Middag, kjærlighet og radioresepsjonen

Haha! Jeg ELSKER radioresepsjonen. Hørte på podcast mens vi laget mat tidligere, og jeg synes det var så vittig at de snakket om scampi akkurat på denne, ettersom nettopp det var en ganske het debatt i kommentarfeltet mitt her om dagen. Uansett, det virker som de har det helt fantastisk på jobb, sitter bare og prater shit. Haha. I love it!

Nå har vi nettopp spist middag, det ble waldorfsalat og kylling i dag, fra boken min. Jeg bruker den faktisk ganske ofte selv, ettersom jeg sjelden husker alle oppskriftene i hodet. Også synes jeg jo at det er litt morsomt og rart å bla i den 🙂 Så nå er vi mette og gode, jeg har nettopp tatt en dusj med nye Ole Henriksen produkter som jeg holder på å teste. Skal skrive en anmeldelse av disse om jeg liker dem, og hva kan jeg si? Det er OLE! Jeg elsker alt sammen allerede, men har bare testet siden mandag, så jeg får bruke de litt lenger først.

Nå skal vi egentlig bare sitte her og le enda litt til av Radioresepsjonen før vi tar kvelden. Er det forresten Mira Craig sin stemme som kommer hver gang før og etter sang / reklame? Og i så fall: Hvorfor? Regner med noen av dere vet 😀

2 i 1! Denne stolen heter jo Love Seat for en grunn ♥

Håper dere har en fin kveld! I morgen skal jeg tidlig opp og styre litt, kommer journalister på besøk, og denne gangen skal hundene i fokus ♥

172 kommentarer

 1. Veronica

  Jeg ELSKER radioresepsjonen og jeg pleier også å høre på podcastene mens jeg lager mat eller rydder i *kremt* hybelen min 🙂 Det nederste bildet var kjempekoselig forresten, ha en fin kveld! 🙂

 2. Marita Ø

  Så utrolig koselig et bilde av dere! 🙂 Den stolen vil jeg også ha! Vanvittig stilig og fin 🙂 Kos dere i kveld! Tror jeg må få med meg premieren på Torsdag kveld fra Nydalen i kveld, før jeg køyer! Hihi 😀

 3. Jannicke

  Du som liker så godt Green Gate burde ta en titt her https://www.gabrielles.dk/shop/frontpage.html fantastiske priser og rask levering til å være Danmark!

 4. Kanskje et litt rart spm, men jeg ser Lars-Kristian går med en KRIK-genser. Det året jeg konfirmerte (2-3 år siden)meg var jeg med i en KRIK-gruppe i Bergen, og nå som jeg ser Lars-Kristian, synes jeg det ligner veldig på han! Det skal jo godt gjøres at det er han, men jeg må bare prøve meg;-)
  Dere ser forresten supersøte ut, der dere sitter i den fine stolen deres <3

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Han har aldri vært med i Bergen 🙂

   – C

   1. agree

   2. Men støtter han KRIK siden han har genseren? 🙂

   3. Fotballfrue

    Han har vært KRIK-ambassadør i mange år, men ikke vært så aktiv på en stund. Vært med litt nå i det siste 🙂

    – C

   4. KRIK er en kristen organisasjon. Vil det da si at Lars-Kristian er kristen? Synes det er kult!

   5. Fotballfrue

    Vi har et kristent syn begge to 🙂

    – C

 5. Fint bilde og bra blogg!! Ser Lars-Kristian har KRIK genser, er dere med i KRIK? 🙂

  1. Ja, det la jeg også merke til! Er han KRIK’er?! Kanskje du isåfall kunne skrevet noe om det? 🙂

 6. Awww, det nederste bildet var fint!
  Utrolig god plass i den stolen! Trodde først at det under låret ditt var RonaldoXD

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 7. Kjempebra blogg!! Ser Lars-Kristian har på seg KRIK genser, er dere med i KRIK? 🙂

 8. Så flotte bilder, særlig det siste. Godt at dere koser dere. Ha en flott kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Finfin kveld tilbake 🙂

 9. Åh, så koselig bilde av dere 🙂

 10. Er Lars-Kristian med i Kristen idrettskontakt (KRIK) siden han har på seg den genseren? =)

 11. Utrolig fint bilde!! Ser Lars-kristian har KRIK-genser, er dere med i KRIK?

 12. Ida Helene

  Det er Mira sin stemme ja! Hvorfor aner jeg ikke… Stemmen hennes er jo egentlig ganske kul da? Type hes, så mhm. 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, sant 🙂

   – C

   1. Kristin

    Hun spilte inn mange jingler for p3 for flere år siden.. ingen spesiell grunn utover det så vidt jeg vet.

 13. Blir veldig glad av å se dere ilag i den stolen 😉 Kvalitetstid er gull verdt! Lurer på om du også kan gi meg noen tips til løshår?? Pr idag bruker jeg clip on fra Rapunzel of sweden, men er ikke akkurat fornøyd! Løsner myyye hår av festene på de…
  Ha en fortsatt fin kveld alle fire 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker teip-extension, som jeg setter på hos Hendrix Hair. Det er helt amazing, holder lenge, sliter ikke på eget hår og må bare løftes ca. hver 3 mnd. 🙂 Ellers er jeg fan av clips fra Locks and Bonds, selv om clips generelt sliter veldig på håret.

   – C

   1. Brukte tape extensions en periode, men tror jeg heller litt mer over på clip on nå… Fått dreisen på å ta de på og av så det går ikke så lang tid, også foretrekker jeg å sove uten noe i håret 😉 men forstår ikke helt hvorfor clips sliter veldig på håret når man ikke har de i hele tiden som med tape extensions… Takk for tips! Skal prøve Locks and Bonds da 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er frisørene hos Hendrix som gjorde meg oppmerksom på det. Det er metallspennene, de sliter av håret :/

    – C

   3. Madeleine

    Anbefaler tape extensions fra Locks and bonds. Håret er i kjempe bra kvalitet. Så og si like bra som Hendrix sitt. Jeg har prøvd begge deler. Få en mor/venninne/kjæreste til å sette på håret for deg 🙂

 14. Jeg synes radioresepsjonen er fantastisk selv! Og tenker det samme som deg hver gang- virker som om de bare er tre kompiser som sitter og skravler og koser seg:D Pleier vanligvis bare å høre på dem når jeg går til og fra jobb- men i dag hørte jeg på dem når jeg laget middag også! Litt moro at denne posten kom opp rett etter at middagen var fortært:) Og jeg er også rimelig sikker på at det er Mira Craig. Vet det ikke med sikkerthet, men hun har jo en ganske på karakteristisk stemme;)

 15. Så koselig bilde! Hvor er det vinstativet bak stolen fra? Er på utskikk etter det 😉

  1. Fotballfrue

   Home&Cottage 🙂

   – C

 16. Heia KRIK!!!

 17. DIGGER KRIK-genseren til Lars Kristian!! 😀

 18. Caroline

  Er dere kristne, siden Lars-Kristian har på seg KRIK-genser? Eller har han bare vært med for det sosiale? De gensrene er uansett kjempeherlige og kule, må få meg en slik snart 🙂

  1. Han er med i KRIK 🙂

   – C

 19. Har Lars- Kristian KRIK-genser? Isåfall liker jeg det veldig godt!! 😀 Dere er søte sammen 🙂

  1. Ja, det har han! Tusen takk 🙂

   – C

 20. Elisabeth

  Koselig bilde!

  Er det KRIK genser din kjære har? 😉

 21. Har LK vært med i KRIK?

  1. Han er med i KRIK, ja 🙂

   – C

 22. https://www.youtube.com/watch?v=KNCGkprGW_o
  Så en meget interessant video som rystet mine holdninger og syn på hva som er sunn mat. Anbefales å se! 🙂

 23. cute natural¨ pic moment of both together <3

  LOVE FROM SPAIN !

  Check out my blog :

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

 24. haha, er selvblodfan av radioresepsjonen. Sitter å hører på de i arbeidstimene på skolen og har store problemer med å holde latteren inne. Sinne- utbruddene til Tore er priceless! Digger også bloggen din 🙂 Har stor respekt for mye godt arbeid du legger i bloggen din, og det gir tydelige resultater 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha, Tore <3

 25. Skikkelig kult at LK er med i KRIK!!! 😉
  Fint par!!:)

 26. Nok et HEIA ROP for LK i KRIK!

 27. Ragnhild

  Hei Caroline! Må først bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! Har lest den i mange år, men tror faktisk dette er første gang jeg kommenterer! Må bli flinkere på den fronten… Uansett, i likhet med flere her, ble jeg veldig glad når jeg så Lars-Kristian i KRIK-genser! Vet det er personlig, men jeg synes det hadde vært utrolig flott om du hadde skrevet litt om religion en gang! Nå vet jo ikke jeg om verken du eller din kjære har noen bestemt formening når det kommer til tro, men hadde uansett vært interessant å lese hva du/dere tenker. Og det å vite at Lars-Kristian er med i KRIK, er veldig fint i seg selv! Inspirerende for små KRIKere som meg 🙂

  Uansett, stå på videre! Har blitt veldig glad i både deg og bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Vi er kristne begge to 🙂

   Klem <3

   1. Kristne? Som at dere avstår fra alkohol og ber fadervår hver kveld?

   2. Er vel ingen regel at man må det :p

    – C

   3. Synes dere begge steg et par hakk nå! 🙂 Hurra for å fronte sunne verdier og god fornuft! På samme måten mistet jeg litt av respekten for NetteNestea da hun gikk med opp-ned-kors her en dag…

    Ha en fin dag dere 2 🙂

   4. Hvordan kan du miste respekten for noen fordi de ikke tror på det samme som deg?

   5. Astrid

    Det er vel ikke nødvendigvis slik at kristendom relateres til sunne verdier og god fornuft, Hanne, jf. homofilt ekteskap….

   6. Er homofilt ekteskap virkelig god fornuft og en sunn verdi? Jeg respekterer homofile som mennesker og har ingenting i mot de, men ut i fra kultur, arv og historie, blir det helt feil med homofilt ekteskap. Hele meningen bak ekteskapet, er at mann og kvinne skal forenes. Ser du på anatomien og fysiologien også, skurrer det litt med homofili.

    Jeg tror ingen mennesker er født homofile, men blir påvirket av sitt miljø. Hadde det vært omvendt, hadde det vært noe helt annet.

   7. Er det du som bestemmer hva som er meningen bak ekteskapet? Vi lever i 2012.. Jeg mener at man skal gifte seg med den man elsker. Om det er mann eller kvinne spiller absolutt ingen rolle 🙂 Ser du nevner historie. Les litt om antikken du 🙂

   8. Merete

    Vet du at det er utrolig stygge tall når det gjelder selvmord blant unge homofile? Hvis det er selvvalgt – hvorfor i himmelens navn skulle noen velge en slik tung og vanskelig vei, når det finnes så mange fordommer der ute? 🙁

   9. Jeg er kristen og FOR homofile ekteskap, så skjønner ikke helt hvor du vil hen.

   10. Andrinek

    Hanne:
    Hmm.. Den tankegangen din skjønner jeg virkelig ikke. «Steg et par hakk» fordi at de er kristne!? Jeg skal ikke gjøre dette til en debatt om religion, klarer bare ikke å dy meg når noen rangerer andre mennesker på «respektstigen» basert ene og alene på folks religiøse ståsted. For Caroline har vel alltid frontet sunne verdier og god fornuft!? Men altså fordi hun også er kristen, så stiger hun automatisk 2 hakk? Eller mener du at hun har sunne verdier og god fornuft FORDI hun er kristen, og dermed stiger to hakk? Uansett blir det feil for meg…

    Beklager om jeg legger for mye i en helt sikkert velment kommentar.. Jeg maner som sagt ikke til noen religionsdebatt her, jeg bare stusser over uttrykksmåten og synes det er interessant å høre hvordan andre folk tenker, når det virker så fjernt fra min egen tankegang:)

   11. Fotballfrue

    Jeg stusset litt på det selv, faktisk :/ Men uansett hyggelig at hun er positiv til det 🙂

    – C

   12. Tror du misforstår det med å være kristen litt, Ida. Kjenner mange kristne jeg, fantastisk gode mennesker. Men ikke alle av dem er avholdsmennesker. Anser også meg selv som kristen, og er mer opptatt av hvordan vi mennesker behandler hverandre enn om folk nyter alkohol av og til. Det er det heller ingen krav om at du skal være avholds i kristendommen. Verden er ikke svart-hvit, vet du.

   13. Disiplene koste seg med alkohol de 🙂 De bare ville ikke komme ut av kontroll, som mange andre i dag.
    Fader vår er en måte å tilnærme seg Gud på, ikke et krav.

    Elsker når folk er åpne om religion! 🙂

   14. Jesus gjorde vann om til vin, og Paulus anbefalte et glass med vin om dagen fordi det var godt for magen.

    Jeg er selv personlig kristen og har gjort et valg om å ikke ha sex før ekteskap og at jeg kun skal gifte meg med en som kan leve et kristent liv med meg. Likevel har jeg dratt ut på byen for opplevelsens skyld, og tatt meg en drink for å smake meg fram. Hvis jeg ikke tar helt feil så er baksnakking den verste synden i Guds øyne. Og jeg har ingen tro på at ingen kristne IKKE baksnakker.

   15. Karoline

    Stusset litt.. «hvis jeg ikke tar helt feil så er baksnakking den verste synden i Guds øyne.» Det er der du tar helt feil. Synd i Guds øyne måles ikke opp mot hverandre på den måten. Ingen synd er større enn en annen, samme hva det gjelder. Baksnakking, sex før ekteskap, overdreven bruk av alkohol, spotting av Gud… Gud ser på alle synder på samme måten. Det er bra du har tatt et standpunkt i livet, jeg selv er også kristen. Men det handler om et personlig forhold til Gud.. Vi kan sitte her dag inn og dag ut å lese om Caroline og hennes meninger å si at vi vet MYE om henne.. Men vi kjenner henne ikke. På samme måte er det med forholdet vårt til Gud. Vi kan høre mye om ham, lese i Bibelen, som forsåvidt er en viktig del av forholdet, men i bunn og grunn handler det om samtaler (bønn,lovsang,tungetale osv.) og åndelig nærhet til han vi (du og jeg) tror på.

    Dette er en velment kommentar..Tenkte bare jeg skulle si det, så andre ikke tror at synder blir målt opp med hverandre på den måten.

    – Karoline

   16. «Drikk dere ikke fulle på vin», og det er noe helt annet med sørpefylla enn å ta seg noen glass vin. Grunnen til at mange kristne holder seg unna alkohol er vel mye «tradisjon» og at de ikke vil risikere å drikke for mye, samt at alkohol tross alt er årsaken til mye ondt som skjer her i verden…

   17. Å herregud, Ida. Dummeste spørsmålet hittil i dag.

   18. Begge foreldrene mine er prester og jeg er selv kristen, men vi gjør ikke akkurat noe spesielt annet enn alle andre .. ? 😛 Dere er nå søte der dere sitter i den fine stolen!

    – L

   19. Tror dere tolket meg feil her alle sammen, var vel jeg som formulerte spørsmålet dårlig. Jeg tenkte mer på om hun er den typen kristen som ber bønner hver kveld/til maten osv? Du har jo de også..

   20. Kristel

    Veldig kult/hyggelig å høre at dere er kristne! 🙂 Det liker jeg! Og bra at dere fronter slikt på bloggen!
    Må også si at jeg synes det er vanvittig skuffende av Ida som stiller et såååå idiotisk spørsmål! Kristendom er noe helt personlig, INGEN som sier man må være avholds eller be Fader Vår! Kom igjen ‘a!
    Og HEIA ODD forresten!! 🙂

   21. Madeleine Norrman

    Ida: Det må være det teiteste jeg noen gang har sett noen skrive. Må man virkelig være alkoholfri og be fadervår hver kveld for å være kristen i dine øyne? I så fall synes jeg synd på deg. Jeg er personlig kristen selv, men jeg tar meg gjerne et glass vin til maten eller et par øl på byen. Jeg ber ikke hver eneste dag, men jeg ber når jeg har noe å være takknemlig for eller når jeg trenger støtte i noe (altså et par ganger i uken). Jeg går i kirken til jul og påske, men ikke hver søndag.

    Man blir ikke hest av å gå inn i en stall og man blir ikke kristen av å gå i en kirke.

 28. Margrethe

  KRIK 😀 nå ble jeg glad! Ha en fin kveld, dere er et utrolig fint par <3

 29. Jeg skjønner godt at du liker å bla i boken din, for det er det flere som gjør 😀

  Dere kler hverandre veldig godt <3 Kjempe herlig det siste bilde 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy 😀 Tusen takk, forresten 🙂

   Klem!

 30. hei:) Eg bare lurte på om du ville tatt deg tid til å lage eit innlegg om forskjellige klesstiler. Eg tenker på alt i fra emo til classic, finne det kule i en hver stil! Viss du gjør det, så tusen takk på forhand 🙂

 31. Karen Marie

  Jeg trodde alltid det var Jenny Skavlan sin stemme, men når du sier det er det nok Mira 😀

  1. Fotballfrue

   De minner jo faktisk litt om hverandre i stemmen 🙂

   – C

 32. Michelle

  så utrolig herlig bilde av dere to <3 håper du har hatt en fantastisk dag! klemmer

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme, søteste du! <3

 33. Fiiiiin genser, Lars-Kristian!! 🙂 KRIK er bra!

 34. Digger at Lars Kristian har KRIK genser 🙂

 35. Elisabeth

  Er dere kristne? jeg er det selv, og er veldig fan av KRIK! 🙂
  Du er til fantastisk inspirasjon, Caroline 🙂

 36. Caroline

  Er du kristen? 🙂 I

 37. Jeg vil bare si tusen takk for at du har ledet meg til LCHF 🙂 Jeg har prøvd så godt det har latt seg gjøre (litt karbohydrater har sneket seg inn her og der) å følge oppskriftene i boken din denne uken. Merker allerede at sukkersuget ikke er like sterkt lenger. Skal bake lunsjbrødet ditt i løpet av helgen også. Du får ha en god helg når den kommer. Nå skal jeg kose meg med deilig rosa smoothie 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så deilig å lese 🙂 Ingenting er så deilig som å slippe dette søtsuget eller suget etter at du «må ha et eller annet» hele tiden. Jeg var ekstrem på det før :p

   Klem!

   1. Ikke sant 🙂 Baconsmashen den er super den! Jeg lagde den i dag, og mamma hun var så fornøyd med mine at hun måtte lage sine egne hihi.

 38. Vilken härlig love-seat! <3 det ser så mysigt ut. Ni har ett så vackert hem!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du!

   Klem 🙂

 39. Hadde vært supert om noen ville stemme her:
  https://t.co/9ritm8Y6

  Da ville du gjort meg en enorm tjeneste!

 40. Det der saa kjempekoselig ut, deilig med hjemmelaget mat. Savner det aa lage mat selv saa utrolig mye naa og dine fantastiske knekkebrod. Jeg bare forguder dem og pizzaen (to av mine alltime favourites naar det gjelder mat). Men naa er jeg paa College i USA saa faar jeg bare servert «ferdigmat» i kantinen og det dreper meg litt og litt.. =/ Gleder meg til jul naar jeg skal hjem og spise dine knekkebrod dag og natt! Du er bare fantastisk og en utrolig stor inspirasjon naar det gjelder alt (trening, mat, klaer) 🙂 Saa glad for aa ha denne bloggen, er bokstavelig talt innom her 5-6 ganger om dagen 😛
  Jeg har bare noen sporsmaal, har selv lyst til aa slutte aa bruke dyretestet sminke og produkter, saa jeg lurer paa bodylotion. Husker du brukte Biotherm og jeg har provd det og synes den er helt amazing, men jeg har jo ogsaa hort at de tester paa dyr, saa den vil jeg slutte med. Hva ville du da anbefalt aa bytte til. Noe som er ikke alt for dyrt, men veldig bra? 🙂

  P.S. Har naa faatt concealer fra glo, har bare ikke faatt testet de ut enda, naar jeg har skriver jeg om hva jeg synes om dem. Haaper paa aa vaere fornoyd! :))

  1. Fotballfrue

   Ole Henriksen sin lotion er fantastisk! Om du synes den er for dyr, vil jeg anbefale Hawaiian Tropic 😀

   Klemmer <3

   1. Anna (:

    Tusen takk! :))
    Klem!!

 41. Er Mira sin stemme! (: Radioresepsjonen og Mira Craig hadde en «fight» for noen år tilbake, fordi de kalte henne»sexylubben». Det ble en ganske stor greie av det, ettersom de ble stemplet i flere aviser for å kalle henne feit. Mira brydde seg nok ikke no særlig, så da brukte de henne til å introdusere programmet i ettertid.

  Wops, blodfan. Du burde sjekke ut boka og dvd-dokumentaren dems!

  1. Fotballfrue

   Cool 🙂

 42. Digger radioresepsjonen. Vokste opp med Bjarte ( Tjøstheim) , han er bare helt fantastisk. Tenk deg at faren han er prest…av alle ting:)

 43. Hvorfor skriver du om dyretesting og at du bryr deg veldig om dyrs velferd når jeg mener og huske du har SVEA jakke med ekte pels? Håper du kan svare 🙂

  1. Jeg har ikke ekte pels, men fusk 🙂

   – C

   1. Det er vel en av de få gangene i livet man er stolt av å «fuske»..? Tjihiii :-))))

 44. God kveld fra Vest Afrika, Caroline.
  Sitter her etter en god og mettende Scampi middag, og måtte inn på scampi innlegget ditt og lese hva det var folk maste så om. Og ja, selvfølgelig er det viktig og verne om planeten vår og alt som lever på den, men til alle dere som skriver og formaner oss om å slutte og spise scampi; spiser dere sjokolade? chips? Og andre ting som inneholder «vegetabilsk olje»? For isåfall burde dere granske deres egen samvittighet!

  Det er ikke opp til meg eller noen andre og fortelle folk hva de bør eller ikke bør spise. Jeg er nøye på dette med at maten jeg spiser ikke inneholder palme olje, av den enkle grunn at det er mye produksjon her i Vest Afrika, og jeg ser hva som skjer her.

  Les: https://www.greenpeace.org.uk/forests/palm-oil

  Jeg passer meg for dette produktet, noen for scampi, Caroline er imot dyre testing… Vi gjør alle en innsats, og kan vi opplyse andre så er det bra, men vi kan ikke komme og tvinge folk til å gjøre ditt og datt! Må vel snart slutte og spise salat og gulrøtter da, for kaninene er jo så glad i det, kom igjen da…

  Tar med de 3 små hundene og går å legger meg med hode på gåseduns puta mi… Er vel galt det å.

  1. At også palmeolje er dårlig gjør det vel ikke noe bedre å spise scampi? Jeg mener at ingen med vettet i behold spiser verken palmeolje eller scampi. Finnes massevis av alternativer 🙂

 45. Digger at LK har KRIK genser!! Syns det er utrolig bra!! 🙂 dere er gode forbilder syns jeg. Virkelig gode og sunne forbilder på mange måter! Stå på videre med alt dere gjør 🙂

  1. Støtter den:) heia dere!

 46. Det er Mira som har stemmen før reklame ect. De har flere ganger fortalt det under RR sendingene =)

 47. Jannicke

  Har så lyst på kokeboken din – spesielt hver gang du nevner den på bloggen din. Haha. Men bor i utlandet nå, og synes det er vanskelig å finne tilsvarende produkt her.. Men flytter hjem til Norge i November etter 3 år på andre siden av verden, og noe av det første jeg skal skaffe meg er kokeboka di, klar for masse motivasjon, inspirasjon og flotte bilder 🙂
  Ha en fin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy at du ønsker deg den 🙂 Du får kjøpt en del ting på iherb, ganske rimelig 😀 Men det er kanskje like greit å vente noen mnd. 🙂

   – C

 48. Hei!

  Er det lov å spørre hvor du har kjøpt vinstativet som står bak stolen? Det var nydelig!

  1. Fotballfrue

   I sommer 🙂

   – C

   1. HVOR ikke når.

   2. Fotballfrue

    Home&Cottage

    – C

 49. Så koselig! Radioresepsjonen er faktisk ganske gøy, pleide å høre podcast når jeg skulle sove =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 50. Som jeg ser mange andre her skriver: Digger at LK har KRIK genser på bilde! 😀

 51. Hvor er stolen fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   TM Design 🙂

   – C

 52. Radioresepsjonen er fantastisk:) Når vi en gang får litt større plass (bygger hus – drømme, drømme!) så vil jeg ha slike herlige stoler! Loveseats, så søtt:)

 53. Om dere er kristne, som du skreiv, hvorfor var dere da samboere før dere giftet dere ?

  1. Fotballfrue

   Det er ingen regel som sier at man skal leve i sølibat som kristne, det er mange forskjellige måter å gjøre det på 🙂 Det som er felles er at kristne tror på Gud, ingen regel om at man gå i kirken, be så og så mange ganger om dagen, etc.

   – C

   1. Anette

    Det er jeg fullt klar over. Men er du kristen tror du på Gud, og da tror du også på bibelens ord. Da vet du nok om de fleste syndene. Sex før ekteskapet er en av dem. Sex er en gave fra Gud, og bare en gave du skal dele med den ene personen du skal dele hele livet ditt med. Det er den personen du lover å elske å ære til døden skiller dere, foran Gud, der dere blir velsignet av Gud. (altså ekteskap)
    Er ikke meningen å vere frekk, men ja du har jo skrevet at dere er kristne 🙂
    Og det liker jeg altså, kristne har et felleksap samme om de er samboere, gift eller skilt 🙂

   2. Fotballfrue

    Man bestemmer uansett hvor strengt man vil leve, og hvordan man definerer og tolker det som står i bibelen 🙂 For meg er det å være kristen noe som er inkluderende, ikke ekskluderende. Det samme gjelder Gud, han er inkuderende, ikke ekskluderende.

    – C

   3. Morsomt at du omtaler Gud for «han». Tror du virkelig at «han» finnes? Tror du det finnes en der oppe i oppe i himmelen som passer på alle oss mennesker og liv på jorden? Det er egentlig litt rart, for jeg tror nemmelig ikke på det… er vel mer energi og naturvitenskap som er logis å tro på, eller? Men fint å ha en tro å støtte seg til da!

   4. Fotballfrue

    Jeg omtalte Gud for «han», fordi det er hankjønn 🙂

    – C

   5. Veldig bra sagt, det er mange nok som tror de er gode kristne som er veldig ekskluderende og ikke minst fordømmende.

   6. Ufattelig at Caroline til og med må forsvare og forklare hvorfor hun og Lars Kristen anser seg som kistene. Religion er for mange en personlig sak og det fremstår rett og slett som frekt (selv om du ikke prøver å være det) og måtte be Caroline omtrent stå til ansvar for hennes måte og være kristen på.

   7. Gikk litt raskt her, mente selvfølgelig Lars Kristian

   8. Så Caroline og LK skulle ha giftet seg før de flyttet sammen, avstå fra alkohol resten av livet og be fadervår hver kveld? Det er fortsatt 2012 selv om man er kristen.
    Så Anette, siden du følger bibelen, så vet du kanskje at det er en dødssynd å blande f.eks lin og ull i samme klessplagg? Og husk at hvis du blir voldtatt så er voldtektsmannen pliktig til å betale din far 30 sølvpenger for så å gifte seg med deg. Hærlig!
    Dessuten sier ikke bibelen noe om homofilt ekteskap slik som mange tror, den sier at homofile skal drepes. Så er du ikke villig til å gå ut for å drepe homofile – ja så stopp å bruk bibelen som din «guide» her i livet for du følger den jo ikke.

   9. Nellis

    Ha-ha, du må ha glippet noe i kristendomsundervisningen, for dette er jo ikke riktig. Det du referer til står sikkert i bibelen, men i det gamle testamentet, og disse levereglene brukes ikke av kristne, pga det som beskrives i det nye testamentet.. Du er ikke den eneste som tror kristne skal leve etter reglene i det gamle testamentet, det er ganske utbredt trur eg så eg trur noe må være veldig feil i skoleundervisningen.. Dette er ein gedigen misforståelse.. Greit å være uenig mhp kristendom men da må en ihvertfall vite hva det går ut på.

   10. Tina: Fint om du gir referanser til påstandene. Det står riktignok at man ikke skal blande lin og ull (3. mos 22:11), men det står ikke at det er en dødssynd, ikke som jeg finner iallefall.
    Når det gjelder din påstand om voldtekt så finner jeg ikke det heller, men det står i 3. mos 22:13-19 om en gifts mann uvilje mot sin kone som påstår at kona ikke var jomfru da de giftet seg, og hva som skjer da.
    Og Bibelen sier ikke noe om homofilt ekteskap, det skal jeg være enig i, men det sier at homofili er styggedom (3. mos 18:22) osv.

    Alt dette står i Det Gamle Testamente. I Det Nye Testamente står det om Jesus oppfyllelse av loven. Se Matt 5:38-48 f.eks. Se også Rom 13:8-14. I min tolkning av disse versene, skal man ikke dømme andre. Man skal vende det andre kinnet til når noen gjør ondt, og sist men absolutt ikke minst man skal elske sin neste som seg selv. Hvem skal kaste den første stein? Ingen, for alle har gjort noe syndig (Joh 8:1-11). Derfor skal man ikke drepe homofile blant annet. Jeg vil heller ikke henge meg opp i hvorvidt det er riktig eller galt at Caroline og LK bodde sammen før de giftet seg. Det er ikke min sak, og det er heller ikke noen av dere andre sin sak. Dette er ikke bare ment til deg, Tina, for jeg ser jo at du tar avstand fra denne fordømmelsen av at de ikke giftet seg før de flyttet sammen, avståelse fra alkohol resten av livet (hvilket ikke har hold i Bibelen, bare i hvorvidt man bør drikke alkohol i nærheten av en alkholiker – føre til fall osv.) og ikke å be fader vår hver kveld. Tror det er svært viktig å forstå sammenhengen mellom GT og NT, og hvilke lover som først og fremst er gjeldende. Det jeg ville få frem Tina, er at disse påstandene dine er (noe ufullstendige, menmen) tatt fra GT, og at man må se disse lovene, påbudene og påstandene i forhold til NT og Jesus’ oppfyllelse av loven. Så man kan med stor enkelthet følge Bibelen uten å fordømme homofile f.eks. Faktisk vil jeg påstå at man følger Bibelen tusen ganger bedre hvis man lar være å fordømme homofile, eller noen i det hele tatt 😉

    Til Caroline og LK: Fantastisk at dere er kristne, og herlig at dere er med i KRIK. Begge deler er jo helt supert. Tommel opp! 😉

   11. For GUDS skyld (knegg knegg) HOLD KJEFT! Det jævla kristenmaset gjør meg gal!! Hva som står og ikke står i det gamle, det nye, det fremtidige testamentet – whatever!!! kjære vene. La nå Caroline få tro på det hun vil og praktisere det som evt praktiseres på sin egen måte. Og Anette + resten som evt. er enige med henne; jeg har stilt dette spørsmålet ved flere anledninger der Caroline har blitt kritisert for så mye surr, hva slags effekt har dette på dere i hverdagen? For det første har ingen noe med det, og for det andre, hvem bryr seg? Jeg blir så matt av mennesker som deg, Anette.. Du har tydeligvis altfor mye tid til overs. Jeg er utrolig glad jeg ikke er deg, eller kjenner deg 🙂
    Uansett, nok raging for i dag. God helg, Caroline!

   12. Jeg er enig i at Bibelen sier at sex før ekteskapet er synd. Men Jesus sa også: «Dere har hørt det er sagt: ‘ Du skal ikke bryte ekteskapet.’ Men jeg sier dere: Den som ser på en kvinne for å begjære henne, har allerede begått ekteskapsbrudd med henne i sitt hjerte.» (Matteus 5:27-28)
    Man skal ikke nødvendigvis ha sex med en person man ikke er gift med for å bryte ekteskapet… Her tror jeg egentlig vi alle er skyldige. Husker du kvinnen som ble tatt i hor, og skulle steines? Jesus sa at den som var uten synd skulle kaste den første steinen. Det var ingen uten synd.

    Når det er sagt, så er det å lyve, stjele, og til og med begjære sin neste like alvorlig synd som å ha sex utenfor ekteskapet. (Les de 10 bud i 2 Mosebok 20:3-17)
    For øvrig kom Jesus for å oppfylle hele loven, og gav oss to nye bud: å elske Herren vår Gud av hele vårt hjerte, og å elske vår neste som oss selv.

    Det har overhodet ingen poeng å peke på andre sine synder. Bibelen sier klart at den som er skyldig i å bryte et av de 10 bud, er skyldig i å bryte dem alle. Det er kun en eneste person som har klart å holde alle de 10 bud: nemlig Jesus. Det er derfor Hans blod var rent nok til å kunne frelse oss fra våre synder.
    Så om vi tror på Jesus og har tatt i mot Han som vår Frelser og Herre, da har Han tatt på seg våre synder, og i Guds øyne fremstår vi som rene og fri fra synd.

    Som kristne er vi fortsatt mennesker, bundet i et syndefullt kjød. Vi faller, og synder akkurat som alle andre. Om det å være frelst hadde noe å gjøre med å leve et syndfritt liv, da hadde Jesu offer på korset vært totalt meningsløst (Galaterne 2:21)
    Det å være kristen handler om å gi livet sitt til Jesus, og leve for Han, ikke om å holde «loven» (de 10 bud). Han har allerede holdt hele loven, så når vi lever for Han, da teller Hans oppnåelse av å holde loven for oss også. Om vi faller, så blir vi tilgitt 🙂 Det er det som kalles nåde! 😀

    Caroline, jeg synes det er kjempekult at du og Lars Kristian er kristne! Det gleder mitt hjerte enormt at dere har liv i Jesus Kristus 😀 Da får jeg i hvert fall dele evigheten med dere i himmelen 😉
    Ha en velsignet dag!!
    Klem fra Naretha <3

   13. Jezebel

    Hmmm…. hvorfor følge de 10 budene da? Står ikke de i det gamle testamentet? Og er det ikke slik at dere ikke følger lovene fra GT, som noen da? Er det rart religion er forvirrende? Full av selvmotsigelser!

   14. Merete

    Jesus mener du vel? 😉 Mange tror på Gud, men de kristne tror at Jesus Kristus er Guds sønn og menneskenes frelser 😉

   15. Fotballfrue

    Og Jesus, ja 🙂

    – C

 54. Kjersti Landmark

  Så fantastisk bilde, og SÅ gøy med KRIK-genser! Det er virkelig en bra organisasjon og et knallbra opplegg!:)

 55. Radoiresepsjonen er Best!

  Det er vel Jenny Skavlan sin stemme vi hører si «Radioresepsjonen på NRK P3″…

  1. Fotballfrue

   Det er visst Mira 🙂

   – C

 56. Jeg mente å huske at du skrev i en spørsmålsrunde en gang at du ikke er personlig kristen. Hva legger du i det? (Jeg måtte søke det opp, og fant det her https://fotballfrue.no/?p=1821). Hvordan kan man tro på Gud (den kristne guden) og samtidig IKKE være personlig kristen?

  1. Fotballfrue

   Det var en feiltagelse fra min side, da jeg var av den oppfattelse at personlig kristen var det samme som å tolke bibelen bokstavelig.

   – C

 57. Barbro Z

  Om det er stemmer som sier «Dette er P3» osv. så er det Live Nelvik, som er sammen med Tore og som også jobber i P3 🙂

 58. Ser ut som dere har hatt en veldig deilig torsdags kveld <3

 59. Radioresepsjonen er så bra 😀 Hørte på podcasten om scampi igår jeg og. Vittig!

  Ha en fin dag 🙂

 60. Så kult å sjå LK i KRIK-genser 🙂 Det er ein fantastisk organisasjon!

  Og så syns eg det er så flott å sjå at det er nokon som tør å ta steget ut og gifte seg som unge sjølv om samfunnet kanskje seier at det er sprøtt. Det er så viktig at nokon går fram og viser at ekteskapet er godt, og at det fungerer dersom ein jobbar for det. På det området går de fram som gode forbilder!

 61. Marigona

  ååh så herlig bilde av dere! 🙂 Dere ser så nyforelska ut på hver eneste bilde sammen, det er fantastisk 🙂
  God helg, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Hihi, det er vi jo . . nesten :p

   Klem!

 62. Elsker Ole Henriksen produktene du nå tester ut. Lover deg. Du kommer ikke til å kunne leve uten de. Olje + lotion = fantastisk. HERLIGE kremmer! 🙂

 63. Jeg kan ikke slutte å tenke på de søte koppene fra innlegget «morningtime»:) Vil du dele hvilken butikk du handlet de i?

  1. Fotballfrue

   Interiørbutikken på Herkules, senteret i Skien 🙂

   – C

 64. Har dere tenkt på det å få barn? Dere hadde ihvertfall fått noen nydelige unger!:)

 65. Utrolig kult med KRIK-genseren! Du er et stort forbilde for mange unge jenter, og da synes jeg det er fantastisk at dere kan fronte verdiene dere har =)
  Hilsen KRIK-jente

 66. Bloggen din er en inspirasjon for meg nå om dagen. Har det litt tungt og er innom her for å få dagens dose med positiv energi!!! Det koslige bildet av dere to i stolen var bare helt fantastisk! Liker så godt når du har bilder av deg selv der du ikke er «superfresh» men helt naturlig 🙂
  KRIK er en flott organisasjon som kombinerer idrett og tro på en genial måte, og at LK som er toppidrettsutøver er med i KRIK synes jeg er helt fantastisk! Slike forbilder trenger vi!!!

  1. Fotballfrue

   Så fint å lese, Kristin! Tusen takk 🙂

   Mange klemmer 🙂

 67. Hei,

  Skriver oppgave om deg på skolen, og lurer på hvor stort opplaget på boken din er. Finner ikke noe sted.?

  Hilsen Maria

  1. Fotballfrue

   Der fant jeg den! Første opplaget var på 7000.

   – C

 68. Er ikke dette et reklameinnlegg? Eller skal det liksom være lov å drive med skjult reklame for produkter fordi du ikke får penger for akkurat dette innlegget, men et som kommer neste uke?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke fått en krone for å skrive dette innlegget, så per definisjon er det ikke et reklameinnlegg. Hvordan dette skal løses, vet jeg ikke, men du kan jo høre med forbrukerombudet om du vil? 🙂

   – C

  2. Hei Anne, er du en av disse som er innpå her for å lete etter feil og pirke i alt andre gjør? Det er en svært lite flatterende egenskap.

   1. LIKER!!!!

 69. Måååå bare smile av alle spørsmålene rundt LK sin genser… He he he 🙂

  Ha en super helg, Caroline 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, me too :p Tenkte ikke over det selv, engang :p

   – C

 70. ELSKER radioresepsjonen! Kommentar fra samboeren min (også stor RR fan) etter at jeg viste ham denne bloggposten: oi, nå rykket fotballfrue opp på min liste!! Fra nå av er hun min favorittblogger!! :):)

 71. Malin Roer

  Er Lars Kristian med i KRIK? så kult 😀

 72. Spurte deg spørsmål til skoleoppgave, men er sensurert?

  1. Fotballfrue

   Den har jeg ikke fått?

   – C

 73. Kul KRIK-genser!! Har en slik en selv! 😉 Stå på 😀

 74. Må bare si at dere er utrolig søte sammen! 🙂 Digger stolen! 🙂

  Og huff så mye diskusjon det ble om «kristen-spørsmålet» .. Stå på Caroline, digger deg! 🙂

 75. Silje Urke

  Hei,

  Er det TM design-stol? 🙂
  Og hvor er det sølvbrettet/bordet fra? 🙂

 76. Heia krik:) flott par. Pene, nydelige Caroline!

 77. Det ser ut som dere har det veldig koselig 🙂

 78. Nå er Lars Kristian blitt veldig kul! Heia KRIK!

 79. Så bra dere eller Lars Kristian støtter KRIK!! 😀

 80. Er Lars Kristian med i Krik ? 🙂 kan han ha et gjesteinnlegg snart igjen ?(siden det var så positiv respons sist) Gjerne om det å være kristen eller hvordan en vanlig hverdag for han er som fotballspiller ? 🙂
  Deilig å se at dere/LK har Krik genser, krik er det beste !

 81. Ingvild Horpestad

  Digger KRIK genseren…. Kjempe tøft at det vises fram på ein blogg som blir mye besøkt…! Jeg er selv kristen og støtter KRIK og eg synes det er utrulig kult at det e kjente personer og som har vært i KRIK og fortsatt holder på med det!

 82. Karoline

  Må bare si at jeg DIGGER at Lars Kristian har på seg KRIK-genser!!!!! 😀

 83. Veronika

  Hei. Nå har jeg ikke lest alle innleggene for det så jeg ikke så viktig. Lurte på noe – bak stolen med bilde av dere har dere en vinhylle. Kan jeg spørre hvor du/dere har kjøpt den? Likte den….

  1. Fotballfrue

   Fra home&cottage 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *