Vinn klær fra Jean Paul for 100.000,-

Har du det som skal til for å kunne kalle deg ekte preppy? Det kan du finne ut ved å delta i Jean Pauls egen dannelsesreise. Akkurat som tidligere i år holdes konkurransen Tour De Preppy, hvor du kan vinne klær for over 100.000 kroner!

Tour de Preppy består av 6 etapper i preppyenes rike. Hver uke åpnes en ny etappe hvor den med best tid blir etappevinner. Denne gangen er det ingen hovedvinner som får 100. 000 kroner i hovedpremie, men i stedet er det 4 vinnere per etappe. De fire vinnerne får:

1. plass – gavekort på 10 000,-

2. plass – gavekort på 5 000,-

3. plass – gavekort på 2 500,-

I tillegg trekkes en vilkårlig vinner som får et gavekort på 1000 kroner.

Du kan prøve å forbedre tiden din én gang per etappe.

Now THIS is preppy!

Tidligere var det allværsjakker, chinos og pikétrøyer som var Jean Paul for meg, men den perioden er over for lenge siden, de har så utrolig mye fresht nå! Synes også kampanjebildene er veldig fine denne gangen. Jeg har funnet min favoritt i kåpen som heter  Ann Coat. Er den ikke fin? Får litt Burberry Prorsum-vibber, kjenner jeg. .

Klikk her for å delta i konkurransen og for å lese mer.  . lykke til ♥

annonse 

26 kommentarer

 1. Hei kjære søte deg 🙂 Kan jeg få spør hvor i all verden jeg kan få kjøpt noen ala dine Nike Treningssko? Noen linker? Klem fra fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   De finner du i helt ordinære sporstbutikker 😀

   Klem!

 2. Så fint innslag med deg på Ettermiddagen på tv2 i dag 🙂 Du gjør deg godt på tv!
  Og jeg fikk SÅÅ lyst på makroner, så tror jeg må bake litt en dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, gjør det! Det er så godt! Min beste utskeielse 😉

   Klem!

   1. Ånei! Det fikk jeg ikke med meg. Fillern!

 3. Hallo Caroline:)
  Hva synes du om kolleksjonen som Lindex hadde i samarbeid med Missoni? Gikk du selv til innkjøp av noe?
  Har ikke hørt et eneste ord fra deg ang det, og det synes jeg var litt rart i og med at du stort sett er veldig flink til å engasjere deg i slike ting, så tenkte det hadde vært morsomt å høre din mening om det.

  1. Fotballfrue

   For å være ærlig vet jeg ikke, det har nok gått meg litt hus forbi, pluss at jeg ikke har mottatt pressemail ang dette som jeg pleier å gjøre ved slike happenings. Kolleksjonen skuffet meg også, når det er sagt.

   – C

 4. Hvordan gjør du det når Tampax, OB og Libresse alle tester på dyr?

  1. Fotballfrue

   Takk Gud for at det finnes andre merker enn disse, som ikke tester på dyr 🙂 Sjekk ut dermica, first price eller Natracare 🙂

   – C

   1. Vet du om de fra Tampons For Free er tester på dyr? 🙂

 5. Hviket system/program har du brukt for å lage fotballfrue.no

  Hilsen Malin

 6. Kan du gi tips om hvordan en kan trene for å få strammere rompe og flatere mage? Elsker bloggen din!!:)

 7. Du har en herlig blogg, Caroline 😀 Kommer du til Skien en gang for å signere bøker? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er opp til bokhandlerne / etterspørsel 🙂

   Klem 🙂

 8. Hvorfor fjernet du spørsmålet mitt ang Lindex? Var det upassende? Eller hva var galt med det?

  1. Fotballfrue

   Fjernet den? Upassende? Har ikke rukket å se den engang, jeg :/

 9. Marita Ø

  Wowowow! Hadde ikke akkurat sagt nei takk til klær på 100.000,- fra Jean Paul 😀 Halleluja… Veldig koselig å se deg på TV forresten, søt er du! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, fine deg 😀

 10. Har du mulighet til å legge ut innslaget fra «Ettermiddagen» her på bloggen.?Kjempe lyst å se,men får heller ikke se reprisen imorgen da jeg er på jobb :/

  1. Enig med E 🙂 Rakk det ikke selv og hadde vært artig å se det 🙂

 11. Så innslaget fra «Ettermiddagen».Hårfargen du har nå er bare helt nydelig Caroline! Har selv lyst å farge håret i denne nyansen. Kan jeg spørre hvilken farge du bruker?

  1. Fotballfrue

   Å, takk 😀 Har lyst på bittelitt mørkere jeg, men å vente til det er på tide å heise extensionene igjen. Sjekk dette innlegget for info: https://fotballfrue.no/?p=19474

   Klem 🙂

 12. Et spørsmål som ikke passer på noe innlegg i det hele tatt tror jeg, men jeg må jo bare spør 🙂 For en stund tilbake la du ut et bilde der du har Ipaden din oppå tredemøllen, mens du såg på en serie. Der jeg lurer på er, hvilken link ser du serier på? Og hva slags java? program, eller hva det enn er som gjør at du kan spille av på Ipaden? Jeg klarer ikke å se noe på min Ipad, for det står at jeg mangler program til å spille av på.? STOR KLEM 😀

  1. Fotballfrue

   Kan ta det i spm. runden 😀 Lasse som fikser slike ting, jeg har helt ærlig ikke peiling 😉

   Klem!

 13. Ååh, der skal jeg delta! 😀

 14. Ja, Jean Paul kommer med mye fresht nå 🙂 Jobber hos MATCH hvor vi selger merket! Så morsomt at du kommer til Sørlandssenteret om en måneds tid forresten, det er her jeg jobber! Har kjempelyst til å komme på signeringen, men selv om jeg er på senteret til det tidspunktet, så er jeg på jobb typsik nok. Men du er veldig velkommen innom 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *