Svar på spørsmålsrunde: Skjønnhet

1. Jeg lurer på om du kan skrive litt om Ole Henriksen produktene. Skjønner ikke helt hva farge jeg burde bruke, og lurer på om det ikke er bra for huden min å bruke produktene siden det er anti-aging og jeg bare er 18 år. Jeg har skrevet et utfyllende innlegg om produktene jeg bruker i dette innlegget. Når det gjelder Ole Henriksen sine produkter, er det ingen aldersgrense på disse, og det er heller ingenting som tilsier at du MÅ følge fargekodene på emballasjen, du kan fint mikse og matche. Jeg spurte om nettopp dette da jeg intervjuet ham, og det som gjelder er å finne den blandingen av produkter som passer din hud. Jeg bruker i hovedsak den røde linjen fordi det passer min hud, og at det er anti-aging er bare en bonus. Han har flere produkter som ikke er anti-age. Jeg bruker også noe blått, lilla og oransje avhengig av årstid. Har for eksempel startet å bruke øyekremen ultimate eyelift gel etter at den ble lansert som nyhet, og nå som vinteren er på vei og luften blir tørrere bruker jeg en litt fetere krem når jeg føler at det er nødvendig. Skin insulator med solfaktor 15 er helt fantastisk, men ganske fet, så for meg som kan få tørre partier på denne årstiden passer den perfekt.

 

2. Lurer på hvordan du lager den «dutten» du har på bildet i headeren din? 

Den lager du enkelt ved hjelp av en hairdonut. Jeg har en slik og surrer bare håret rundt den:

Har laget et innlegg på det for en stund siden, her forklarer jeg også hvordan du kan lage din egen, klikk her for å lese.

3. Hvor lenge varer Ole Henriksen produktene? Vurderer sterkt å kjøpe de selv, men de er jo litt dyre. Prisene på markedet har faktisk sunket en god del, så det er jo bra 🙂 De har lang holdbarhet (står i bunnen på alle produktene) og en kremkrukke på vanlig størrelse, varer i inntil 6 mnd. avhengig av hvor mye du bruker per gang. Produktene er drøye i bruk, det er det ingen tvil om.

4. Lurte på om du noen gang har vurdert å farge håret brunt? Ikke helt brunt, jeg tror ikke jeg ville trives uten noe som helst spill i håret.  Men synes jeg har vært ganske vågal med fargen jeg har nå, ettersom jeg var ganske så blond før 🙂

5. Hva er dine beste tips til å se outstanding ut for ei jente med mager lommebok? Jeg synes butikkjeder som BikBok, Zara, H&M og Gina Tricot har mye lekkert, så det å se bra ut i klesveien trenger ikke være veldig dyrt. Skal du legge penger i klær, kan det  lønne seg å investere i basisplagg som jeans, enkle gensere, skjorter i sort og hvitt, gode strikkegensere i nøytrale farger, samt blyanstskjørt (HOT denne sesongen) og enkle kjoler som den lille sorte, så kan du heller krydre meg litt dyrere tilbehør som vesker og sko, i tillegg til at du kan ta deg råd til å kjøpe for eksempel en skjorte eller et skjerf i sesongens fineste farge, burgunder. Kjøp plagg som du kan dresse både opp og ned, og som du kan style på flere måte, slik at du kan bruke det om igjen, til både hverdag og fest. Når det gjelder makeup, så er merket everyday minerals faktisk veldig bra, og heller ikke altfor dyrt. Jeg har aldri prøvd sminke fra H&M før, men det er jo kjempebillig i tillegg til at de ikke tester på dyr. Mitt siste tips må være å smile! It’s your best accessory 🙂

6. Hva slags extensions bruker du, og hvilke fargekoder har du nå? Jeg bruker teipextension fra Hendrix Hair sitt eget merke. Dette er fairtradehår fra Kina, og av utrolig god kvalitet. Håret er festet helt inntil hodebunnen og synes ikke i det hele tatt, ikke engang når du drar det bakover. Håret har lang varighet og kan brukes om igjen flere ganger, jeg mener å lese at noen på bloggen her har brukt det samme håret i inntil et halvt år eller mer? Det lengste jeg har brukt det samme håret er i hvert fall 6 måneder, men det er avhengig av at du behandler det fint, sover med flette om natten og børster det jevnlig. Jeg har ikke opplevd noen floker med Hendrix Hair, og det er utrolig deilig. Håret må flyttes opp etter 2-3 måneder, dette merker du selv, ettersom håret vokser vil festene komme lenger ned. Det kan både farges og vaskes med vanlige hårprodukter.

Nå har jeg fargekodene 8 og 613/12 på på extensionfestene.

7. Hvilke produkter bruker du til håret? Jeg er veldig glad i både Philip B, Moroccan Oil og Alexander Sprekenhus, har dere luktet Sprekenhus? Love it! Alle disse fungerer utrolig bra på extensionhår, men nå for tiden går det for det meste i merket Hempz.

Elsker produktene! Fantastisk hektet! Kurer håret en gang i uken, og vasker det ellers når det trengs, gjerne 3-4 ganger i uken. Av hårspray bruker jeg Philip B sin Jet Set Precision Control Hair.

I dag har jeg treningsfri økt nummer 2 denne uken, og nå skal vi snart til byen en tur 🙂

Håper dere har en fin lørdag!

53 kommentarer

 1. For et flott innlegg!

 2. Kristina

  Hei! Jeg lurte bare på hvordan det ligger ann med leveringer fra Treasures. Har kikket i postkassen hver dag i to og en halv uke nå, begynner å bli litt lei skuffelsen hver dag :/ Bare lurte på om du kanskje kunne nevne det i ett innlegg? Sikkert flere enn bare meg som venter spent 🙂

  1. Hei!

   Din bestilling var en av de siste som ble pakket og sendt, og det var i går 🙂 Burde være fremme hos deg innen tirsdag.

   Jeg nevnte det i et innlegg for en uke siden, og har oppdatert facebooksiden vår. Beklager at det har tatt så lang tid, men vi var totalt uforberedt på at det skulle komme så mange bestillinger.

   1. Kristina

    Ja jeg så det i det innlegget, lurte bare på om det var noen videre oppdateringer da det var en stund siden 🙂 Har ikke fått det med meg på facebook desverre. Tusen takk for svar! Gleder meg 😀

 3. Syns du kler den nye hårfargen så utrolig bra! Vakkert!

 4. Amalie14

  Du har så vakkert hår:) Jeg synes du kler både blondt og litt brunere hår, alt er så fint på deg!

 5. Kan du ikke vise hvordan du lager den «dutten» på video? Jeg får det ikke til å bli fint!

 6. Kjolen du har på deg i spørsmål 4 er så nydelig! Hvor er den fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den er fra Lipsy 🙂

   – C

 7. Hei.

  Hvordan fungerer teip extentions? Hvordan setter du de på?

  1. Fotballfrue

   Det fungerer som jeg har forklart og som du ser på bildene 🙂

   – C

 8. kristina

  Neste gang du er til frisøren å skal flytte opp extensionene, kunne du tatt et bilde av deg selv å håret uten extensionene?

 9. Hvor kjøper du extensions? Hvilken frisør setter dem på?

  1. Fotballfrue

   Hos Hendrix Hair på Majorstuen, de har det i salongen.

   – C

 10. Hei! Jeg lurte på hvor høy du er? Jeg har lett litt rundt her på bloggen, men finner ikke dette noe sted! Jeg lurer egentlig bare fordi jeg føler meg høyere enn gjennomsnittet selv… og ikke så pen pga det. Du er den nydeligeste jeg vet om 🙂 Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   170 ca. 🙂 Og tusen takk, søte deg!

   – C

 11. Jeg syns håret ditt er så fint nå!

 12. Du er utrolig flink til å svare på spørsmålsrunden!

  1. Fotballfrue

   Takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   – C

 13. Virkelig? Ingenting om sminke?

  1. Fotballfrue

   Ingen som spurte 🙂 Hva lurer du på?

   – C

 14. Du er SÅ nydelig Caroline! Du er en inspirasjon hver dag 🙂 Har fulgt med på bloggen din i ca. 6mnd nå, og det er like hyggelig å lese hvert innlegg! Stå på videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 🙂

   Klem!

 15. Michelle

  Hempz har jeg aldri hørt om, men fikk veldig lyst å prøve det 🙂 takk for tipset! ha en strålende lørdag 😀

 16. Hallo,
  Tusen takk for så mange hjelpefulle tips!
  Du er virkelig en veldig omtenksom blogger!

  Leser bloggen din hver eneste dag,
  startet nylig opp med egen blogg;

  http://milna89.blogspot.com/

 17. Du er så ufattelig vakker! Digget den grønne buksen din 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Må nesten finne frem den igjen, den er så god 🙂

   Klem!

 18. Hva synes Lars Kristian om at du er så jålete?

  1. Det synes jeg er helt topp 🙂 Alt for mange jenter trasker rundt usminket i joggebukser dagen lang.

   1. Anna (:

    Jeg maa si jeg digger de fleste av dine kommentarer 🙂 Maa le flere ganger naar jeg ser deg svare paa noe!

 19. Hei Caro
  Du nevner morrocan oil som et bra produkt for håret. Jeg har forsøkt å søke etter dette, og møter en regelrett jungel. Kan du gi meg et tips til navnet på en slik olje som kan brukes for å styrke hårtuppene; og hvor jeg kan få kjøpt dette (i butikk og på nett). På forhånd takk, ha en fin lørdagskveld:-)

  1. Fotballfrue

   Oljen som er avbildet er også helt super, fra Hempz 😀 Samt oljen til Alexander Sprekenhus 🙂 Du får alt hos Hendrix Hair inkl. Moroccan oil. Moroccan Oil er navnet på produktet, selv om mange andre produsenter har startet å produsere et lignende produkt, heter altså produknavnet Moroccan 🙂 Oljen fra Hempz heter bare Hempz Oil, og fra Sprekenhus kan du se etter Argan Oil 🙂

   – C

   1. Tusen takk, nå har jeg bestilt Hempz oil på Blivakker.no til 30% rabatt:-)
    Anita

 20. Heisann! Hvor er den grønne buksen fra??

 21. Hei,
  Jeg lurer på hvor mye du betalte for hele håret (tape extention) hos frisøren? Jeg har kjempe lyst på det selv men veit ikke helt hva det ca. ligger på å få gjort det hos frisøren.

  Håper du svarer.
  -B

  1. Fotballfrue

   Det koster 2800,- per pakke, og jeg har 3 pakker 🙂

   Klem!

 22. Bra svart Lars Kristian! Det er altfor mange jenter som ser ut som noen slasker med Mc donalds posen i hånden og ser ikke ut som de har stellt seg på flere uker! Man må jo vise seg fra sin beste side:D Personlig føler jeg meg fin både på utsiden og innsiden når jeg tar vare på meg selv!! Caroline er et absolutt sunt forbilde når det gjelder utseende og livsstil.

  Ha ei fortsatt flott helg dere to 😀

 23. Kjempeflotte svar du har 🙂 jeg lurer på en ting angående håret ditt. Du sa du vasker det da det trengs, ca 3- 4 ganger i uken. Lurer da på hva du gjør etter treningene dine? bare skyller du det i vannet uten shampoo, eller vasker du det alltid med shampoo etter du har trent? kanskje et rart spørsmål, men jeg lurer, siden jeg syns jeg selv vasker håret alt for ofte, men føler jeg må etter treninger!

  1. Fotballfrue

   Svarer på dette i neste spm. kategori, men jeg bruker tørrsjampo 🙂

   Klem!

 24. Annikken

  Hei 🙂 Jeg lurte veldig på hvor masse det koster å sette på extenisons hos Hendrix! Hart ønsket meg det lenge, og da hadde det bare vært greit med nok penger i lommeboka når jeg kommer dit,haha!

  1. Fotballfrue

   2800,- per pakke med extension 🙂

   Klem!

 25. Hei, Jeg tenker å ta tape extention selv hos frisøren men veit ikke hvor mye det sånn ca. koster.
  Hvor mye kostet det for håret ditt?
  Håper du svarer på dette også 🙂
  Elsker bloggen din!

  -B

 26. Takk for mange nyttige tips! Kjenner huden min tørker helt ut nå som det blir kaldere så Ole Henriksen er kanskje på tide å teste ut 🙂

 27. christine

  Dette er kanskje et teit spørsmål, men hvorfor har du extensions? Ser det blir mer og mer vanlig. Er det for å få tykkere hår? Bare nysgjerrig eg…he,he,…. nyt søndagen.

 28. Mia Marlene

  Hei, jeg har lenge vurdert teipextentions, men lurer litt på kostnaden rundt dette? Hvor mye koster det første gangen når du får håret og festelse, og hva koster det å flytte de opp etter 2-3 mnd?

  Og, har de dette håret med ferdige krøller/bølger? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det koster 2800,- per pakke extension 🙂 Jeg har ca. 3 🙂

   Håret er rett 🙂

   – C

  1. Fotballfrue

   Nei, mine er fra Nelly, men de lignet jo 🙂

   – C

 29. Hei! Hvor kjøper du OH produktene du bruker? 🙂

  1. Fotballfrue

   Coverbrands.no 🙂

   – C

 30. Kristina.

  Hei pena!

  Ville bare høre om hvor mye som må betales for at frisøren skal sette håret på deg, og hvor mye det koster å flytte dem opp etter et par mnd?

  Ha en herlig dag! 😀

 31. Hei:) utrolig fin du var på håret der:) Det når det er krøllete, er det med eller uten extention? hvilke farer bruker du? ser jo litt stripete ut, kunne tenkt meg den farge selv, håper du vil svare:) klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *