Utsikt til Mathallen

Nå har jeg fått slappet av på rommet i nøyaktig 30 minutter, og om 5 går ferden videre, så jeg tenkte bare titte innom for en kjapp update. I dag er det Leo som skal ta med meg rundt omkring, så jeg lurer fælt på hvor og hva vi skal. Jeg har sjekket inn på Scandic Vulkan og ble så glad da både frukt, drikke og pikekyss sa velkommen til meg på rommet. Jeg som ELSKER sistnevnte, minner meg sånn om bryllupet vårt *sukk* Alle ligger i magen min og koser seg allerede, sånn går det når du er sulten!

Jeg har utsikt over gamle trakter, og den nye Mathallen i Oslo. Er det noen som har vært der? Har så lyst på en tur innom, så dersom noen vet om åpningstider og slike ting, blir jeg glad for info 🙂

Se så fin kopp! Denne kan jeg fylle opp når jeg vil, så den kommer til å bli flittig brukt selv om jeg kun er her i cirka 18 timer *nerd*  

Vel. Jeg får hive meg rundt, så skrives vi om litt 🙂

44 kommentarer

 1. Camilla

  Hva heter skrifttypen du har brukt i headeren?:)

 2. Mathallen er åpent 10:00 – 19:00 i dag.
  https://www.facebook.com/mathallenoslo

  tir – ons: 10:00 – 19:00
  tor – fre: 10:00 – 20:00
  lør: 09:00 – 18:00
  søn: 12:00 – 17:00

 3. Travle, søte frøken 🙂 Lykke til med resten av dagen!

 4. * frue mener jeg naturligvis! Hihi 🙂

 5. Michelle

  jeg bor rett ved, så ja her tatt turen innom dit og det bør du også gjøre 🙂 Mye gøy! men er litt usikker på åpningstidene, tror de stenger kl åtte (?) usikker..

 6. Kamilla

  TIRSDAG-ONSDAG 10-19
  TORSDAG-FREDAG 10-20
  LØRDAG 9-18
  SØNDAG 12-17
  (MANDAGER STENGT)

  http://www.mathallenoslo.no

  🙂

 7. Hørt om google?

  1. Hørt om høflighet?

   1. Fotballfrue

    Jeg bruker google hele tiden jeg, hadde ikke tid i går bare, så tenkte det var kjekt å spørre 🙂

    – C

   2. Men du hadde tid til å gå inn og godkjenne komentarer?

   3. Fotballfrue

    Det var det ikke jeg som gjorde 🙂

 8. Marita Ø

  Oi! Så fantastisk herlig 😀 Flaks at jeg akkurat har ordnet middag, ellers hadde jeg løpt til nærmeste butikk og handlet pikekyss! Haha 🙂 Kos deg videre denne dagen, Caroline 🙂

 9. Var i mathallen på søndag, da var det veldig mange der inne! Men det virket som det var mange koselige spisesteder, med mye variasjon 🙂

 10. Mathallen virkar som ein utruleg flott stad! Må innom neste gong vi er i hovudstaden. Du finn opningstider og info her: http://www.mathallenoslo.no/ Men den har si offisielle opning først på fredag, så den er vel stengt i dag og i mrg.

 11. Hei Caroline 🙂

  Lurte på hvilken str du har i kåpen din fra Zara?

  Klem

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

   – C

 12. http://www.mathallenoslo.no

  TIRSDAG-ONSDAG 10-19
  TORSDAG-FREDAG 10-20
  LØRDAG 9-18
  SØNDAG 12-17
  (MANDAGER STENGT)

 13. TIRSDAG-ONSDAG 10-19
  TORSDAG-FREDAG 10-20
  LØRDAG 9-18
  SØNDAG 12-17

  http://www.mathallenoslo.no

 14. Hadde ærlig talt trodd du klarte å google sjøl, men 🙂 http://www.mathallenoslo.no

 15. bergljot

  TIRSDAG-ONSDAG 10-19
  TORSDAG-FREDAG 10-20
  LØRDAG 9-18
  SØNDAG 12-17
  (MANDAGER STENGT)

  fantastisk. masse god mat, fersk fisk, godt kjøtt, GODE oster. Jeg var der på søndag, da var det STAPPFULLT. anbefaler å ta det i en hverdan, for det var vanskelig å gå i mengdene faktisk.

 16. Står på http://www.mathallenoslo.no/:

  Tirs-Ons 10-19
  Tors-Fre 10-20
  Lør 9-18
  Søn 12-17
  Mandag stengt

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 😀

 17. Hei Caroline 🙂 Ja du bør rekke en tur innom Mathallen. Det er en utrolig opplevelse. Og spesiellt for deg som er så glad i å lage god mat. Masse fristende i ferskdiskene – men også mange kule serveringssteder. Kose deg masse.. Ta med deg Leo dit!

 18. Ikke så veldig relevant spørsmål 🙂 Spiser du aldri godteri? For eksempel Freia melkesjokolade eller lakris?
  I så fall lurer jeg på hvordan du klarer det!

  1. Fotballfrue

   Jo, innimellom 🙂

   – C

 19. Hotellopphold må være noe av det beste jeg vet. Luksus. Kos deg jente!

 20. Amalie14

  Pikekyss, det er så godt!:) mmm!
  Men, hva er inni gaveposen på senga?:D

  1. Fotballfrue

   Såpe, sjokolade og mascara 🙂

   – C

 21. Hei:).
  Tenker bare mer og mer på og begynne på lavkarbo, men er helt avhengig av brød.
  Har du en oppskrift på lavkarbo brød? Finner det ikke når jeg søker her.
  Du er kjempe flott og inspirerer veldig:).
  Har bakt knekkebrøet ditt, kjempe godt:).
  Kan ikke du legge ut matplan på hva dere spiser til middag fast en gang i uka, hadde vært knall, hadde jeg fått masse tips.

  1. Det er i alle fall en oppskrift på brød i kokeboken til Caroline 🙂

 22. Ja, stikk innom Mathallen! Solberg & Hansen har nettopp åpnet sin første butikk der:-D Foruten det gode utvalget i kaffe og te, har de også mye bryggeutstyr – blant annet til pour over-teknikk 😀 😀 😀 Perfekt hvis en er kaffenerd i alle fall. Kremt.

  Å, ja! Pikekyss er såå godt! Eller pikehuss som jeg sa da jeg var lita, så jeg kaller de fortsatt det 😉

  Klemmer

 23. Dette har ikke noe med innlegget og gjøre, men har blitt så mye diskutert i det siste, og siden du er norges største blogger lurer jeg på din mening. Bruker du ekte pels? Bruker du ekte skinn? hvorfor/hvorfor ikke?

 24. Hei!
  Vet du om smashbox tester på dyr? Og hvor får man kjøpt det? Har lett på de nettsidene jeg vet om (les: coverbrands og makestyle), men de selger det ikke.. :/ Takk for svar! <3
  Klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det gjør de ikke 🙂 Jeg vet dessverre ikke hvor de selger det lenger :/

   Klem!

  2. Mariamor

   Strawberrynet 😀

 25. Lager du pikekyss med sukrin?
  Lurer på noe jeg, tenker på å gå ned i vekt, og tenker på lavkarbo. Men, med mann og barn kan eller vil jeg kanskje prøve meg på en lavkarbo «light», tror du at det er mulig, eller bør jeg gå inn for det enten fullt eller ingenting? Jeg kommer til å savne lørdagsgodtet slik, gjør du aldri det du? 🙂 ønsker meg boken din til jul jeg, men tenker å begynne sånn smått nå da.
  Ellers vil jeg si at du er fantastisk Caroline! Jeg følger deg hver dag, og skal laste ned appen din as we speak! 🙂 du lever litt en drømmeverden jeg godt kunne tenkt meg selv. Jeg jobber turnus, og har barn, og kan aldri trene x2 hver dag, heldig om jeg får til noen ganger i uken. Ei heller kan jeg gå i høye hæler, eller skikkelig dolle meg opp! 🙂 Nyt livet ditt, det ser faktisk helt herlig ut!! 🙂 stor klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, har en oppskrift på det i boken faktisk, haloweenspøkelser 😉 Lett og godt 🙂 Lørdagsgodtet savner jeg ikke, men dersom jeg skulle savne det, spiser jeg det når jeg føler for det. Det er viktig å ikke være for fanatisk, tenk heller at det er helheten som teller.

   Klem!

 26. Hei Caroline, lurte på en ting…sofaen og loveseat’ene fra tm design…hvordan er de å sitte på, komfortable, myke, harde? Er du fornøyd med sofaen og str? Håper du kan svare meg på det:) ønsker deg og din kjære en riktig fin fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Jeg er superfornøyd! Designet er jo fantastisk. Ble overrasket over hvor mykt begge deler er å sitte i, ettersom de ser harde ut. Så ja, de er myke 🙂

   Klem!

   1. Takk for at du svarte:) ha en fin fin kveld:) klem

 27. Hei C!
  Først og fremst vil jeg bare rose deg for bra blogg. Veldig inspirerende !
  Har allerede rukket å være i mathallen 3 ganger,- veldig bra butikker og så mye YAM (!!). Anbefaler en fiskeburger eller å ta en matbit på den spanske tapas restauranten, før et glass champagne på Champagneria, som har utvidet fra kun å ha champagne restauranten i Frognerveien.
  Kjøp gjerne med noe chevre eller fersk mozzarella fra den ostebutikken som ligger nærmest hovedinngangen (enda mer yum!).
  Kos deg. 🙂
  xx, T norwegiancousin.blogspot.com

 28. Love your blog. And…we got the same nails at the moment!I feel like I did something right to them after all! 🙂

 29. Oooooh, jeg bor vegg i vegg med Scandic Vulkan-hotellet, og trener på Sats Vulkan (når jeg ikke er på utveksling i Nottingham, da :p), og jeg har fremdeles ikke fått surret meg til å besøke denne Mathallen. Var det noe bra? Er det verdt besøket, siden man likevel bor så nærme, mener jeg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg rakk ikke innom :/ De jeg kjenner som har vært der sa at det var så kaotisk, så tenker jeg venter til det har vært åpent noen mnd., og folk har roet entusiasmen 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *