My multitasking husband

Mens jeg har gjennomført ukens siste treningsøkt i andre etasje, har mannen stått på kjøkkenet og laget søndagens middag til oss 😀 Vi snakker multitasking på høyt nivå, her går det i Twitter, italiensk fotball og omelett-mekking samtidig. Men han er jo bare best i verden!

Hehe, elsk på søndags-sveisen!

Snakk om å spise sent forresten, men sånn er det jo . . hver dag her i huset. Skjerpings kan vi innføre på nyåret. Hah! Det ble 46 kilometer totalt denne uken, men ettersom jeg har snust på en strekk på innsiden av låret siden forrige uke, er jeg veldig fornøyd, selv om tiden jeg har brukt helt klart ikke er av det kjappeste. .  Men likevel 🙂 Det har gått i Michael Jackson på musikkfronten i flere dager nå, jeg kan virkelig løpe mil etter mil når Break of Dawn, Dirty Diana og Remember the Time  setter i gang! Aaaah, den stemmen!

Vel, nå må vi spise og deretter er det sengetid. Satser på en pangstart i morgen og har satt klokken på 06.00 som vanlig. Vi skrives da! Har jeg forresten sagt at dere er den fineste gjengen i verden? Vel, det er dere ♥ I kveld har selvtilliten min steget med flere hakk, så mye fint som dere har sagt til meg 🙂 Tusen takk ♥

Har forresten trukket vinneren av Jøtul-peisen i kveld. Riktig svar var 1853, og den heldige ble Mari (mari_anja) Gratulerer så mye, håper den vil passe i det nye huset dere bygger. Du får mail av meg eller Jøtul 🙂

45 kommentarer

 1. Benedicte

  Hei Caroline!
  Ang. det innlegget du skrev i sta så har jeg ett spørsmål!
  Hva bruker du for å holde sminken din på hele dagen? sminker du deg flere ganger om dagen?
  jeg går med sminke på skolen vær dag, men har ett problem med at det forsvinner enkelte plasser… å det ser utrolig dumt ut!
  Håper du kan hjelpe meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes mineralsprayen til GloMinerals er helt super, skrev om den her: https://fotballfrue.no/?p=19576

   Ellers synes jeg det er greit å ha med meg pudder i vesken og friske opp ila. dagen 🙂 Om du bruker en god base (som primer til huden og primer til øyelokkene) skal sminken sitte en god stund 🙂

   Klem!

 2. Jeg blir så glad hver eneste gang du poster et innlegg, jeg føler neste som om bloggen din er en uendelig bok, der jeg bare gleder meg til å lese neste kapittel! Tusen takk for at du gir så mye av deg selv, inspirerer, deler med oss leserne og står virkelig på uansett! Du skal vite at du har inspirert så utrolig mange menensker, og det håper jeg du kommer til å fortsette med lenge! Klem til deg

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å lese, Marte! Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, og for at du følger med 🙂

   Mange klemmer 🙂

 3. Nei? Har jeg vunnet peisen? Jeg som aldri har vunnet noen ting? Nå ble jeg glad!!! Tusen takk! For en fantastisk avsluttning på helgen!

  Jeg leser bloggen din flere ganger daglig, du er norges beste blogger!
  Mvh Mari 🙂

  1. Fotballfrue

   JA, det ble deg 😀 Så bra at du ble glad! Kjenner til følelsen av å aldri vinne noe, og da må det være ekstra godt 🙂 Tusen takk for fine ord <3

   Mange klemmer 🙂

 4. Så hærlig å se det er flere som multitasker!! Akkurat sånn sto jeg å stekte sveler istad, matlaging – facebook – fotballkamp! haha

  1. Fotballfrue

   Heheh 🙂 Det er jo helt topp! Veldig 2012 😉

   – C

 5. Hei Caroline!!
  Du er ei hæærlig jente og gleder meg stort over bloggen din!! Men til noe annet, regner med du også har dårlige dager som alle andre, men hva jør du da? Noe spesielt for å jøre den bedre.. Hatt noen dårlige dager, uker og måneder nå, så tar gjerne imot noen tips!! 😀

  Og stå opp kl 6 på mårran? How you do it? 😮
  Håper du fortsetter bloggen for eevig!!! <3
  Kleem!!!

  1. Fotballfrue

   Det har jeg helt klart, men etter hvert som årene har gått har jeg innsett at disse dagene vil komme og gå som de vil, og jeg orker ikke at slike dager skal trekke meg ned. Da prøver jeg å fokusere på det positive, på hvor godt jeg faktisk har det og hvor takknemlig jeg heller burde være for at alt er som det er. Det er så mye elendighet i verden, og selv om det høres klisjé ut å tenke slik, er det jo helt sant, og på dårlige dager er det denne tankegangen som hjelper meg. Så blir det i hvert fall litt bedre 🙂

   Klemmer 🙂

 6. Hei 🙂
  Jeg lurte på om du kunne komme med flere mat tips? syes det er så gøy å lese. Går ikke på lavkarbo men gjør jo ikke noe om jeg følger dine oppskrifter av og til eller gjør de om til noe eget. Det jeg sliter med er at jeg ikke er så glad i skiver å da går det i yoghurt med musli eller salat. Men hva mer? du må jo ha mange gode tips siden du spiser jo flere ganger om dagen og sikkert ikke det samme hver gang 😉

  1. Fotballfrue

   Egg og bacon, avocado med majones, eggerøre, omelett, yoghurt, bær og müsli, diverse oster og nøtter, pålegg med italiensk salat ved siden av eller frokostsalat (nam) Sistnevnte krever at du har mye pålegg selvsagt, gjerne med jarlsberg også 🙂 Du kan lage skiver av store salatblader, du kan lage egne knekkebrød eller kjøpe fiberrik og du kan også lage eggebrødskive 😉

   Klem!

   1. Måtte bare hive meg inn her for her fikk jeg noen svar på mine spørsmål:) Så alle type fiberrik kan man spise på lavkarbo? Jeg prøver å kutte ut en del karbs men må liksom ha 2 knekkebrød på morran med brunost. Men vist jeg bytter ut vanlig husmann knekkebrød med fiberrik er vel det bedre:) Men så er det denne brunosten da! Huff!! En annen ting, du bruker sukrin i stedet for sukker. Legger man ikke på seg av dette? Er veldig sensitiv på sukkerfrie drops ol. får vondt i magen, men sukrin og sukrinmelis som du bruker har vel ikke noen effekt av det sånn sett?

    Du inspirerer! Takk.

   2. Ja, det er jo det totale karbohydratinntaket som bestemmer, og pr.knekkebrød (fiberrik) er det vel bare noe sånt som 2 gram karbohydrater, hvis jeg ikke tar feil 🙂

    Sukkeralkoholder kan ha en lakserende effekt, fordi det passerer ufordøyd gjennom tarmen, til tykktarmen. Her vil det trekke vann ut i tarmen, noe som kan symptomer på irritabel tarm. Dette skjer derimot ikke med Sukrin, fordi det absorberes fullstendig i tynntarmen.

    Sukrin brytes ikke ned, og påvirker derfor ikke blodsukkeret. Du vil ikke kunne legge på deg av Sukrin 🙂

   3. Takk for svar! Da skal vi prøve å lage noe if ra oppskriftene dine. For håpentligvis liker barn og mann de også! Så blir det kos i hverdagen også!

 7. Hei du!
  Kan du være snill og godkjenne og svare på kommentaren min som jeg skrev på innlegget som du skreiv tidligere i dag, som heter «Autumn is a second spring»?
  Hadde vært supert 😀

  1. Fotballfrue

   Ja! Svar kommer nå 😀

   – C

 8. Du skal bare vite at du inspirerer meg mer enn noen andre. Jeg gleder meg hver dag til å se hva du skriver, og du er et utrolig bra forbilde. Du har hjulpet meg mer enn du tror. Gjennom tunge tider virker det som du alltid har vært der for meg, og sagt akkuratt de ordene jeg trengte. Dette setter jeg utrolig stor pris på. Du er super Caroline!
  Mange hjerter fra Frida 🙂 Ungdom fra Tromsø

  1. Fotballfrue

   Nå ble jeg nesten helt rørt, Frida <3 Tusen takk for så vakre ord. Håper du har det fint. Sender deg en stor klem <3

 9. He is lovely! But, you totally deserve it. 🙂 xoxo

 10. Marita Ø

  Åh, jeg har vært totalt fraværende i helga… Men det høres ut som du har storkost deg, og det er bra 😀 Endelig mandag igjen i morgen, og jeg er SÅ klar for en sporty uke 🙂 Klem til deg, fordi du fortjener det!

  1. Fotballfrue

   Nå er mandagen her! Håper du har hatt en fin helg <3

   Klemmer <3

 11. Når kommer svarene fra spørsmålsrunden? 🙂 Trodde de skulle komme i løpet av denne uken?

 12. Det är härligt när män också hjälper till i köket 😀 Håller en blogg-loppis på min blogg, kika in: https://prinsessavanessa.blogspot.fi/2012/10/bloppis.html

 13. Karoline

  Så flink mann du har Caroline =) . Jeg husker deg fra Greåker VGS. Du var så pen og alle så opp til deg. Du var absolutt ikke den jenta som var «høy på pæra» selv om du hadde utseende med deg. Og det har du jo fortsatt =). Veldig fin!
  Men jeg bare lurer på en ting: Blir du litt «oppgitt» når folk som kommenterer spør: Hvor er skoene dine fra? Hvor er genseren kjøpt? Hvor er jakken kjøpt? ( Når du har skrevet hvor det er fra , under bildene ). hehe! Da lurer jeg faktisk på om , de leser innlegget i hele tatt. Jeg blir litt oppgitt iallefall. Nyt det siste av helgen. Så håper jeg du får en fin start i morgen =)

  1. Fotballfrue

   Uff, nå rødmer jeg :p Haha 🙂

   Jeg skjønner hva du mener, men jeg har nok slått meg til ro med at de fleste spør nesten uansett hvor tydelig det står i teksten. Noen scroller nok litt for kjapt og leser ikke tekstene mine engang 😉 Det er vel bare sånn det er 🙂

   Klem 🙂

 14. Hei 🙂 jeg bare lurer på en ting. Hvordan får du serier på ipaden? er det en spesiell side/program du ser det på, eller laster du det ned?

 15. Hei!

  Kan ikke du være så snill å lage et innlegg om julebordsantrekk?
  Det nærmer seg tidene for dette, og det hadde vært så fint å fått tips til å handle en fantastisk kjole før det blir utsolgt!

  Håpe håpe

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre, søte du!

   Klem 🙂

 16. Hvor ser det bare hyggeligt ud (;
  det må være dejligt med en mand der kan det hele (;

  Knus Stephanie
  https://www.FashionBySterup.dk

 17. Dette må vel være din lykkedag. Du er jo så glad i mandager( ny uke,Nye muligheter). Men når det sammtidig er ny måned, så må det jo være helt fantastisk. På samme dag!! 🙂
  Ha en flott uke!!
  Takk for all inspirasjon!!

  1. Fotballfrue

   Haha, sant! Kunne nesten ikke falt seg bedre 😉

   Klem 🙂

 18. Det aller beste er når mannfolket kliner til men herlig middag 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, ikke sant 😀

   – C

 19. Michelle

  haha, ja fotballen er alltid med ser jeg =P Men han er flink som lager mat da, er dessverre ikke alle menn som gjør det i det hele tatt!! ;D

 20. haha, så bra! Du er heldig da, som har funnet deg en sånn snill og flink mann, Caroline! 🙂

 21. Christine Steinsland

  Du motiverer meg noe ekstremt mye! jeg bare elsker Caroline Berg Eriksen:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, og jeg tror jeg elsker Christine Steinsland 😉

   Klem!

 22. Kunne du lagt ut en spilleliste over hva slags musikk du hører på, når du trener? 🙂
  Syns det er så lenge siden du har gjort det.

 23. Haha, hadde samboeren min prøvd seg på den multitaskingen der ville han mest sannsynlig ikke fått med seg verken kampen, skriveleifer på twitter’n og maten hadde vært svart. Imponert ;p

 24. Hei! Jeg lurte bare på hva du spiser etter trening? Ettersom du går på lavkarbo? Fin blogg!

 25. Hei søte fotballfrue!

  Jeg fant ut at jeg bare måtte kommentere når du skrev at du har dilla på MJ for tiden.
  Broren til samboeren min er helt vanvittig flink, på nettopp MJ. Sjekk det ut, kanskje du ikke hører forskjell?:)
  Det er kjempemorsomt å høre på, så tenkte du kanskje ville like det, sender to linker:
  https://www.youtube.com/watch?v=aG2V3VTVK34 – dette er en promo han har laget med plateselskapet han er signet med, en form for remix av MJ, superkul:)
  https://www.youtube.com/watch?v=XyOnC1Ea2TM – dette er en sang som han selv har spilt inn, Elisabeth Carew har skrevet den, kjempekul den også 🙂
  Håper du tar deg en titt 🙂 Og fortell gjerne hva du synes!

  Klem

 26. Haha det er som og se mannen min også. Han lager mat og ser fotball. Ler ganske godt noen ganger.

 27. Hei Caroline 🙂
  Først må eg berre sei at eg lika bloggen din utrulig godt! Eg kjøpte boka di til veninna mi som har begynt på lavkarbo til bursdagen og når eg såg gjennom den fant eg ut at eg måtte ha boka sjøl og! men det eg lurte på var om det er like sunnt for meg som ikkje går på lavkarbo og lage dei tinga i boka di?

 28. Ingebjørg

  Oss har helt lik oven

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *