Stress cannot exist in the presence of a pie

Tjolahopp! Nå kom jeg nettopp hjem fra byen og en kaffedate med skjønne Siri, alltid godt med litt skravling over en kopp eller to. Sitter på min faste plass ved kjøkkenbordet og lurer på om jeg skal gjøre en innsats for kroppen i dag eller ikke, har så innmari gangsperre at jeg ikke vet hvor i verden jeg skal gjøre av meg. Stakkar lårmuskler. Det hjelper jo å bli varm og deretter strekke litt på seg, så jeg lurer på å ta utfordringen. Ellers har jeg en haug med eposter å svare på, før jeg planlegger pakking til Oslotur og deretter starte på middagen. Paien vi lagde her om dagen var så insane, at jeg er nødt til å lage den igjen. Regner med dere vil ha oppskrift etter hvert?

Pumps Nelly / Veske 3.1 Phillip Lim / Bukse Asos / Skjerf Bubbleroom Outlet / Jakke Ellos / Topp BikBok / Ringer Hasla 

Håper dere har en fin onsdag ♥

Edit: Og, forresten! Jeg er på Ettermiddagens Skeier Ut i dag klokken 19.00 🙂

144 kommentarer

 1. Fantastisk overskrift! Du eliminerer både stress, regnværsdepresjon og dårlig humør med sjokoladefudge også;) Om det frister ligger det oppskrift på Kokk&Chanel:) Er en oppskrift på noen fantastiske kanelsnurrer også, om du vil ha liten lavkarbo-pause:) Ha en fortsatt strålende kveld!

 2. Så fin du var Caroline! Håret ditt er så nydelig! <3
  Tror du det programmet du var med på, kommer i reprise? Altså Ettermiddagens Skeier Ut på TV2?
  Klem! <3

  1. Fotballfrue

   Ja, i morgen 11.45 🙂

   Klem 🙂

 3. Fikk kun tilfeldigvis sett 30 sekunder av programmet på TV2. Vurderer du å legge det ut? 🙂
  Hårfargen din er perfekt nå etter min mening, synes ikke du skal stresse med å gjøre noe med det!

 4. Likte virkelig antrekket ditt 🙂 Like pen på alle bilder som vanlig 🙂

 5. Lene Løken

  Hei! Du er alltid flott kledd 🙂 Vil gjerne ha oppskrift på pai.

 6. Dette antrekket likte jeg veldig godt! Du kan virkelig det å sette sammen klær, også er du så utrolig vakker! 😀

 7. Sykt kule bukser! Elsker fargen og du kledde den veldig godt. Ja, vil gjerne ha oppskrift på pai. Jeg er en pai-elsker:)

 8. elsker stilen din ! hvor får du inspirasjon fra?

 9. Får ikke kommentarene min posta…. Noen som hiver meg ut nå som det begynner å likne en meningsfylt diskusjon???

  1. Den er postet 🙂

   – C

   1. Ok:) kjipt å miste så «veldreide» ord;) PATIENCE IS TAKEN

 10. Bra dialoger her… Mye som forvinner, litt for gode kommentarer kanskje?

  1. Lene, kommentarene din er godkjent og besvart. Stikkord: Tålmodighet

 11. Kvifor er det bilde av skrittet?

  1. Fotballfrue

   Synd at du tenker i den retningen, da det er et bilde av detaljene i buksemønsteret og av skinntoppen 🙂

   – C

 12. Cecilie

  Kuuuuuleste buksene!!! Mener å huske jeg la inn en link til Hassan og Den Dama hvor de selger sånne bukser en gang, nettopp fordi jeg ikke passer i de selv 😮 Men fordi du ville passet perfekt 😉 Og det gjør du!!!!!!!!! Liiiiiker stilen 😀

 13. Ååh, buksen var kjempefin! Den kledde du virkelig!

 14. Hei!

  Dette er kanskje teit, men jeg synes det er så fint med mellomrom mellom lårene. Jeg får det ikke til! Har du noen tips på hvordag å trene bort fett på innsiden av lårene?

  1. Fotballfrue

   Uff, nei! Dette skal du ikke tenke på, da beinbygning spiller mye inn. Fokuser heller på trening og sunn kost, så går det av seg selv 🙂

   Klem 🙂

 15. her var du veldig fin på håret! Naturlig og pent!

 16. Elizabeth F.

  Hi, dear Caroline! 🙂
  You`re trully my style inspiration!
  Could you please give advice on how comfortable it is to walk in these Nelly «I love you» shoes? Planning to get ones for my bachelor degree prom this summer, but not sure, because of the heel hight, despite the fact tham i`m a real high heel girl 🙂

  Would really appreciate your answer.

  Kisses from Latvia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *