Svar på spørsmålsrunde: Generelt del II

1. Hvordan fridde Lars-Kristian til deg? Vi hadde hatt en fantastisk kveld, bare vært kjærester, laget god mat og sett gamle filmer. Det hadde begynt å snø i løpet av kvelden, og plutselig spurte han om vi ikke skulle ta en titt på takterrassen der vi bodde. Vi hadde aldri vært der oppe før, ennå han hadde bodd der i flere år og jeg i ett år. Så kledde vi på oss, boblebukse, lue, votter og skjerf. Lars-Kristian måtte ned i bilen og hente boblejakken sin, og jeg synes han ble mistenkelig lenge borte, men tenkte ikke videre over det. . Oslo fra takterrassen en kald vinternatt var helt amazing. Vi hadde utsikt over hele byen og jeg ville sitte og nyte, men fikk plutselig en snøball i bakhodet. Så vi lekte rundt som to fjortisser der oppe, og havnet tilslutt på ryggen i snøen. Utslitt og lattermilde. Plutselig ble han alvorlig. Så satt han seg på huk ved siden av meg, med skjelvende stemme og ringesken opp ned. Jeg var klissvåt og han var enda våtere. Jeg sa ja med maskara gnidd utover ansiktet, også gråt vi litt begge to, før vi la oss på magen og kikket ut over hele Oslo.

Det var ganske tradisjonsrikt, men likevel ikke. Det var helt fantastisk! Og grunnen til at han hadde vært borte så lenge for «å hente jakken sin» var for å ringe pappa og høre om det var ok at han kunne fri til meg. Aww *smelt*

2. Blir du ikke ødelagt i bena når du går med høye hæler nesten hver dag? Nei, absolutt ikke. I og med at all jobbingen min stort sett foregår på macen,  sitter og sitter og sitter jeg i flere timer om dagen. Unntaket er de gangene jeg er rundt i møter, eller i Oslo for ærender og oppdrag, da har jeg høye hæler på meg i maks åtte timer. Det holder merker jeg. Unntaket er også når vi er ute for å spise eller når jeg skal en tur ut på byen, men det går også an, det er jo ikke akkurat hver dag 🙂 Hadde jeg hatt for eksempel en butikkjobb eller en annen type jobb som var avhengig av at jeg stod og gikk mye, hadde jeg garantert brukt annet fottøy, for eksempel ballerinas, converse eller wedges.

3. Du har flere ganger skrevet at du er glad i planlegge og skrive lister. Hva er dine langsiktige / kortsiktige mål og planer her i livet? Og hva er du mest stolt av å ha oppnådd? Å, ja! Jeg er uten tvil et listemenneske, og planlegging ligger hjertet mitt veldig nære. Når det er sagt, har jeg de siste årene blitt mye flinkere til å akseptere dagen som er akkurat i dag, og heller leve litt i nuet, slik at jeg ikke skal bli stresset for at den minste ting kanskje ikke går som jeg har planlagt eller sett for meg. Mine planer og mål i livet føler jeg kanskje blir litt privat å gå for tett innpå, men jeg kan i hvert fall si så mye som at jeg har en plan, har jeg ikke alltid det? 😉 Og jeg har et mål, men i første omgang ønsker jeg å gjøre det jeg gjør akkurat nå. Jeg elsker å jobbe med bloggen min og føler meg heldig som i det hele tatt kan kalle dette jobben min. Tanken på at jeg kan motivere, inspirere og kanskje få noen andre til å smile gjør meg så glad, og jeg kommer definitivt til å jobbe videre med nettopp dette: Å motivere. Spesielt innen trening – som jeg elsker. Jeg synes det er litt vanskelig å snakke om hva jeg er stolt av når det gjelder meg selv, men jeg må jo si at jeg er stolt av at bloggen min leses av så mange, forhåpentligvis betyr det at jeg gjør noe riktig. I tillegg har det vært kjempestort å kunne kalle seg forfatter, det å gi ut egen bok. . fy søren! Det er SÅ gøy! Også er jeg stolt av å ha funnet mannen jeg vil dele livet mitt med og alt vi har sammen. Men nå skal jeg ikke bli klissete, haha 🙂

4. Du er utdannet journalist, som jeg har forstått så er det et vanskelig yrke å få gode jobber i. Hvorfor har du sluttet å jobbe som det? Har du noen gang jobbet (ansatt) som journalist i noe, hvis ja, hva? Det å få jobb som journalist uten noe som helst erfaring kan være en utfordring, ja. Erfaring er gull verdt, og det er ingen hemmelighet at det hjelper dersom du har bekjentskaper som kjenner den som kjenner den som jobber i for eksempel VG eller lokalavisen.  Men igjen, er du ikke dyktig får du selvfølgelig ikke jobbe. Jeg var ansatt hos Side2 som journalist i 2010, og det var kjempegøy! Jeg fikk jobbe med så mye forskjellig, og var også ute for å dekke blant annet NM i Fitness. Gøy! Men dessverre rakk jeg ikke sjonglere blogg og jobb dersom jeg ville satse på blogg. Begge deler tok for mye av tiden min, så jeg måtte velge. I dag har jeg min egen spalte i bladet MASSIV, og det er kjempegøy! Den har forresten blitt utvidet, så nå har jeg HELT frie tøyler, kan skrive om akkurat hva jeg vil og ha med masse  private bilder i tillegg. I love it, og holder på å planlegge neste allerede. Samtidig føler jeg at jeg får utfordret både journalistdelen i meg og kreativiteten min hver dag når jeg skriver her, så jeg jobber jo fortsatt som journalist, en frilansjournalist sådan 🙂

5. Er dere veldig spontane i forholdet deres mtp. romantikken? Og hvordan klarer dere å oppdrettholde kjærligheten nå som dere er gift, dabber den aldri litt av? JA! Det er vi. Spontanitet er viktig, og vi tar ting litt på sparket i forhold til det å gå ut og spise, dra på kino, turer til Oslo eller til spahotell om han plutselig får fri og slike ting. Å opprettholde kjærligheten når du er gift er akkurat det samme som å opprettholde kjærligheten før du ble gift. Vi er jo fortsatt bare kjærester, men har gitt hverandre en kjærlighetserklæring ved å si ja til å leve sammen i gode og onde dager. Vi er et team, bestevenner, kjærester, mann og kone. Vi bygger hverandre opp og utfyller hverandre. Kjærligheten dabber aldri av, men blir bare sterkere. Det er ikke tull, bare vent og se 🙂

6. Har du noen tanker om hva du skal gjøre den dagen du ikke lenger finner motivasjon til å blogge? Den dagen kommer nok aldri, dette er bare så gøy! Dersom jeg har en dag uten noen som helst form for kreativitet blir det nok bare en pause i form av en dag eller to, men det har jo ikke skjedd ennå, så det må jo bety at dette er noe jeg elsker 🙂

7. Hvilke blogger leser du selv? På bokmerker har jeg The Blonde Salad, Trines Wardrobe, VivaLuxury og Tuula Vintage. I tillegg liker jeg å lese Espen Rostrup, Frisk og funksjonell og Kostdoktorn.

8. Har du tips til hvordan jeg kan komme meg lettere opp om morgenene? Just do it! Skal du stå opp klokken syv? Sett vekkeklokken på kvart over seks, halv syv, kvart på syv og ti på syv. Det funker! Selvfølgelig er det beste å stå opp med en eneste gang klokken ringer, men det er vel litt umenneskelig å klare det hver eneste dag? Et annet genialt tips som hjelper meg opp av sengen, er å ha morgenkåpe, tøfler, iPad / laptop OG kaffemaksin i umiddelbar nærhet, helst så du slipper å bevege deg fra dyna, men det er vel ønsketenkning. Uansett, ha dette i umiddelbar nærhet, ta på deg morgenkåpen, skyv føttene inn i tøflene, lag deg en kopp kaffe og fall tilbake i sengen igjen for å oppdatere deg på nyheter og lignende. NB: Stå gjerne opp 15 minutter tidligere for å ha tid til dette, det er SÅ verdt det! Du får en kjempedeilig og rolig start på dagen, og det vil garantert gjenspeile resten av den. Vi vet vel alle hvor grusom, trøtt og hektisk dagen blir dersom du forsover deg? Been there. . Et annet tips: Legg vekkeklokken i andre enden av rommet!

9. Fortæl os en hemmelighed! F.eks. en ting du gør, som måske er lidt mærkeligt? Jeg må ALLTID sove med dyna mellom beina, hvis ikke blir jeg gal. Derfor: Dobbeldyne = mareritt og noe vi garantert aldri kommer til å skaffe oss. Også elsker jeg å dra fingrene gjennom klærne som henger i butikkene når jeg er ute og handler, skjønner du hva jeg mener? Haha 🙂 Er også ekspert på å MÅTTE surre dynen mellom absolutt alle tærne før jeg sovner. I know. . Weirdoooo. .

10. Hva er det mest romantiske du har gjort for Lars-Kristian? Her måtte jeg nesten spørre, og han svarer at det mest romantiske var da jeg holdt tale til ham i bryllupet vårt. Må si jeg ble overrasket over dette svaret, for dette var ingen planlagt tale og den var ganske så kort. Men det var tydeligvis romantisk, så nå ble jeg glad 😀

 Neste gang kommer svar i kategorien Sminke & Skjønnhet ♥

76 kommentarer

 1. jeg er så heldig å ha dobbeldyne helt for meg selv i min 180×200,seng! varm klem <3

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke dobbeldyne vi, takler det ikke :p

   Klem tilbake!

   1. Bergensfrue

    Hehehe, ingen dobbeldyne her i gården heller. Jeg må også ha dynen mellom bena og når jeg snur meg blir min kjære mann liggende uten dyne….det blir slitsom for oss begge når han må krangle seg til en flik gjennom hele natten 😛 !!

   2. Catrine

    Hei Caroline, har akkurat blitt vant til dobbeldyne, noe som betyr rygg mot rygg, for jeg også MÅ ha dyne mellom beina. Men mellom tærne?! hihi! det har jeg ikke hørt om før:=) Du er morsom!

 2. Ingenting er bedre enn ny oppdatering fra deg på morningen 🙂 haha, måtte le litt ang det å dra fingrene gjennom klærne som henger i butikk.. samme her!! Min kjære ler ofte av meg, MÅ ta og kjenne på! 🙂 God fredag fine deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååå, den følelsen! Det er så godt 😀 Haha 🙂

   Klem!

 3. Frieriet høres nesten ut som det er dratt ut fra en film! Så utrolig nydelig <3

  1. Fotballfrue

   Det var veldig fint 😀

   Klem!

 4. Tusen takk for en flott blogg! Det er en høydare å lese, jeg blir i så godt humør av deg Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 5. Bare fortsett å inspirere oss lesere! I går løp jeg nemlig på tredemølla og kunne kjenne at jeg var blitt i bedre form, var en utrolig deilig følelse! Så fortsett å skrive blogg, jeg leser hver dag jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så deilig, lite er bedre enn det 🙂

   Klem!

 6. jeanett

  Hei og god morgen (!)
  Koselig å lese om deg og din kjære.
  Takk for alt du vil dele med oss!!
  Nå det gjeldder å ta på ting må jeg fortelle deg om min sønn da han var liten (ca 2 år) og vi gikk i butikker og han ville ta på alt, så sa jeg «man ser ikke med hendene». Det funket helt fint. Men hvem tror du sier det i dag( nå er han7), hvis han er med meg på shooping?
  Ha en knall fin helg!!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, herlig 😀

   God fredag <3

  2. Margrethe

   Hehe det høres veldig kjent ut 🙂 Samme med datteren min på 3 år. Har hele tiden fortalt henne at vi skal ikke røre noe i butikken, bare se. Så får «kjeft» hver gang jeg rører noe 😉 Ikke lett det der 😉

  3. Jeg jobber i en butikk som er litt uegnet for barn i den fortand at det er mye spennende å ta på. Det hender det kommer smågrupper med barn innom (bhg etc.) og jeg ler med meg selv hver gang de voksne sier veeeeeeeldig tydelig – «vi legger hendene på ryggen, også ser vi med øynene!»

 7. Marita Ø

  For en herlig start på morgenen da 🙂 Takk for fine svar, igjen! Også er det deilig å se at jeg ikke er alene med de rare uvanene! Hihi 😀 Ønsker deg en flott fredag, her er jeg veldig klar for å ta fatt på dagen, og så føle på helg etter hvert! 🙂

  1. Vil bare komme med en kommentar til deg jeg Marita Ø: Jeg blir så glad på Carolines vegner når jeg ser at hun har så flotte lesere som deg! 🙂 Du er virkelig en solstråle i kommentarfeltet! 🙂

   1. Silje, det der var utrolig sportslig av deg! Solstråle selv du tenker jeg 😉

   2. Karoline

    Her må jeg bare si meg såå enig med Silje!! Marita Ø er virkelig flink til å komme med positive og fine kommentarer hele tiden 😀

 8. Carolinee, jeg elsker å lese om hver gang du forteller hvordan han fridde til deg, det er så søøtt!

 9. Caroline

  Hei:)
  For en flott blogg du har!! Vi reiser på bryllupsreise til vilamendhoo, Maldivene, om 5 uker og lurte derfor på om du hadde noen tips??Har sett på bildene deres og vi gleder oss veldig:) men lurer litt på hva man trenger å pakke o.l…håper på svar:)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Så herlig! Gratulerer som ektepar, må jeg vel nesten si 😉

   Dere må spise på restauranten Asian Wok (. . om det var det den het :p) ute på enden av øya 😀 Book knivshowet / teppenyaki (http://fotballfrue.no/?p=11911), det er en fin opplevelse, vanvittig god mat og vin, og kjempegøy at han laget maten rett foran dere 🙂 Også må dere booke romantisk middag for to, dere kan til og med få den på terrassen der dere bor, om dere vil 🙂 Vi oppholdt oss mest i bhonti bar etter middag, der var det en del folk og god stemning 🙂 Haha, håper det er karaokekveld når dere er der også, om ingen av gjestene synger må de ansatte gjøre det og jeg tuller ikke: Du kommer til å le deg skakk! 😀 http://fotballfrue.no/?p=11902

   Good tur <3

 10. Takk for en finfin morgen oppdatering. fotballfrue.no er førstepri når ansiktet er på plass om morgenen 😉

  Jeg er helt lik deg når det kommer til å ha dyna mellom beina, kunne ALDRI hatt dobbeldyne 😛
  av og til klarer jeg og la være, men da er ikke beina i nærheten av hverandre 😛

  Ha en nydelig dag og helg fullt med kjærlighet!
  klem!

 11. Haha! Dyna mellom beina! Mannen min blir helt oppgitt, kaller det for megableia når jeg gjør det! Men det er jo sååå digg 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha! Megableia <3

 12. elisabeth

  Så fint og lese om frieriet ! Jeg ble rørt. Og takk for inspirasjonen du gir med bloggen din. Jeg har vært fast leser i mange år. Det er så spesielt, jeg føler vel at jeg kjenner deg litt. Det blir et sånt avhengighetsforhold, jeg MÅ lese bloggen din, ellers er det noe vesentlig som mangler. Selv om du skriver mest positivt, tror jeg ikke du bare » glir gjennom livet «. Du fremstår som hardt arbeidende, målrettet og med et varmt hjerte. Jeg er ikke helhetlig så flink som du er, men jobber også hardt,målrettet, og har valgt og legge vekt på positivitet og framdrift. KLEMKLEMKLEMKLEMKLEM!!!!

  1. Fotballfrue

   Kjenner til følelsen, det blir jo gjerne sånn 🙂 Tusen takk for så fine ord <3

   Klemmer til deg 🙂

 13. Herlig du Caroline! 😀 Må si jeg digger deg. Ståpåkraft og bein i nesa! Nå har til og med jeg begynt å trene, har måttet utsette det pga en ryggskade, og endelig skjønner jeg alt du har skrevet om følelsen etterpå 😀 Gleder meg til trening jeg!

 14. Hey, I am watching your blog from already one year. I really like all pictures, but would be great if I would have a possibility to understand your stories. Did you ever think about making english version of your blog? Would be fantastic and I’m sure I’m not the only one who’s visiting you on this website and do not know your language. Greeatings from polish girl from the Netherlands! 🙂

 15. Hei
  I tillegg til de bloggene du liker, som Espen Rostrup og Frisk & funkjsonell vil jeg anbefalse å sjekke ut Pål Jåbekk sin blogg : Rambelings of a carnivore! (har både norsk og engelsk blogg)

  Ha fin dag
  Maria

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

   – C

 16. Det er så gøy å lese svar på spørsmål 🙂
  Syns bloggen din er super, og blir veldig lettet over at du ikke vil slutte med den på en god stund 😀
  Nå ble jeg faktisk litt inspirert til å stelle i stand en romantisk middag med mannen på fredagskvelden også…. takk! 🙂

  ha en strålende helg!

  1. Fotballfrue

   Romantikk <3 Kos dere masse 🙂

   Klem!

 17. Kristiane

  Jeg har bare lest bloggen din en liten stund, og aldri kommentert før, men nå må jeg bare: Du har virkelig en utrolig blogg! Du inspirrerer meg virkelig på alle mulige måter, jeg blir rett og slett glad av å lese! Ha en fin helg! 🙂

 18. Marigona

  Smiler fra øre til øre hver gang jeg leser om deg og Lars-Kristian. Frieriet høres jo bare ut som » det er noe som bare skjer på film». Dere er heldige som har hverandre og fortsatt er nyforelska 🙂
  Ha en fin helg Caroline <3

 19. Ååå så nydelig frieri 🙂 Du er utrolig flink til å fenge leserne, keep up the good work 🙂 Ha en fin helg!

 20. jeg blir lykkelig langt inni hjerte av å lese om kjærligheten mellom deg og mannen din. det er helt fantastisk. ønsker dere alt godt flotte mennesker.

 21. Tusen takk for alt du deler med oss! Jeg sitter med tårer i øynene etter å ha lest det første svaret enda.. Noe så herlig, det høres helt fantastisk ut! <3

  Ha en fin dag 🙂

 22. Trude A

  Herlig lesning Caroline:) Jeg trodde faktisk oppriktig at kjærligheten er sterkest de første årene, og så dabber den av, men det er som du skriver at man må faktisk jobbe for den, og når man vokser sammen så blir den sterkere.

  Haha, jeg kunne heller aldri hatt dobbeltdyne. Vi fikk en gang dobbeltdyne på et hotell, og jeg ble skikkelig furten. Første natten endte det med at jeg tok hele dyna. Stakkars mannen på sia som lå å frøys resten av natten, for ikke snakk om at han klarte å dra den tilbake :p

  Ha en strålende helg!

 23. Åååh,jeg dør av det romantiske frieriet <3 Det er jo som en drøm.. Du har kapret drømme mannen Caroline,men det vet du vet ;o)
  God helg!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, det var veldig søtt og veldig uventet! Holdt på å svime av :O

   God helg til deg veldig snart også 🙂

   Klem!

 24. Nå har en del ungdommer startet trenden #mobbingsuger på twitter. Dette er for å sette fokus på mobbing, og å bli kvitt mobbing. Det hadde vært kjempeflott hvis du kan skrive en tweet og tagge #mobbingsuger, som f.eks. «RT hvis du synes #mobbingsuger»? Du rekker ut til mange flere ungdommer enn oss. Målet er å sette fokus på mobbing, og si at mobbing ikke er greit.

 25. Jeg ville bare lige benytter lejligheden til at fortælle hvor SMUK du er! Jeg læser din blog HVER dag – og finder dig SÅ inspirerende!

  //Mathilde

  http://mathildemacdonald.bloggersdelight.dk/

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du <3

 26. Hei! 😀

  Et random spm: Har du testa Walden farms dressinger uten kalorier ? Prøver å å forhøre meg om dette er verdt å bestille.

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

   – C

 27. Love the proposal part:) so romantic:)!!!
  Jeg må bare spørre,kjenner du til Tehcnogyms tredemøller, Spazio Forma? Var det en modell dere funderte på å kjøpe istedenfor Sportmasters T70? Sportmasters virker super men den er ganske stor og tung:( vanskligt å få plass hjemme hvis man ikke bor i hus som dere:) kleeem

  1. Fotballfrue

   Tipper alle frierier er romantiske, sånn egentlig 😀 <3

   Nei, dessverre. Jeg har bare kjennskap til de på SATS og ELIXIA, pluss min fra Sportsmaster - som jeg elsker 😀 Tipper forresten vår må ned igjen nå, ettersom vi plutselig får et ekstra rom i første etasje når vi legger ned butikken, vil ha treningsrom 😀 Men DET kan bli en utfordring 😀 Haha!

   Klem!

   1. hehe det blir en bra treningsøkt før mennen som ska bære ned den, den er ju sååå tung:) god helg på deg søta!!

 28. Caroline,
  du gjør meg GLAD! Og jeg mener det virkelig 🙂 Jeg blir glad helt inn i hjertekroken av å lese bloggen din!
  Ha en fantastisk fredag – og god helg!

  1. Fotballfrue

   <3

 29. Linda-Louise

  Du har heeelt rett Karoline! Det å stå opp et kvarter før , bare for å kunne sette seg å se nyheter eller ta en god morgenkaffe før jobb og skole, gjør dagen så mye bedre! I tillegg synes jeg at når man får en sånn god rutine om morgenen, så er det ikke så ille å stå opp tidlig 🙂
  Du inspirerer 😀 klem

 30. Michelle

  Kjempe fine og koselige svar du kommer med 😀 ahhh, nr 1 hørtes utrolig romantisk ut! Kjempe søtt at han ringte din far <3 på nr 8 må jeg si meg veldig enig.. Å stå opp 15 min før, så jeg får tid til å oppdatere meg på diverse, gjør virkelig dagen bedre 😉

 31. Hei!

  Tross lang tids sykdom har jeg funnet inspirasjon til å ta tak i kostholds- og treningsvanene mine, mye takket være bloggen din.

  Jeg har lagt om til et karbohydratredusert kosthold (følger en meny sammensatt på bakgrunn av Dr. Hexeberg råd). Det jeg lurer på, er om det er normalt å ha mindre energi, problemer med magen og få dårligere hud i overgangen fra karbohydratrik kost til lavkarbokost? La om kostholdet for en drøy uke siden.

  Tusen takk for inspirasjonen du gir meg i en hverdag som ikke er så lett.

  Beste hilsen og klem fra Celine

 32. Hei! Jeg skal på nordby shoppingcenter i dag og lurer på om du vet om di selger hi maize der? Hvis ikke, hvor kjøpes det (utenom i herb) og hvor mye koster det sånn ca? 🙂 Samtidig lurte jeg på om fiberhusk er det samme som hi maize?

  Digger bloggen din! det første jeg gjør når jeg slår opp macen er å gå inn på din blogg, flere ganger daglig.

  Hilsen fast leser

  1. Fotballfrue

   hi-maize er ikke det samme som fiberhusk, men det samme som fibefin 🙂 Vet ikke om de har det i Sverige, men det har de sikkert 🙂 Ellers får du det bla. hos Sunkost, husker ikke pris, men rundt 60,-?

   – C

 33. Åå, frieriet var jo bare superromantisk! Og dynen mellom bena- det gjør jeg også 😉

 34. Du er uten tvil Norges beste bloggar 🙂 Å lese bloggen din kvar dag er virkelig berre ein fryd!

 35. Jeg synes du har en utrolig flott blogg, Caroline! Stå på, blir så inspirert av bloggingen din!

  Forresten så vil jeg gjerne fortelle deg om en nettside, siden du er så glad i mote, nemlig shoesofprey.com. Jeg vet ikke om du har hørt om denne siden før, men der kan du designe dine egne sko akkurat slik du vil ha dem 🙂

  Stor klem, stå på videre med bloggen!<3

 36. Ah, jeg sier det igjen, jeg elsker spørsmålsrunde med deg! Enda jeg faktisk vet mange av svarene (stalkeralarm!) så er det så koselig med laaange innlegg. Elsker historien om frieriet…

  Skal prøve det med vekkerklokken. Nå skal det sies at jeg ofte legger meg 2-3 (og opp igjen 7), og da er det ikke rart vekkerklokka får gjennomgå..

  God helg, Caroline! Vit at å motivere, det kan du!

  1. Fotballfrue

   Da er vi to. . Jeg er elendig på å legge meg, er et under at jeg kommer meg opp såpass tidlig som jeg gjør. Men jeg jobber med saken «å legge meg tidligere» hver dag 😉

   Klemmer 🙂

 37. Amalie14

  Det hørtes skikkelig romantisk ut med frieriet! Åå, slik vil jeg også oppleve<3

 38. you look great!:)

 39. Vi har dobbeldyne, men jeg sover med to puter, sånn at jeg kan ha en av dem mellom beina 😛

 40. Kristine

  Haha, morsomt med folks rare vaner 🙂 Jeg har motsatt problem med dyna. Vi MÅ ha dobbeldyne hjemme hos oss fordi mannen skal ligge inntil meg i søvne uansett. Tror han føler seg ensom eller no 😛 Vi prøvde med enkeltdyner, men da endte han jammen opp under min dyne med sin egen pent på andre siden. Så våknet jeg alltid av at jeg frøs så fælt på natten og da hadde han snudd på seg rundt og tatt med seg min dyne! Er jo nesten litt søtt at han må ha kroppskontakt i søvne, men slitsomt i lengden.. Under dobbeldyna er han fornøyd med bare å ha foten sin borti min.. Hahaha. Mannfolk! 🙂

 41. Takk for at du deler så ærlige og personlige svar med dine lesere. Historien om frieriet var nydelig! <3 Jeg ELSKER takterrasser og det må ha vært vidunderlig romantisk! Ha en fortsatt fin helg!

 42. Martine

  Hei 🙂
  Er den uglen som ligger i sengen et cover til en ipad eller mac? i såfall hvor du har kjøpt den og i såfall ikke hva er det og hvor er det mulig å få kjøpt? Har så lyst på en sånn søt ugle 😀

  Hilsen Martine

  1. Fotballfrue

   Haha, det er en varmeflaske :p

   Klem!

   1. Martine

    Haha, da så! :p Hadde vært det perfekte ipad cover 🙂
    Men tror du fortsatt at det er å få kjøpt i butikk? 😀

   2. Fotballfrue

    Driver og sjekker markedet selv, sier fra så fort jeg finner noe fint 😀 Kanskje de får igjen ved juletider, altså nå, i år også 🙂

    Klem!

 43. Er akkurat som deg på spørsmål nr.9! Haha:D

 44. Hei:) som leser blir jeg litt forvirret av svaret ditt på journalist-spørsmålet. Du har jo flere ganger vært tydelig på at blogging ikke er journalistikk. Da lurer jeg på; har du endret mening nå? Eller har du bare formulert deg litt klønete når du skriver at du ved hjelp av bloggen får utviklet journalisten i deg ? Håper du kan svare på dette:)

  1. Fotballfrue

   Blogging er ikke journalistikk i så måte at vi ikke har de samme reglene å følge. Det at jeg får utviklet skrivekunnskapen og kreativiteten min når jeg bruker det hver dag, sier seg selv.
   Blogging er på noen måter journalistikk, men samtidig ikke. Når jeg skriver spalten min er jeg mer journalist enn når jeg blogger.

   – C

 45. Helen:)

  Hei Caroline! 🙂 Takk for en super blogg! Det er som en nettutgave av et magasin, fyllt med allt på en plass! Digger det 🙂

  Det jeg liker så godt med å lese bloggen din, er at du er så utrolig stikk motsatt av meg på mange måter, men jeg er likevel fast leser og digger bloggen!

  Jeg hengte meg litt opp i den ene setningen i et av svarene fra spørsmålsrunden. Det du skreiv ang. at «han hadde bodd der i mange år og du i et år.» Det kan sikkert hende at du har skrevet et innlegg om dette som jeg ikke har fått med meg, men jeg ble i alle fall veldig nyskjerrig på hvordan det var for deg å flytte sammen, også spesielt dersom (som jeg oppfattet det) det var du som flyttet inn hos han!

  Grunnen til at jeg spør er at kjæresten min veldig gjerne vil at jeg flytter inn i hans leilighet, og det vil jeg jo så klart, men kan se for meg at det er lettere å flytte inn i en helt ny leilighet vs. hos den ene eller andre. En av de tingene jeg kjenner meg igjen i hos deg, er at du liker å ha det veldig ryddig, og er opptatt av stil og at det generelt er koselig og fint hjemme. Jeg er nett lik, og vet at jeg kommer til å ta litt av og gjøre masse forandringer. Men jeg vil virkelig ikke trampe over kjæresten min, da det var hans hjem til å begynne med. Hvordan var dette for deg, og har du noen tips til hvordan jeg skånsomt pakker ut og flytter inn, uten at han føler seg overkjørt? Han er jo klar over at jeg har med meg mine ting, vaner og uvaner, og at man må gi og ta. Det er sikkert et dumt spørsmål, men jeg har aldri bodd sammen med noen før, og synes det er litt vanskelig å vite.

 46. åå, for et eventyrfrieri! føler du og lars kristian passer perfekt for hverandre, håper jeg også finner en slik person en gang 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *