Sweet like candy

Bukse BikBok / Skjorte cameo / Smykke Zara / Ballerinas Bubbleroom / Ring Hasla 

Jeg har jo faktisk ikke fått sagt god morgen til dere i dag, så: God morgen, god formiddag, god ettermiddag og ikke minst god fredag 🙂 Ting gikk rett og slett i ett fra jeg plasserte føttene på parketten klokken halv syv i dag, det har vært MYE å gjøre, og jeg har i tillegg hatt besøk av journalister igjen. Denne gangen fra magasinet Buddy, så vi snakket om hundene, dyr og tok mange kosebilder med de firbeinte. Herlig å se hvor mye de nyter oppmerksomheten. Ronaldo har faktisk endret litt personlighet de siste ukene, han virker så enormt livsglad. Ikke at han ikke var det før, men han har alltid vært veldig rolig, veldig beskjeden og ikke så leken. Men de siste ukene har han blomstret opp, tar initativ til lek og oppmerksomhet nesten hele tiden. Fantastisk! Forresten, jeg holder på å trene opp Hugo til å løpe meg meg nå, han var superlfink tidligere i dag, og klarte en 3 kilometers tur med meg – 1.5 km. frem og tilbake. Så dette kan bli gøy fremover! Grunnen til at jeg ikke tar med Ronaldo kommer av passeringsproblemene han fortsatt sliter med. Men det er heldigvis fremgang.

Må forresten si ifra at det er litt lenger leveringstid fra Treasures enn vanlig disse dager. Etter at vi startet med salget forrige uke, eksploderte (!!!) det bokstavelig talt i bestillinger, men vi jobber på spreng med saken.

Snart god helg, vi skrives litt senere ♥

98 kommentarer

 1. Åh! elsk på de nye buksene bikbok har fått inn! kan jeg spørre hvilken størrelse du tok?

  1. Fotballfrue

   Small 🙂

   – C

  2. Hva er interessant med å vite hvilken størrelse Caroline bruker?

   1. Når jeg prøvde buksen syns jeg det var så stor forskjell på xs, s og m, så var vel egentlig av ren nysgjerrighet jeg lurte på hvem str caroline gikk for 🙂

 2. Å, så koselig! Jeg jobber i Buddy, så da får jeg tilgang til reportasjen fort. Mehe 🙂

  God helg!

  1. Fotballfrue

   Nei, så gøy 🙂 Håper det blir bra!

   God helg tilbake 🙂

 3. Pernille

  Elsker antrekket. Enkelt og stilrent. Smykket var utrolig fint<3

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

   Klem!

 4. Heisann! Jeg prøver jo å være positiv, men akkurat nå er det forferdelig vanskelig. Jeg kom nettopp hjem fra skolen og fikk vite at Buster (hunden til meg og bestemor) er blitt avlivet. Jeg skjønner ikke hvordan det går an, jeg er så utrolig lei meg nå. Buster har alltid bodd hos bestemor og bestefar siden pappa ble allergisk, han har alltid vært på hytta vår eller i huset som er i syden, bestemor og bestefar har hus og bor i syden skjønner dere, og siden det er de som har passet på han, så har jo han også bodd der. Sist gang jeg møtte buster var vell for noen uker siden, og nå får jeg aldri sett han igjen, det er en forferdelig følelse, bare det å tenke at en av mine bestevenner som jeg har opplevd utrolig mye med er borte, tanken gjør meg kvalm og trist. Jeg skal til syden om 15 dager, og da skulle jo selvfølgelig buster være der, jeg bruker å jogge med han når jeg er der, og nå er han borte. På hytta bruker jeg å kjøre båt og fiske sammen med han, men det kan jeg aldri gjøre igjen, jeg har det så utrolig vondt nå

  1. Fotballfrue

   Så utrolig leit å høre, Oda. Forstår godt at det er tungt og vanskelig nå, og du har all grunn til å være lei deg. Sender deg mange tanker og gode klemmer <3

 5. Shit, så pen du er 😮

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, søte deg!

 6. Utrolig fint antrekk!
  Har løpt med hund jeg også, venninnen min har en pølsehund, og den løper 4 km uten problemer, så søt;)
  Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Så utrolig kult! Elsker pølsehunder 😀 Hihi 😀

   Klem!

 7. Unnskyldningen er godtatt! Jeg venter veldig spent på pakke fra Treasures i posten 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

 8. På cameo sine sider står det at blusen kun kan reses. Hvordan vasker du den, er det ikke ok med 30 grader og milo?

  1. Fotballfrue

   Jo, det er sånn jeg gjør det 🙂

   – C

 9. Marita Ø

  Elsker slike antrekk! SÅ stilrent og lekkert 🙂 Buksene fra BikBok er nydelige, har veldig lyst på en selv også 😀 Fin fredag, og god helg når den tid kommer. Klem til deg 🙂

 10. Nydelig antrekk, for noen delikate farger til deg! Og det smykket er jo bare amazing 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, det gjør veldig mye for antrekket 😀

   Klem!

 11. so so so pretty 🙂

  LOVE FROM SPAIN !

  Check out my blog :

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

 12. Anne Berit R

  Så supert at du informerer oss om leveringsforsinkelsene, det setter jeg stor pris på!
  Gleder meg til å få varene mine men skjønner at det blir travelt med salg!
  Da vet jeg i alle fall at pakken ikke har blitt borte i posten!!

  1. Fotballfrue

   Den kommer veldig snart 😀 Takk for tålmodigheten, og beklager virkelig forsinkelsene!

   – C

 13. haha fantastisk! xD de fleste må trene opp seg selv til å springe med hunden, du må trene opp hunden til å springe med deg! du er rå, stå på!

 14. God fredag til deg også.
  Så flott du er i dag, ikke for strigla. Mere hverdagslig og avslappet, slik jeg trenger inspirasjon til å finne.
  Og du får så fine bein i flate sko. Både anker og holdningen på beina 🙂

  Ha en strålende helg.

 15. Prinsesse Marthe

  Hei 🙂

  Setter stor pris på at du informerer om at leveringstiden fra Treasures er lenger.. Har kikket og kikket i postkassen, og ikke skjønt hvorfor det ikke kommer noen pakke 😛

  Også lurte jeg på om kanskje du kunne laget ett innlegg om ulike skikker ved et bryllup? Ulike roller, det at man klirrer i glasset for at brudeparet skal kysse og lignende 🙂

 16. Marianne Naustvik

  Hva? Ser jeg rett? Ingen høye hæler? hihi, det var jammen meg et skjeldent syn! Men like pen som alltid 🙂
  Personlig elsker jeg de buksene fra Bikbok, har to stykker, men kvir meg for å kjøpe flere i og med at kulda kommer å tar oss sakte men sikkert.

 17. For et nydelig antrekk, uvandt å se deg uten hæler! Men fint var det 🙂 Smykket var helt utrolig fantastisk fint!

 18. Så fine klær og så naturlig og fin du så ut!

  Syntes dette var mye finere 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte!

   Klem 🙂

 19. Michelle

  Høres ut som en spennende dag 🙂 Håper dere alle fire (med huder) får en super helg <3

 20. Kjekt å vete grunnen til at pakken med bestillingar frå treasures ikkje er komt like fort som første gang 😉

 21. Veronika

  Åh, det var et veldig søtt og fint antrekk 🙂

  Rart å se deg med lave sko, hehe, men du kler det også veldig bra! 😀

  – Veronika

 22. Fantastisk halskæde, den er virkelig utrolig flot (;
  er helt forelsket i den, ringen du har på er virkelig også smuk (;

  / Stephanie
  https://www.fashionbysterup.dk/

 23. Magnhild

  Hva er passeringsproblem? At han ikke er trafikksikker? Eller? Spennende å lese om, også for oss som ikke er spesielt hundeinteresserte! 🙂 Lykke til med treningen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei :p Han ble angrepet da han var yngre, og har i ettertid hatt store problemer med å møte på andre hunder 🙁 Klikker i vinkel bare han ser en annen hund, fordi han er så redd :/

   – C

 24. Vet ikke helt hvordan jeg skal få sagt det.. Men hver gang jeg ser bilder av deg får jeg på en måte mere livsgnist! Blir så motivert! Enten det er til å trene eller å gjøre ferdig noen lekser jeg vet jeg burde bli ferdig med. Henter også så utrolig mye inspirasjon herfra! Etter jeg har lest noen innlegg på bloggen din så blir jeg med en gang mer positiv, litt lettere til sinns. Blir rett og slett glad, hvor enn rart det høres ut haha. Du er virkelig ett forbilde! En så suksessfull og nydelig person skal man lete lenger etter! Tusen takk for at du skriver denne fantastiske bloggen Caroline, har hjulpet meg gjennom mange grå dager 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at du leser, Hanna! Jeg ble kjempeglad nå 🙂

   Mange klemmer din vei 🙂

 25. Du har vel fått høre det tidligere: men herreguud, så utrolig fint antrekk og såå fin du er!! kler alt du 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme* Tusen takk 😀

 26. Å 🙂 romantisk og fint!

  Jeg lurer på en ting, har du noen gang endret på en oppskrift, som f.eks. denne: https://www.passionforbaking.com/blog/2012/09/17/triple-chocolate-slice/ til en mer lavkarbovennlig versjon? Jeg tenke det burde gå ann og droppe oreocoockiesene og ta sukrin isedefo sukker, og vips så har man vel en brownie som er lavkarbovennlig? Denne så jo rågod ut, og inneholder heller ikke noe mel.

  1. Fotballfrue

   Det går nok helt fint, ja 😀

   – C

 27. Hei! Elsker skoene dine!
  Hvilken str har du i skoene? ser på nettsiden at de er små i str og jeg er en str mellom 37 og 38 så vet ikke om jeg bør kjøpe 38 eller 39?

  1. Fotballfrue

   Gå for 39, de er små i strl. 🙂

   – C

 28. Så vårlig og herlig antrekk! 🙂 Deilig med noke som ikkje er så høstpreget.

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, jeg er så enig! Herlig med sol i dag!

   Klem 🙂

 29. Det var fint!!

 30. Må bare si at du ser utrolig bra ut nå! I det siste har du bare virkelig blomstret, du ser sunnere og friskere ut enn noen gang! Du er en stor inspirasjon på alle måter, jeg vil si du er et godt forbilde! Stå på!

 31. Heisann Caroline 😀
  Har hørt litt snakk om nå at du er kristen, men kan ikke huske å ha lest noe særlig om det på bloggen din? Jeg vet det er skikkelig personlig, men da jeg hørte det ble jeg egentlig ganske glad. Det er en side av deg leserne (i alle fall ikkje jeg) har hørt så mye om! Tenkte bare å si at det hadde i alle fall vært UTROLIG spennende å få et innlegg om akkurat dette.

 32. Veldig fint antrekk! Liker at du forlenger sommeren med lyse klær. God helg, du er herlig!!!

 33. Alexandra

  Hvorfor går du ikke med flats oftere? ELSKET virkelig dette antrekket og jeg slapp ut et «wow» her for meg selv – det har jeg aldri gjort før! Ubeskrivelig nydelig, Carloline. Håper du prøver dette flere ganger! God helg :- )

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke :/ Det ER noe med heels og meg 😉 Kanskje jeg får bli flinkere fremover, i hvert fall før det blir for kaldt 🙂

   Klem!

 34. Caroline, du er så VAKKER 🙂 Jeg unner deg alt det beste. Du sprer så mye positivitet i livene til veldig mange, inkludert meg. Ha en kjempefin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, Ella! Nå ble jeg glad 🙂

   Klemmer 🙂

 35. Du ser ut som en engel ^^,

  1. Fotballfrue

   :O 😀

 36. Åå, for et fint antrekk!

 37. Karianne

  Jeg lurte på om du kjente til noe sted der man kan kjøpe en fullstendig makeover? Jeg snakker hår, klær, alt! Både moren min og jeg er veldig usikre på oss selv, utseendemessig og generelt, så det hadde vært hyggelig å gi henne i bursdagsgave som en mor/datterting, da jeg bor langt unna, og hun snart fyller 50! Jeg har forsøkt å søke på nettet, men finner ingenting, og tenkte at du kanskje kjente til noe sånt. Hadde satt pris på om du hadde hatt lyst til å lage et innlegg om det eller eventuelt bare svare meg på hvor jeg kan finne noe sånt 🙂
  Har selv en dachs som hater å løpe, når jeg forsøker å ta han med ut på løpeturer så legger han seg ned og ruller rundt til båndet faller av;) Men han elsker lange, fine turer! God helg!

  1. Fotballfrue

   Høres ut som en fantastisk idé og gave 🙂 Jeg vet dessverre ikke om noe slikt, men gjør ikke KK sånne make-overs? Kanskje det går an å sende inn en søknad 😀

   Klem og god helg!

  2. Mariamor

   Jeg vet 🙂 Ga en sånn til min mamma. Vi brukte Astri Thomas. Hun holder til i Vika i Oslo. Jeg syntes hun var utrolig flink! Hun har nettadresse, vet ikke om man kan bruke den her i tilfelle denne ville havne i spam. Men bare skriv navnet hennes i ett ord, og sleng på en .no
   Lykke til 🙂 Det er virkelig en kjempefin gave!

  3. I trondheim driver Siv på Sans-stylistene med sånt:)

  4. Det er en nyåpnet salong i Trondheim som spesialiserer seg på nettopp dette. Glimt heter den (glimtbliny.no). Har hørt mye positivt om dem 🙂

  5. Hei, jeg vet ikke hvor i landet du bor men du kan jo sjekke ut: lenetonnessen.no 🙂

   1. Karianne

    Oioi her kom det masse fine svar 🙂 Takk jenter, jeg skal sjekke det ut! Fantastisk!!

 38. Älskar ditt halsband! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klem!

 39. iiihhh.. Endelig helg! 🙂 og du ringer den inn like flott som alltid. 😉 Har du et hvitvinstips? Gjerne med minst mulig sukker 😉 GOD helg, flotte!

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk, søta! God helg 😀 Jeg er veldigveldig glad i absolutt alt som heter sancerre, der er de fleste tørre 🙂 Sancerre, Paul Prieur 2010 – supergod!

   Klem 🙂

 40. Hei!
  Har sett tidligere at du bruker Nike+ running på iphone. Har nettopp lastet ned denne app`en og får den ikke frem på norsk slik jeg ser du har….Er det samme app?

  1. Fotballfrue

   Ja, tipper det er samme? Min var på telefonen fra før av 🙂

   – C

 41. You’ re really beautiful 🙂

 42. Hei Caroline! Av ren nysgjerrighet lurer jeg på hvilken sko størrelse du bruker? 🙂
  Håper du får en god helg!

  1. Fotballfrue

   38-39 🙂

   – C

 43. Bra du sier i fra =) Håper pakken min kommer snart! =)

 44. Utrolig nydelig!

  Hvordan er skoene i størrelsen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Litt små 🙂

   – C

 45. du ser alltid bra ut ;D

 46. Sarte pastelfarver klæder dig SÅ godt. Er helt vildt forelsket i ballerinaskoene, dem må og skal jeg eje.

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Skoene er jo så rimelige også 🙂

   Klem!

 47. Hi beautiful Carolina!!:)
  Is it ok to you if a use couple of your pictures in my blog? I’ll write ofcourse really clearly that those picks are yours and I’ll link to your blog:)
  Vennligst. Mona 🙂

  1. Fotballfrue

   Yes, of course 🙂

   Hugs!

 48. Christine T

  Hei. Jeg lurer på om skoene er vonde å gå med? Det er så alt for mange ballerinasko som gnager og er utrolig stramme og vonde..
  Fortsatt god helg, klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse var veldig gode, strammer ingen plasser 🙂 Gå en opp i strl. enn hva du bruker til vanlig 🙂

   Klem!

   1. Christine T

    Jeg bruker 38-39.. bør jeg da ta strl. 39 eller 40? 🙂

   2. Fotballfrue

    Å, vanskelig spørsmål :/ Ta 40, så vet du i hvert fall at de garantert vil passe?

    – C

 49. Christine T

  Da gjør jeg det! Er de for store er det jo bare å legge i en såle. Takk 🙂

 50. Så søte ballerinasko! 🙂

 51. Hi! Cant you show a better pic of your nails? They look so good!

  1. Fotballfrue

   Of course I can 😀

   Hugs!

 52. Hei. Har du kjøpt halskjede på zara i norge? Finner det ikke i nettbutikken:(

  1. Fotballfrue

   Det stemmer, i Oslo 🙂

   – C

 53. Vil bare si at håret ditt ser helt perfekt ut! 🙂 Hvordan gjør du det? 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Tenker du på krøllene? Jeg bruker denne: https://fotballfrue.no/?p=19080

   Klem!

 54. Christina

  Hei! Veit det er 50 andre som har sagt det før meg, men for et NYDELIG kjede! Fikk hakeslepp! Og ikke minst jenta; du er veldig pen, og jeg får så mye inspirasjon herfra! Takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste du 😀

   Klem!

 55. Gøy å lese om hundene deres altså! 🙂 Har selv en siberian husky på 14mnd, og det er ikke bare-bare har jeg lært meg. Kunne igrunn ha ønsket en litt mindre rase nå som jeg har virkelig fått erfart hvordan det er å ha en stor hund, men valget er tatt og jeg elsker han superhøyt! Så får jeg bare satse på at jeg får litt orden på ting med tiden! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *