The Notebook

Gjett hvem som så The Notebook med meg i går kveld, og ble minst like rørt som meg? Lars-Kristian! Jeg visste han kom til å elske den, vakreste filmen i historien. Nesten. Jeg griner meg alltid gjennom den, men så er jeg også veldig lettrørt. Merkelig hvordan slike filmer får en til å tenke litt ekstra, kunne bare blitt værende i sofaen og holdt rundt hverandre til evigheten da rulleteksten kom i går. Haha. Kliss!

Uansett. Vi hadde en fin og rolig kveld, og i dag var vi oppe og hoppet klokken åtte. Det er ikke ofte jeg står opp så tildig på en søndag, men det er lite som slår det å få mest mulig ut av dagen, og når du føler deg opplagt og uthvilt er det ingenting som er bedre enn å bare stå opp. Nå skal jeg rydde litt i kommoden min på soverommet, den er fra IKEA og ramler snart sammen fordi jeg har for tunge ting i den. Les: For mye klær. Satser på å få tatt en tur innom interiørkaoset nummer 1 neste gang jeg er i Oslo (får hodepine av å tenke på det), men jeg må gå til innkjøp av en ny. Det må bli en litt større og lavere, en som TV kan få plass på også. Etter litt rydding blir det ukens femte og siste treningsøkt, føler jeg ligger litt etter når det gjelder innsats om dagen, det er jo dette låret mitt. . som MÅ bli bra. Savner å løpe skikkelig. Men tålmodighet er vel stikkordet. Så jeg legger inn litt kjapp gange, kanskje intervaller og deretter styrke. Froskehopp foran TV er uslåelig. Skulle gjerne vært flue på veggen!

Håper dere har en fin og rolig søndagsmorgen med masse kaffe og deilig frokost. Det hører med 🙂

80 kommentarer

 1. Anbefaler dere virkelig å se «The Vow», den er enda finere enn «The notebook», fineste filmen jeg har sett. Det er hun samme som har hovedrollen i begge to, men Channing Tatum har den mannlige i «The Vow». 🙂

  1. Josefine

   ÅÅÅh, den var såå fint! Helt nydelig film! Anbefales på det sterkeste 🙂

 2. Jeg begynte å gråte hele 12 ganger mens jeg så den filmen, den er helt nydelig!

 3. Hva spiser dere? Så himla godt ut 🙂

  1. Fondue 🙂

   – C

   1. et lite tips, lag dressingene selv 🙂 de smaker sykt mye bedre og er mye sunnere…eller mye er kanskje å ta i 😉 de smaker hvertfall ikke syntestisk 😉

  2. Fondue Bourguignonne heter den typen fondue 🙂 man får kjøpt sausene på en del Remabutikker faktisk og ellers de litt større matbutikkene med bedre utvalg 🙂

 4. Claudia

  Hei!

  Den hvite store delskålen du hadde på bordet så veldig smart og fin ut. Hvor har du kjøpt den?
  Skulle gjerne hatt en sånn en så jeg slipper å vaske opp alle småskålene når vi har taco hjemme..

  1. Fotballfrue

   Living 🙂

   – C

 5. Camilla

  The Notebook er den mest fantastiske filmen i hele verden!! Alle filmene fra Nicholas Sparks er UTROLIG fine 🙂

 6. Du er så sinsykt pen!! Digger deg!

  – Hadde vært veldig hyggelig med en kommentar tilbake!♥

 7. Michelle

  Jeg så faktisk The lucky one, av samme regissør som skrev The notebook. Ikke like bra (skal jo mye til for å slå the notebook) men kjempe koselig film, MÅ sees 🙂 Ser ut som dere koste dere 😀 <3

 8. Hei karoline 🙂
  Jeg må bare fortelle deg kort om en drøm jeg hadde i natt! Jeg drømte nemlig om deg. Du var på et eller annet tv-show, så viste de at klipp der du skulle vise folk hvordan de skulle stå på langrennski…hehe. Du hadde skikkelig dreisen på skia i drømmen må jeg si, og så hadde du lilla Kari traa ullklær på deg. Mer enn dette husker jeg ikke 😉 hehe

  1. Fotballfrue

   Hahha 😀 Høres nice ut 😉

   Klem!

 9. Åååh, så koselig 😀

 10. Haha, den fikk jeg også kjæresten min til og se, og han gråt 😀 Det var såå koselig, for vanligvis er det jo bare jeg som sitter og snufser :p

 11. Kan du legge ut en video hvor du går med de skoene uten hel? har alltid lurt på det, heheh 😀

 12. Hei!

  Bare noen snille ord fra meg som er en fast leser. Har aldri kommentert før, men vil bare si at det er så utrolig hyggelig og motiverende å lese bloggen din, da du har sånn «orden» på alt:) Har jeg en slapp dag, er jeg med en gang inne på bloggen din for litt «pick med up», da jeg ser hvor effenktiv du er, og hvor mye du får ut av hver eneste dag:)

  Guro

  http://www.styleforless.net

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, skjønne deg!

   Klem 🙂

 13. Ah, The Notebook er fantastisk! Jeg så den sammen med mannen for ca en måned siden, og han likte den like godt som meg, jeg gråter hver gang:)

 14. Oi, så rart! Jeg så The Notebook i går for først gang, og kjenner meg igjen i det du skriver. Den var trist og fin..

  1. Fotballfrue

   Ja, det var rart! Den er sååå skjønn <3

 15. Dere er så skjønne <3 Hørtes ut som den perfekte kvelden. Ingen ting slår vel filmkveld og god mat sammen sin kjære. Vi hadde også en fin start på dagen. Hadde ikke på alarm, men våknet relativt tidlig, og spiste en koselig frokost. Kjøpte meg stevia denne uken, som alle skryter sånn av, hihi. Kjempe godt i frokost-kaffen min 🙂
  Ha en fin søndag!

 16. Hei! Har du erfaring med teen fra Pukka som kalles Detox?? Hva synes du om den???

  1. Fotballfrue

   Nei :/

   – C

  2. Smaker friskt og godt! 🙂 Anbefales:)) Går alltid et par kopper når jeg leser til div prøver/eksamener. Bestiller her: http://www.linneashage.no/?PageID=336&ItemID=263

 17. Johanne

  Så koselig det så ut! Du er flink til å gjøre det fint for dere, Caroline 🙂 hvor er den fine lykten du har på bordet fra?

  1. Fotballfrue

   Home&Cottage 🙂

   – C

 18. Sofaen var utrolig fin, gratulerer. Blir sikkert lekkert med nytt bord.

 19. Du er så god, blir glad av å lese bloggen din. 🙂

  Tusen takk for alle tips og fantastisk inspirasjon!

  Nydelig bord forresten, hvor har du kjøpt det?:)

  1. Fotballfrue

   IKEA, skal selge det snart 🙂

   – C

 20. Aw! Så utrolig koselig film 😀 Både den og de andre filmene som er laget av romanene til Nicholas Sparks er så utrolig fine.
  Ha en flott søndag!

 21. Du måå farge håret blondt igjen! 🙂

 22. Så søtt at han ble rørt! hehe, og det så utrolig godt ut 🙂

 23. hvor er t-skjorten fra?

  1. Fotballfrue

   Det er denne: http://fotballfrue.no/?p=19955 Kjempetøff!

   – C

 24. Ann Kristin

  Hvis du liker the notebook må du se dear John også, hvis ikke du har sett den. Utrolig fin film, veldig trist da.

  1. Fotballfrue

   Jeg likte faktisk ikke dear john, følte den prøvde for hardt :/

 25. Det er vel en skam å si det, men jeg har aldri sett den filmen jeg! Haha, huff.. Det er i alle fall overhodet ikke en film jeg kunne ha fått kjæresten med på å se, det er sikkert!

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes..

  1. Fotballfrue

   Hvorfor ikke? alle guttene jeg kjenner som har sett den, synes den er kjempebra 🙂

   Klem!

   1. Karoline

    Ja, det er en film absolutt alle kan se (inkl gutter) !! Den er jo så fiiin<3

  2. Mannen her i huset HATER «sånt kliss», men denne filmen syns han var helt fantastisk (ikke så bra som Transformers da, hø hø)! Han er av typen som ikke blir rørt eller særlig beveget av noe, men da han så denne filmen med meg så krøp han faktisk lenger og lenger ned i sofaen og inn i armkroken MIN. Når rulleteksten gikk over skjermen så sa han ingenting, bare lå å holdt rundt meg. Kom ikke noen tårer da, men da jeg spurte om han ble rørt så sa han «hysj! rulleteksten går enda….». Og han pleier å være første mann opp av sofaen når rulleteksten begynner….. Haha, tror det var hans måte å bli rørt av en film på for å si det sånn! Men nåde meg hvis jeg nevner det 😉

 26. Caroline

  Heisann. Filmen er nydelig og du er like så. Jeg kom nettopp hjem etter en strålende, bokstavelig talt, ferie på Samos, og har fått muligheten til å spise lavkarbo hele uken med masse gode grønnsaker og kjøtt. Har aldri hatt en så fornøyd mage og energi før, og ønsker nå å prøve så godt jeg kan å følge opp hjemme. Men jeg sliter med tilbehøret, har laget blomkålpurè, kjempe godt og salater. Men noen andre tips? Økonimien er ikke best som student og paste, ris og poteter blir automatisk fyll for å bli mett… :/

  1. Så bra 🙂

   Pureer kan du jo lage av nesten alt, gulerøtter, brokkoli, gresskar etc. Når det gjelder salater kan jo også dette varieres. Knorr har noen fine dressingmixer (grønne poser), som enten blandes med vann og olje, eller rømme/matyoghurt. Hva du velger å ha i salaten er jo opp til deg, men det er jo utrolig mange kombinasjoner. Vi bruker mye spinat og ruccola, sammen med rødløk, fetaost, cherrytomater og soltørkede tomater. Videre kan du forsøke med fetafyllt spisspaprika. Da deler du spisspaprikaen på tvers, og dytter fetaost nedi, heller over olje og krydder, og steker i ovnen.

   – C

 27. Å, elsker den nye sofaen! Men hvordan gjør dere det egentlig med hundehår overalt i de hvite møblene?

  1. De enste hvite møblene vi har er stolene til middags- og kjøkkenbordet, og de er jo av tre, så det er ikke noe problem 🙂

   – C

 28. Masz piękny dom. Wszystko tak slicznie wygląda!
  Pozdrawiam

 29. Teit spørsmål kanskje men hva er oppi gryten?:P Eller er det bare sånn man bruker til å koke/steke kjøttet? *matlagingsnoob jeg*

  1. Fotballfrue

   frityrolje 😉

   – C

 30. Det virker som du ikke er «fornøyd» med treningsinnsatsen din, så lenge du ikke får løpt langt? Stemmer det? For i såfall vil jeg poengtere (mitt synspunkt), at det burde vel ikke være avgjørende for hvor fornøyd du er med ukens trening? Jeg mener, løping burde jo ikke telle/være alt. Så lenge du trener styrke også, så teller vel det like mye? Hvis du skjønte hva jeg mente? 🙂

  1. Fotballfrue

   Føler alt blir amputert når jeg ikke får løpt som jeg pleier, men det er jo bare fordi det er det som er den beste treningen i verden for meg 🙂 Det andre jeg har gjort er helt sikkert like bra, men jeg savner likevel løpingen 🙂

   – C

 31. Hei! Jeg er sånn lys som du var før, og jeg har ofte tatt brune striper i det osv, for å få litt mørkere, men det lysner alltid igjen, jeg lurer på hva farger du brukte i håret når du skulle ta det mørkere?
  Jeg leser alltid bloggen din! Men er bare ikke så flink til å kommentere! hehehe
  Hilsen Silje! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg dessverre ikke, vet bare fargekoden på extensionhåret, det står i spm. runden fra i går 🙂

   – C

 32. Hvor er den høye lysestaken som står ved siden av sofaen fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kids 🙂

   – C

 33. Melanie

  Hi Caroline, sorry for this «by the way» question, but I will be really thankful for your answer. Can I use in LCHF diet other oils than olive oil, or just olive oil? Thank you very much.. xx

 34. Fantastisk nydelig film! 🙂 Noe av det beste jeg vet om er å sette seg under pleddet med tekoppen og se på film. To anbefalninger: ‘Sweet november’ – min absolutte favorittfilm og ‘mitt liv som hus’. Vakre historier og veldig flinke skuespillere <3

 35. den middagen så nydelig ut! 😛 kan du legge ut oppskrift? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ingen oppskrift, egentlig 🙂

   – C

 36. Amalie14

  The Notebook er en vakker film:) Når jeg tenker meg om, er det lenge siden jeg har sett den, men den er FOR bra til å bare bli sett èn gang hvertfall!<3
  Skjønner det med låret ditt! I går skadet jeg tåa (tåen, teren???), og det er HELT umulig å gå normalt, så jeg må hvertfall ha meg en real pause fra løpingen.. Hehe, men jeg skal nok lure meg til litt trening for armene hvertfall:) og sykling, det er jo en god erstatter for løping:D
  Ha en fin ettermiddag!

 37. Hei!!

  Du må bare fortelle om den maten dere spiser på bildene! Steker dere kjøttet der? hva bruker dere for å steke det med isåfall? Spennende!!

  1. Caroline

   Hele poenget med fondue er jo at man bruker oljen i gryten til å koke kjøttet – altså dypper nedi og venter. Har mer gått over til raklett, hvor poenget også er å steke kjøttet rundt middagsbordet, litt som taco.

 38. Kjempefint bestikk:) Hvor er det fra?

  1. Fotballfrue

   Green gate 🙂

   – C

 39. en av de beste filmene ever :)) jeg griner så jeg nesten stuper når jeg ser den filmen!!

 40. Er du musikalsk 🙂 ?
  Synger du, eller spiller du piano? Eller kan du spille noen andre instrumenter?

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker å synge og spiller også piano 🙂 Har gått på teater i mange år, spilte piano i 7 år.

   – C

 41. Martine

  Første gang jeg så Notebook gren jeg i to timer etterpå, og kjæresten min visste ikke hvor han skulle gjøre av seg (meg) : )

 42. Kristin

  Så fin t-shirt 🙂 Lurer på om bestille selv, hvem str har du ??

  1. Fotballfrue

   XS, den er ganske romslig i strl. 🙂 Kjempefin til jeans!

   – C

 43. Bergensfrue

  Vi pleier å ha ost i terninger med også når vi har sånn fondue. Osten smelter fortere enn kjøttet stekes, så vi bruker en gaffel til kjøtt og en gaffel til et par osteterninger. Veeeldig snadder med smeltet ost oppå kjøttet 😀 Bare pass på at osten ikke faller av og havner i bunnen av gryta 😛 Bon apetitt neste gang ;-D !!

 44. Morsomt! Jeg så også The Notebook i går – meget så tilfeldig og morsomt, spør du meg:)

 45. Åhh, fondugryte ?? Har ikke hatt det siden jeg var liten, gosh som jeg fikk lyst på nå :o!! Åssen sjanger er The notebook? Tørr ikke å se skumle filmer, eller jeg tørr men jeg blir så altfor nervøs i etterkant, haha 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er ikke skummel 🙂

   – C

 46. Jeg elsker den filmen!
  Begynner å gråte hver eneste gang.

  Har du noen tips til en ny blogger om hvordan man kan få en bra blogg? 🙂

  -sofie

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Jvalitet fremfor kvantitet 🙂 Ha noe å formidle når du først poster et innlegg: Ta gode bilder, og kommuniser med leserne dine 🙂

   Klem!

 47. Aw hvor hyggeligt! The Notebook er virkelig én af de bedste film nogensinde! (:

 48. Har dere ikke spisebord?

  1. Jo, nede i spisestuen 🙂

   – C

 49. Elsker å lese disse innleggene! Syntes det er så koselig, spesielt fordi jeg kjenner meg igjen sammen med kjæresten min. Ønsker dere alt godt videre også 🙂
  Kanskje litt rart at fremmede mennesker sier slikt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *