Treningsøkt nummer 2

Good kveld!

Tipper de fleste av dere sitter benket foran TV for kvelden? Der havner vi også snart, men først må jeg ta en dusj, for jeg kom nesten nettopp hjem fra løpetur nummer to i dag MED Hugogutt! Ååå, jeg er SÅ stolt! Tenk at han har jogget tilsammen 7 kilometer med matmor i dag, det er vel ikke dårlig? Flinke, lille chihuahuakladden min!

Det verste er at han hadde enda mer energi å ta av da vi var ferdig! Vi bremset ned farten kraftig mot slutten ettersom han startet å stritte mot, men da vi var på vei opp bakken til huset fikk vi øye på 3 rådyr, og han skal jo alltid tøffe seg så innmari hver gang. Haha, det var rykking i bånd, knurring og ørespissing. Så suste han inn i stuen og skulle leke med Ronaldo da jeg tok av ham båndet. Mye energi i liten kropp, det er det ingen tvil om!

Jeg tror dette er noe vi kommer til å fortsette med et par ganger i uken, så da er det på tide å gå til anskaffelse av et skikkelig bånd. Noen tips? Det er vel kanskje step-in seler som er det beste, eller?

Håper i hvert fall dere får en finfin kveld, her blir det straks moussaka og litt vin 🙂

78 kommentarer

 1. Jogging med hund i flexibånd er fy fy. Du bør i så fall bruke sele på hunden, gjerne en Y-sele (det gir bedre bevegelighet for hunden enn en brystsele). Hvis du skal bytte ut flexibåndet, så er vanlige kobbel ok å bruke (gjerne med 180 cm + lengdemessig).

  Lykke til med joggingen, og veldig kjekt å se noen som bruker Chihuahuaen sin aktivt 😉

 2. Josefine

  Fliiinke lille Hugo-gutten 😀 elsker at han blir behandlet som en hund, det verste jeg ser er folk som har hunden i veske hele dagen og bruker bleie på dem! Det er dyremishandling spør du meg :/ Jeg har vært på jobb til halv 9 og så kom bestevenninna mi på besøk etterpå <3 I dag skal jeg bare slappe av 😉

  1. Fotballfrue

   Høres bra ut 🙂 God helg 🙂

   Klem!

 3. Har selv brukt non-stop dogwear utstyr de siste årene, og er kjempe fornøyd! Utstyret sitter godt på hundene mine og de tåler masse slitasje. Nå har jeg litt større hunder enn det du har, men ser at de har kommet med utstyr til mindre hunder nå også! http://www.non-stopdogwear.no/index.php/nsdw/Produkter/Trekkseler/Sporsele

  Jeg er hvertfall veldig fornøyd!

 4. Eg brukte en sort, fora drasele på min chiahuahuamix, med et elastingsk bånd som eg knytte rundt livet. Vida min var 5 kg og drog meg heile vegen, gjerne opp til 2 mil. Flinke jenta mi 🙂

 5. Jeg anbefaler løpebånd fra ruffwear! Er enkelt å feste rundt livet og strikk i selve båndet. Finnes i flere størrelser. Koster rundt 300 kr på XXL og det har du resten av livet er jeg sikker på – kjempekvalitet:)

 6. det er koselig å ha med hunden(e) på løpetur!
  min dvergschanuzer og jeg løper ofte sammen i utrafikerte områder, og der får hun løpe løst. Ikke så vanskelig å lære de som man kanskje tror, etter noen måneder med øvelse følger hun hvertfall med meg og alle godbitene 🙂 vi startet med langline i begynnelsen, kanskje dette er noe du vil prøve?
  God helg!

 7. Chihuahuaer skal bare bruke sele og ikke vanlige bånd pga de har ganske svak nakke og hals. Så jeg ville gått til innkjøp av en god sele. De selger mange gode skinnseler på dyrebutikker som man kan stille både rundt hals og bryst, og lengde fra hals til bryst. Utrolig praktiske og mine chihuahuaer elsker de.

 8. Christina

  Ser flere har anbefalt det, men: Jeg bruker en hurtta y-sele på min engelske toy terrier når jeg løper med han, og det går strålende. Den er kjempebra å bruke til sykling med hund også! 🙂

 9. Imponerende altså!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *