The last hint of flowers

Bukse GoodNightMacaroon / Genser Zara / Smykke Treasures.no / Sko Zara 

God kveld ♥

Nå sitter vi en gjeng hos Jone & Gyda. Det er Lilly, Gyda og meg omringet av fem pokerspillende mannfolk. På TV er det fotball og på bordet er det sjetonger, masse testosteron med andre ord. Likevel, hygge 🙂 Jeg kom hit nesten nettopp, har vært på kafé med Siri i noen timer, vi har faktisk ikke sett hverandre siden Norefjell! Så nå har vi bestemt oss for å bli flinkere fremover, og har planlagt både zumba på ELIXIA og filmkveld med mat og vin. MÅ se Magic Mike. Hun har forresten endelig startet å blogge igjen, sjekk den ut her. En annen ting dere har nødt til å sjekke ut, er historien om fisketuren til gutta for noen uker tilbake. Jone beskriver den rett og slett fantastisk. Klikk her for en god latter 🙂

Nå må jeg være litt sosial her, håper alt er fint med dere  ♥

57 kommentarer

 1. Jeg elsker den buksen <3

 2. Hedda :)

  Hahahahhahaha, tidens fisketur historie 😀 Fikk meg en god latter 🙂

  Nydeeelig du er Caroline, ha en finfin kveld <3

 3. Gir meg sommerfølelse med de buksene, til og med nå som høsten har kommet! 😀 søte deg<3

 4. Elsker smykket! Må bestilles meg et slikt 🙂

 5. You look amazing with those pants! Check my blog if you want.

  https://silviasdailycloset.blogspot.com.es/

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 6. ÆÆÆH, såå fine bukser!! 😀

 7. you look gorgeous,
  i’m following you on bloglovin!
  xoxo
  https://thirtiesinthecity.blogspot.de/

 8. Så nydelig antrekk! Høres ut som en fin kveld 🙂

 9. Supert antrekk! Elsker bruken av smykket 🙂

 10. Blir inspirert av deg. Alltid like koselig å besøke bloggen din i en hektisk hverdag for å få mattips, klæstips eller bare et avbrekk fra hverdagen 🙂

 11. Elsker bloggen din, du er så sykt inspirerende! 🙂 forresten, den appen du har på iphonen som viser m/km eller noe sånn, den du bruker når du jogger. Hva heter den? 🙂 Har lyst å begynne å trene daglig osv, men sliter så syykt med treningsmotivasjon..

 12. For en herlig bukse! Du kler alt du! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne <3

 13. althoug summer is comming to an end Im still absolutely in love in floral pants, you look great

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 14. Nydlig du er!! Forbilde! <3

 15. Elsker det smykket! Gikk inn på treasures.no for å bestille, men dere hadde ikke mer på lageret 🙁

  1. Fotballfrue

   Utsolgt :/

   – C

 16. Hei : -) Jeg har kjøpt meg en orange bukse, men har ikke en viss anelse på åssen topp jeg skal bruke. Kan du gi meg noen tips ? :- )

  1. Fotballfrue

   Hvitt, lilla, sort, brunt 🙂

   – C

 17. KUDOS til Lasse for kjempefine bilder!

  1. Fotballfrue

   😀 Han er best 🙂

 18. Marthine

  Ha en fin kveld med flotte folk <3

 19. De skoene var kule, Zara har mange fine sko!

  //Juni

  1. Fotballfrue

   Ah, I know 😀

 20. Du er så ubeskrivelig vakker, Caroline! Jeg blir så glad av å lese bloggen din. Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten av og jeg håper inderlig at du aldri slutter. Du er et stort lyspunkt i hverdagen min!

  Stor klem<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, søteste du <3

   Klemmer 🙂

 21. Digger deg Caroline! Kan ikke du PLIS legge ut bilder av «sko skapet» ditt? Jeg digger stilen din og du har så sykt mye forskjellige sko virker det som, kan du ikke legge ut noen bilder så vi kan se alle skoene dine? 😀

  1. Fotballfrue

   Det kan vi fikse 🙂 I mellomtiden kan du bruke søkefeltet og søke etter walkin 🙂

   Klem!

 22. Rett og slett en nydelig bukse!

 23. Utrolig fine bukser! 😀 håper ikke du blir fornermet når jeg sier dette, men de minner meg litt om noe som kunne vært på en gardin.. MEN når det er sagt, så ville jeg valgt buksa over gardinene any time! (jeg har tilogmed en blomsterbukse selv:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, ser hva du mener :p

   – C

 24. Julianne(21)

  Hei Caroline. Kommenterer ikke så ofte, men ville bare si at jeg er utrolig takknemlig for alt arbeidet du legger ned i fotballfrue.no. Jeg leser (/titter) på mange blogger og nettsider om dagen for å finne inspirasjon i hverdagen, og det er få som oppdateres så regelmessig og gjennomført som du. Man merker virkelig at du tar dette som en seriøs jobb! Tusen tusen takk for det, og at du likevel klarer holder en personlig tone. Du er til stor inspirasjon for meg! Håper du har det fint på alle måter. Klemmer og hjerter fra Julianne.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg! Du gjør meg glad 😀

   Klemmer <3

 25. Michelle

  Nydelig smykke!! Ja, er ikke mye sommer igjen nå.. men høsten er en koselig tid også, om man bare går inn for å gjøre den det 🙂

 26. Herlig antrekk! Hadde jeg gått kledd slik i dag hadde jeg fryst til is tror jeg.. Ålesund <3

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 27. Du er vakker <3

  Sitter selv på Bali (og har ventet i eeeevigheter på at bloggen din skal loade med dette håpløse nettet), og smålengter litt etter den kjølige luften i Norge. Kan nærmest føle den gjennom disse bildene! 🙂

  Ha en god onsdagsmorgen, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Sender deg gjerne litt småkald luft, sammen med den deilige lukten <3

   Klem!

 28. Du ser ubeskrivelig fin ut! Elsker antrekket 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 29. Hei hei:) jeg lurer på om du har tips til sunn snacks/godterier? Noe jeg kan bytte ut sjokoladen og potetgullet med?:):)

  1. Fotballfrue

   Jeg har mange oppskrifter liggende ute, sjekk kategorien «mat» 🙂

   – C

   1. Renate

    Der skal jeg sjekke 🙂 men hvor får man kjøpt mandelmel og sukrinmelis? (ingrediensene til cashewmarsipanen)

   2. Fotballfrue

    I helsekostbutikker, eller på noen utvalgte Meny / Kiwi / Spar / Joker 🙂

    – C

 30. Fikk bestilt 4 par bukser fra usa 🙂 Tusen takk for daglig inspirasjon…

  1. Fotballfrue

   Nei, så gøy! De har så mye fint! Også bruker de bildet mitt – hurra 😀

   – C

 31. Elsker det smykket, fikk ikke bestilt :/
  Men ville bare si at det var genialt at du fikk med et nærbildet av det smykket.
  Syntes det var mye finere nå som jeg fikk sett bilde som viste detaljene såpass mye :):)

 32. Nå fikk jeg meg en god latter 🙂 Fantastisk morsomt skrevet, og håper det ikke blir siste gang L-K drar på fisketur 😉 Blir nok ikke det, men sikkert i litt andre klær 😉 hehehhe
  Ikke meningen å le på hans bekostning, men huff, han må ha vært rimelig frustrert, og virkelig følt at det ikke var hans dag! Håper han kom hjem til like fin og hvit sofa 😉

  Håper dere hadde en fin kveld med venner 🙂

  Flott antrekk, vakker som alltid Caroline:)

  klem

 33. Marita Ø

  Dette var et herlig antrekk! Elsker det rett og slett 😀 Sjekket bloggen til venninna de, så nydelig hun er! 🙂 Gode venninner er gull verdt! Ønsker deg en flott onsdag, her står trening og god pleie for kroppen på planen i dag. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, hun er skjønn 🙂

   Super onsdag tilbake til deg, fine Marita <3

 34. Hei Caroline! Kan du meg noen tips på oppsett av hår når du trener/jogger? Er så slitsomt med hestehale som slenger frem og tilbake til tider… Håper på positivt svar:)

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker mye hestehale med flette 😀

   – C

 35. Hei Caroline.
  Kjempefint antrekk. Jeg lurer på om hvor den hvite toppen/tubebh er fra og er det topp eller bh?
  Takk for en super blogg 🙂

 36. The jeans and necklace is wonderful (;

  / Stephanie

  http://www.fashionbysterup.blogspot.dk

 37. Med mindre menn i g-streng er din greie så er Magic Mike kun bortkastet tid. Just sayin’ 😉

 38. Så fin du er!! Jeg kom til å tenke på at jeg har de skjønne Flower pants fra Cameo, men har brukt dem altfor lite!! Har du tips til hvordan de kan styles så de kan brukes utover høsten? Har nemlig ikke lyst til å legge dem helt vekk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *