Luksus VS. Budsjett: Comic Print

Den nyeste kolleksjonen til 3.1 Phillip Lim (Kill the Night) og de nyeste genserne til Markus Lupfer er begge preget av tegneserieprint, og har blitt ekstremt populære. De fleste gensere, clutch-vesker og t-skjorter er utsolgt så og si overalt. Surfet litt på nett i morgentimene og kom over en utrolig kul tee som minner mye om 3.1 Philip Lims Ka-Pow Print Shirt.

Luksus-tee til 1300,- hos My Theresa her / Budsjett til 299,- hos Nelly.com sitt nyeste merke Issue 1.3 finner du her (adlink)

Ka-Pow grå genser og OMG! blå genser fra Markus Lupfer / Ka-Pow genser og Ka-Pow tee fra 3.1 Phillip Lim. Finnes hos både Net-a-porter, My Theresa og ShopBop 🙂

31 kommentarer

 1. Kan sikkert være stilig, men – not my cup of tea.. Tror forresten de har disse på Eger:)

 2. For en liten stund siden hadde du en undersøkelse om alder på leserne, er dette noe du vil dele med oss? Sist du tok det opp sa du at gjennomsnittalderen var noe ala 25. Tror vi er flere som lurer på om vi som leser bloggen hører til «gjennomsnittet» eller om vi skiller oss ut.

  1. Fotballfrue

   Stemmer! Skal sjekke med Nettavisen 🙂

   – C

 3. Hei! 🙂 Jeg får ikke opp kommentarfeltet på spørsmålsrunden og ville veldig gjerne spørre noe om de tannblekningsstripsene du bruker! Kan du, hvis du har tid, skrive litt om din opplevelse med de?

  1. Fotballfrue

   Hadde det bare åpent i noen timer :/ Jeg har skrevet to-tre innlegg om det du lurer på tidligere, du kan søke på smilelab i søkefeltet 🙂

   – C

 4. Hallo Caroline 🙂
  Jeg tror ikke jeg har kommentert på bloggen din før, men du skal vite at jeg har vært fast leser i rundt ett år nå selv om jeg kanskje ikke er den mest ivrige i kommentarfeltet. Det første jeg gjør om morgenen er å lage meg en god kopp te og gå inn på bloggen din. Du gir meg inspirasjon i hverdagen, og man blir rett og slett glad av å gå inn hit 🙂 Jeg synes du har en fantastisk utstråling, både på bilder og i virkeligheten. Jeg bor selv i skien, så jeg har sett deg en del, og du ser alltid like fresh ut. Stilen din er inspirerende, du bruker ofte klær oss dødelige også har råd til i motsetning til de største motebloggene, noe som gjør det lettere å hente inspirasjon fra deg. Dessuten inspirerer du mennesker til å leve sunt, både med gode, sunne oppskrifter og trening. You go girl!!

  1. Fotballfrue

   Nei, nå ble jeg glad! Tusen takk for så fine ord, søte deg 😀

   Klemmer 🙂

  2. Elisabeth

   AKKURAT som om jeg skulle sagt det selv =) Ikke noe jeg ville forandret på bortsett fra at jeg starter dagen med frokost sammen med lilletrille og SÅ sjekker bloggen 😛

 5. Ingeborg

  Den grå genseren med «Ka-pow» er helt fantastisk!! Elsker den, og deg som klarer å se lyst på alt<3 skrev forresten nettopp en skoleoppgave om deg. 100% positivt, 0% negativt.

  Fortsett sånn som du gjør idag!

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er!! Tusen takk <3

 6. Etternavnet mitt er Bang, så tror jeg må investere i en slik!

  1. Fotballfrue

   Haha, det burde du da ja 😉

   – C

 7. Elsker tegneserietrykk! Hadde flere kos-hipstere i knesje farger og «kaboom» uttrykk en gang i tiden, haha 😛 Vil anbefale deg en serie, nå som Breaking Bad er på hold; Suits. Den er veldig, veldig bra. Lover! Er på vent til januar. Abstinenser! Holder på å lese til psykologieksamen til i morgen, og synes derfor det er sååååå mye mer fornuftig å kommentere her 😛 Ha en flott dag!! 😀

  1. Fotballfrue

   Å, tuusen takk for tips 😀 Og takk for at du kikker innom 😀 Masse lykke til i morgen 🙂

   Klem C

  2. Slenger meg på.. Suits er veldig, veldig bra!! Må ses 🙂

 8. Den trenden er SÅ stilig! Men tror ikke det er noe for meg, vel og merke 🙂

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, dyr, tips og triks – og livet med en spiseforstyrrelse.

 9. Elsker den trenden, men tviler på at den kommer til å holde seg så lenge, så er nok ikke så fornuftig å legge flere tusen i en genser jeg kun bruker én gang. Men man skal jo ikke være fornuftig hele tiden, skal man det? 🙂

 10. OMG!!!!! I’m in love with these prints!
  …and even cheaper than a painting by Roy Lichtenstein. : )
  XO Antje

  http://www.greenpinkorange.com

  1. Fotballfrue

   Haha, so true 😀

   – C

 11. Å herregud Caroline. Vil du virkelig at barna dine skal gå på lavkarbo? Jeg tror ikke det er verden som det er noe galt med, det er deg. Du sa at det er nytenkende mat, men du burde skjønne at et barn skal leve et sunt liv, og det mener du hjelper med lavkarbo?
  http://www.seher.no/903040/caroline-berg-eriksen-vil-at-barna-skal-gaa-paa-lavkarbo

  1. Fint om du kan komme med et saklig innspill på hvorfor du mener at det ikke kan være et sunt alternativ 🙂

  2. det var da maken til måte å prate på.. «jeg tror ikke det er verden som det er noe galt med, det er deg.» .. altså.. nei.. det er mange som er skeptisk til lavkarbo, og gjerne vil se det testet ut mer før de tørr og la sine søte små gå på det selv..men dette virket litt vel angripende.. ..og nei det ER verden det er noe galt med når vi lar små barn spise seg til diabetes type 2.. syns du DET er bedre enn å ha god kontroll over matinntaket til ett barn? .. hvis det viser seg at lavkarbo ikke er skadelig, hvorfor i all verden skal man ikke gjøre barna vant til en sunn spisevane fra de er små? … verden er forskrudd når vi godtar at vi forer barna til fedme og sykdommer, men heaven forbid hvis vi prøver å kontrollere at de spiser sunt .. nei da blir det plutselig snakk om at vi må la barna leve ett normalt liv, de må så absolutt få spise mc donald’s for det gjør andre barn..

 12. Du skulle hatt t-skjorte med Wonderwoman på 😉

  Blazer, jeans og kulle wedges til, hadde blir knall 😀

  1. Fotballfrue

   *ønskeseg* Jeg har en wonderwoman matboks, da 😀

   – C

 13. Amalie14

  Nå har jeg endelig fått satt meg ned og lest igjennom de uleste postene for de siste dagene:) Her har det vært hektisk, men det er så godt å kunne sette seg ned og puste ut litt, da koser jeg meg med å lese bloggen din. Du skriver så bra og inspirerende, det er det som gjør hverdagen min til en bedre!! Kan ikke få sakt det nok ganger. . Tusen takk Caroline:-)
  Amalie 14 år

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste du!

   Mange klemmer 🙂

 14. Jente89

  Du går på Lavkarbo, ikke sant? Har du hørt noe om at det kan hjelpe mot pcos?

  1. Fotballfrue

   Det mener jeg å ha lest at det gjør 😀

 15. Syns det er merkelig hvordan designere kan ta seg betalt flere tusen kroner for noe som ikke en gang er originalt eller «deres» idé! hehe 🙂 Men det er jo en morsom trend da, blir gøy å se om dette er det store i butikkene i USA, når jeg drar dit =D

 16. De har Ka-Pow genseren fra 3.1 Phillip Lim på http://www.my-wardrobe.com
  Siden de nylig slo seg sammen med norske Fashionmixology er toll og moms inkludert i alle varene så den prisen du ser er det du betaler. 🙂

 17. Fantastisk kule trykk! Vet du noen butikk i Norge som selger t-skjorter o.l. med tegneserie-trykk??
  Må ha!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *