Think Pink: Rosa favoritter

Oktober er den rosa måneden hvor brystkreft er i fokus, og i den anledning har Coverbrands inntil 30 prosent på noen utvalgte, rosa favoritter akkurat nå. Noen av produktene er også uten rabatt, og det fører til at deler av summen går til å støtte Rosa Sløyfe.

Mine favoritter er disse:

Beauty Blender: Dette er en unik makeup-svamp utviklet av Hollywoods fremste makeup-artister. Selv sverget jeg til denne før jeg gikk over til foundation brush, så denne er absolutt perfekt for deg som foretrekker svamp fremfor brush. Kan også brukes til å legge rouge 🙂

♥ Eos-produkter: Jeg er STOR fan av både håndkremen, leppepomaden og shavingkremen til EOS, og nå er de altså på tilbud. Dessverre er jeg tom for EOS shavingkrem, ellers hadde den vært obligatorisk på bildet. Oh, the smell ♥

♥ African Red Tea-serien fra Ole Henriksen: Jeg bruker selv både Foaming Gel, dag-og nattkremen Express The Truth pluss øyekremen Visual Truth fra denne serien, og er fullstendig avhengig. Denne linjen fra Ole Henriksen er anti-aging, inneholder antioksidanter, Ester-C  og dufter amazing! Førstnevnte kan også brukes som sminkefjerner.

Lipgloss fra StudioMakeup: Disse glossene er kjempefine, og har allerede blitt nevnt i flere innlegg. Mine favorittfarger er Berry, Sweet og Crystal. Inneholder vitamin A og E, og lukter kjempegodt. Klisser ikke!

Tangle Teezer: Genial, liten girly børste som nylig ble kåret til beste, nye hårprodukt i Storbritannia. Denne er kjent for sin unike egenskap til å kunne gre ut floker helt smertefritt. Skader ikke håret og kan brukes på både vått og tørt hår. Dette må vel være den perfekte hårbørsten for barn som har angst for knuter?  Jeg skulle i hvert fall ønske den fantes da jeg var liten. Veier så og si ingenting, så den er perfekt i vesken.

Belmacz Gold Leaf Lip Gloss: ELSKER DENNE!  Virkelig! Inneholder ekte gullflak og smelter på leppene. Gir en utrolig fin farge som sitter lenge. Perfekt alene eller over rosa leppestift, kjempefin å ha over rød leppestift også, for litt mykere look. Lukter kjempegodt 🙂

Lulu´s sine rosa toalettvesker er også på salg, og de er jo nydelige! Iris er fargen på den jeg har under her, finnes her til 254,-

Sjekk ut alle favorittene til Coverbrands som er på salg her, kanskje noen av dine favoritter befinner seg der også?

Ellers: Jeg kom nesten nettopp tilbake på hotellet igjen, og har hatt en kjempefint opptaksdag. Synd tiden går så fort! Leo tok meg med til Grønnland i dag, blant annet til sitt favoritt spisested, Lahoree. Sjekk bildet på facebook her. Faktisk veldig god mat, helt til jeg fikk et fiskebein i kjøttet, og nå er jeg egentlig litt uvel. Haha. Sikkert bare psykisk. Men seriøst, lurer fælt på hva fisk gjør i kjøtt, uæ.

Vel. . Nå er det i hvert fall slutt mellom oss. . Men jeg gleder meg til å se episoden 🙂

Jeg har nødt til å finne sengen, er heeeelt gåen. Sov godt, dere ♥

annonse 

19 kommentarer

 1. katrine

  Er det bare tilbud på utvalgte rosa produkter eller går en andel av intektene til kampen mot brystkreft? Kjøper ikke «rosatilbud» om de ikke kan love at pengene går til noe fornuftig 😉 *krysse fingrene*

 2. Har prøvd å finne ut om EOS er testet på dyr eller ikke, så har enda ikke kjøpt håndkremen før jeg fant svar, men det var litt vanskelig. Jeg antar at de ikke testet da siden du bruke EOS, stemmer det? For jeg er på utkikk etter en god håndkrem som ikke er testet skjønner du 😉

  1. Fotballfrue

   De tester ikke på dyr 🙂

   – C

 3. Yeah, Tangle Teezer is most awsome comb among all other. Мy hairs will not put other comb. Thanks for view.

 4. Håper du sier ifra når dette sendes på tv! Jeg vil også se 😀

 5. Amalie14

  Så bra at du reklamerer for Rosa sløyfe! Det er så viktig å støtte slikt! Uheldigvis er det ingen ting jeg trenger akkurat nå innenfor «rosa» skjønnhet, men jeg bruker alltid å støtte Rosa sløyfe ved å kjøpe sløyfer og slikt når de står på stands i byen:-)<3

 6. Du har sikker sagt det tusen ganger, men hvor er sofaen oppe i loftstuen din i fra? 🙂

 7. Herlig! Har kjøpt en del rosa produkter for å støtte brystkreft 🙂 Men ikke fra denne nettsiden da<3

 8. Christine

  Fint at du setter fokus på denne fortsatt viktige saken:) Mistet selv min mormor pga denne grusomme sykdommen,så jeg vet hvor viktig det er å jobbe for at flere skal vinne denne kampen!

 9. Kjempe fine! 😀

 10. Monica M.

  Herlig fargespekter nå på høsten…

  1. Fotballfrue

   Rosa? 🙂

   – C

 11. Lurer på om jeg må investere i den hårbørsten. Har verdens mest krøllete hår, så det kan ofte være et problem å gre ut flokene. Takk for tips!

 12. Morsomt å se at prisene dobles så fort et produkt kommer til Norge, her i USA koster Tangle Teezer $9, så rundt 50-lappen:)

 13. Nok en gang så brenner det i lommeboka.. 🙂

 14. Inneholder ester-c? :p

  1. Fotballfrue

   Ester-C er en avansert og patentert form av C-vitamin dokumentert i kliniske studier 🙂 Men hvorvidt det gjør jobben i et produkt som ikke skal inn i kroppen, kan jeg ikke svare for.

   – C

 15. Hei Caroline! vet du om lulu´s veskene er laget av ekte skinn? :/

  1. Fotballfrue

   Det er de ikke 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *