That burgundy look

Vanligvis bruker jeg kun bruntoner når jeg sminker meg, og jeg er egentlig ganske dårlig på å eksperimentere med makeup selv utenom hverdagslivet, men det lurer jeg på om jeg er nødt til å slutte med. Fikk tilsendt en del nye produkter fra Coverbrands forrige uke, og jeg har testet ut en look basert på sesongen hotteste farge: Burgundy. For å være ærlig så liker jeg looken kjempegodt! Det er veldig annerledes og uvant for meg, men jeg tror jeg skal kjøre denne til festligere anledninger fremover – til en forandring.

Dette er produktene jeg har brukt:

Brukte først og fremst en primer på øyelokket, Lid Primer Eye Shadow Base fra GloMinerals er supergod! Deretter la jeg en baseskygge,  fargen Matt Smith fra palettet Meet Matt (e) er kjempefin til akkurat dette. På hele lokket har jeg lagt fargen Stormy Plum fra StuidoMakeup, deretter la jeg skyggen Matt Batali fra palettet Meet Matt(e) i global-linjen, som jeg duset ganske kraftig ut. Brukte en liner fra samme merke, Schwing er knallbra.

Som blush brukte jeg Everyday Minerals Cheek i fargen Natures Sweet Side, og maskara denne gangen ble GloMinerals sin Volumizing Mascara. Den er utrolig god, selv om den ikke lukter blomster. Hehe 🙂 Leppene fikk to strøk av TheBalm Girls Lipstick Amanda KissMyLips toppet med glossen Super Shiny Lipgloss i fargen Berry fra StudioMakeup. Disse glossene er helt fantastiske og sitter utrolig godt. Jeg har allerede 3 stykk i samlingen min.

Lakkene fra StuidoMakeup er også kjempefine, utrolig glansfulle. Denne fargen heter Midnight Plum, finnes her.

Og ja! Jeg har funnet en ny favorittfoundation. Nå for tiden bruker jeg Perfecting Finish Foundation i fargen Beige Natural fra StudioMakeup, om noen skulle lure. Dette kan jeg gjøre et bedre innlegg på senere. 

Wow, dette ble mange produkter *tungarettimunnen* 😀

Har du lyst til å teste noen av produktene, gir Coverbrands deg 20 prosent rabatt på alle de jeg har nevnt. Du bruker bare koden uqxv3 som er gyldig en hel uke.

annonse

129 kommentarer

 1. Den sminken kledde deg kjempegodt! Bruk den nå i høst 🙂

 2. Camilla

  Hvorfor har du softet ut huden din på bildene 🙁 ?
  Det ser litt dukkeaktig ut. Dette er ikke ment som en «å finne feil» kommentar, jeg bare foretrekker deg mer uredigert, du er like vakker uansett 🙂

 3. Annerledes, men nydelig som alltid! Du er en bra dame du:)

 4. Du var nydelig med de fargene, Caroline!

  Jeg vil også gjerne si at jeg synes bloggen din har blitt mye bedre den siste tiden. Du virker voksnere, mer moden og mer reflektert. Jeg sier ikke at du ikke var disse tingene før, men nå virker det som du har slått deg litt mer til ro, funnet din plass i blogguniverset 🙂 Du ser så lykkelig ut og det virker som dere trives veldig godt i Siljan, og det synes jeg er veldig kjekt å se.
  Masse lykke til videre, jeg følger deg trofast 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg! Du har nok veldig rett i det du skriver 🙂

   Klemmer <3

 5. Så utrolig pen du er!! 😀 Den sminken kledde du vannvittig godt! 🙂 Har ikke du modell-looken, så vet ikke jeg!! Ha en fin, ny uke! <3

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 6. Du blir jo bare flottere og flottere! At det er mulig! 🙂

  Er de prikkene på neglene refleksjon fra lyset eller fra neglelakken?

  1. Fotballfrue

   Det er bare refleksjon fra lyset 🙂

   Klem 🙂

 7. Hei Caroline! Jeg er en fast følger, men dette er en av de FÅ gangene jeg kommenterer. Måtte bare si hvor mye du kledde denne looken! Du kledde den virkelig. Du er uten tvil mitt solskinn i hverdagen. Bruker deg som inspirasjon. Og nå har jeg også begynt på lchf.:) Ha en fin, fin dag Caroline.

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, nå ble jeg glad 😀 Håper du vil trives med kostholdsendringen, jeg elsker det! Men det vet du jo 😉

   Klem!

 8. oij oij oij….. sykt vakkert bilde av deg!!!!!!!! Nydelig make up;) Kan sitte å se på det bilde i timer jeg nå, du var bare så utrolig flott og vakker på det bilde <3

  Ønsker dere en fantastisk dag:)

  klem

  – J –

 9. Så nydelig du er 🙂

 10. Ingvild

  Har ikke ord… For et vakkert bilde!!! Og den nydelige hårfargen gjør det ikke akkurat noe verre 🙂

 11. Det var veldig fint på deg, de fargene. Du passer burgunder veldig bra 🙂

 12. Hei Caroline!
  Jeg prøvde nå nettopp å kjøpe to produkter på coverbrands.no med din rabattkode. Summen av produktene var 334,40 kr, men coverbrands skrev at summen ble 418 kr, og da med rabattkoden på 20% ble sluttsummen 334,40 kr! Så det er jo bare juks! Visste du dette, eller er dette en sak å ta opp med coverbrands?

  1. Fotballfrue

   Det høres veldig merkelig ut, coverbrands er jo en av de største innen sitt felt og holder ikke på med juks. Jeg ville kontaktet kundeservice 🙂

   – C

 13. Veldig rent og pent, du ligner litt på en dukke. Positivt selvfølgelig 🙂

 14. Du er jo bare nydelig!

 15. Ingvild

  Jeg har ikke ord… For et vakkert bilde!! Og den nydelige hårfargen din gjør det ikke akkurat verre 🙂

  1. Ingvild

   Oj, den kommentaren kom visst to ganger.. Jaja, betyr bare at dette bildet virkelig, virkelig er vakkert! Stå på, Caroline! 😀

   1. Fotballfrue

    Haha, tusen takk, fine deg!

 16. SarpeRaz

  Det var en høyst kledelig look på deg Caroline! Fantastiske farger, og ett av de vakreste portrettbildene jeg har sett av deg!

 17. Hvordan fikser du øyenbryna dene, du har drømme yenbryna mine 😛 hehe.. Å den fargen på sminken hva veldig fin på deg 🙂

 18. Du er så pen! Hadde jeg bare vert halvparten så pen så deg! 🙂 Du er vakker både utenpå og innvendig!

  1. Fotballfrue

   Snilleste <3

 19. Har du redigert bildet, eller har du virkelig så plettfri hud? Er det mulig, da? 🙂

 20. oi, det var noen litt kraftig redigerte bilder….:/

  1. Fotballfrue

   Det første har jeg ikke gjort noe annet med enn å stille på lyset, du ser jo til og med at det er litt ujevnt lys / skygger ved hakepartiet inkludert føflekken i panna mi 🙂 Brukte en god del sminke i tillegg til primer, så det ser jo veldig glatt og fint ut. I tillegg er det tatt et stykke unna.

   Bildet med kun øyet har jeg redigert, kun for å ha fokus på skyggen 🙂 Ser jo nå at det kanskje ser litt drøyt ut, men øyeskyggen er i hvert fall i fokus 🙂

   – C

 21. Dwightinha

  Måtte bare kommentere denne looken. Kjempelekkert!!!! Får øynene dine frem så fint.

 22. Er DU pen eller??? Ubeskrivelig…..

 23. under opplæring

  Du ser ut som en nydelig porselensdukke rett og slett!….. 😉 😉

 24. Damn! Dette var nyyyyyydelig!! Vakker du er 🙂

 25. Frøken

  Hei.. Må bare spør.. Hvilke farger (nummer) har du i håret nå..? 🙂 Skal på frisøren snart, etter maaange mnd opphold, og har forelsket meg i fargene du har.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, jeg er litt usikker. Men her har jeg skrevet ned noen koder: http://fotballfrue.no/?p=19474

   – C

 26. kjempe fint sminket! og utrolig fin neglelakk:D

 27. Hvor er den genseren du har på her fraaa 🙂 ?

 28. Beautiful. I like this color, but it’s rare to seeing this on the streets.
  Greetings from Poland!

 29. Solveig

  Caroline! På dette bildet erdu bare helt fantastisk nydelig! Den nye hårfargen din er bare helt vidunderlig til deg og du ser ut som en perfekt dukke! Du er virkelig en av de peneste damene jeg har sett. Håper alt går i livet ditt! Du er virkelig en stor sminke, hår, trening, mat og livsnyter inspirasjon! Tusen takk for at du skriver denne bloggen,mange klemmer fra Solveig

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, snille du!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *