Lang og tung dag, men likevel fin

God kveld, dere!

Nå er jeg omsider på hotellrommet, etter en LANG dag. Men det har vært en fin dag, jeg har til og med rukket å være hos flinke Carina og alle frisørene på Hendrix, møtt på dyktige Alexander bak Alexander Sprekenhus og hatt kaffeslabberas med verdens beste Charlotte. Vi endte opp på Wayne’s Coffee i stedet for på sushirestaurant, sånn går det når noen (les: Charlotte) overspiser på taffelost og nøtter. Hehe 🙂 Egentlig glad for at vi er flere i den klubben, ost og nøtter er jo så mums! Så det ble chai latte, dobbel espresso, dobbel latte og americano i stedet.

Vakre Charlotte holder på varmen i tidenes kjærestegenser 😀

Ettersom jeg ikke trengte å heise extension-festene riktig ennå, ble det til at Carina vasket håret mitt med et eller magisk som skal friske opp fargen, i tillegg til at vi byttet ut noen fester i front, slik at det ble litt mer av det spillet som jeg hadde i utgangspunktet. Har time igjen i november, så da blir endringene litt annereledes 🙂 Men ble det ikke fine farger i det nå?

Nå har jeg tenkt til å jakte etter litt mat, takk og lov for åpningstidene her i hovedstaden! Så skal jeg ta meg en kjapp treningsøkt og satse på å våkne ON TIME i morgen tidlig.

Ha en deilig natt ♥

84 kommentarer

  1. Hei! Jeg elsker håret ditt! Det er så glansfullt, pluss at bølgene dine er stilige! Kan du vise hvilke produkter du vasker det med/ pleier det med??

  2. wow! you’re such a beautiful girl!
    pls tell me where did u get the coat from?
    i ‘ll be so happy if u would answer <3
    xoxo, Anny

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *