Klar, ferdig – snart helg

God morgen! I dag våknet jeg faktisk av meg selv litt før klokken seks, jeg var SÅ innstilt på å stå opp tidlig da jeg la meg i går, så jeg liker å tenke at det har noe å si. Jeg lå i sengen og besvarte noen mails med en kopp kaffe, og så var jeg på plass i frokostsalen klokken syv. Det er så deilig å sitte der alene og kunne gjemme seg bak ferske aviser, fantastisk start på dagen! . . selv om frokosten hjemme i Siljan er ganske uslåelig den også 🙂

Svett!

Så har jeg tilbakelagt en mil nede på treningsrommet her, mens jeg så på Bridesmaids. Tenk, jeg har fortsatt ikke fått sett den, og nå tenkte jeg det var på tide. Så halvparten mens jeg løp, og er sjeleglad for at jeg har enda en time igjen av den. Haha, holdt på å falle av mølla flere ganger.

DEN scenen! Dauer.

De har TREX her! Elsker å trene magen i den.

Etter treningen var jeg innom frokostsalen igjen for litt påfyll av kaffe og nøtter, og så har jeg dusjet, ordnet meg, pakket kofferten og nå er jeg klar for å møte dagen. Skal i møte om få strakser, og deretter skal jeg på fotoshoot med bladet Stella. Det blir gøy! Skal ta litt bilder underveis, og prøve å huske på Instagram også. Følg meg gjerne der på @fotballfrue, jeg har 44.000 følgere allerede 🙂

Noen bilder jeg har lagt ut i det siste:

Bildet til høyre er fra i dag tidlig, før frokost og trening 😀

Er ikke bildet av rådyrene fint? Det tok jeg da jeg og Hugo hadde vært på løpetur her om dagen, med mobilen! SÅ fornøyd, haha 😀

Lasse som liten til høyre *smelt*

Og, ja! Før jeg glemmer det: Jeg er så heldig å være nominert til prisen «Norges mest elskede blogg» og du kan stemme på meg her om du vil ♥

Ha en strålende dag, dere!

88 kommentarer

 1. hvor laster du ned filmer?
  og hvordan får du de over på ipad?

  er så ufattelig lei av å løpe (på mølle) til musikk, og det er sjelden det klaffer med noe bra på tv på sats. har sprunget til nyheter og i used to be fat på mtv, ikke særlig festlig. film er en god ide 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha :p

   Men jeg aner ikke, det er Lasse som ordner. Kan svare i spm. innlegget 🙂

   – C

   1. Ja gjør det 🙂

 2. TRX har vi på Elixia Porsgrunn også, du burde komme hit en gang i blant også 🙂 PT’en din trener her rett som det er 😀

  1. Fotballfrue

   Og på Elixia Skien 😉 Ja, Alexander bor vel i Porsgrunn tror jeg 🙂

   – C

 3. Har selvfølgelig stemt på deg :-DD

 4. Kamilla

  Hei, hvordan får du overført filmer fra mac til iPad? Har prøvd selv, men klarer det kun dersom filmene er kjøpt i iTunes…dersom filmene ligger utenfor iTunes på macen får jeg ikke overført de….

  1. Vi bruker en Ipad app som heter AVPlayerHD. Bare å dra filer over 🙂

   – C

  2. Jeg markerte bare filmfilene fra mappa mi, og dro de over til itunes. Da ble filene kopiert inn til itunes, slik at jeg bare kunne dra filene til iPad koblingen som vises i venstre side når den er synkronisert med programmet. 🙂

 5. stine Sparboe Hvalryg

  Du har en inspirerende blogg og flott blogg. Har gitt deg min stemme og Håper du vinner 🙂

 6. hvor er lysekronen på bildet i bakgrunnen fra? den var sååå fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *