Vinete jentekveld!

Hei dere!

Kult at så mange satte pris på innlegget tidligere, det er jo så kjipt at noen hele tiden skal misforstå uttalelser, og det verste jeg vet er helt klart når ting kommer ut og blir femstilt på fullstendig, riv, ruskende gal måte. Jeg synes det er fantastisk å kunne bruke bloggen til å forklare slike ting, så det blir riktig.

Nye, fine sofaen fra TM Design og meg akkurat nå 🙂 Skal vise dere bedre bilder senere, må få nytt bord som passer til først også.

I dag har jeg bare prøvd å komme a jour med mailen min, men den er virkelig ikke venn med meg om dagen, og jeg henger etter. Nå har jeg bare 21 ubesvarte, så de tar jeg tak i first thing in the morning. Ellers har jeg brukt lørdagen min på å legge en seig mil i beina sammen med latter til resten av Bridesmaids. I ♥ it! Fy søren, for et fantastisk (og unødvendig sykt) bridal shower Helen holdt for Lillian! Jeg holdt på å svime av. Og fy søren, for en forferdelig klein scene da Annie ødela alt, men jeg forstod henne absolutt veldig godt. Hadde gjort akkurat det samme selv. Også gråt jeg som en unge på slutten. Klassisk Caroline. Uansett. I kveld er Lars-Kristian sjåfør for meg, for nå tar jeg turen til Siri for en jentekveld med skravling, film og vin 🙂 Gleder meg!

Håper dere har en fin lørdag ♥

44 kommentarer

 1. Rigtig gode billeder, er vild med sofaen – den er simpelthen bare så lækker (;

  Knus Stephanie
  https://www.FashionBySterup.dk

 2. Så fin sofa dere har!
  Jeg på hvordan det er når Lasse skal ta outfit bilder eller bare vanlige bilder. Er det du som ber han om å ta bildene eller er det han som si at dere skal ta bildene? Rart spørsmål, men jeg er sååå nysjerrig 🙂 God helg

  1. Lars-Kristian liker å ta bilder, og er flink med kameraet, i tillegg har han jo egeninteresse av at bloggen er så bra som mulig. Bilder er jo en viktig del av det 🙂 Men jeg skal innrømme at jeg må mase litt på han noen ganger :p

   – C

   1. Hvilken type fotokamera har dere? Alltid så kjempe fine bilder!

   2. Sony Alpha 330 🙂

    – C

 3. Sofaen så lekker ut! Ha en fin jentekveld 🙂

 4. Hvis du liker Bridesmaids må du se Friends with Kids! Den har mange av de samme skuespillerne og er utrolig morsom og har selfølgelig litt grine- faktor! 🙂

 5. Karoline

  Haha, jeg ELSKER Bridesmaids!!! Tror jeg og venninnene mine har sett den ca. 10 ganger til sammen. Fantastisk morsom 😀

 6. Hvorfor skal du bli blond igjen på nyåret?? Trives du ikke med fargen du har? Den som er så fin!

 7. Hei Caroline
  Har ikke fått svar ang det ødelagte smykket. Det kostet ikke mange penger,men er jo prinsippsak
  at en får nytt når noe er ødelagt før en får brukt det. Har sendt flere mail til supporten og du sa også du skulle se på det.
  Jeg gidder ikke være hyggelig lenger!!!!
  Mvh Mai Vibeke

  1. Hei!

   Vi har hatt sinnsykt mye å gjøre siste ukene, så vet ikke om support har fått sett på det. Send meg en mail på marked@fotballfrue.no, så skal jeg ordne det asap! 🙂

   Beklager så mye dette! :/

 8. Oi!! Du var veldig fin på håret! Nydelig jente og superflott sofa 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, er kjempeglad i fargen nå 😀

   Klem!

 9. Hvilken foundation bruker du?:)

  1. Fotballfrue

   En fra studiomakeup, kjempebra 😀

   – C

 10. Duuu! Sendt deg melding på FB <3 Håper alt står bra til! Savner deg : )

  1. Fotballfrue

   Oooo, takk for at du sier ifra, for der hoper det seg opp altfor fort 🙁 Å, jeg savner deg også!

   Mange klemmer <3

 11. kan du ta bilde av hyllen over sofaen og legge ut? Leter etter en slik men finner det ikke noen plass.

 12. kult, har nesten helt lik sofa på soverommet mitt! bare min er litt mørkere og fra englesson 😛

 13. Hei! Sofaen var veldig fin. Jeg elsker slike design.

  Jeg har bare et lite spørsmål:
  Når folk kommenterer her på bloggen, kan du se at et er forskjellige folk som kommenterer? F.eks; Hvis det er flere som heter Helene. Kan du se at det er forskjellige mennesker eller tror du at det er samme person?

  Litt rart spørsmål, men bare lurer!

  Kos deg videre i helgen 🙂

  1. Ja, ser ip-adressene 🙂

   – C

 14. What a lovely couch!! 🙂

 15. Veronica

  Hei Caroline 🙂

  Jeg har et spørsmål ang. mat! det passer kanskje ikke helt inn på dette innegget, men håper du(Lars Kristian) kan hjelpe! Jeg er 19 år gammel, trener og spiser sunt. jeg følger ikke noe spesielt kosthold, utenom at jeg spiser variert og bruker herbalife etter trening. kan vel si at vi har relativt samme krops figur:) jeg har lyst til å legge på meg mer, derfor trener jeg fortiden mer styrke enn jeg har gjort tidligere. probemet er at jeg ikke legger på meg:( har fått beskjed om at jeg har et høyt stoffskifte og reagerer litt på gluten, tenkte å spise mindre mat med fiber, eks. kutte ned på brød osv. Har dere noe forslag om hva jeg bør spise isteden, som kan hjelpe?

  Mvh Veronica 😀

  1. Om du ønsker å gå opp i vekt er det en ting som gjelder, innta mer kalorier enn du forbrenner. Synes du det er vanskelig å spise mer enn det du gjør, er det noen små triks du kan gjøre. Vegard har skrevet om det her; https://www.friskogfunksjonell.no/enkle-tiltak-for-a-fa-i-seg-nok-mat/

 16. Jeanette

  så lekker sofa!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vi er SÅ fornøyde 😀

   – C

 17. Michelle

  Gratulerer med endelig den sofaen dere ønsker! Ser kjempe fin ut 😉 Håper dere koste dere i går kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Hadde en helt topp jentekveld 😀

   Klemmer 🙂

 18. Dét var en fin sofa, det! De putene til å sitte på ser skikkelig myke og gode ut – er det like deilige å sitte på som de ser ut? 😀

  Ha en fin dag i sola idag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er så god! Åh, den er så fiin 😀

   Tusen takk, det samme til deg <3

 19. Jeg er så glad i bloggen din <3 Lørdagskvelden min ble litt krise for mobiltelefonen forsvant på dansegulvet og ble trampet ihjel av hundrevis av danseglade gærninger. Derfor er det eeekstra koselig å lese bloggen din om morgenen 🙂 Ha en nydelig dag!

 20. ÆÆÆH, det må være den fineste sofaen jeg har sett! FY FELA 😀

 21. Sofaen var helt nydelig:) håper du hadde en koselig jentekveld. hvor er den blusen du har på deg ifra??:)

  ha en fin søndag:)

  1. Fotballfrue

   Den er fra bubbleroom 😀

   Klem!

 22. Hei Caroline!

  Hvordan laster du ned filmer på iPad?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vet ikke, det er Lars-Kristian sitt felt 🙂

   – C

 23. Charlotte H Pedersen

  Hei!

  Hvor har du kjøpt den hylla oppfor sofaen? Kunnne du tatt bilde av den og vist oss? 🙂

  Hilsen Charlotte

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 24. Hei Caroline:D Jeg prøvde å søke opp sofaen på nettet, og stakk innom den TM design bloggen, men jeg finner den ikke? :/ Den var utrolig fin, og jeg er på sofajakt!

  1. Fotballfrue

   Du må like de på facebook, der kan du bestille 😀 Her er link: https://www.facebook.com/pages/TM-Design/248609961830100?fref=ts

   Klem!

   1. Tuuuusen takk skjønne 😀

 25. Gratulerer så mye med ny sofa da! Så bra at den endelig kom 🙂
  Den var veldig fin, og sto helt i stil med resten av huset deres!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 26. Hei Caroline! Jeg er fast følger av bloggen din og syns den er et fint avbrekk til min hverdag med to barn, fulltidsjobb som psykolog og samboerskap.

  Jeg ble bare så nysgjerrig på hva du gjør med de møblene har fra før når du bytter ut med nytt. 🙂 Du har jo et fantastisk nydelig hjem, så jeg vil tro at andre er interessert i både sofa og bord 😉

  Silje 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *