Sweet like candy

Bukse BikBok / Skjorte cameo / Smykke Zara / Ballerinas Bubbleroom / Ring Hasla 

Jeg har jo faktisk ikke fått sagt god morgen til dere i dag, så: God morgen, god formiddag, god ettermiddag og ikke minst god fredag 🙂 Ting gikk rett og slett i ett fra jeg plasserte føttene på parketten klokken halv syv i dag, det har vært MYE å gjøre, og jeg har i tillegg hatt besøk av journalister igjen. Denne gangen fra magasinet Buddy, så vi snakket om hundene, dyr og tok mange kosebilder med de firbeinte. Herlig å se hvor mye de nyter oppmerksomheten. Ronaldo har faktisk endret litt personlighet de siste ukene, han virker så enormt livsglad. Ikke at han ikke var det før, men han har alltid vært veldig rolig, veldig beskjeden og ikke så leken. Men de siste ukene har han blomstret opp, tar initativ til lek og oppmerksomhet nesten hele tiden. Fantastisk! Forresten, jeg holder på å trene opp Hugo til å løpe meg meg nå, han var superlfink tidligere i dag, og klarte en 3 kilometers tur med meg – 1.5 km. frem og tilbake. Så dette kan bli gøy fremover! Grunnen til at jeg ikke tar med Ronaldo kommer av passeringsproblemene han fortsatt sliter med. Men det er heldigvis fremgang.

Må forresten si ifra at det er litt lenger leveringstid fra Treasures enn vanlig disse dager. Etter at vi startet med salget forrige uke, eksploderte (!!!) det bokstavelig talt i bestillinger, men vi jobber på spreng med saken.

Snart god helg, vi skrives litt senere ♥

98 kommentarer

 1. Så søte ballerinasko! 🙂

 2. Hi! Cant you show a better pic of your nails? They look so good!

  1. Fotballfrue

   Of course I can 😀

   Hugs!

 3. Hei. Har du kjøpt halskjede på zara i norge? Finner det ikke i nettbutikken:(

  1. Fotballfrue

   Det stemmer, i Oslo 🙂

   – C

 4. Vil bare si at håret ditt ser helt perfekt ut! 🙂 Hvordan gjør du det? 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Tenker du på krøllene? Jeg bruker denne: http://fotballfrue.no/?p=19080

   Klem!

 5. Christina

  Hei! Veit det er 50 andre som har sagt det før meg, men for et NYDELIG kjede! Fikk hakeslepp! Og ikke minst jenta; du er veldig pen, og jeg får så mye inspirasjon herfra! Takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste du 😀

   Klem!

 6. Gøy å lese om hundene deres altså! 🙂 Har selv en siberian husky på 14mnd, og det er ikke bare-bare har jeg lært meg. Kunne igrunn ha ønsket en litt mindre rase nå som jeg har virkelig fått erfart hvordan det er å ha en stor hund, men valget er tatt og jeg elsker han superhøyt! Så får jeg bare satse på at jeg får litt orden på ting med tiden! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *