Treningsøkt nummer 2

Good kveld!

Tipper de fleste av dere sitter benket foran TV for kvelden? Der havner vi også snart, men først må jeg ta en dusj, for jeg kom nesten nettopp hjem fra løpetur nummer to i dag MED Hugogutt! Ååå, jeg er SÅ stolt! Tenk at han har jogget tilsammen 7 kilometer med matmor i dag, det er vel ikke dårlig? Flinke, lille chihuahuakladden min!

Det verste er at han hadde enda mer energi å ta av da vi var ferdig! Vi bremset ned farten kraftig mot slutten ettersom han startet å stritte mot, men da vi var på vei opp bakken til huset fikk vi øye på 3 rådyr, og han skal jo alltid tøffe seg så innmari hver gang. Haha, det var rykking i bånd, knurring og ørespissing. Så suste han inn i stuen og skulle leke med Ronaldo da jeg tok av ham båndet. Mye energi i liten kropp, det er det ingen tvil om!

Jeg tror dette er noe vi kommer til å fortsette med et par ganger i uken, så da er det på tide å gå til anskaffelse av et skikkelig bånd. Noen tips? Det er vel kanskje step-in seler som er det beste, eller?

Håper i hvert fall dere får en finfin kveld, her blir det straks moussaka og litt vin 🙂

78 kommentarer

 1. hehe, han sakket nok av farten fordi han skjønte at han nærmet seg heimen og ville drøye ut tur-tiden 😉 Det gjør mine hunder støtt selv om de er langt med langbeinte!

  1. Fotballfrue

   Sleipinger :p

   – C

 2. Burde kjøpe Hurrta sele, (y sele), veldig fin å gå tur eller jogge med…får også kjøpe bånd isammen… Kan se på divinedog.se 🙂 anbefaler å handle der, god service og rask levering (apost) 😉
  Takk for at du inspirerer meg i hverdagen med trening, mat og mote 🙂

 3. Hei Caroline/sprekingen 🙂
  Kjempe fin blogg, super flott jente, nydelige hunder! Rett og seltt super bra altsammen.
  Familien min og jeg er verdens søteste parson russel terrier, med minst like my enegi som din Hugo og jeg bruker sele, når vi er ute å løper 🙂
  God fredagskveld!
  -Ingrid

 4. har lest at små hunder egentlig blir veldig slitne, men at det er et instinkt for dem å løpe, siden eieren løper! Så ikke løp alt for langt med den lille kladden da <3 Han er så søt at jeg får helt vondt inni meg 😀 haha!

 5. Jeg løper med hunden min,og bruker sånn belte!Helt genialt!Desuten synes jeg det er motiverende å jogge med hund,og bare det å komme seg ut er enklere,når de smår bare står å veeenter på å komme ut på løpe tur!

 6. Har ett fint magebelte med kraftig strikkbånd til som er supert å jogge med. Fås kjøpt hos de fleste dyrebutikker 🙂

 7. Så gøy at det går så bra å ha han med på løpetur! 😀 Dere er to fine!
  Kos deg med god mat, god vin, og godt selskap, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, kjempestas 😀 Takk, det samme, flinke deg!

   Klem 🙂

 8. Jeg har aldri sett en step-in sele sitte bra på en hund, de sitter alltid for nærme frambeina. Jeg synes dette blogginnlegget tar for seg det viktigste ang. seler, så jeg bare poster det, jeg 🙂 https://hegeogmilo.blogg.no/1304356284_bruk_sele.html

  Jeg har Chihuahua selv og har virkelig slitt med å finne gode seler. Dessverre er de minste Hurttaselene for store til små chihuahuaer. Vet ikke hvor stor din Hugo er men min på 2kg er for liten. Ellers hadde jeg brukt Hurrta på min. Haqihana er et annet godt alternativ. Har ikke prøvd selv, men de ser veldig fine ut på bilder. Finnes i chi-størrelse. Puppiaseler er også fine for små hunder. De har god passform og fine farger og mønstre, men blir kanskje litt voldsomme til løping. Tenker på gnag mellom frambeina siden det er såpass bredt med stoff der.

  Håper min eviglange sele-kamp kan være til hjelp for deg, lykke til!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

   – C

 9. Karen Marie

  Så flink du er, og sååå søtt! Hvor har du forresten kjøpt den vesteb fra? Utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Vesten er fra j.o.t.t 🙂

   – C

 10. Før var jeg glad i å løpe inne på mølla, men i det siste har jeg bare løpt ute. Nå på høsten er det perfekt temperatur synes jeg. Høstfarger, frisk luft og naturlyder som bekker og fugler er jo fantastisk. Jeg har faktisk lagt iPoden igjenn hjemme også :O hihi.
  Jeg skrev en kommentar om hvor fin du var i «Worn pretty» innlegget, men så streiket datan min så da fikk du den aldri, så jeg prøver igjen. Det var virkelig det perfekte høst-antrekket!
  Kos dere i kveld. Moussake er noe av det beste jeg vet 😀

  1. Fotballfrue

   Er så glad i både morgen og kveld ute om høsten, kjempedeilig 😀

   Tusen takk for fine ord <3

   Klem!

 11. Cathrine

  Det beste er å ha de i magebelte. Selv om han ikke er store karen sånn sett, er det deilig å kunne løpe med begge hendene fri 😀

 12. cathrine h. skaret

  Så koselig! Alltid gøy når de små også vil være med, har selv en aktiv chihuahua som ikke er redd for en utfordring :)! når det kommer til løping, anbefaler jeg en lett men godt polstret sele. Den skal være enkel å løpe med, men ikke knage under armhulene. Noe som dette:
  https://ivrighund.com/wp-content/uploads/2012/08/IvrigHundCom_IMG_5145_2_5.jpg
  Den skal over hodet, og festes under brystkassen.

  1. en slik modell har jeg til min chihuahua, og er veldig fornøyd, bortsett fra at den er litt stor foran (der kan min nemlig ikke justeres) og han kan derfor snike seg ut hvis man er litt uoppmerksom…

 13. såå søte <3

 14. cathrine h. skaret

  Så hyggelig at han vil være med! De kan så mye mer enn folk tror 🙂 Har selv en chihuahua og blir alltid overrasket.

  Ang sele kan jeg anbefale en som er lett men også godt polstret, som denne:
  https://ivrighund.com/wp-content/uploads/2012/08/IvrigHundCom_IMG_5145_2_5.jpg

  Den skal over hodet og festes under brystkassen 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

   – C

 15. Så moro at du får Hugo med på løpetur!:-) Regner med det er koselig for deg å ha en kompis å løpe med!
  Flinkinger, begge to.

  Forresten, den rosa løpevesten var superfresh! Hvor er den fra?:D

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Den er fra J.O.T.T 🙂

   Klem!

 16. Kristina

  Kjempe søte hunder du har,og spreke også. Du er også kjempe sprek,men kjempe inponert over hundene 😉 7 kilometer er ikke akkurat lite heller for og si det slik 😉 Ha en fin kveld,kleem 😀

 17. Jeanette

  Vi bruker hurtta sele når vi er ute på ski, synes den sitter veldig godt. De har den på dyrebutikken på herkules, og da er det lurt å ta med Hugo, sånn at du finner en som sitter sikkelig 🙂

 18. Flinke Hugoen!

  Lover deg, det er helt normalt. De dagene vi har gått skikkelig lange turer i skogen eller på fjellet blir mine to chihuahuaer helt tussete! Enda verre blir det om man dusjer/spyler av dem etterpå. Men det er jo så artig å se på 🙂

  Bruker forresten sele og ikke halsbånd til mine om vi skal på løpetur men det aller beste er å løpe steder der de kan gå løs.

 19. Å det var lang tur. Trodde ikke de skulle ha så lange turer eller trengte det:P Men han hadde nok godt av det:)

  7km er mye for en liten fyr som han hehe. Spreke begge to:-)

  1. Fotballfrue

   Delt på to da 🙂 3 km. på morningen og 4 nå på kvelden 🙂

   – C

 20. Victoria

  Så herlig! Joggetur med voffser er så hyggelig! Man har selskap når man trener, i tillegg til at hundene elsker å være med sine eiere, mange fluer i en smekk.

  Jeg personlig bruker Hurtta lifeguard y-sele på mine hunder når jeg er på tur med dem. (Disse har knallfarger fordi jeg har to tisper, men til deres hannhunder kan dere velge Hurtta Y-sele i jordfarger m.m) Det er fantastisk gode seler som ligger korrekt, er enkle å tre på, veldig solide, tydelig markerte reflekser og som sliter minimalt på hundekroppen. Jeg kombinerer de med Hurtta sine treningskobler med krok i hver ende og magebelte. Et magebelte er veldig praktisk når man jogger langt med hund, armen blir litt stiv etterhvert på meg 🙂 Du kan for eksempel kombinere dette med canicross magebelte som er suverent på for eksempel joggetur 🙂

  Har tatt meg laaang tid å finne korrekte seler og utstyr til mine to, men dette er hva jeg absolutt anbefaler dere 🙂

  Ha en super helg! Og gi gjerne voffsene en snutekos fra mine to 🙂

 21. Har du sett dette sminkespillet på 123spill.no? Morsomt å kunne sminke og stelle deg der! tihi.. https://www.123spill.no/spill/spill-spillet/3480/Caroline-Make-Up

 22. Haha så søt han er 🙂 Morsom lesning, jeg har selv en shih tzu som gjerne er med både på joggetur og langturer 🙂 Skal ikke undervurdere de små krabatene! Han er forresten også sånn at han tøffer seg veldig, passerer vi hester eller sauer så er det knurring, snøfting og voldsomt til sparking med bakbeina 😀 Ha en deilig fredagskveld videre!! <3

 23. Victoria

  Og forresten, man skal aldri undervurdere en chihuahua, de er noen små, men fantastiske krabater 🙂

 24. Tenkte på deg med en gang jeg så denne kjolen, den hadde du kledd utrolig bra! Annerledes og fin 🙂 https://www.nastygal.com/clothes-dresses-maxi/tied-crochet-maxi-dress Ha en finfin fredagskveld!

  1. Fotballfrue

   Shit, den var fin! Takk for link 🙂

   Klem!

 25. Så gøy, der kom innleggene allerede, ja! Det er morsomt, sant? Har vært litt i min egen tåke i dag, så jeg har ikke fått med meg at du har nevnt jogging med hund hele to ganger allerede! Haha.

  Jeg anbefaler så klart sele, men det ville jeg brukt på små hunder uansett.

  Hva skjedde med maraton som du hadde tenkt å løpe en gang i fremtiden? Jeg skal løpe full maraton igjen i morgen, hunden får nesten bli igjen hjemme 🙂

  Forsatt fin kveld, her skal det spises seg opp 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg er for pysete til å melde meg på, og faktisk er jeg redd det har litt med bloggen og gjøre. Jeg blir bare så stressa av å tenke på det. Men kanskje i fremtiden 🙂 God løpetur i morgen 😀 Og lykke til!

   – C

 26. En sele som ikke gnager er nesten must! Seler som gnager kan føre til grå pels, sår og irritasjoner i huden hos hunden. Flott at du tar med en så liten hund på løpetur! Slitne hunder er fornøyde hunder, uansett størrelse. 🙂

 27. Belte fra Kennel er kjempe fin å bruke, de er brede og gneger ikke, samt en krok foran for å feste hundens bånd. Noe jeg syntes fungerer bra er å tre et fleksibånd på selve beltet, da risikerer du ikke snuble i båndet om hunden ikke følger deg nøyaktig hele tiden (at det slakkes). Og i møte med bilder, hunder o.l. holder en bare igjen litt om det er nødvendig 🙂

 28. Utrolig koselige bilder! 🙂 Gøy at Hugo kan ta enda større del i hverdagen din nå.

  Ser du nevner at Ronaldo har passeringsproblemer, sliter med det samme med border collien min, hvordan trener dere på passering? 🙂
  Min kjære skal nemlig lukte på alt hvert 10. sekund og hilse på ALLE dyr og mennesker hun møter på :/

  1. Fotballfrue

   Vi har vært på klikkerkurs, og driver mye med klikkertrening 🙂 Han er veldig flink nå 🙂

   – C

 29. Karoline

  åh…så nydelig…jeg har også tatt kveld etter en joggetur med min Lotta, korthåret dachs på 2,5 år! utrolig hvor mye dem orker så lenge dem er vant med det. alt kommer an på hvor mye aktivitet de vokser opp med.
  Har strevd endel med å finne riktig sele siden dachs(normal str) har så merkelig anatomi, men Hurrta sele var det rette for oss. Men Lotta har en eli tendens til å spise seler også…:) ha en flott kveld!

 30. Sele burde du bruke uansett, er mest skånsomt med tanke på eventuell rykking og lignende som kan gå utover nakke 🙂 Det gjør vi, men på bytur bruker vi halsbånd da. Jeg har gått mye på fjellet med mi jente på 2,2 kg, men på grunn av en alvorlig hjertefeil kan vi ikke drive henne så hardt. Vi vil jo ikke at hun plutselig skal falle om :/
  Syns det er bra at du tar med Hugo på joggetur, det beviser bare nok en gang at småhunder ikke er porselensdukker som mange tror 😉

 31. Vi har i alle år brukt rumpetaske til våre 2 elghunder iallefall, også festet et bånd med sele (en slik som går over hele kroppen) på hunden. Fungerer veldig bra, også har du også begge hendene fri. Kjøpte en taske med lomme for drikkeflaske for en stund tilbake siden, så da har man vann til lengre turer, samt litt hundesnacks 🙂 Ha en fortsatt god helg ! 🙂

 32. Selene fra Seleverkstedet er veldig bra. Der kan du få tips og råd til å velge den selen som passer best for deres bruk 🙂 Kjøp et magebelte også, så slipper du holde i båndet mens du løper 😉 Du er sikkert oppmerksom på det, men husk at hodet til hundene ofte er mer ivrige enn hva kroppen er klar for. Så selv om søte Hugo er ivrig som bare det, kan det bli litt tøft til kroppen å gå for hardt ut i begynnelsen. Er litt vanskelig dette, siden de er så ivrige, men det er vi som hundeeiere som må lære å sette grensene i begynnelsen 🙂 Lykke til med fortsettelsen på løpetreningen – det er jo sååå gøy å ha med en herlig pelsdott som treningskamerat 😀

 33. Siri Marie

  Hvorfor står du alltid med benet ut på hvert bilde? Klarer du ikke stå normaltm med begge bena samlet?

  1. Fotballfrue

   Jeg står ofte med beina samlet, sjekk antrekkskategorien, og ikke vær så innmari sur! https://fotballfrue.no/?p=19727 😀

   – C

 34. haha, så morsomt! Merkelig at disse smådottene tror at de har noe å stille opp med i «kampen» mot rådyrene og de større beistene;) Jeg løper med min hund, hun er noe større en Hugo, men vi bruker Huttra selene. De har vi hatt i årevis. Veldig behagelige på med mykt materiale og ingen skarpe kanter som gnager inn i hundens pels/hud. Anbefaler at du tar han med på dyrebutikken for å prøve og for å finne riktig størrelse. Fordelene med Huttra selene (som er menneskets svar på Bergans som jeg pleier å si) er at de er utstyrt med refleks i sømmene, slik at hunden også er synlig nå når mørket sniker på. I simply love them!!! 😀

 35. Har sele fra Puppia, kjøpt på Forstadheimen.no, de har forskjellig utvalg i seler som sitter godt og ikke gnager. Passer fint til min Chi-gutt på 2,5 kg.

 36. Så utrolig kjekt at Hugo kan være med på joggetur 😀 Selv er jeg helt gira på å trene sammen med hunden min, utrolig motiverende 😀 Skikkelig kvalitetstid!!! 🙂 Jeg foretrekker å bruke bånd med strikk i, da blir det ikke så brå rykkinger i båndet når den ene stopper, eller den andre tar i litt ekstra… Jeg er utrolig fornøyd med dette fra xxl : https://www.xxl.no/hund-hest/hund/baand-seletoey/hundebaand-roamer-leash-1075813

  Det er en stor fordel med skikkelig sele på hunden, slik at båndet kan festes på ryggen, fordi da blir det ikke så mye tull med bånd mellom beina 😉 Til en slik sele foretrekker jeg også xxl sitt utvalg.

  Jeg må også bare fortelle deg hvor stor inspirasjon du er i hverdagen og ikke minst når du setter en så liten hund, i et så stor stilling, det viser bare at alle fordommene det er mot små hunder ikke stemmer 🙂 Størrelse har ingen ting å si 🙂 Ha en fin kveld! Gleder meg til å se mer av Hugo på joggetur 😀

 37. Du er så flink , jeg blir inspirert 😀

 38. Jente 16, Ålesund

  Puppia selene er apsolutt en favoritt, det er behaglig for hunden, veldig lett å få på hunden, de kommer i mage forskjellige fine farger og er veldig deilig å ha på når man går tur med hundene. Selv har jeg 3 hunder, alle han hver sin puppia sele og er storfornøyd! cavalieren drar en del i bånd, men når han har p seg sele kjenner dej nesten ikke noe, og der er mye bedre for hunden så han ikke blir dratt i halsen. Det er veldig enekt og gjøre de ren etter hunen har brukt det en stund, det du gjør da er bare å legge selen i vasken med varmt vann å la det ligge så all møkk går ut av selen så skyller du den å henger den over dusjen til tørk. veldig enkelt! de er kanskje ikke de billigste selene, men absolutt verdt pengene 🙂 Jeg har to teacup yorkier, jente og gutt å en cavalier, cavalieren min har svart, teacup yorkie gutten har blå, å teacup jenten har rød. det er såå fint å gå tur med de, de ser så søte ut. når jeg kom hjem med selene ble de sååå glad, og hoppet i selen å var klar for å gå ut p tur å se smashing ut!! 😀

 39. Så søt han er altså 😀 Jeg ville ha brukt en tykk sele på ham, men merker er jeg dårlig på 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 40. Du må ha en hurrta sele så når de trekker så trekker de på skuldre og overkropp ikke i halsen ( faktisk ved slitasje skader på hunder så er det hals hundene får flest skader i ved aldring og kan føre til store smerter) Anbefaller også hvis man skal løpe over en lengre periode med hundene å kjøpe ett belte til deg selv med elsastisk bånd i så du slipper å holde båndet i hånda :o) genialt. Nå har jeg dog en større hund (gordon setter) men er mer behagelig for føreren også :o)

  Lykke til, kos deg med hundene og flott å se at du har bruks hunder :o)

 41. Husk å begynne rolig! 😉 De er jo flokkdyr og følger lederen til de ikke har mer energi igjen, noen viser heller ikke tegn til at de er sliten før de faktisk ikke makter å løpe mer og da har de gjerne presset seg for hardt. Men du kjenner jo din egen hund så du finner nok ut av det 😉
  God helg!

 42. Forsiktig med små hunder. Vi har også en liten rase, som en periode fikk 2 lange turer om dagen (tibbe) Den lå i et hjørne i over en uke, uten matlyst og helt slapp. Smerter i bakbena og bak på ryggen. Rett og slett overtrening. Måtte på medisiner og alt! Så vær forsiktig 🙂

 43. Heei!

  Jeg er 18 år og trenger virkelig å trene!! Etter jobb ligger jeg på benken hjemme og bare spiser masse dritt mat. Jeg vil ha motivasjon til å trene! Men jeg er ganske nybegynner og vet ikke hvordan jeg skal begynne. Jeg liker ikke å trene på et treningsenter, kunne heller tenkt meg å gjøre noe ute eller hjemme i stuen. Har du noen tips til meg? Orker ikke å ligge helt død på benken hver eneste dag, blir så utrolig sliten og trøtt!! Hvor skal jeg begynne?

  Håper på svar:)

  1. Fotballfrue

   Start i det små med gåturer ute, så kan du kanskje driste deg til å jogge litt etter hvert? 😀

   – C

  2. Anbefaler deg aa sjekke ut brukeren «blogilates» paa youtube! Mange inspirerende, morsomme og utforende treningsvideoer du kan gjoere hjemme uten utstyr 🙂

  3. Hvor langt unna jobben bor du? Hvis du bor for langt unna til at du kan gå hele veien, kan du jo for eksempel gå av et par stopp tidligere? Eller hvis du bor veldig nærme jobben, så kan du heller gå en omvei? Eller gå en tur FØR du setter deg ned i sofaen 🙂 Gå inn døra hjemme, ta på deg nye klær, IKKE sett deg, og gå ut døra igjen! Det er mye lettere å komme i gang om du bare går med en gang!

   Har selv startet i det små, og går til skolen hver morgen. Går fort nok så jeg kjenner at kroppen blir varm, og at pulsen øker. Bare av å gå den ene veien får jeg mine 30 minutter med anbefalt fysisk aktivitet 🙂

 44. Blir så glad av å se at du bruker hundene dine selv om de er små. Er altfor mange som bare bærer, eller enda verre, triller små hunder i egen vogn !
  Nei en hund er en hund om den er liten eller stor. Og alle hunder jeg har kjent og kjenner vil mye heller bruke kroppen sin selv istedenfor å sitte til pynt i en veske osv.Løp eller gå med hunden i skog og mark, og putt heller en teddybjørn i veska når du skal ut på vift.!!

  1. Fotballfrue

   Jeg er helt enig med deg 🙂 Begge våre elsker å mosjonere 😀

   – C

 45. Blir så imponert over at slike små kan løpe så langt! Selv var jeg vandt til å løpe med jakthunder når jeg bodde hjemme – de var det mye «gratis» hjelp i, på godt og vondt – både når det kom til fart og muskelstyrke for å holde igjen…

  I formiddag er det barnefri – ergo ingen unnskyldning til å ikke finne frem joggeskoa. Skal bare ordne tusen andre ting først…

  Du har ingen tips til «lealøse» ankler, vel? Sliter med at jeg fort tråkker over, selv på flatmark…

  God helg!

 46. Seler fra Puppia er kjempefine til små hunder, bruker det når jeg løper med min lille hund! 🙂

 47. Hei! må si at jeg får mye motivasjon til å ta med en løpetur 🙂 men det jeg lurte på var om du kunne ha en vinterjakke-guide? vet nemlig ikke hvilke jakke jeg bør kjøpe.. <3

 48. Karoline

  Så flott at du tar med hundene på joggetur! Skal jeg gjøre også, når hu bare er gammel nok 🙂
  Jeg kan anbefale Richo tur- og sykkelsele. Den er god å ha på og har i tillegg refleks.
  Også bør du passe på at hunden ikke løper noe særlig på asfalt, det kan være veldig skadelig for ryggen og potene.

  Ønsker deg mange flotte turer videre!

 49. det er så hyggelig og øy å dra på joggetur med hundene sine. jeg har selv en dachs, og han elsker å være med ut på løpe tur. Vi har en sele og jeg løper med belte rundt magen, det er mye mer behagelig å holde bånden i hånden…God tur!!

 50. Jogging med hund i flexibånd er fy fy. Du bør i så fall bruke sele på hunden, gjerne en Y-sele (det gir bedre bevegelighet for hunden enn en brystsele). Hvis du skal bytte ut flexibåndet, så er vanlige kobbel ok å bruke (gjerne med 180 cm + lengdemessig).

  Lykke til med joggingen, og veldig kjekt å se noen som bruker Chihuahuaen sin aktivt 😉

 51. Josefine

  Fliiinke lille Hugo-gutten 😀 elsker at han blir behandlet som en hund, det verste jeg ser er folk som har hunden i veske hele dagen og bruker bleie på dem! Det er dyremishandling spør du meg :/ Jeg har vært på jobb til halv 9 og så kom bestevenninna mi på besøk etterpå <3 I dag skal jeg bare slappe av 😉

  1. Fotballfrue

   Høres bra ut 🙂 God helg 🙂

   Klem!

 52. Har selv brukt non-stop dogwear utstyr de siste årene, og er kjempe fornøyd! Utstyret sitter godt på hundene mine og de tåler masse slitasje. Nå har jeg litt større hunder enn det du har, men ser at de har kommet med utstyr til mindre hunder nå også! https://www.non-stopdogwear.no/index.php/nsdw/Produkter/Trekkseler/Sporsele

  Jeg er hvertfall veldig fornøyd!

 53. Eg brukte en sort, fora drasele på min chiahuahuamix, med et elastingsk bånd som eg knytte rundt livet. Vida min var 5 kg og drog meg heile vegen, gjerne opp til 2 mil. Flinke jenta mi 🙂

 54. Jeg anbefaler løpebånd fra ruffwear! Er enkelt å feste rundt livet og strikk i selve båndet. Finnes i flere størrelser. Koster rundt 300 kr på XXL og det har du resten av livet er jeg sikker på – kjempekvalitet:)

 55. det er koselig å ha med hunden(e) på løpetur!
  min dvergschanuzer og jeg løper ofte sammen i utrafikerte områder, og der får hun løpe løst. Ikke så vanskelig å lære de som man kanskje tror, etter noen måneder med øvelse følger hun hvertfall med meg og alle godbitene 🙂 vi startet med langline i begynnelsen, kanskje dette er noe du vil prøve?
  God helg!

 56. Chihuahuaer skal bare bruke sele og ikke vanlige bånd pga de har ganske svak nakke og hals. Så jeg ville gått til innkjøp av en god sele. De selger mange gode skinnseler på dyrebutikker som man kan stille både rundt hals og bryst, og lengde fra hals til bryst. Utrolig praktiske og mine chihuahuaer elsker de.

 57. Christina

  Ser flere har anbefalt det, men: Jeg bruker en hurtta y-sele på min engelske toy terrier når jeg løper med han, og det går strålende. Den er kjempebra å bruke til sykling med hund også! 🙂

 58. Imponerende altså!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *