballfrue

   Jeg har jo bodd i Oslo i seks år, da 😉

   – C

   1. hahahahahaha….. det hjelper ikke når du har bodd 5 min unna Grønland uten å ha vært der 🙂

   2. Har aldri hatt noe spesielt der å gjøre :p

   3. Er fra Oslo, og har bodd der i 20 år, har heller aldri vært på Grønland. «Typisk bønder i byen», latterlig :p

   4. Født og oppvokst i Oslo, men har heller aldri vært på Grønland, om ikke politistasjonen og bussterminalen telles.. 😉

   5. Jo bussterminalen og politistasjonen teller faktisk! De ligger tross alt på grønnland, ihvertfall politistasjonen, da får man jo omtrent sett hele Grønland på vei dit også 🙂

    Tipper Carolina har vært på bussterminalen jeg siden hun er fra Saprsborg ;-))))

 21. Ida-Elen Johansen

  Hei Caroline 🙂

  Vi sitter nå å planlegger en festivaluke her i Grenland full av aktiviteter og konserter. Festivalen skjer i februar, og heter Uka i Grenland 2013. Uken blir drevet av studenter på Høgskolen Telemark, og vi har et veldig stramt budsjett. Vi prøver å markedsføre oss og få tak i økonomisk støtte. Her om dagen kom vi over en side på facebook, som har en konkurranse der vi kan vinne penger. Det er Bergene Holm som arrangerer denne sponsorkonkurransen. Vi er avhengige av stemmer for å kunne vinne, og derfor tenkte vi på deg! Har du lyst til å bidra til befolkningen i Grenland, og hjelpe oss med å lage en kjempe morsom uke? Kunne du da publisert denne konkurransen, og oppfordret folk til å stemme på oss? Enten via facebook-siden din, eller her på bloggen? Det spiller ikke noe rolle hvem som stemmer, hvor de bor, eller om de skal delta under UKA 13′. Vi trenger dette, slik at vi får nok stemmer til å vinne. Og vi håper selvfølgelig at du også har lyst til å stemme! 😀

  Håper du tar deg litt tid til dette, det hadde vi satt stor pris på! Det tar ikke så lang tid, kun noen tastetrykk og noen bokstaver for å dele det videre.

  Her er linken til konkurransen:
  https://www.facebook.com/bergeneholm?sk=app_406543476078300&app_data=sp295234-item-21370

  Og dette er hjemmesiden til Uka i Grenland hvis du har lyst til å ta en titt, og se hva det går ut på:
  http://www.ukaigrenland.no

  Med vennlig hilsen
  Uka i Grenland
  v/ Ida-Elen Johansen

 22. Så bildet av sjokoladene du la ut på facebook nettopp, du mååå ta turen innom http://www.goodcandy.no! De har SYKT utvalg i Cavalier, både med og uten stevia 😀

 23. Herregud, tuller du med meg? Det kan virkelig ikke være et særlig trygt sted å spise.. Jeg har jo emetofobi, så jeg er jo HELT freak på alt det der, huff! 🙂 Ellers håper jeg du kan trosse kvalmen, og få en fin dag 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Min hverdag med mine interesser – og livet med spiseforstyrrelser og angst.

  1. Fotballfrue

   Hahaha, det var jo bare litt gøy 😉

   Synd å høre om emetofobien din :/

   Klemmer <3

 24. Hei Karoline!
  Familien og jeg har nettopp begynt å bevege oss inn i lavkarboverdenen, og lurer derfor på om du har noen tips til lavkarbovin? Det finnes vel varianter med redusert sukkerinnhold, både rød og hvit?
  Skal nemlig feire bursdag i morgen, vil gjerne ha en hvitvin som er litt mer lavkarbovennlig enn de jeg vanligvis drikker.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er bare å spørre på Vinmonopolet 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Hei

    Det er vel ikke sukkeret i vinen som er problemet, men at alkoholen omdannes til karbohydrater når den forbrennes?? Eller er jeg helt på jordet?

   2. Du er litt ut på jordet 😉

    Alkoholen er jo «problemet», mer enn sukkeret ut i fra et generelt perspektiv. Men isolert sett, kun ut i fra et lavkarboperspektiv, så er det sukkeret.

    Alkohol metaboliseres som alkohol, og har ingenting med karbohydrater å gjøre. Metaboliseringen av alkohol skjer hovedsaklig i leveren 🙂

 25. Haha. Huff, stakkars deg. Forstår godt at apetitten ikke er helt på topp idag! Gleder meg til å se deg på tv, og venter i spenning. Håper du også får en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det går så bra 🙂 Hehe, det blir gøy å se 🙂

   Klem!

 26. Hvor har du kjøpt den toppen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Treningstoppen? Den er fra GetInspired / Röhnisch 🙂

   – C

   1. Likte fargen på den så godt 🙂

 27. Camilla

  Vet du.. Det hadde vært gøy å sett deg i Skal vi danse!
  Hadde nok danset deg helt til topps:)

  1. Jaaa! Det hadde det! Du får tipse TV2 ;D

   1. Fotballfrue

    Så hyggelig at dere synes det, tusen takk 🙂 Jeg tør nok ikke tipse de selv 😉

    Klem!

   2. Ingrid

    Det har jeg også tenkt på!

   3. Ingvild

    Så vil ej heller tipse til 71 grader nord!! 😀

  2. Ååh, det har jeg tenkt på så mange ganger 🙂
   Det hadde vært SÅ gøy!

 28. Hi,

  My Norwegian friend told me about your website. I’m a personal trainer in London and I’ve recently set up a website on health/fitness and food. I know you follow a paleo/keto style diet but I’ve also got some recipes on my site and I know you recently published a book.

  I’d love if you’d have a look at my website. I appreciate any feedback.

  Tusen takk! 🙂

  David

  http://www.eatandtrain.com

 29. Michelle

  hahaha, gleeeder eg til å se deg i programmet 😀 du får kose deg med mannen i dag da, ha en fantastisk dag videre fine deg 🙂

 30. Litt snålt at du som er så bereist aldri har sett toaletter med alternative former for toalettpapir før!?
  Men alt er kanskje tilpasset vestlige vaner på all inclusive-hoteller?

  1. Det vil jeg tro 🙂

   – C

   1. Hehe, jeg liker deg! 🙂

 31. Betaler du mye for å få et så stort hotellrom hver gang du er på reise? I og med at du/dere ALLTID bor på utrooolig fine hotell, gjerne suiter osv 🙂

  1. NRK betalte dette, da det var i forbindelse med innspillingen 🙂

   – C

 32. Du virker ikke så veldig verdensvant eller bereist når du blir kvalm av å tenke på dofasilitetene, evt forbinder det med kvalmen. Var det du som tidligere vurderte om du skulle reise til enten Brasil, Mexico eller Cuba? Håper for din egen skyld at du valgte et typisk sydensted tilpasset vestlige turister. Jeg har hatt mange rare do-opplevelser i alle de 3 nevnte landene 🙂 Dessuten kan det være ganske tøft å bevege seg rundt, (både av sikkerhetsmessige grunner og manglede infrastruktur) dersom man ikke er verdensvant eller behersker spansk eller portugisisk.

  1. Haha, wtf? Du må ikke reise rundt i slummen for å få med deg landet, og kan GODT bevege seg utenom de typiske sydenstedene uten å komme på sånne shabby steder 😉 Men skal si meg enig i det du sier om språket!

 33. Kristine

  Hei Caroline! Håper du har kost deg alikevell. Var dette persisk mat? Ligner veldig 🙂
  Min mann er Iraner, og hans familie bruker også slike kanner som kalles Aftabe på persisk (mulig skrivefeil der) men sånn uttales d hvertfall:)
  Når vi flyttet sammen og foreldrene bastant ville at jeg skulle anskaffe en slik fikk jeg sjokk, og var helt imot! men så handler d jo litt om respekt så jeg nikket fint og adlød 😛
  Den står på baderomsgulvet, og er virkelig ikke så skittent og ekkelt som vi tror 😉 Alt må bare vennes til =) Men jeg forstår kultursjokket, jeg har hatt et par av dem de siste årene 🙂
  Persere er ekstremt renslige mennesker, spesielt Iranere, så jeg tror ikke denne restauranten har representert dem på en god måte 🙂

  Når det er sagt elsker jeg bloggen din, den eneste jeg leser faktisk 🙂
  Ha en fortreffelig helg ! Gleder meg til neste innlegg =)

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er helt klart en vanesak og det dreier seg jo om kulturelle forskjeller 🙂

   Klem!

 34. Er det bare meg som synes dette kommentarfeltet er noe av det mest fornøyelige en kan lese til tider?

  1. Ha ha, å nei da – vi er flere :-)))

   1. Skriver under på den 😀

    – C

   2. Mariell

    Har vært fast leser av bloggen din omtrent siden du startet opp i 2009 (leenge før det ble en toppblogg), men må si jeg leser den på en helt annen måte nå etter jeg oppdaget kommentarfeltet for noen måneder siden :p For meg er det din aktive deltagelse i kommentarfeltet som gjør at du skiller deg fra de aller fleste andre store bloggere. Rart ikke andre skjønner hvor viktig det er med toveis kommunikasjon med leserne sine 🙂 Stå på Caroline!

  2. Haha, jeg elsker også kommentarfeltet! Leser jeg innlegg ganske kort tid etter at de er publisert så går jeg inn igjen dagen etterpå for å lese over kommentarene, hehe.

 35. Det er jo faktisk mye mer renslig å vaske seg bak enn å bare tørke. Det er jo superekkelt! Tenk hvis du har fått noe skikkelig illeluktende på fingeren så hjelper det jo ikke bare å tørke det bort, man må jo vaske også! Nei takke meg til bidé og andre ting som gjør at man ikke bare tørker og går. Yuck;-p

  1. Hørt om håndvask? :p

   – C

   1. Stella

    Hva hjelper det med håndvask? Du bekrefter jo bare poenget mitt, at for å bli ordentlig ren, må det vaskes. Jeg synes derfor det er litt ekkelt med folk som bare tøker seg bak og går. Slik de aller fleste gjør her til lands.

   2. Fotballfrue

    Jeg bruker alltid anti bac jeg, har angst for bakterier. Men herregud! Haha! Jeg har ikke tenk til å diskutere dette, jeg synes tanken på en kanne er nasty fordi det handler om kulturforskjeller. Jeg kommer ALDRI til å endre mening 🙂

    – C

   3. Mariell

    Tror ikke Stella her sikter til håndvask :p Regner med du ikke bruker antibac der bak? Hun mener vel at det å vaske seg bak kan anses som mer renslig enn å tørke seg bak 🙂

   4. Ja, helt til du sjekker under neglene 😉

    – C

   5. Stella

    Tviler på at du bruker antibac i stumpen. Det er det jeg snakker om. Folk burde vaske seg i baken etter toalettbesøk, fordi det blir renest. Akkurat som at det blir renest å vaske hendene og ikke bare tørke dem. Antibac i stompen er en skikkelig dårlig idé. Kan ikke skjønne at du synes det er eklere å vaske seg i baken enn å bare tørke og gå. Det er jo helt ulogisk.

    At du synes det er ekkelt FORDI det handler om kulturforskjeller går jeg ut fra er en slurvebemerkning fra din side. At noen feirer jul 25 desember handler også om kulturforskjeller uten at du synes det er ekkelt av den grunn.

   6. Håper de smører godt med antibac under neglene 😉

    – C

   7. Å vaske seg bak på offentlige toalett er sykt ekkelt, legg denne diskusjonen død!!! Disgusting…

 36. Lene =)

  Du er rett og slett skjønnheten selv Caroline <3

 37. Du hadde virkelig hatt godt av å reise litt utenfor Vesten og alle luksushotellene….!

  1. Haha, hvorfor det? Du hadde hatt godt av å tenke gjennom fordommene dine…

   – C

   1. Sunniva

    Det er faktisk du som framstår som fordomsfull i dag, Caroline. Les innlegget ditt en gang til.

   2. Beklager at jeg ler nå, HØYT 😀 HAHA! Det er jo du som må lese om igjen, ta teksten for hva den er og ikke dikte opp ting i hodet ditt.

    – C

   3. Å herregud Sunniva…

   4. *Trykker på liker-knappen*

 38. Dagen har vært fantastisk. Har nytt godt selskap, sol og Oslo. Nå skriver jeg ned gode smoothie-oppskrifter med Supernature. 🙂 🙂 Trenger litt nytt etter trening og som er nærende for kroppen!

 39. Hei! Bloggen din er virkelig en daglig inspirasjonskilde! Du er bare så utrolig FLINK! Flink til å blogge, å leve, å være positiv og å inspirere. Går aldri en dag der jeg ikke er innom bloggen din, med mindre det hender jeg ikke har tilgang til data.
  Du har så mye fint treningstøyat jeg blir gal! Og har et spørsmål. Er på jakt etter noen gode joggesko ettersom mine har utgått på dato for en stund siden. Så lurte jeg på om du har noen bra anbefalinger? elsker å løpe ute, men blir desverre en god del på asfalt! Har vært fornøyd med mine nåværende joggesko fra mizuno, men har litt lyst til å prøve noe nytt. Og du har sikkert testet litt forskjellig ettersom du løper så mye, så tenkte jeg kunne høre med deg. 🙂

  Tusen takk for at du blogger så bra! 🙂

 40. Hahaha, dette kommentarfeltet er svært underholdende 😉 Mulig jeg er dum men – hvordan bruker man kannen? Tar du vann på fingrene og vasker deg med fingrene? Eller på papiret, eller…?

 41. Heder og ære til den som kan gi meg ett godt argument for hvorfor man MÅ ha vært på Grønland dersom man bor i Oslo.
  Hilsen en som bor på Frogner, og beveger seg i flere ulike deler av byen når hun skal noe der, eksempelvis Torshov for klatring, Løkka for konsert, Tjuvholmen for fest, Sagene for squash, Bygdøy for løping, Tøyen for botanisk hage.
  Men som aldri reist noe sted bare fordi «å dit må jeg dra for ikke å gjøre noe som helst.»

  1. For min del blir det som å si at jeg aldri har vært på Frogner (hvis jeg regner Frognerparken som på Majorstuen) selv om jeg er oppvokst i Oslo. Syns det er spesielt, for på Frogner drar man vell heller ikke for å «gjøre noe som helst»?

   Nå er du kanskje for ung, men før måtte alle Osloborgere gå til Grønnland for å få pass, så da måtte man jo gjøre noe der 🙂

   Jeg må si jeg er såpass nysgjerrig på egen by at jeg ønsker å se mest mulig av den, er født og oppvokst her og bodd her i 30 år :-))

 42. Du e sjikkeli natuli nydeli da 🙂 Sku ønske eg åsså såg så bra ut uten sminke!

 43. Elsket ‘Dama til…’ – og nå gleder jeg meg bare ENDA mer til oppfølger 😀

 44. Jeg stusset også litt på at Caroline aldri har vært på Grønland før, til tross for at hun har bodd så nært, men det er vel ingen andre sitt tap enn Caroline’s? At hun stusser på toalettfasilitetene på Grønland betyr vel bare at hun ikke har sett så mange toaletter rundt i verden? Jeg klager i hvertfall ikke over toalettfasilitetene på Grønland etter å ha prøvd ut togtoalettene i India og på noen truckstop i Ethiopia :-).

  1. Fotballfrue

   Er det noe jeg IKKE er, så er det lite bereist. Jeg har sett mye verre enn dette på Grønland, blant annet i Tyrkia og på stadioen på San Siro 😉 Men igjen, jeg synes det var skikkelig rart å se dette på en restaurant i Oslo, og bli fortalt hva den brukes til, det var bare det 🙂 Og det må jeg da få lov til å synes 😀

   1. Nathalie

    Godt poeng du kom med Trine, men den kommentaren ville jeg ikke svart på en gang, Caroline.
    Tyrkia og Milano? Virkelig? Jeg må innrømme jeg lo litt nå. Det bare bekreftet innlegget.
    Hadde du sagt «squat toilet» i Kambodsja, kunne jeg kanskje tatt deg litt mer serriøst.

   2. Fotballfrue

    Hva mener du? Jeg sier jo at jeg har sett verre, hva jeg definerer som verre vet du jo ikke? Hva vet du om toalettfasilitetene der jeg nevner, kontra den på Grrønland? Jeg sier jo at jeg har sette verre. Jeg skjønner virkelig ikke hvor du vil.

    – C

   3. Oi, neimen har du vært i Tyrkia 🙂
    Du er ikke så fryktelig bereist, Caroline. Hehe, charterturer hit og dit telles vel egentlig ikke som reiser.. Jeg selv har bodd flere år i mange forskjellige land, blitt godt kjent med kulturer og DET kaller jeg og de fleste andre bereist 😉

   4. Så heldig du er da, Lisa 😉 Good for you! I forhold til gjennomsnittet er jeg ganske så bereist 🙂

    «Charterturer er ikke reiser» Spar meg… Morsomt at du tror du vet så mye om meg. Jeg har reist hver eneste sommer siden jeg så dagens lys, og nesten hver vinter, og mamma og pappa tok oss med på andre turer enn charter, for å si det sånn. .

    Kjedelig for alle de som faktisk kun har reist meg charter da, i dine øyne har de jo aldri reist. Du er ganske trist som kan hevde noe slikt, og jeg tipper du sårer ganske mange med uttalelsen din.

    – C

 45. Herre, for noen kommentarer du får her vedrørende at du aldri har vært på Grønland! Nå må folk roe seg litt, synes det er ganske forståelig at man ikke søker seg til Grønland selv om man bor/har bodd i Oslo. Huff, ha i hvert fall en strålende helg Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   tusen takk, det samme til deg søte <3

 46. liss-ane simonsen

  elsker håret ditt:)

 47. Fredrik

  Jeg liker bloggen din kjempegodt, og følger deg hver eneste dag.
  Med fare for å høres ut som et nett-troll, synes jeg likevel det høres noe utdatert ut at en ung, vakker og trendy dame som deg beskriver Grønland som noe «eksotisk». For det er den ikke. For oss som bor i Oslo, er det en vanlig del av hverdagen. Det finnes så mye fantastisk i denne bydelen, og det er jo sikkert «herlig» at du velger å gi bydelen oppmerksomhet her, for alle dem som bor utenfor ring 3. Men Grønland er ikke spesielt eksotisk for urbane mennesker.

  1. Fotballfrue

   Diskuterte dette med en gammel venn som nettopp har flyttet like ved Grønland, og han synes det er veldig eksotisk 🙂 Da er det vel øyet som ser, da. Jeg synes for eksempel at en 2-etasjes videobutikk med kun Bollywoodfilmer og bilder er utrolig eksotisk, noe jeg så på Grønland 🙂

   – C

 48. Hei fotballfrue og alle dere andre.
  Må si meg enig med dere som påpeker at dette kommentarfeltet er underholdende lesning – nå har jeg faktisk lest alt! Herregud.. Men uansett, angående denne kanna.. Det kan vel ikke være tilfellet at man bruker hendene og vasker, i tillegg til å helle vann? Hva sier dere som kan med dette? Fikk inntrykk av at det var det du tenkte de gjorde, Caroline, siden du nevner negler.
  Du er en god treningsinspirator, det er kjekt å lese om ei som er så glad i trening som deg, når jeg prøver å bygge opp motivasjon selv. Takk:) Og dette med reising fatter jeg ikke at du gidder å svare på en gang. Det er jo bare du som vet hva du har sett og opplevd, og det er virkelig ikke noe du behøver å forklare eller forsvare. Husk at mange misunner deg for ulike ting, og ønsker å putte deg i feks en «dum-og-lite-bereist»-boks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *