Klar, ferdig – snart helg

God morgen! I dag våknet jeg faktisk av meg selv litt før klokken seks, jeg var SÅ innstilt på å stå opp tidlig da jeg la meg i går, så jeg liker å tenke at det har noe å si. Jeg lå i sengen og besvarte noen mails med en kopp kaffe, og så var jeg på plass i frokostsalen klokken syv. Det er så deilig å sitte der alene og kunne gjemme seg bak ferske aviser, fantastisk start på dagen! . . selv om frokosten hjemme i Siljan er ganske uslåelig den også 🙂

Svett!

Så har jeg tilbakelagt en mil nede på treningsrommet her, mens jeg så på Bridesmaids. Tenk, jeg har fortsatt ikke fått sett den, og nå tenkte jeg det var på tide. Så halvparten mens jeg løp, og er sjeleglad for at jeg har enda en time igjen av den. Haha, holdt på å falle av mølla flere ganger.

DEN scenen! Dauer.

De har TREX her! Elsker å trene magen i den.

Etter treningen var jeg innom frokostsalen igjen for litt påfyll av kaffe og nøtter, og så har jeg dusjet, ordnet meg, pakket kofferten og nå er jeg klar for å møte dagen. Skal i møte om få strakser, og deretter skal jeg på fotoshoot med bladet Stella. Det blir gøy! Skal ta litt bilder underveis, og prøve å huske på Instagram også. Følg meg gjerne der på @fotballfrue, jeg har 44.000 følgere allerede 🙂

Noen bilder jeg har lagt ut i det siste:

Bildet til høyre er fra i dag tidlig, før frokost og trening 😀

Er ikke bildet av rådyrene fint? Det tok jeg da jeg og Hugo hadde vært på løpetur her om dagen, med mobilen! SÅ fornøyd, haha 😀

Lasse som liten til høyre *smelt*

Og, ja! Før jeg glemmer det: Jeg er så heldig å være nominert til prisen «Norges mest elskede blogg» og du kan stemme på meg her om du vil ♥

Ha en strålende dag, dere!

88 kommentarer

 1. Bridesmaids er hysterisk! Like morsom hver gang! Så kleint i starten når ho må klatre over porten til han fyren 😀

  1. Fotballfrue

   Hahahaha, I know 😀

 2. Jeanette

  kommer det en repotasje om deg i Stella? Da må jeg kjøpe i såfall;)

 3. Jeg har et litt spesielt forhold til den filmen. Var i LA i fjor sommer, og på omvisningen på Universal(eller var det kanskje WB), fikk jeg se alle kostymene, og ta på de. 🙂 Ønsker deg en fin fin helg, Caroline!

 4. Stemt <3

 5. Har röstat! Hoppas att du vinner 🙂

 6. Berit Hammer

  Flink du er 😀 Bridemaids er bare så morsom, holder på å dø når jeg ser den. Men lurer bare på om hvordan du får over filmer på ipaden og om det går lang tid?

 7. Hei! Hvordan ser du på arbeidsmulighetene fremover, derfor det skulle bli aktuelt å gå ut i ordinær jobb som f.eks. journalist? Hvordan er arbeidsmarkedet nå? Ha en riktig god helg og kos deg på hotell 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke sjekket journalistmarkedet nå, men de søker stadig etter medarbeidere 🙂 Sjekk journalisten.no 🙂 Nå har jeg mye erfaring, mange bekjente, og også min egen spalte, så jeg ser ikke på det som et problem i fremtiden 🙂

   – C

 8. Michelle

  Så flink du er Caroline, skikkelig power start på en fredag ;D herlig! Skal så klart gi deg min stemme, ha en fantastisk fredag videre <3 klemmer

 9. Nå har du fått min stemme, det fortjener du. Du inspirerer meg hver eneste dag 🙂

 10. Du har alltid så varierte og fine innlegg. Virkelig en blogg man finner masse inspirasjon fra. Det er en MUST i min hverdag : )
  PS: en stemme gikk til deg, Håper du vinner! Det fortjener du.

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det er jeg veldig glad for å høre 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Birgitte

    Kan jo nevne at det går ann å stemme en gang hver dag, så bare å stemme i vei!! 😀

 11. Herlig start på dagen! Min stemme går selvfølgelig til deg! Ha en fin dag! 😀

 12. Marita Ø

  Kick-start på fredagen er ikke annet enn deilig! Det har det vært her også 🙂 Ferdig med dagens økt selv, som var helt vanvittig herlig – løp ute tiidlig i dag morges, med fine farger og høstluft! Mmm 🙂 God fredag til deg, fine!

 13. Så smart å se på film/serier mens du løper. Da får du gjort to kjekke ting på én gang! 😀

 14. Det heter da vel TRX?

  1. Fotballfrue

   Det kan godt være 🙂

   – C

 15. Margrethe

  Jeg elsker bloggen din Caroline! Jeg blir alltid i godt humør av å lese og jeg får masse inspirasjon.
  Du minner meg om meg selv på mange måter, spesielt når det gjelder å ta det med ro med en kopp te/kaffe om morgenen.
  Jeg bli lykkelig av vakre deg!

  1. Fotballfrue

   Å, du er bare god <3

 16. Haha, Bridesmaids er sånn film som man nesten blir litt flau av å se på – så mange flaut bra scener:) gratulerer med nominasjon til Norges mest elskede blogg:) Riktig god helg, nå stikker vi til Stockholm!

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Og god tur!

   Klem 🙂

 17. Hvilke øvelser tar du med TREX?

 18. Katarina

  Vet du hvor man får kjøpt TRX slynge? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

   – C

 19. Så flink du er! Jeg klarer aldri å tenke hardt nok på å stå opp tidlig, haha!

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes..

 20. Veronica

  Så gøy at du skal på fotoshoot med Stella, jeg har nemlig nettopp abonnert på bladet så da gleder jeg meg til å se bildene når de kommer! 🙂

 21. Har selvfølgelig stemt på deg som norges mest elskede blogg <3

 22. Hva het de barberhøvlene du skrøt som av for en tid tilbake? Og hvordan var bestillingen, var det slik at du fikk nye hver 3.månde eller er jeg helt på jordet nå?

  1. Fotballfrue

   Her er innlegget: https://fotballfrue.no/?p=17160

   Klem 🙂

 23. Jeg kom over en dessertoppskrift jeg er overbevist om at vil la seg gjøre bra på lavkarbovis. Kanskje du vil prøve ut den i helgen som helgekos? Kokos er jo såå godt, så tviler ikke et sekund på at dette må bli bra ved å bytte til sukrin og sukrinmelis. Mums.

  https://www.passionforbaking.com/blog/2010/04/27/kokos-pudding/

  1. Fotballfrue

   Oooo, skal prøve denne og dele om det blir bra 😀

   Klem!

 24. Takk for inpirasjon. Dette er første dagen i mitt liv jeg skal på trening på dagen, alene og i det hele tatt tråkka inn på et treningssenter! Takk for inspirasjon!! 😀 Gruer meg men nå er det stopp med tull mat og sitte på rumpa 🙂

  1. Fotballfrue

   Woho, du er flink 😀

   Klem!

 25. TRX* 😉

 26. Jeg lo også godt da jeg så Bridesmaids, men nå har jeg glemt flere av de morsomme delene, så jeg må se den igjen snart 😀

  Du? Kan jeg få lov til å «friende» deg på nike+? Hvis du bruker det, selvfølgelig. Du er en kjempeinspirasjon for meg med løpingen min, så det ville vært supert. Særlig siden jeg fremdeles er så til de grader nybegynner at jeg var lykkelig i dag, da jeg slo rekorden min på enorme 2km. Weee. Det er selvfølgelig helt okay hvis du sier nei 😀

  1. Fotballfrue

   Så flink du er 🙂 Jeg er så dårlig på å sjekke requests, men jeg skal huske på å godta neste gang 🙂

   Klem!

   1. Yay! Men jeg kan ikke finne deg, så jeg trenger visst litt hjelp 🙁 Brukernavn?

 27. Du er så utrolig flott og fresh for tiden, Caroline 🙂 Man blir liksom så positiv og glad av å lese innleggene dine! Ha en super fredag <3

 28. Flinke Caroline! Effektiv er du 😀 Håper du får en super dag!

  1. Fotballfrue

   Skjønne Kaja-Marie <3 Tusen takk! Håper du hadde en fin dag 🙂

   Klem!

 29. Elsker Bridesmaids! Det må være en av mine favorittfilmer. Jeg synes derimot ikke scenen i brudesalongen var festlig, men bare ekkel.. Resten av filmen derimot synes jeg er herlig:)
  Bildet av rådyrene var nydelig! Blinkskudd!

  1. Fotballfrue

   Hahaa, ganske nasty scene ja :O

   Klem!

 30. Ingen tvil – jeg stemmer på deg! 🙂 God helg! På søndag reiser jeg bort i tre måneder, så får ikke fulgt så mye med på bloggen din.. Blir rart.. Sjekker den jo to ganger om dagen. <3 God helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Håper du catcher opp etter helgen, da 😀 Så har du (forhåpentligvis) litt lesestoff å kose deg med 🙂

   Klem 🙂

 31. Åh, så utrolig flink du er! Haha, husker den filmen. Morsom! Så utrolig nydelig bilde av rådyrene 😀 Alltid gøy når man klarer å knipse slike bilder. Har ikke fått sagt det, men tusen takk for bedre bilde av neglene! Det ble utrolig pent. Fikk lyst til å støpe negler selv 🙂 Har du noen å anbefale i Oslo-området? Stor klem og god helg til deg <3

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk til Kate Tyler, og synes hun var veldig flink 🙂 Ellers har du My om du ønsker gele 🙂

   Mange klemmer 🙂

   1. Tusen takk for tips 🙂 Skal sjekkes ut! Klemmer tilbake

 32. Du er så sprek, vil au være det men blir liksom aldri noe med meg, og hadde vært digg viss alle hadde sett så bra ut som deg etter trening 😀 Har stemt på deg! Du fortjener virkelig å vinne 🙂

  1. Fotballfrue

   I mine øyne ser jeg ikke særlig fresh ut etter trening, men :p Tror det er øyet som ser, som man sier 😉

   Klem!

 33. Du må spørre om LK kan fortelle oss hvordan vi legger over filmer på ipaden altså… Har søren meg ikke peiling!

 34. Jeg er superklar for å stemme deg frem som Norges mest elskede blogg! Synes du skal presisere at man kan stemme en gang PER DAG. Stemmesiden er nå «bokmerket» her:D heiaheia!!

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian får ikke til å stemme mer enn en gang :/ Takk for din stemme, i hvert fall 😀

   Klem!

 35. Amalie14

  Håper du har hatt en fin dag så langt! Fotoshoot høres gøy ut:D
  Jeg skal selvfølgelig stemme på deg, du har uten tvil den mest elskede bloggen, hvertfall i mine øyne:-))

  1. Fotballfrue

   <3

 36. Vet ikke hvorfor, men det å se at du har en god start på dagen, gir MEG en god start på dag 😀 Takk for motivasjon og inspirasjon, nå skal jeg ut og løpe! 😀 (Er enda tidlig morgen her i Brasil)

  1. Fotballfrue

   SÅ utrolig bra 😀

   Håper dagen var god 🙂

   Klem!

 37. Marianne

  Ååå, eeeelsker bildet av rådyrene!

 38. Rose Marie Helland

  Hei! Hvor har du kjøpt den genseren du har på deg på det bilde som er ved siden av rådyrbilde? 🙂

 39. Så fin vegg det var i treningsstudioet! Jeg har stemt på deg 🙂 Ps: elsker armene dine!

  1. Fotballfrue

   What? Gjør du? Takk 😀

   Klem!

 40. ELSKER bildet av rådyrene og det at du fikk dem i «fart» og ikke at de kun stod stille. Må si meg enig i at mannen din var VELDG søt som liten.
  Håper dere får en fin helg!!

 41. Sprekt! Utfordrer deg til å dra til Bergen neste år og delta på «Stoltzekleiven opp». Da får du virkelig testet hva du har i deg! 🙂

 42. Du fortjener helt sikkert en stemme (;

  Stephanie
  http://www.fashionBySterup.dk

 43. Heihei :):)

  Først må jeg si at du har en veldig inspirerende blogg!

  Når det er sagt, er jeg på en russebuss i Bærum, og siden bloggen din er Norges mest leste, håper jeg både du og dine lesere vil like vår dekknavnssang: https://www.youtube.com/watch?v=XwmfinP6s1E

  sjekk også ut OPEN SESAME 2013 på Facebook

  xoxo Tone :*

 44. Hei Caroline! 🙂 Jeg lurte på om du kanskje kunne hjulpet meg med en ting?

  Jeg skal snart ut på en 24 timer lang reise, og vil gjerne se litt film/serie på iPaden min under turen. Er det du eller mannen som gjør dette? Forstår nemlig ikke hvordan jeg skal få det til!

  Er bra du fikk en god start på dagen i dag! 🙂

 45. Monica M.

  Skjønn… Mamma’s lille hjelper. Tror ikke jeg har truffet noen unger enda som IKKE liker å hjelpe til på kjøkkenet, spesielt når det kommer til baking.

 46. Haha, så faktisk treningsbildet av deg på insta i dag morgest, og ble skikkelig inspirert til en bra fredagsøkt. Ble både jogging og bodypump, gitt 😀 herlig! god helg!!:)

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀

   Klem!

 47. Jeg har stemt på deg! <3

 48. Den filmen må være den dårligste jeg har sett noen gang…
  Særlig den bæsjegreia ble bare dumt…
  Ikkje bra, ikkje bra…

  1. Fotballfrue

   Hehe, synes den er kjempemorsom, jeg 🙂

   – C

 49. Har stemt! 😀

 50. Løvemamma

  Har stemt på deg 😀 Skulle ønske at jeg også hadde tid til å trene skikkelig, men er travelt med småbarn i huset og en samboer som jobber mye 😐 Menmen, jeg får ta det igjen etterhvert 😀

  En venninne av meg har forøvrig sendt inn bilde av røverjenta si til en fotokonkurranse som Seatronic har på Facebook. Hun har hatt det ganske tøft etter fødselen, og den lille familien har vært mye på sjøen for at hun skal få slappe av og få ro rundt seg, og da hadde det passet fint om de hadde vunnet en VHF 🙂 Håper du har lyst å stemme på dem (og kanskje du har lyst å dele linken videre også isåfall) 😀 Her er linken til konkurransen:
  https://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=80281&u=21742&a=254553244581393&p=171790979678&v=Entry&id=542765&rest=1

  Den blir forøvrig avsluttet på søndag, så hun trenger alle stemmene hun kan få 🙂

 51. hvor laster du ned filmer?
  og hvordan får du de over på ipad?

  er så ufattelig lei av å løpe (på mølle) til musikk, og det er sjelden det klaffer med noe bra på tv på sats. har sprunget til nyheter og i used to be fat på mtv, ikke særlig festlig. film er en god ide 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha :p

   Men jeg aner ikke, det er Lasse som ordner. Kan svare i spm. innlegget 🙂

   – C

   1. Ja gjør det 🙂

 52. TRX har vi på Elixia Porsgrunn også, du burde komme hit en gang i blant også 🙂 PT’en din trener her rett som det er 😀

  1. Fotballfrue

   Og på Elixia Skien 😉 Ja, Alexander bor vel i Porsgrunn tror jeg 🙂

   – C

 53. Har selvfølgelig stemt på deg :-DD

 54. Hei, hvordan får du overført filmer fra mac til iPad? Har prøvd selv, men klarer det kun dersom filmene er kjøpt i iTunes…dersom filmene ligger utenfor iTunes på macen får jeg ikke overført de….

  1. Vi bruker en Ipad app som heter AVPlayerHD. Bare å dra filer over 🙂

   – C

  2. Jeg markerte bare filmfilene fra mappa mi, og dro de over til itunes. Da ble filene kopiert inn til itunes, slik at jeg bare kunne dra filene til iPad koblingen som vises i venstre side når den er synkronisert med programmet. 🙂

 55. stine Sparboe Hvalryg

  Du har en inspirerende blogg og flott blogg. Har gitt deg min stemme og Håper du vinner 🙂

 56. hvor er lysekronen på bildet i bakgrunnen fra? den var sååå fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *