Black eyes and blue

Gad! Den sangen! Spilles på Nrk P3 hele tiden, og jeg kan derfor ikke unngå å høre den minst fem ganger daglig ettersom jeg sitter så mye i bilen. Haha 🙂 Fin treningssang da, lagt den til på listen allerede. Utrolig kjedelig med tap i dag, men igjen, er det ikke alltid kjedelig med tap? Jeg hadde med meg det fine teppet jeg har fått av Oddemor, og det kom godt med, for å si det sånn. Dekket føttene mine og egentlig hele mer perfekt. Neste gang skal jeg ha på meg bobledress.

Wool Zipper Cameo / Navy Fitted Pants Cameo (annonselink) / Sko Sofie Bly / Vske 3.1 Phillip Lim / Armbånd, Ring & Smykker Hasla / Jakke Zara 

Dere må klikke dere inn på genseren, den er så fin, men jeg fikk ikke tatt skikkelige bilder av detaljene, blir så fort mørkt ute nå. .

I kveld har vi tatt med oss sushi og sashimi hjem, og sitter selvsagt og ser på enda mer fotball. Denne kampen er visst SYKT viktig, Milan mot Inter. Mulig den er viktig, men det gir meg egentlig null, så jeg skal gå i dusjen i stedet. Har en spennende dag foran meg i morgen, tirsdag og onsdag. Æ, jeg svimer av! Forteller mer etter hvert 🙂 Håper dere har hatt en fin helg, tenk, i morgen er det mandag igjen! Hepp!

55 kommentarer

 1. Tap er alltid kjedelig. Kjenner til den følelsen dessverre :/ Det er så gøy når det går bra, og så utrolig kjedelig når det ikke går bra. Du imponerer med antrekkene på kamp altså 🙂 Her går det i nike free og dunjakke. Det blir litt sånn når man må ha med seg to barn i tillegg .. 🙂 Kos dere med sushi, det hørtes deilig ut 🙂

 2. Elsker buksa!! 😀
  Kjempefint på deg 🙂

 3. Oh yes, i morgen er det skjerpings.. Ny uke, nye muligheter 😀 liker det!! Jeg har fått helt dilla på don’t you worry child, elsker den sangen til trening, da er det full guffe! Rart hva musikk kan gjøre med treningen, får på en måte mer energi 😀 Må bare si du har verdens diggeste kropp, gir meg liksom motvisjon til å trene, for den kroppen skal jeg også ha!!!

  1. Fotballfrue

   O, ja! Den er kjempebra å trene til! Uæ, så snill du er, tusen takk :O :O

   Klemmer 🙂

 4. Michelle

  Så fint outfit! spennende, alltid gøy når du sier at du har noe å fortelle senere 😀 Kos deg i kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 🙂

   Klem!

 5. Hvor lenge har du ei krukke med Ole Henriksens Walnut Complextion Scrub? Og hvilken ansiktsmaske anbefaler du? Vurderer sterkt å kjøpe ansiktsskrubben, men det er sååå mye penger for meg :p Det gjelder forsåvidt alle produktene, har jo ikke råd til slik! Men med tørr hud enkelte steder og fet hud andre steder, i tillegg til svarte prikker synes jeg at jeg burde prøve noe nytt nå! 🙂

  1. Fotballfrue

   Skrubben varer LENGE, du bruker den jo bare 2-3 ganger i uken, og trenger bare en (litt stor) ert hver gang :p Jeg anbefaler absolutt firm action mask og african red tea feel the difference 🙂

   Klem 🙂

  2. Min Walnut Complextion Scrub kjøpte jeg rett etter jul i fjor, og nå er den ca. halvfull. Det vil si at den holder dødslenge, og er VIRKELIG verdt pengene. Også lukter den såå godt 🙂

 6. Så fint 🙂 Den genseren så utrolig kul ut!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, jeg vet det! Og veldig varm, kjekt nå :O

   Klem til fine deg <3

 7. Marita Ø

  Så fiiin du er 🙂 Jakken var nydelig! Vil ha! Ha en deilig søndagskveld, her skal jeg straks krype opp i sengen. Sliten etter en fantastisk helg! Gleder meg masse til mandag og ny uke nå 😀

 8. Sikkert et dumt spørsmål, men i hvilken by er disse bildene tatt?:p

  1. Fotballfrue

   Skien 🙂

   – C

 9. Nydelige du!<3
  Du vil ikke dele trenings spillelista de med oss? 😀

 10. 1199 kr for en helt vanlig svart genser? Er ikke det litt sykt? Eneste er at den har glidelås på armene… Men du har vel sikkert fått den sponsa 🙂

 11. i love the heels! fantastic!
  xoxo
  ewa

 12. oslochica

  Ah, jaaa CLMD er virkelig norges beste artister!! Er så gøy at norske gutter lager så syyyykt fengende musikk!. Minner meg om sommeren! Hvordan holder du treningsmotivasjon oppe utover høsten og alt blir grått da, caroline? kanskje du kan blogge om mørket og motivasjon eller noe?:)
  Forresten, jeg fant musikkvideon til black eyes and blue, den er dritfin.

  http://www.youtube.com/watch?v=-H_U3jRyoiI&feature=related

  stor søndagsklem

 13. Nyyydelig antrekk! Tror jeg også går for helsort i morgen 😀 takk for inspo!

 14. Hei! Først vil jeg si at jeg elsker bloggen din, du er nydelig! Men det jeg lurer på er om det er dyrt og gi ut sin egen bok, og ca hvor mye det koster? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg dessverre ingenting om :/

   – C

   1. Du har jo gitt ut egen bok?

   2. Fotballfrue

    Men jeg har ingenting med dette å gjøre, jeg står kun for innhold, ikke produksjon.

    – C

   3. Beklager om jeg spør dumt her nå, men er det da slik å forstå at du ikke betalte noe for å få boken din utgitt? Er det noe slik som at hvis boken din blir «tatt opp» av et forlag så slipper du å betale, men hvis du vil skrive og gi ut en bok uten at den blir «tatt opp» av et forlag så kan man/må man betale noen for å få den utgitt? Ble bare så nysgjerrig, for dette vet jeg temmelig lite om merker jeg 🙂

   4. Fotballfrue

    Forlaget betaler alt, det var de som kontaktet meg og ville ha meg med på prosjektet, så hvordan det fungerer andre veien vet jeg ingenting om :/ Når det er sagt skal de igjen ha en bit av inntektene / salget av boken 🙂

    – c

   5. Ok, jeg skjønner 🙂 Takk for svar! Da var det en mindre ting å lure på her i livet, jeg lurer på det meste ser du 😛

 15. Hei! Kan du ha et innlegg om hvilke kjole og sko du ville hatt på et whiteparty? 🙂

 16. Michelle

  Du er utrolig inspirerende Caroline! Flink til å skrive og til å gjøre innleggene dine interessante. Elsker å klikke meg inn her 🙂

 17. Monica M.

  Kanskje ett dumt spm., men men… Kan man korte ned armene da, eller, siden det er glidelås i de?!

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei :p

   – C

 18. Den kåpen er bare helt nydelig! Det perfekte høstantrekket 🙂

  Du er så utrolig vakker, Caroline! Tusen takk for all inspirasjon. Hver eneste dag titter jeg innom (opptil flere ganger) og det er virkelig ett av dagens høydepunkt!

  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Du er god <3 Takk, søte du!

   Klemmer 🙂

 19. Anna (:

  Nydelig som alltid! 🙂 Maa bare si at denne bloggen har noen av de beste bildene! Gleder meg hver morgen jeg staar opp for aa komme meg paa data-nett-bloggen din! 😀 Den gir saa mye glede og inspirasjon! :))

  Jeg lurte paa en ting ogsaa, kunne du ha tatt bilde av kamerautstyret du har, alle linsene osv? 🙂 Jeg har lyst paa en ny kamera linse, men er usikker paa hvilke jeg skal velge!

  Ha en fin og sprek Mandag!!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det 😀 Skal se hva jeg får til 😀

   Klem!

 20. Karoline

  Hvor er jakken fra som du har på deg i det første bilde? Den var uuuuutrolig fin!:):):)

 21. A long ago I want to express the admiration your figure – harmonious! Your texts about the system of feed and employments sport was stimulate me 2 months ago to activate the efforts on maintenance of body tone’s – and: minus 2 kilo and minus 3 centimetres on a waist. Thank you!

 22. Amalie14

  For et vakkert antrekk! Jeg blir helt målløs hver gang jeg, du er så flink å kombinere plagg:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du!

   Klem 🙂

 23. Virkelig flot outfit – du ser rigtig godt ud (;
  bukserne er så fede (; de klæder dig bare rigtig godt!

  Knus Stephanie

  KIG FORBI BLOGGEN OG DELTAG I MIN GIVE-AWAY
  http://www.fashionBySterup.dk

 24. Herregud så fin du var her! Både på håret og antrekket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 25. Nydelig antrekk altså! 🙂 Så kjedelig med tap da, men noen må jo være av det laget også =)

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Hverdag, mote, tips – og livet med en spiseforstyrrelse.

 26. Har du vurdert å klippe bob noen gang? Tror det hadde kledd deg veldig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tror jeg aldri at jeg tør :/

   Klem!

 27. Steike så stilig du var i dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

   Klem!

 28. Nyde-lig 🙂 Hvordan er Zara jakken i str? Lyst å bestille på nett og bruker str 40 i feks blazere fra Zara, any clue? 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes den er litt liten i strl., ville helst hatt en større 🙂

   – C

 29. Hei, flotte Caroline! Den hvite vesten du har på deg på det øverste bildet, er det den hvite ullvesten fra Maison Scotch? Håper du får en fin kveld:) Nå er det snart 71, juhu! 😀

 30. Du er så nydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så god du er, takk søte!

   Klem 🙂

 31. Christine

  Hei! Elsker buksatightsen din! Hvor er den fra ?:))

 32. Annette

  Heisann, måtte bare si at disse skoene dine er syykt fine!!! Ha en strålende dag: )

 33. Wow, nydelig antrekk! 🙂 har tilgang til nett for første gang på nesten en uke, så nå koser jeg meg med mange nye innlegg 🙂

 34. Du er veldig fin med den nye hårfargen !! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *