Lights, Camera, Action

Haha! Dette har vært en interessant dag og den har gått i ett, virkelig! Jeg kan i hvert fall si såpass at det ikke er Lars-Kristian som har tatt disse bildene til dagens antrekk:

Denne er IKKE til dere! Men det var et krav fra fotografen :-O

Haremsbukser og kåpe Zara 

Og så kan jeg si at huset har fått nye innslag her og der. Plutselig ble det VELDIG personlig, med familiebilder, flere bilder og nytt dørskilt. Inkludert et gigaportrett over sengen vår. Haha:-)  Har tatt noen bilder av det, men får ikke lov å vise det frem før i morgen.

Nå skal jeg få av meg klærne, hoppe inn i treningstightsen og gjennomføre ukens første treningsøkt, gleder meg. På menyen står lasagne, ser frem til restemat i morgen allerede, hvorfor smaker den så mye bedre dagen etter?

Håper deres mandag har vært fin hittil, vi skrives litt senere ♥

82 kommentarer

 1. Birgitte

  Helt enig. Alle ting som lasagne, pizza, mousakka ol. smaker SÅ mye bedre dagen etter, haha 😀

 2. Kjempe fin outfit 🙂 Du er vakker .. Håper dere koser dere i dag med lasagne 🙂 hihi

  – Julie

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste <3

 3. Spennende, gleder meg til å se! Vi driver og pusser opp vår nye leilighet nå. Var nesten ferdig med å skru opp nytt kjøkken i går, og så datt skapene i gulvet! Hipp hurra for gipsvegger… Satser på at det blir ferdig snart, slik at jeg også kan begynne å henge opp bilder og gjøre det mer personlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, så kjedelig! Husker vi opplevde noe lignende i leiligheten i Oslo, utrolig kjedelig :/

   Klem!

   1. Hvor i Oslo var den leiligheten egentlig? 🙂 Skal selv flytte til Oslo, og lurer på hvor 🙂

   2. Fotballfrue

    Vi bodde ved St.hans haugen / grünerløkka 🙂

    – C

   3. Dere bodde i Hausmannskvartalene.

   4. Tusen takk for svar 🙂 Veldig fint du tar deg tid til å svare på kommentarene fra leserne dine, vi setter pris på det 🙂

   5. I BYDEL St.Hanshaugen, ja. Jess Carlsens gate ligger rimelig langt unna strøket St.Hanshaugen.
    http://no.wikipedia.org/wiki/St._Hanshaugen

   6. Fotballfrue

    Det var det jeg mente 🙂 Ingen har sagt noe annet, du ser vel hva jeg skriver over? :p

    Skjønner ikke hvorfor du vil diskutere dette, vil du ikke heller se 71 grader nord?? 😉

   7. Haha, Caroline! Så søt du er 😉

 4. Fårikål her i huset, og det er ihvertfall bedre dagen etter! 🙂

 5. Ingvild

  Så fine klær!! Elsker mildt sakt stilen din! Vi spiste lasagne i går, så gleder meg til resten kommer hjem så vi kan spise restene! 😀 Ha en fin dag videre 🙂

 6. Camilla

  Gleder meg til å høre mer om hva dette er for noe;)

 7. Jeg må ærlig innrømme at jeg syns bildet du viser finger på var kult jeg:D Vet ikke hva det er til da men :p

  Du ble liksom litt…jeg vet ikke…bad ass? i mangel på bedre ord? :p

  1. Fotballfrue

   Hahaha, takk? :p

   1. Var et kompliment da 😉

   2. Fotballfrue

    Jeg mente virkelig å takke, altså 🙂

 8. Så fint! Jeg elsker kåpen 🙂 spent på hva dette dreier seg om altså, hehe.

 9. beautiful look, just love your hair:) xoxo

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

   Hugs!

 10. Oppskrift på lasagne? 😀

  1. Fotballfrue

   Ligger ute 🙂

   – C

 11. Hmmm nå ble jeg nyskjerrig:D Kansje du skal filmes fra ditt eget hjem, der du skal lage sunn mat, gi skjønnhets- og motetips??? Hadde vært morro for oss og veldig snedig for deg….fortsatt ha arbeidsplassen din hjemme;)
  Ha en fortsatt en trivelig dag Catrine, digger deg og dine:)

 12. Åh spennande 😀

 13. Victoria K

  Du er så flott! Her kan vel alle typer mennesker finne inspirasjon i hverdagen, ihvertfall jeg! Digger både deg og bloggen:)

 14. Syns du ikke du kledde å vise fingeren, jeg! 😉
  Du er så vakker, passet ikke skjønnheten din! Kos deg videre i kveld.
  Klem<3

 15. Gleder meg til å høre hva det er! 😀
  Jeg har høstferie nå, og jeg skal bare «chille»,og se på tv-serier! 😉
  Og Farmen begynner i dag! Beste programmet! 😀

 16. Kathrine

  Hei! Kan du dele spilleliste på spotify for trening? Har plukket opp noen bra tips fra deg tidligere og nå som jeg skal ned 20 kg etter fødsel så trenger jeg all den motivasjonen jeg kan få!!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker Wimp 🙂

   – C

   1. Helene

    Kan du ikke dele wimp listen da? 😀

   2. Fotballfrue

    Jeg vet ikke helt hvordan man gjør det :/ Vet du? 🙂

    – C

 17. Nydelig jakke – den kler du!

 18. Christine

  Hei, jeg bare lurte på oppi denne lavkarbodebatten om hvordan din personlige trener stilles seg til dette, altså lavkarbo? Det er jo veldig mange forskjellige meninger om nettopp dette, både negative og positive 🙂 selv stiller jeg meg ganske nøytral da jeg ikke vet så alt for mye om det, men ser jo helt klart fordeler med det i forhold til vektnedgang og slikt.

  1. Det vet jeg ikke, har ikke snakket om det 🙂 Uansett har jeg andre personer jeg lytter til når det gjelder kosthold, f.eks meg selv og Lars-Kristian, i tillegg til andre som har spesialutdanning innen det 🙂

   – C

   1. Christine

    Ja, okei! 🙂 Ja, sant nok! Pt’er har vel ikke så alt for mye kunnskap om kosthold vil jeg tro, da utdannelsen kan taes på et halvt år.

   2. Nei, det er nok veldig grunnleggende 🙂 Men for alt jeg vet så har han utdannet seg ut over dette halvåret.

    – C

 19. Płaszcz rewelacja!
  pozdrawiam

 20. Christine

  Åja 🙂 Men da fokuserer dere vel mest på trening da, og ikke på kosthold. Men føler du at du får utbytte av å ha personlig trener? Eller liker du best å trene på egen hånd? Du har jo selv god kunnskap om trening da, så lurer egentlig bare på hva du liker med det 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg liker variasjonen, detter er jo bare en gang i uken, så store forskjellen er det ikke 🙂 Liker veldig godt egentrening 😀 Men som sagt, kjekt med variasjon i øvelsene og øktene 🙂

 21. Ahaha, ble litt paff av det bildet der! Du ser utrolig nok classy ut likevel 😉
  Utrolig fint antrekk, og kåpen din var nydelig <3

 22. Marita Ø

  Hahaha! Du er herlig 😀 Høres ut som du har hatt en spennende dag, og du ser fornøyd ut! God treningsøkt 🙂 Min er unnagjort, og det fins ikke bedre måte å starte uken på! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, heldig! Når det blir utsatt som i dag, blir det så tiltak å komme i gang 🙁 Sitter her i treningstøyet ennå, haha! Fikk plutselig en del arbeid å ta igjen, men NÅ skal jeg løpe 😉

   Klem!

 23. Haha, amazing! 😀

 24. Ingvild

  Heisann! Jeg vil bare dele en liten ting: På lørdag morgen kl 06:30 var jeg utenfor døra og møtte et knyst og bekmørkt nabolag, med pjuskregn. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å gjennomføre en halvtimes løpetur så tidlig om morgenen (jeg trener så og si aldri tidligere enn kl 17..), men der motbeviste jeg meg selv, gitt! Og hvorfor sier jeg dette? Fordi du virkelig var min motivasjon da jeg stod opp kl 05:30 – «når Caroline klarer dette ofte, da skal søren meg jeg også klare den bare EN gang!» Så tusen takk for motivasjonen og inspirasjonen, du er super! Tipptopptommelopp 🙂

  1. Fotballfrue

   SÅ flink du er! Wow 😀 Jeg inspirerer kanskje deg, men du inspirerer meg igjen! It’s a goooood circle 😉

   Klem 🙂

 25. Anniken

  Like flott som alltid du Caroline!:-) startet selv uka med trenings økt før skole i dag, er så godt når du er ferdig og slipper å stresse med det på ettermiddagen når man har mer enn nok anatomi (studerer sykepleie) å lese 😉 kos deg med lasagne og 71grader nord!

 26. Charlotte Nathalie

  Digger bloggen din!
  Ser godt at det ikke er bildene til Lars Kristian, han pleier ikke kutte beina ;-)!

 27. Amalie14

  Nå ble jeg nyskjerrig! Gleder meg til å høre resten hvertfall, og til å se det nye som er kommet opp i huset:D
  Hehe, gøy å se en annen type bilder av deg! Hadde ikke forestilt meg det;) Men kult var det jo!
  God trening!

 28. Åh, så spennende altså! Gleder meg til å se hva det er du driver med for tiden 🙂 Kos dere med lasagne, det er sååå godt 🙂

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Hverdag, mote, tips – og livet med en spiseforstyrrelse.

 29. Charlotte Nathalie

  Digger bloggen din!

  Ser godt at det ikke er Lars Kristian som har tatt bildene, han pleier ikke kutte beina ;-)! Regner med at han snart er tilbake som hus-fotograf:-)!

 30. Morsomt å høre at du skal ha lasagne til middag også, enig med deg at den er best dagen etterpå. Jeg pleier å lage lasagnen dagen før jeg skal ha den til middag slik at den ( god gjør seg ) iløpet av natten. blir veldig god da + det tar mindre tid å vente på at maten skal bli ferdig. for da slepper man å lage den den dagen man skal ha den.

  Ha en fin mandag videre =D

 31. Haha, det der var så ulikt deg at jeg nesten fikk litt hakeslipp 😀 Liker det!

 32. Hahah, likte godt bildet du rekker fing på, nydelige deg 😀 Nå er dagens 12.92 km unnagjort, er så happy!!

  Håper du hadde en fin treningsøkt, jogger du på tredemølle eller ute? Jeg jogger ute, og det begynner å bli kaldt, men det er jo så oppfriskende 😀 elsker det!
  Til vinteren har jeg tenkt å få meg en tredemølle, med mindre jeg velger å melde meg inn på treningsenteret da.. Har du noen gode tips for hva tredemølle som er bra? Har hørt man lett kan få beinhinnebetennelse, pga det harde underlaget? =/ har du merket noe til det eller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Æ, så flink du er! Altfor lenge siden min forrige laaaaankjøring, håper å ta det igjen når låret blir helt bra 🙂

   Klem!

 33. Michelle

  høres ut som en herlig middag på en mandag! kos deg i kveld :)) Gleder meg til å høre hva du skal fortelle oss i morgen =D

 34. Heii!! Jeg har faktusk grunnen til at det smaker bedre dagen etter…. Det er faktisk meningenå spise det dagen etter, men vi spiser det bare samme dag… Vi planlegger ikke middagene våre, bare i juletia! 🙂
  – Kjempebra blogg. Bloggen din ble annbefalt av Kristine Ullebø.
  Såhh, nå har du fått ny blogg-leser; moah.

 35. Anbefaler detox teen også fra Pukka!:)

  1. Fotballfrue

   Den har jeg liggende, så det skal jeg teste 🙂

   – C

 36. Kjenner jeg er veldig spent på hva dette prosjektet du har drevet med i dag kan være for noe 😉 Får vi vite det i morgen? Flotte bilder, særs morsomt med det siste. Ikke helt sånn vi er vant til å se deg 😉 Håper du får en fortsatt fin mandagskveld. Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, det får dere 🙂 Det er bare gøy 😀

   Klemmer 🙂

 37. Rebekka

  Hvordan klarer du å velge hvilke klær du skal gå med? jeg må stå å tenke lenge over hva jeg skal gå med…

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør akkurat det samme, tro meg! Men ikke i dag, og nå når jeg ser resultatet blir jeg så innmari oppgitt. Men, men. ALLTID bruk god tid!

   Klem!

 38. Jeg slo min egen rekord på 5k idag – 23:24 på bane! Håper du har hatt en like god tur:)

  1. Fotballfrue

   Flinka, gratulerer 🙂

   – C

 39. Håper du koser deg med 71 grader nord i dag og nyter de flotte bildene fra hjembygda mi (*stolt*)

 40. Caroline

  Hei fine deg 🙂

  Fast leser på bloggen, og leste tidlige her at du skulle teste ut Cardio Energy på elixia.. Vil selv prøve å teste ut denne timen i Porsgrunn, men får meg aldri til å gjøre det. Så da er spørsmålet mitt.. Har du fått prøvd timen, isåfall, når har du planer om det? 🙂

  Stå på videre med bloggingen. Du er god!

 41. Mmmm, restelasagne er digg 😀 Synes den blir litt fastere og at smaken blir bedre dagen etter 🙂

 42. Søta :))

 43. Caroline! Jeg vil bare fortelle deg hvor utrolig inspirerende jeg synes du er, er ofte her for å finne inspo når det gjelder både mat, sunnhet og positivitet. Synes du bruker et variert og flott språk når du skriver, med omtrent ingen skrivefeil, det har så utrolig mye å si når jeg leser. Merker fort du bruker tid på innleggene dine! Med årene har antallet blogger jeg følger sunket dramatisk, og vil vel si at du er den eneste jeg faktisk leser (de andre skummer jeg bare igjennom).

  Følte bare for å fortelle deg dette, du fortjener virkelig masse skryt! Du er et flott forbilde, som går din egen vei!
  Lots of love to you <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord <3

 44. Hahah, jeg digger deg! Og nyyydelig antrekk også – som alltid! 😉

  1. Fotballfrue

   Rakel <3

 45. Lasagne med osten » Port salutt » på toppen er digg. Bare ett lite tips. Jobber med ost til daglig, og vi ( de fleste ) tyr ofte til mozzarella el lignende.

  Kjempefin outfit forresten:)

 46. Caroline

  Caroline, Caroline, Caroline……. Syntes det er sååå flott at du har en dialog med leserne dine her i kommentarfeltet, det er så koselig å kunne vende seg til deg med spørsmål, komplimenter, eller for å få råd. Det er så koselig 😀

  Jeg har aldri vært noe fan av mølla, men siden du sa at du ikke tålte den før du heller og idag er du jo rene løpeguden, så tenkte jeg at jeg skal prøve meg litt fremover jeg også 😀 Men tviler på at jeg kommer til å bli like glad i den som du er, hehe!

  Ha en fantastisk uke, du er fantastisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig at du synes det, og kjempegøy at du lar deg inspirere 😀 Løping er så gøy!

   Klemmer 🙂

 47. Åå! For en klesstil, utrolig fin! Syntes det er så bra at du tar deg tid til og svare, stå på du er herlig <3

 48. Du er så elegant her og fingeren passer ikke.

 49. Har du sluttet med lchf kostholdet, eller er det en fancy oppskrift på lasagne du har som ekskluderer pastaen o.l.? Har notert meg flere og flere «mindre lchf relaterte mat-innlegg» på bloggen i det siste, hvis du skjønner hva jeg mener? Ble bare litt nyskjerrig 🙂
  Ellers dritfint antrekk! Elsker stilen din!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *