ELIXIA – Will Get You There

Da har jeg gjennomført ukens treningsøkt nummer fire, hittil har jeg 33 kilometer i beina, en del styrke på både rumpe, mage og rygg, og jeg er offisielt STØL etter gårsdagen. Det var helt skjønt å løpe i dag for å myke opp litt og deretter tøye ut, det hjelper virkelig. Så om du sliter med gangsperre noen gang, ikke sett deg ned! Kom deg i bevegelse, enten en liten løpetur eller en gåtur i raskt tempo slik at du blir varm, så kan du bøye og tøye etterpå.

Jeg og Siri tok på oss vågalhattene i går og deltok på vår første gruppetime sammen, det ble Core Xtreme og den var jo virkelig bra! Plukket opp en del øvelser der som jeg elsker allerede og som er superlette å gjøre hjemme uten noe som helst utstyr. Skal vise dere i et eget innlegg, må bare gå på timen noen ganger til først, så de sitter skikkelig. Neste gruppetime blir vel Cardio Energy og når selvtilliten virkelig er på plass blir det Zumba. Hehe 🙂 Forresten, Alexander fortalte meg at han hadde vært vitne til TIDENES drømmetime (i hvert fall i mine øyne) på ELIXIA Colosseum forrige gang han var i Oslo. Det var en gruppetime hvor alle hadde hver sin MØLLE! Å, himmel! Kan du tenke deg noe morsommere? Cardio Xpress heter den, de burde innføre den timen overalt, jeg lukter nesten svette av å bare tenke på det. Alexander skal faktisk ha den på ELIXIA i Skien på tirsdag klokken 12.30. Skulle gjerne vært med, men jeg er i opptak til en tv-serie da, så jeg rekker ikke. Men om du har lyst, kan du melde deg på her.

Poenget mitt er vel at ELIXIA har et råbra utvalg av gruppetimer, i følge nettsidene det bredeste og mest varierte av dem alle, i tillegg synes jeg oppfølgingen er kjempebra. Da jeg startet å trene der i desember ble jeg kontaktet av Alexander med én gang for å sette av tid til de to PT-timene alle har krav på når de melder seg inn. Og så ble det jo bare til at vi trener sammen en gang i uken, og det liker jeg veldig godt. Jeg som er altfor glad i å bare løpe, jogge og trene lett styrke har så innmari godt av variasjon, og det får jeg jo absolutt nå, med både øvelser fra Alexander OG gruppetimer som jeg SKAL bli flinkere til å gå på fremover. Mye lettere når jeg ikke må gå alene.

Dersom du vurderer å melde deg inn på ELIXIA må du ta en titt på de ulike medlemsskapene deres, de har så mye som 4 forskjellige. Oversikten finner du her. De mest relevante for dere som leser bloggen min er nok ELIXIA Student og ELIXIA Active. Disse er helt like, begge gir de faste medlemsfordelene pluss tilgang til ditt lokale ELIXIA senter samt andre ELIXIA sentre i din region. Forskjellen ligger i prisen, det er 100 kroner rimeligere med ELIXIA Student, men det krever at du viser frem studentbevis.

Nå må jeg komme meg i dusjen, senere skal vi til et vennepar i Skien. Jeg fant forresten en helt nydelig ramme på Kremmerhuset her om dagen, akkurat en slik jeg har vært på jakt etter, dere vet mange små satt sammen til en? Uansett, viser dere i kveld. Må bare få mannen til å henge den opp først 😉

annonse 

92 kommentarer

  1. Hvor flink er Alex på en skala fra 1-10?? Leiter etter en god PT serru;P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *