Lang og tung dag, men likevel fin

God kveld, dere!

Nå er jeg omsider på hotellrommet, etter en LANG dag. Men det har vært en fin dag, jeg har til og med rukket å være hos flinke Carina og alle frisørene på Hendrix, møtt på dyktige Alexander bak Alexander Sprekenhus og hatt kaffeslabberas med verdens beste Charlotte. Vi endte opp på Wayne’s Coffee i stedet for på sushirestaurant, sånn går det når noen (les: Charlotte) overspiser på taffelost og nøtter. Hehe 🙂 Egentlig glad for at vi er flere i den klubben, ost og nøtter er jo så mums! Så det ble chai latte, dobbel espresso, dobbel latte og americano i stedet.

Vakre Charlotte holder på varmen i tidenes kjærestegenser 😀

Ettersom jeg ikke trengte å heise extension-festene riktig ennå, ble det til at Carina vasket håret mitt med et eller magisk som skal friske opp fargen, i tillegg til at vi byttet ut noen fester i front, slik at det ble litt mer av det spillet som jeg hadde i utgangspunktet. Har time igjen i november, så da blir endringene litt annereledes 🙂 Men ble det ikke fine farger i det nå?

Nå har jeg tenkt til å jakte etter litt mat, takk og lov for åpningstidene her i hovedstaden! Så skal jeg ta meg en kjapp treningsøkt og satse på å våkne ON TIME i morgen tidlig.

Ha en deilig natt ♥

84 kommentarer

 1. Du har kjempe fin blogg 🙂

 2. Ost og nøtter<3
  Håret ser veldig bra ut, både fargen og bølgene. Får håpe du får en bedre start på morgendagen, enn det du fikk i dag. Kos deg videre her i Oslo, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Og takk igjen! Håper det jeg også, skal kvelde nå, og håpe på å våkne når jeg skal 😉

   Klemmer 🙂

 3. hei, kor mange extenions fester har du på deg?

  1. Fotballfrue

   Aner ikke :p 30 tror jeg 🙂

   – C

 4. Oda Amalie

  Så fint det ble, og krøllene var helt fantastiske! Fine Caroline, antrekket ditt inspirerte meg!
  Klem til deg! 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, så hyggelig 😀

   Klem tilbake 🙂

 5. Elsket antrekket ditt Caroline! : )
  Utrolig fint! 🙂

  Jeg fikk ikke sett hele repotasjen av deg på «ettermiddagen» kan du ikke legge det ut på bloggen? 🙂
  Ha en fin kveld. 🙂
  Klem!

  Hilsen Guro. SørTrøndelag

 6. Det ble kjempefint jo 🙂 Du er jo fin uansett hvilken farge du har på håret, jeg foretrekker lyse farger da generellt 🙂

  Morsomt å se deg på «Skeier ut» på Ettermiddagen i går! 🙂 Du er så utrolig sjarmerende og virker veldig jordnær og snill 🙂

  Ha en fin kveld da søte deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du!

   Klem 🙂

 7. Lekker på håret 🙂

  Helt utrolig at du ikke må heise håret oftere.

  Føler faktisk at jeg må heise etter 2 mnd ellers så får jeg problemer med å skjule det og jeg har bare 5 remser.

  Hva er hemmeligheten din? eller kanskje bare håret mitt vokser sykt fort :-))

  1. Fotballfrue

   Jeg må heise det hver 2-3 mnd. 🙂 Var jo og satt på nye for en mnd. siden bare 🙂

   – C

 8. Huff. Det høres ut som en riktig tung dag, ja. Min medfølelse.

  1. Fotballfrue

   Du må lese første innlegget mitt i dag for å skjønne hva jeg mener :p Har vært i Oslo for møter, men det ble heldigvis tid til kos også 🙂

   – C

 9. Så nydelig 😀 Men hvordan sier du om hvor mange striper du vil ha, osv? Jeg er så usikker på hvordan man skal si til frisøren hvor mye av håret man vil stripe…

  1. Fotballfrue

   Jeg lar egentlig hun bestemme, eller så er det greit å ha med bilder av noe lignende du vil ha 🙂

   – C

 10. Michelle

  oioioi, det var MYE kaffe 😀 Men kaffe er jo så godt! <3 Du ble nydelig på håret!! Kanskje jeg skal prøve den salongen neste gang jeg skal fikse på håret 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, har vært avhengig nesten hele livet 😉

   Ja, de er kjempeflinke hos Hendrix 🙂

   Klem!

 11. Marita Ø

  Rett og slett nydelig på håret!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

   Klem!

 12. Åh, du er så nydelig Caroline!
  Koselig innlegg og håret ditt ble kjempefint <3

 13. Er det første bilde redigert? Så veldig sånn ut, synes jeg.

  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Har endret på fargene i https://pixlr.com/o-matic/ 🙂

   – C

 14. Du så veldig brun ut, haha 🙂

 15. Du er så herlig Caroline! Ser så opp til deg! Når jeg var liten tenkte jeg ofte -jeg vil blir akuratt de eller henne når jeg blir stor! Kan vel si jeg er inne på tanken når jeg klikker innom deg! <3

  1. Fotballfrue

   Så god du er 😀 Tusen takk!

   Klem 🙂

 16. Ja det er jo sunt når enorme mengder med kaffe erstatter mat…

  1. Hvem har sagt at jeg erstattet mat med kaffe? Det tror jeg det er fordommene dine som har gjort…

   – C

   1. Jezebel

    Ehmm…. Hva om du erstatter antall blogglesere….. (((((( time out ))))))))))

   2. Fotballfrue

    Hæ? :p

 17. Kjempe fint hår!!! 🙂 har du noen tips for å håret frisk og sunt, og vedlike holde det?

 18. Malin Renate

  Gud så fin du er på håret!
  Jeg blir så inspirert av deg, av måten du kler deg på og at du ser så utrolig fantastisk ut hver dag!
  Du er virkelig en av mine forbilder, Caroline!
  Jeg har ett lite spørsmål også, og det er om sminken din holder seg fint iløpet av en hektisk dag?
  Min har en tendens til å «fordufte» etter noen timer på skolebenken, så jeg lurte på om du har noen tips til sminke som holder?
  Stor klem til deg 🙂

 19. Haaret ble kjempefint! Du ser helt nydelig ut! 🙂

  Lurte paa om det var noe sted paa nettet det gaar ann aa se den episoden fra i gaar for oss som er ikke i Norge? 🙂

  1. Fotballfrue

   Klippet ligger ute på tv2.no 😀

   Klem!

 20. Det ble så bra striper, kjempe fin kombinasjon: D
  Farger du extensions festene også, eller bestiller du noen lyse og noen mørke? 🙂
  Fint blir det uansett! herlige deg:)

  1. Fotballfrue

   Farget ikke mitt eget hår i det hele tatt i går, byttet kun ut noen fester 😀

   Klem!

 21. Nydelig på håret! Hvordan får du så fine krøller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Carina brukte rettetang 😀

   – C

 22. Hei. Må bare spørre om noe (har ikke noe med dette innlegget å gjøre). Men av og til når jeg er inne for å lese kommentarene dine står det «Awaiting moderation» på enkelte kommentarer. Akkurat som om jeg selv skulle ha skrevet de, men at du ikke har godkjent de enda..
  Kan det stemme? Synes det virker så rart at jeg får se disse kommentarene da det ikke er jeg som har skrevet de, hehe :p
  Håper du forsto hva jeg mente 🙂

  Også må jeg bare nevne når jeg først skal kommentere, at jeg synes bloggen din har hevet seg 10 hakk den siste tiden. Så mye interessant å lese, og så utrolig mange kule antrekk. Helt supert 😀

  1. Fotballfrue

   Veldig rart, det skal jo ikke være sånn :/ Så gøy at du synes den har hevet seg, nå ble jeg glad 😀

   Klemmer!

   1. Dette har jeg også opplevd flere ganger! Ser både navnene til den som har kommentert og alt de har skrevet, men ikke mailadr og ip-adr som jeg regner med du ser. Kanskje noe å sjekke opp 🙂

    Forresten, fantastisk farge på håret ditt på disse bildene! God helg 😀

   2. Det skjer hos meg stadig også, med et fremmed navn og epostadresse. Strange!

 23. Så utrolig fin du ble på håret! Kan jeg spørre om hvor mange cm langt håret er? Hvilke hår produkter bruker du?
  Synes at hairtalk sitt extensions ser så naturlig og fint ut. Jeg skal ta extensions selv, men er usikker på valget mellom hairtalk og locksandbonds. Hva anbefaler du? 🙂 Har lest bloggen din siden du begynte å blogge, så jeg vet at du har prøvd begge typene 🙂 Du hadde vært svært snill om du svarte.
  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker hendrix hair sitt eget merke 🙂 Veldig fornøyd 🙂 Det er teip. Nå har jeg vel 50-55, men håper å få på 60 neste gang .D

   Klem!

  2. Madeleine

   Jeg bruker Hair talk. Jeg har i det nå og er ikke helt fornøyd,håret føles veldig naturlig og kjennes ut som ditt eget,men når du krøller det så faller krøllene ut etter hvert og blir til bølger. Jeg hadde hendrix hair før og var så fornøyd med hvor lenge krøllene holdt seg,helt til neste vask av håret. Men hvis du liker å kun ha håret slett så er hair talk ypperlig. Jeg selger hair talk håret mitt på finn.no hvis du vil prøve hair talk billig. https://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35821059

 24. Superfin på håret! Men jeg ville ta det enda mørke neste gang. Du får et mye sofistikert, elegant pg intellegent uttrykk, som jeg føler passer bedre til den du er. 🙂

 25. Hei Caroline! Dette har kanskje ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg kan ikke lenger lese bloggen din på telefonen min. 🙁 Jeg gjorde det hele tiden før, og det var så bra. Når siden er ferdig lastet nå, så ser jeg bare alt fra midten og ut til høyre (inkludert reklamen). Hele venstre siden av teksten og reklamen er borte.. (har nokia phone) Håper det blir fiks og fint sånn det var, hvis du tror man kan gjøre noe med det? :)) Forresten, så fint «liv» det ble i håret ditt nå! :))

  1. Fotballfrue

   Uff, ikke bra! Skal høre med Nettavisen 🙂

   Klem!

 26. Ida Caroline

  Hvilke type extenstions har du? 🙂 Altså keratin fester eller sånn teip ting osv?

  1. Fotballfrue

   Teip 🙂

   – C

 27. Å, så nettopp på ettermiddagen. Lo da du sa RIS?! og da han sa han ville bli drag queen. Haha 😉

  Du virker så jordnær, Caroline. Jeg leser jo bloggen fast (og har gjort det nå i gud vet hvor mange år… ), og blir virkelig sjokkert hvordan media fremstiller deg. Jeg er jo vant til den personen du er på bloggen (og selv om du sier at bloggen er overfladisk, så skimter jeg en smart og jordnær jente her ganske ofte!), så jeg ble faktisk sjokkert da jeg googla deg (ja, jeg vet, creepy as f, men jeg skulle finne ettermiddagenklippet :p) og så hvordan dagbladet og VG fremstiller deg. Bikinibildene du la ut er vel brukt i 50 % av artiklene, og de greier å nevne at du hadde en spiseforstyrrelse i hver jævla artikkel! Hva er galt med dem? Hvorfor velger de å fokusere på den ene tingen, når du har frontet god helse og livsstil i ALLE årene du har blogget? Fy fela, jeg skjønner ikke hvordan du takler det, men all kudos til deg! Og vit at du har i hvert fall et titalls tusen (faste) lesere i ryggen mot dette bildet de prøver å skape.

  Håper du får en fantastisk uke!

  -ia

  1. Fotballfrue

   For noen utrolig gode ord <3 Tusen takk! Jeg er så glad for at flere ser det. . <3

   Klemmer 🙂

 28. Utrolig fin farge på håret. Virkelig en farge jeg selv kunne tenkt meg. Er ganske så lys i håret nå, og noe må gjøres. Vil også nevne at wok oppskriften du postet for ikke så lenge siden falt virkelig i smak, første gang jeg virkelig har likt en wok, så takk for oppskrifter!

  1. Fotballfrue

   Oi, så bra 😀 Den er kjempegod 🙂

   – C

 29. Hvordan bil har dere?

 30. Stine Pedersen

  Hvor er den nydelige jakken fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Zara 😀 Bedre bilder her: https://fotballfrue.no/?p=19873 🙂

   – C

   1. Stine Pedersen

    tusen takk for svar 🙂 ha en fin dag, nydelige deg!

 31. Du er nydelig, Caroline! 🙂

 32. Du har så fint hårsvall, eller DU är så fin!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste <3 😀

 33. Hei. Først vil jeg bare si at du har en super blogg med som viser mye gode verdier. En ting jeg derimot lurer på er hvorfor du bruker extencions. Har du ikke sett at indiske kvinner blir lurt til å klippe av seg håret? De bruker mye tid for å spare opp penger til dette. For å oppnå frelse, mens håret deres blir solgt videre for mye penger. Er det ekte hår så syns jeg hvertfall du bør tenke deg om, eller hvertfall vite at ikke det er noe slikt som er bak. Det er ikke meningen å være kvass, men jeg har veldig lite til å overs for akkurat denne industrien. Men det er så klart opp til deg hva du ønsker å gjøre.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker ikke Indisk tempelhår, Hendrix Hair bruker fair trade-hår fra Kina 🙂

   – C

 34. gro anita

  kjempefin jakke 🙂

 35. Hei søte deg:)

  *Smelt* Håret ser så bra ut, både fargen/spillet og bølgene<3 Regner med du har hatt noen deilige timer i frisørstolen:) Håret er så vakkert<3

  Åååå så kos med venninne tid og kaffe, med sikkert en hel masse skravlings. Det settes så stor pris på her 😉 Var nok en hyggelig kveld for dere begge:)

  Ønsker degog L-K en flott fredag og helg. Nyt den og hverandre:)

  klem

  – J –

  1. Fotballfrue

   Håper du får en fantastisk helg <3

   Klemmer 🙂

 36. Vilken snygg väst! 🙂

 37. Utenfor jobben min jo 🙂
  Nydelig hår!

 38. Så koselig å catche opp med venninner! 🙂 Håret ditt er bare SÅ fint, kjenner virkelig på misunnelsen! 🙂

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes..

 39. Hvor er buksen fra! Kjempefin 🙂

 40. You are sooooo beautiful and I love your style! 🙂 Have a nice day!

 41. Hvordan får du slike bølger? De var super fine!

 42. Tusen takk for svar 😀 Elsker virkelig håret ditt. Det glir så fint inn i ditt eget hår 🙂 du er så utrolig vakker Caroline. L-K er heldig 😉
  Hvilken shampoo og balsam bruker du? 🙂 bruker du det som er anbefalt for extensions håret? 🙂
  Klem

 43. Karianne

  Høres deilig ut å ha så avslappende dager! Gleder meg til jeg er ferdig med studiene og kan slappe litt mer av. Er så mye nå med studier, full jobb, barn, mann og hus, pluss at man gjerne vil ha tid til venninner også!

 44. Utrolig fin på håret! Ha en fin helg 🙂

 45. Hei Caroline!
  Du ble kjempefin på håret,men du er alltid fin:) Jeg har tenkt å kjøpe meg jakken som du har. Bare lurer på hvilken størrelse du har i den og er den varm? Det er så vanskelig å vite når jeg skal bestille fra nett.Tror vi har samme størrelse i klær,derfor lurer jeg:) Klem fra meg.

  1. Fotballfrue

   Jeg har xs, men kunne fint hatt en s også 🙂

   Klem!

 46. For en utrolig lekker jakke/kåpe du har. Hvor har du kjøpt den? Hvilket merke er det?

 47. Hei Caroline:)

  Kåpen/jakken du har på deg var utrolig lekker, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
  Goood helg til deg!

 48. Marigona

  åh du var utrolig fin! 🙂

 49. Dwightinha

  Så flott du er her Caroline! Ser jo hvor du er vet du. Wayne’s Cofee, ja. (men nå har naboen min akkurat fått Starbucks til Norge altså)

 50. Hei! Jeg elsker håret ditt! Det er så glansfullt, pluss at bølgene dine er stilige! Kan du vise hvilke produkter du vasker det med/ pleier det med??

 51. wow! you’re such a beautiful girl!
  pls tell me where did u get the coat from?
  i ‘ll be so happy if u would answer <3
  xoxo, Anny

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *