Svar på spørsmålsrunde: Generelt del I

Her kommer de 10 første spørsmålene i generelt-kategorien 🙂

1. Skal du fortsette og blogge når du eventuelt får barn en dag? Det skal jeg helt klart! Dere har jo fulgt meg gjennom forlovelse, bryllupsplanlegging, bryllup og huskjøp, så jeg synes det hadde vært kjempespennende å ta dere med på neste steg i livet også. Når det er sagt, kan jeg forsikre dere om at dette aldri kommer til å bli en typisk «mammablogg», samme hvor gravid jeg er. Men litt prat om det blir det naturligvis.

2. Hvilke små ting i hverdagen gjør deg lykkelig? Jeg elsker å våkne før Lars-Kristian slik at jeg kan krype inntil og holde rundt ham til han våkner. Å drikke kaffe på sengen mens vi oppdateres på hvert vårt, glade, logrende hunder som møter oss når vi kommer tuslende ned i stuen, og gleden etter en treningsøkt. Dette gjør meg lykkelig i hverdagen. Og jo! Hverdags-smsene mellom meg og Charlotte. Haha! Priceless 🙂

3. Hvordan holder du ut en hel dag? Jeg må alltid ha meg en powernap når jeg kommer hjem i fra skolen fordi jeg er utslitt og trøtt, uavhengig av hvor lenge eller lite jeg sover. Vet du, powernaps gjør ingenting for meg. De gangene jeg har prøvd dette ender det alltid med at jeg blir trøttere enn utgangspunktet når jeg våkner igjen, så min powernap må kamufleres i en effektiv treningsøkt på morgen. De gangene jeg ikke starter dagen med en treningsøkt, blir jeg automatisk slapp og trøtt utover dagen. Kosthold er selvfølgelig også veldig viktig for å holde formen på topp og for å unngå å bli sliten, så jeg sørger for å ha et stabilt blodsukker gjennom dagen. Energitett mat og nok vann er veldig viktig for meg.

4. Som du nu har flyttat igen undrar jag hur du går till väga för att få några nya vänner? Jag har bott i oslo nu i 5 år och har ingen 🙁 Räknar inte med arb.kolleger. Jag vill så gärna få en umgängeskrets här som har gemensamma intressen tex. träningen men vill inte bara “dyka” på någon som kanske tycker jag är konstig. Utrolig leit at du ikke har funnet deg venner etter så mange år i hovedstaden, men jeg forstår at det kan være vanskelig. Jeg synes ikke du skal føle på at du maser på noen eller virker pågående på for eksempel trening, det er jo helt normalt å prate med andre, og dersom dette er en jentegjeng eller en person du ser gjentatte ganger på samme time for eksempel, blir det jo bare normalt å hilse og slå an en prat. Jeg synes du skal ta steget helt ut og etter hvert spørre om vedkommende kanskje vil ta en kaffe rett etter trening eller lignende. Du har ingenting å tape på det, selv om jeg skjønner at det kan føles merkelig. Videre vet jo ikke jeg hvorfor du ikke regner med arbeidskolleger som en del av en vennekrets, er det ingen av de du jobber med som du kan være sammen med på fritiden? Jeg jobber jo mye hjemmefra, så jeg som ikke har noe kollegialt miljø (som du) har vært avhengig av å være veldig spontan og kanskje utfordre komfortsonen min litt mer enn hva jeg er vant med. Her i Skien synes jeg miljøet i ODD er helt topp, og jeg ble tatt så godt i mot av jentene til de andre på laget da vi kom hit. Jeg har jo også fått kjempesøte venninner utenfor fotballmiljøet. Siri og jeg møttes rett og slett på kafé etter å ha snakket litt med hverandre i kommentarfeltet til hverandres blogger. Det var dødsskummelt å hoppe i en kafédate med en totalt ukjent, men jeg er så glad for at jeg gjorde det, vi klikket så bra og nå er veldig gode venninner. I tillegg fant jeg fort tonen med Katrine som legger negler på meg, og tilslutt endte vi på både kaffedate og middagsdate med vin og skravling og har planer om å gjenta det. Så det jeg vil frem til er vel at det er bare å hoppe i det. Just do it! Du har ingenting å tape 🙂

5. Hvordan ser du for deg fremtiden? Om to år, 10 år og helt frem til du blir gammel og grå? Oi, det er ganske vanskelig for meg å svare på. Om to år holder jeg fortsatt på med bloggen og jeg har kanskje gått litt på skole igjen, kanskje har vi flyttet fra Siljan og kanskje har vi stiftet en liten familie. Om 10 år jobber jeg og Lars-Kristian sammen om det vi brenner for, vi har bygd drømmehuset, har familie og alt som hører med. Når jeg blir gammel er jeg grå med Lars-Kristian ved min side, og vi sitter på verandaen i det store huset vårt og snakker om hvor fint liv vi har hatt. Så kommer barn med barnebarn på besøk, storesøster kommer også med sin grå mann, og vi spiser vafler til vi sprekker alle sammen.

6. Hva betyr aller mest for deg nå? Å, det er så mye! Det er familien min, vennene mine, Lars-Kristian, hundene, jobben min, dere, huset vi er så heldige å bo i. . Ja, alt. Jeg er så heldig som har så mye å være takknemlig for, så jeg prøver å stoppe opp litt og tenke over dette flere ganger om dagen. Det er så viktig, og har også hjulpet meg å bli flinkere til å leve litt dag for dag, selv om jeg fortsatt foretrekker å ha en langsiktig plan.

7. Leser du negative ting som skrives om deg, og i såfall: Har du noen “knep” for å distansere deg fra det? Nei. Det sluttet jeg med den dagen jeg forstod hvor mye løgn og usannheter folk får seg til å skrive, og da jeg forstod at jeg ikke kunne gjøre noe for å hindre det, annet enn å bli lei meg. Dette var vel en gang i 2010. Jeg vet at dersom jeg leser noe som ikke er sant om meg selv, eller noe som sårer meg, kommer jeg til å bli så utrolig frustrert og lei meg, og det ønsker jeg ikke. Jeg ønsker ikke at vilt fremmede mennesker skal få trykke meg ned, mennesker som ikke kjenner meg og som vet svært lite om meg. Det beste er å bare holde seg unna, og heller tenke på de som virkelig kjenner deg, hva de faktisk mener om deg og vet om deg. Det er det som betyr noe. Når alt kommer til alt betyr det ingenting hva fremmede måtte mene.

8. Hva er mest irriterende med Lars-Kristian? Hehe. Ja, hva kan det være? Akkurat nå om dagen må det kanskje være det at han nesten ikke snakker om noe annet enn studiene. Jeg føler nesten selv at jeg har tatt MED1.

NB: Ikke glem å lese Lars-Kristian sine replikker med sunnmørsdialekt!

Lars-Kristian: Caroline, vil du høre alt jeg har lest om hjertet?

Caroline: …..

Lars-Kristian: Caroline, vil du høre alt jeg har lest om hjertet?

Caroline: ……

Lars-Kristian: Caroline, vil du. .

Caroline: Nei! ! ! *fårdårligsamvittighet* Jo. .  Ja. Fortell meg da.

Litt sånn går ettermiddagene nå for tiden, men jeg synes det er helt topp at han er så engasjert! Han har blitt så MANN og voksen og hengiven de siste årene at det er en fryd 🙂

9. Hva liker du best med Lars-Kristian? Dette er nesten et umulig spørsmål. . Jeg skrev en liten tekst til Lars-Kristian som også finnes i boken min, her er et utdrag:

Jeg har aldri møtt en mann som utfyller meg på samme måte som han gjør. Vi ler sammen fordi vi har hundre prosent like dårlig humor, vi gråter sammen fordi vi er like følsomme begge to, vi diskuterer noen ganger så busta fyker, men er bestevenner igjen rett etterpå. Han er uten tvil min absolutt beste venn, og en enorm støtte i alle tenkelige situasjoner. Det som gjør han ekstra flott, er at han er så løsningsorientert, og i situasjoner hvor jeg er trist eller lei, vet han alltid hva som skal til for å muntre meg opp igjen, eller få meg på bedre tanker. Han får meg til å føle meg spesiell hver eneste dag: Og nettopp dét er viktig i et forhold.

10. Var det kjærlighet ved første blikk med deg og Lasse? Åååh, jeg ble helt satt ut av de store øynene hans, selvsikkerheten hans og ikke minst de sinnsykt hvite tennene hans. Men jeg turte ikke å falle for ham sånn umiddelbart, jeg måtte være sikker på at vi begge ville det samme før jeg turte å bli skikkelig forelsket. 

Hehe, dette ble mye om Lars-Kristian og meg ser jeg, men dere er jo så nysgjerrige 😉 Satser på at dere fikk en del svar om oss her, så kommer det sikkert svar på spørsmål som dreier seg om noe ganske annet i morgen eller dagen etter.

Sov godt, dere! Jeg har vært så zombie i dag, så jeg har planer om å finne sengen med en gang jeg trykker «publiser». Satser på en fresh torsdag og gleder meg til å trene litt ♥ I dag har jeg rett og slett ikke hatt tid :O

98 kommentarer

  1. Hei:) Jeg liker bloggen din veldig godt<3 Du gir gode råd om mote og om verdagsliv<3:) Jeg vil lage en blogg og jeg vet ikke hvordan man lager en!! Kan du hjelpe meg?? PS: Hvis du hjelper meg blir jeg KJEMPE takknemlig<3<3 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *