Mirror Mirror

Siden rushen bare tettet seg til etter hvert som jeg nærmet meg Drammen, stoppet jeg like gjerne ved bensinstasjoen her for en matbit og for å oppdatere dere. Når jeg trener såpass tidlig som det jeg gjorde i dag, fungerer forbrenningen min på en helt annen måte, og jeg blir sulten så innmari fort. Utvalget på besinstasjoner er ikke all verden, men denne yoghurten var kjempegod!

Og se på den fiiine kaffekoppen jeg fikk av Charlotte i går! Finnes hos Detaljer på Sagene ♥

Shooten i dag gikk unna på drøye to timer, og jeg håper så innmari at resultatet blir bra, synes det var kjempevanskelig å posere denne gangen. Makeup-artisten Linda Wickmann var utrolig skjønn, og det var resten av gjengen også!

Hmmmm . . .

Intervjuet / shooten var for artikkelen «Foran Speilet» som kommer ut i Stellas neste nummer allerede 🙂

Nå får jeg smøre med meg tålmodighet og satse på noen ekstra minutter, kvarter og sikkert timer i kø før jeg omsider er hjemme. Gleder meg til å slenge av meg skoene og krype opp i NY TV-sofa med mannen og hundene i kveld. Ja, det stemmer! Den nye sofaen kom går! Gleder meg til å se, og til å vise dere!

Ha en toppen inngang til helgen  ♥

56 kommentarer

 1. Hvor er den bh’en din fra? Har lett etter en sånn i ages… Men har ikek funnet noen som har passet bra enda. Den der virket litt mer promosing i hvert fall.. 😉 hehe. Ha en god helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Gina T 🙂 Veldig kjekk! Har sett lignende på BikBok også, bak kassen 🙂

   – C

 2. Det var en veldig fin kopp! Liksom litt hyggeligere å se på en slik i bilen, i stedet for de kjedelige «statoil-koppene» ! 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, den er litt green gate-ish 😉

   Klem!

 3. Hallo, du trenger ikke å bekymre deg, jeg vet allerede at den shooten ble fantastisk ;*

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 4. Da vet jeg hvilket blad jeg skal kjøpe neste gang;)

 5. Jenny Skavlan er så nydelig!!

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂

   – C

 6. Da skal jeg kjøpe neste utgave av Stella 🙂

 7. Hei, jeg lurer på hvor du har kjøpt buksen du hadde på deg mandag den 17.sep i frokost innlegget?

  God helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

   – C

  1. Fotballfrue

   SÅ søt 😀 😀

 8. Gleder meg til å kjøpe neste nummer 😀
  Forresten, gikk du videre med det jeg skrev til deg i forrige kommentar? 🙂
  Isåfall, ser ut til at det hjalp litt 🙂
  Ha en kjempefin helg, Caroline!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Vet du, jeg har ikke gjort noe med det, så om det har bedret seg er jeg veldig glad for det. Vurderer å få gjort noe med det siden det er mange som reagerer . . :/ Selv holder jeg meg bare unna.

   Klemmer 🙂

   1. Gjort noe med hva??!?

   2. Fotballfrue

    Ingenting spesielt 🙂

    – C

 9. hei
  ang det nederst bilde: trodde bare det var de kongelige som brukte tiara he he
  håper du kom godt hjem og at køen kke var for ille

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀

 10. Michelle

  Grattis med ny sofa 😀 blir digg for dere! Så utrolig flott du er Caroline, alltid like fin på bilder :)) Ha en fin fin fredagskveld med mannen <3

  1. Fotballfrue

   Du er alltid så god, tusen takk <3

   Mange klemmer 🙂

 11. Hadde du kunnet lage et innlegg om høst/vinter-mote for menn (f.eks. jakker)? Syns Lars-Kristian kler seg så stilig! Men du kan gjerne ta utgangspunkt i klær som ikke er så altfor dyre (mistenker at mannen din har en litt dyrere stil enn min).

  Hadde blitt kjempeglad hvis du fikk til dette!

  Klem til deg 🙂

 12. Vilken härlig dag! Hoppas bilderna blev fina!

  https://pernillabredolt.com

 13. Hei!
  Det var bare en ting jeg lurte på: jeg bladde gjennom noen gamle innlegg da jeg så at du hadde på deg en bukse med blomster-print. Så jeg trykte på linken, og å at du var model for den buksen. Hva var det?

  Her er linken:
  https://www.shopgoodnightmacaroon.com/products/white-floral-skinny-stiletto-jeans

  1. Fotballfrue

   De spurte om å få bruke bildene fra bloggen min, siden de synes de var så fine 😀 De merket at jeg hadde skrevet om dem ettersom de fikk veldig mange treff den dagen, veldig gøy 😀 Så nå skal de sende meg en bukse til i en annen farge 😉

   – C

 14. Det blir moro å se resultatet! Både av shooten og av sofaen din =)

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes..

 15. Hei!
  Jeg trenger å endre kostholdet mitt, og er blitt veldig interessert i lavkarbo. Men jeg har null peiling, og på nettet finner man så mye rart at man ikke vet hva man skal tro.
  Kan du please lage et innlegg med forskjellige oppskrifter, matvarer som er bra å spise?
  PS: tåler ikke nøtter og melk, har du noen råd spesielt mot det?

  Er fast leser, du er sykt inspirerende! Stå på<3

  Linda

  1. Alle oppskrifter jeg legger ut på bloggen er lavkarbovennlig 🙂 I tillegg kan du gå til innkjøp av diverse lavkarbobøker. Vi leste de av Sophie Hexeberg og Annika DAhlqvist før vi la om kosten. De er litt ekstreme, synes vi, og tåler du karbohydrater godt, kan du fint være litt mer moderat enn det de skisserer.

   Nøtter bruker jeg mest i forbindelse med baking, så det er ikke så vanskelig å unngå. Melk er heller ikke noe must, du kan jo bare bruke smør og olje for å få opp fettinnholdet 🙂

   – C

 16. Kan man bare stemme en gang i kåringen av Norges mest elskede blogg? Jeg vil jo stemme på deg flere ganger!! Bloggen din er alt og enda litt mer. Den oser av inspirasjon og arbeid av høy kvalitet. Du fortjener så sinnsykt å vinne!<3

  1. Fotballfrue

   Søta 😀 Så glad jeg blir nå! Man kan bare stemme en gang tror jeg :/

   Klem 🙂

   1. Tror man kan stemme en gang per dag? 🙂

 17. Väntar på att få se bilderna som togs 😀

 18. hei
  jeg pleir ikke å skrive til deg så sent, men nå måtte jeg bare. Prøver så godt jeg kan å følge samme kost som deg. Men tidligere i kveld ved 19 tiden gikk jeg bananas i potetgull og små godt, våknet ca 2 og måtte forte meg på do for dette ville ikke kroppen ha!! Da kom jeg tl å tenke på min barndom, hvor jeg ofte kastet opp uten noen naturlg forklaring, spiste jo bare vanlig mat.( dette har skjedd i voksen alder å) Også det jeg tenkte på: kanskje kroppen min ikke har likt «vanlig» mat, for jeg har ikke opplevd dette etter jeg la om kosten. Tenker litt på innlegg du har fått i forhold til lchf og barn. Jeg tror ikke et sånt kosthold er ødeleggende, ikke sån jeg ser dere ( og min fam) spiser. vel ble ltt langt, men god natt:)

 19. Hvilken yoghurt var det?:):)

  1. Fotballfrue

   Ikke noe merke, tror det var sånn veimat-greie 😉 En med kirsebær og yoghurt naturel, samt litt müsli 🙂 Den var veldig god 😀

   – C

   1. Cecilie

    Oki, takk!

 20. Hei:) ir lahet jeg cashewmarsipanen din, de var utrolig gode:) og ekstra gode ble de da jeg dyppet de i sjokolade… men det jeg lurer på, er hvor lenge holdvarhet har de? Har satt de i kjøleskapet…

 21. Jeanette H

  Hei. Hvilken youghurt er det ?? Klem <3

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, en med kirsebær og yoghurt naturel, samt litt müsli 🙂 Var god!

   Klem 🙂

 22. Josefine

  Åååh, gleder meg til å se sofaen!! 😀

 23. Tipper bildene blir bra! 🙂

 24. Cathrine

  Hei!

  Bare lurte på en ting, er det sånn at selv om du går på LCHF diett hele tiden (og er veldig flink til det), ikke kan unne deg NOEN andre ting, hvis du f.eks er på en bensinstasjon og du MÅ ha mat, men det ikke har noe særlig LCHF vennlig mat? Er det krise hvis du MÅ spise en pølse/burger liksom? Lar du heller være å spise mat da?

  Er bare nysgjerrig igrunn, fordi jeg går ikke på noen diett selv, og aaaner ikke hvordan det funker 🙂

  Ha en fin lørdag 🙂

  1. Jeg går ikke på noen diett, da har du misforstått. Det er et helt allminnelig kosthold, hvor hoveddelen består av fett, normale mengder proteiner og mindre karbohydrater. Kosthold handler også om helhet, ikke enkeltvarer 🙂

   – C

 25. Heisann:) jeg laget cashewmarsipan i går, og det var såååå godt:):) Men hvor lenge kan de ligge i kjøleskapet?:)

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Det vet jeg ikke, men tipper det skal gå fint en stund 🙂

   – C

   1. Magnhild

    Hvor lenge er «en stund»? 😛 2-3 dager eller 2-3 uker? 🙂

   2. Fotballfrue

    Hehe, toppen 1 uke 😉 Jeg ville ikke turt noe lenger i hvert fall.

    – C

 26. Hei Caroline 🙂

  Kan jeg spørre hvor mye drikker du av sukkerfri Nestea om dagen? Grunnen til at jeg spør er at jeg selv drakk utrolig mye lettbrus før, men sluttet for 3-4 år siden. Hvis jeg drikker det nå får jeg ekstremt vondt i hodet med en gang. Aspartam og andre søtstoffer er så utrolig skadelig for kroppen. For det første brytes det ikke ordentlig ned i kroppen og kan hope seg opp (Lymfene klarer visst ikke godt nok å bryte ned disse molekylene). Man kan få tungmetallforgifting av det, hormonforstyrrelser og ikke minst kreft på lang sikt.
  Mener ikke å skremme deg overhodet, men kan jo være greit å tenke over…:-) Du er så utrolig flink med kostholdet og jeg lever i stor grad slik selv, men ville det ikke være bedre å feks lage din egen iste og tilsette Stevia el.l. naturlige søtstoffer? Det er jo kjempe lett og sikkert mye billigere 😉

  1. Aspartam og andre søtstoffer er ikke bevist skadelig for kroppen innenfor de mengdene som blir anbefalt i dag. Kjemisk består Aspartam av aminosyrene aspartat og fenylalanin, i tillegg til litt metanol (10%). Når aspartamen kommer ned i tarmen blir det brutt ned til disse tre bestanddelene og absorbert. SÅ at Aspartam ikke blir brutt ned i kroppen er helt feil. Dette er to aminosyrer som finnes i en rekke andre matvarer, og som kroppen har null problemer med å bryte ned. Når det gjelder fenylalanin, så finnes det en sykdom hvor menneskekroppen ikke klarer å bryte ned denne aminosyren. Det heter Føllings sykdom, men det er ikke noe du skal bekymre deg for. Det er en medfødt genfeil, som alle barn blir sjekket for når de er nyfødt.

   Påstandene dine om hormonforstyrrelser og kreft, er heller aldri påvist. Her kan du lese siste rapport om Aspartam fra den Europeiske matsikkerthetskommiteen; https://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/aspartame.htm

   1. Margrethe

    Hei Lars-Kristian!
    Jeg er en «hobby-lavkarboist» men prøver i det lengste å spise karber som holder blodsukkeret stabilt over en lengre periode. Drikker sjelden brus og nesten aldri alkohol. Drikker mye farris men når jeg går ut og spiser med venner som drikker alkohol, «unner» jeg meg heller en brus. Før drakk jeg light-brus men ble gjort oppmerksom på at Aspartam «virker» på insulinfrigjøringen på samme måte som glukose, og gir oss etterhvert en «falsk» hypoglykemi (gjelder kanskje mest om man kun drikker light-brus uten noe å spise ved siden av). Derfor drikker jeg heller sukkerholdig brus når jeg først drikker brus (men som sagt, sjeldent). Jeg ser du har litt kunnskap om dette – vet du om dette stemmer? Har ikke lest meg noe opp på dette rett og slett pga min egen bedaglighet 🙂

   2. Hei!

    Aspartam er godkjent for diabetikere, fordi det gir en svært liten blodsukkerstigning. At det virker på samme måte som glukose er helt feil. At det kan ha en liten virkning, kan sikkert stemme, men den er uansett så liten at det å sammenligne med ren glukose blir misvisende. Du kan lese litt mer om søtstoffer i dette blogginnlegget fra Vegard Lysne; https://www.friskogfunksjonell.no/sotstoffer/

 27. God helg Caroline.
  Håper du ble fornøyd med den nye sofaen din, gleder meg masse til å få ta ibruk min bestillte sofa også….bare 4 uker igjen å vente, sukk sukk;) Koser meg masse med bloggen din, men i de siste dagene har jeg bare blitt lei meg. Opplysningsbildene fra det stakkars skamferte nesehornet som dukker opp fra hver side av bloggen din er jo så groteske. Leste om de stakkars dyrene i VG, men det er nok. Slike bilder blir man bare syke i hjerteroten av å se på:( Nok en påminnelse av hvilken syk verden vi lever i!!! Vet at du ikke styrer reklamene på siden din( tror jeg) men uff, håper de forsvinner snart, slike bilder blir man aldrig vant til å se….:(
  God helg til alle:)

 28. Du, jeg likte så godt det smykket du har på bildet med hårrullene. Hvor er det kjøpt?

 29. Så deilig å kunne finne noen gode alternativer på bensinstasjon:) Noen ganger trengs det påfyll desperat og da er det godt å slippe grillpølse;) Håper du får en flott helg!:)

 30. Så utrolig spennende 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *