Auksjon til inntekt for Rosa Sløyfe

Nå har jeg rotet litt rundt i tøyet jeg har planer om å gi til Fretex, og funnet frem noe jeg kunne tenke meg å auksjonere bort her på bloggen. Inspirert av høsten satt jeg sammen et antrekk som består av gummistøvler fra Ilse Jacobsen, strikket genser fra Vila og jeans fra Zara. Alt som mangler er egentlig et godt skjerf og en tykk jakke, så er jo dette antrekket det perfekte på høstdager som i dag, hvor regnet regelrett pisker mot ruten og vinden er så sterk at alle trærne snart er nakne. 

Både gummistøvler og genser er aldri brukt, mens jeansen er brukt én gang.

Ny pris gummistøvler strl. 38: 1049,-

Ny pris genser strl. xs: 399,-

Ny pris jeans strl. 34: 399,-

Dette er tross alt rosa måned, og dermed kan det vel ikke være auksjon uten noe rosa å auksjonere bort?

Denne kjolen er fra Zara, og den har jeg kun brukt én gang i forbindelse med boklanseringen min. Litt usikker på prisen på kjolen, men mener den kostet 699,-. Størrelse xs.

Har du lyst på noe av dette? Send i så fall en mail med bud til fotballfruerosasloyfe@gmail.com. Merk emnefeltet med hva du vil kjøpe + pris.

Inntektene fra auksjonen går selvfølgelig til Rosa Sløyfe. Du kan støtte auksjonen på andre måter også, for eksempel ved å kjøpe en kulepenn, pins eller armbånd. Les mer om dette her.

Visste du at så mange som 1 av 12 kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet? Dette er urettferdig mange, og ved å støtte kreftforeningens arbeid vil du bidra med blant annet forskning rundt dette. Vis din støtte i oktober, og bær den rosa sløyfen 🙂

36 kommentarer

 1. Hei! Jeg finner ikke kulepennen på nettbutikken til kreftforeningen.. Har du lyst til å sende meg link til den? 🙂 Synes den var så utrolig fin, må bare ha den 😀

 2. Dette innlegget betyr utrolig mye mer for meg i dag enn det ville gjort i går. Av den grunn at i dag fikk jeg vite at et familiemedlem er sykt med kreft. Derfor varmer det i hjertet å vite at mennesker rundt omkring er villige til å bidra for å kjempe mot kreft gjennom små tiltak.
  Takk

 3. Randi K

  Jeg fikk akkurat boken din i bursdagsgave og jeg er veldig fornøyd, men jeg lurer på en ting. I oppskriften på makroner står det fløte to ganger i oppskriften på kremen. Hva er riktig og hvor kjøper man karamellessens?

  På forhånd takk for svar 😀

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Det må jeg sjekke opp! Karamellessens får du bla. på Panduro eller Traktøren 🙂

   – C

   1. Takk. Satser på at du skriver svaret her når du har funnet det ut 🙂

 4. Sjekk Victoria sofabordet fra Hus og Hage.
  Massivt og litt lysere enn det til Living, men veldig fint 😉

  http://madebyhusmusa.blogspot.no/2012/06/det-ene-drar-med-seg-det-andre.html

  1. Fotballfrue

   Lekkert!

 5. Eller Riviera Maison på samme bloggen. Elsk! 🙂

 6. Så bra at du støtter opp om et slikt fantastisk formål Caroline! Og ps; det heter en pin, ikke pins.
  Fikk nettopp påpekt dette selv av ei venninne etter å ha sagt det hele livet, så deler gjerne kunnskapen videre 😉

  Ha en flott dag!

  1. Fotballfrue

   Å ja, takk 🙂

   – C

 7. jeanett

  Hei hei
  Så flott å se at du bryr deg! Og at du villig gir noe tilbake.:)
  Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre: bladet Stella som du var på fhotoshoot (?) med, er det november utgaven du kommer? For Stella kommer vel bare en gang i mnd?
  Ha en flott kveld.

 8. Kjempe flott å se at du gjør en ekstra innsats for rosa sløyfe aksjonen 🙂 Det inspirerer andre til å gjøre det samme. Ha en fin kveld !

 9. Så fantastisk bra gjort, håper du får inn noen GODE bud!
  Nå må de som byr huske på at inntekten går til en UTROLIG god sak, derfor kanskje
  gi litt mer enn de vanligvis hadde gjort for ett bruktkjøp ;-D

  Jeg arrangerte min egen lille innsamling på bloggen for noen år siden, det resulterte
  i over 13000 kroner. Jeg sydde nemlig hjerter og solgte dem. Endte opp med salg
  av over 200 hjerter tilslutt. Det tok helt av! Blir så glad når givergleden er stor!

  Lykke til med salget!
  Klem fra Ida

 10. Så flott et tiltak 😀

 11. Fantastisk indlæg og rigtig god idé,
  jeg synes det er utrolig flot af dig, at gøre noget for sådan en god sag (;
  det er rigtig smukt!

  forsæt det gode arbejde (o;

  / Stephanie
  http://www.fashionBySterup.dk

 12. Fint att du påminner oss läsare om detta. <3

 13. WOW så fine ting Caroline ! <3 Du er så snill !!! Da hadde du faktisk lov til å jukse i spill allikevel da 😉

 14. kjempe bra blogg og med fine bilder<3
  kos deg videre i kveld .
  hadde satt stor pris på en kommentar 🙂
  klem fra Myownfashion
  ps-lager gratise headere om du trenger og kan også fikse design 🙂

 15. Dette er noe av det som gjør bloggen din og deg ekstra bra!
  Utrolig bra tiltak!
  Tanta mi fikk brystkreft, men hun ble heldigvis frisk 🙂

 16. Hei Caroline!
  Ser du har tenkt å gi bort litt klær til fretex, men håper du leser mitt forslag her nå. Jeg har nettopp startet vernepleier-utdanning, og i dag hadde vi besøk av en nydelig engelsk dame som i 1997 startet en frivillig organisasjon i Goa, India. Den heter El Shaddai og du kan lese om den på http://www.childrescue.net/. Det handler om gatebarn, og vi fikk høre groteske fortellinger fra India idag. De omfavner 3500 barn pr dags dato.

  I februar drar noen fra den norske delen av organisasjonen nedover, og vil gjerne ta med seg klær og leker o.l. som folk donerer. mange i klassen (og barnevern) har tenkt å kjøre til Kragerø med klær snart, og jeg tenkte at kanskje ville du levere klærne dine dit også? Jeg kan i såfall være behjelpelig med transport, jeg bor i Porsgrunn. Bare å sende meg en mail hvis dette er aktuellt 🙂

  Mvh Nina Vikshåland Kne 🙂

 17. Blir så glad når jeg ser at toppbloggere skriver om akkurat dette! Godt å få det enda mer i lyset 🙂 Eneste jeg ikke fatter med dette innlegget er hvordan du kan selge Ilse Jacobsen gummistøvlene.. Haha, har siklet på de sååå lenge men har allerede den høye modellen og har ikke samvittighet til å bruke mer penger på gummistøvler – eller ‘bummibønnær’ som jeg sa for tjue år siden.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker de aldri :O De står bare der, så da kan de like gjerne gå til en god sak 😉

   Klem!

 18. Herlig tiltak!
  Jeg vet ikke om dette passer med kostholdet deres, men jeg har en oppskrift på et UTROLIG godt tilbehør til alt av kylling/kjøtt! Det høres skikkelig merkelig ut, men jeg har veldig lyst til at du skal prøve 🙂 Here it goes:

  Bland en pose majones sammen med en pakke kremfløte, og «pisk» dette sammen med ei skje en liten stund (skal ikke bli tykt, men klumpene av majonesen skal blandes godt ut). Skjær små biter av en purreløk (en av medium størrelse, helt ned til det begynner å bli fast ved «roten») og del blå druer i to og tilsett dette (husk å ta ut stenene). Bland godt sammen, og la det stå i kjøleskap i minst en halvtime. Rør godt om, og server med kjøtt/kylling-måltid 🙂 Elsker det!

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og spiseforstyrrelsen.

  1. Fotballfrue

   Ooo, midt i blinken 😀 Tusent takk, Lisbeth 🙂

   Klem!

   1. Hihi, du MÅ prøve! 🙂 Spiste det nettopp sammen med skive og skinkepålegg – passer perfekt der også, så bruk fantasien 😀

 19. Hei Caroline!

  Siden du fokuserer mye på dette denne måneden, har jeg lyst til at du kan ta turen innom en blogg. (haugbjorg.blogg.no).
  Der ser du med egne øyne hvor ufattelig urettferdig denne sykdommen er. Og hvor sterk man må være når det verste inntreffer!
  Håper du gjør det…

  -R-

 20. Nå ble jeg glad! Takk for at du donerer til rosasløyfe aksjonen 🙂

 21. Den rosa kjolen kjøpte jeg for kr 399 NOK på Zara i USA. (var ordinær pris).

  1. Fotballfrue

   Seriøst? Jeg får google litt og sjekke, for jeg mener at jeg betalte mer. 399,- virker veldig rimelig for en slik kjole på Zara, spesielt når den er fra Woman og ikke TRF. Uansett så går det til en god sak, og det er helt opp til den som ønsker å kjøpe den hva de vil by, så det var mer for å estimere en verdi.

   – C

 22. Så flott at du støtter Rosa Sløyfe! Arrangerte coctailevent i Tromsø i fjor, til inntekt for Rosa Sløyfe. Kjempesuksess! Hurra for 1 hel rosa måned og fokus på friske damer:)

 23. Hei!
  Bra tiltak! Du som er så kreativ burde prøve å få til å designe en kjole eller liknende neste år som kan gå til inntekt for saken 🙂

  1. Fotballfrue

   God idé 🙂

   – C

 24. Så fint gjort Caroline! Den rosa kjolen var jo ekstra søt da!! <3 God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *