One of those days

Hei hopp! Nå kom jeg nettopp inn døren her hjemme, måtte en tur til Skien etter litt jobb i dag, og har blant annet oppdatert neglene mine hos flinke Katrine. Om en liten time durer jeg avgårde igjen, for da har jeg en treningsdate på ELIXIA med Siri. Vi føler oss som verdens tøffeste, har meldt oss på Core Extreme og ingen av oss har vært med på timen før. Hjælp! Tror dette kan bli spennende 🙂

Var så usikkert vær da jeg dro hjemmefra, vekselvis med regn og opphold, så jeg tok med meg hatten min i dag – og fikk bruk for den:

Bukser Cameo (annonselink) / Genser BikBok / Smykke & Ring Hasla / Hatt Mango / Veske Mulberry / Sko Zara 

Har dere forresten sett at Cameo har kommet med ny kolleksjon? Endeliiiig! Er så mye der jeg har lyst på, men enn så lenge har jeg sikret meg en del basisplagg, som disse buksene. Elsker passformen, kjempegode!

Vel, jeg får henge i litt til før jeg slenger meg i bilen igjen. Prøver å svare på noen flere spørsmål fra spørsmålsrunden i kveld. Ha det topp så lenge 🙂

92 kommentarer

  1. Så utrolig gjennomført antrekk, LOVE IT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *