Rundt omkring

Woho! Nå sitter jeg omsider hjemme i Siljan igjen! I dag var en sånn bildag hvor jeg følte jeg aldri kom fram. . Så innmari kjedelig. Både buksene mine og skjorten min var en eneste stor skrukk da jeg kom inn døren, det blir gjerne sånn når man bare sitter og sitter, så antrekksbilder får dere en annen dag. Var blant annet innom Hasla i dag for å takke for fantastisk samarbeid ift. www.treasures.no, og for å ta en titt på den nye kolleksjonen deres som kom i august. SÅ mye lekkert! Det er klart at litt (mye) fikk ble med meg hjem! Blant annet dette:

Hihi, epost & twitter 😀


Var også i et møte med søte Siv Hege hos Coverbrands  i nesten tre timer i dag, for å se på de nye, utrolig fine og store lokalene deres, for å diskutere litt produkter og fremtidige innlegg, og for å ta en titt på alt det nye som har kommet. Det er så mye lekkert, jeg drømmer meg fullstendig bort i alle produktene. 90 merker!

Ole Henriksen-heaven!

Også er de så snille med meg, jeg fikk jo all sashimien jeg ville og mer til ♥

Etter en så lang som i dag skal jeg ærlig innrømme at sofaen frister mer enn mølla, men da gjelder det å bare å få liv i motivasjonen, så når jeg like gjerne sitter her i treningstøyet kan jeg jo like gjerne . . ?

Og hva med følelsen etterpå . . ? Med DEN følelsen i kroppen har jeg store planer om en lang dusj med nye Ole Henriksen spa-produkter, før jeg pakker ut av kofferten, starter på middagen og snurrer 71 🙂

72 kommentarer

 1. Superwoman! Du er god! 😀 Håper du får en fin og avslappende kveld, tror det er vel fortjent! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Nå skal jeg bare løpe meg en kjapp tur først 😀 Håper du også får en finfin kveld <3

   Klemmer 🙂

 2. sliten skoleelev

  Hei Caroline! Det høres ut som du har hatt en fin dag! 🙂
  Idag i elevrådet skulle på videregående skolen min skulle vi bestemme 10 bøker skolen skulle kjøpe inn til biblioteket vårt, i et univers av bøker fikk jeg likevel slått knyttneven i bordet og bestilt «fotballfrues dagbok», er sååå spent 😀

  1. Fotballfrue

   Så utrolig stas 😀

   Klem!

 3. Kunne du ha skrevet et innlegg om sjalusi og hvordan takle det og litt sånn? 🙂

 4. hei! det var jeg som vant boken din under konkurransen du hadde på bloggen din 🙂 har enda ikke motatt den i posten, og bare lurer på om den er sendt 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal høre med forlaget, det er de som skulle sende den ut :/

   Klem!

 5. ha en kjempefin mandagskveld!
  Skal også ta meg en liten løpetur etterpå! 😀

 6. Kan du skrive hvor buksen og skoene fra forrige innlegg er fra?:)

  Ha en toppers kveld:)

 7. Snille, fine, Caroline!
  Forresten, vil bare fortelle deg noe, på skolen idag var det bokstavdag for russen, og bokstaven i år ble F, det som ble så morsomt var at såå mange »kledde seg ut som» deg! Haha 😉

  Kos deg videre!

  1. Fotballfrue

   Haha, vittig 🙂

   Klem!

 8. Flinka! Og ja, følelsen etterpå <3 kom akkurat hjem fra trening selv, og det føles braa 🙂 Nyt kvelden!!

 9. Du nå har jeg prøvd tre oppskrifter i kokeboken din «Fotballfruers dagbok.» Familien min var superfornøyd med rettene. Smoothien er kjempegod. Siden jeg ikke tåler melk så godt tok jeg heller soyafløte i, men godt ble det uansett. Har gått til innkjøp av sukrin også. Blir spennende å teste ut de andre rettene i boken. Baconsmash skal jeg ihvertfall prøve meg på. Det hørtes så godt ut.

  Ha en fin dag. Klem

 10. Høres ut som om du har hatt en superdag!

 11. Søta! 🙂 Smykkene var lekre!

 12. Verkar som om du har haft en fin dag 🙂 Härliga produkter. Njut!

 13. Åh, Coverbrands sine lokaler må være himmelen!

 14. Så utrolig fin farge på ringen! Typisk høst : )

 15. Hihi så artig dette med trening og løping! Jeg var på vei hjem fra jobb og hadde mest lyst å legge meg på sofaen, så gikk jeg av T-banen og jeg tenkte «Hmmm…det er jo mandag og jeg har jobbet hele helgen, det ville vært godt å bare slappe av, men Carolines motto er jo at mandager er en flott start på uken og hun hadde helt klart trent på en sånn dag som dette» og så tenkte jeg at jeg aldri har angret på en løpetur, så kikket jeg på solen da jeg kom hjem, tok på meg treningstøy og løp rundt vannet i nabolaget…og så kom jeg hjem full av energi og har ryddet siden og i tillegg danset rundt omkring i leiligheten mens jeg gjorde det 😀 Så jeg måtte smile litt ekstra av innlegget ditt i dag…

  Du er så fin om dagen forresten (med det fine flotte håret)…

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig 😀 Smart avgjørelse 😉

   Klem 🙂

 16. Skønne billeder (;
  ser rigtig godt ud…

  / Stephanie

  http://www.fashionbysterup.blogspot.dk

 17. Her synes jeg virkelig hårfargen din ser nydelig ut! Lurer på om jeg ikke må farge det selv snart :p

 18. Hei! Det er fra Odda og Tyssedal på 17 grader nord i dag, hadde vært kult om du kunne kommentert noe på bloggen om hva du syns om plassen, hehe 🙂 Der er få innbyggere her, men mange som leser bloggen din! Hilsen Odda-jente 🙂

 19. under opplæring

  Trenger litt ekspert hjeeeelp her!!!

  Dette har ikke noe med inleet ditt og gjøre men jeg blei så i beit her i dag.Pappan min kjøpte boken,søtt uten sukker til meg i dag seddu.Og jeg blei jo kjempeglad for han vet jo at dette lavkarbo kostholdet ikke bare er en fase for meg(er 33 år da og ganske voksen!) hihi…MEN i denne boken så ser jeg de bruker veldig mye speltmel i oppskriftene,også små havregryn og potetmel og denslags som jeg liksom trodde vi skulle bort fra,var jo mest spelt mel som gikk igjen i mange oppskrifter da. Og jeg blei så i tvil om jeg skulle bytte hele boka???Men så tenker jeg,har jo to unger på 5 og 10 år som jeg prøver og få til å like sunnere kaker og desserter,men ikke alltid hell på lavkarbovis…..mulig de liker konsistensene og slikt bedre med disse oppskriftene? Hadde jo flotte boller og langpanne sjokolade kake med speltmel blandt annet som jeg tror unger liker bedre enn mye av det jeg hat prøvd og lage.Så det må jo være bedre og lage dette m stevia enn vanlige sukkerholdige kaker?!??!?!!? Men så vil jo gjerne JEG også spise av dette da?! Trodde spelt mel og havregryn var no no??Vet jo at jeg selv velger da men,du skjønner hva jeg mener? Er vel kanskje ikke store mengden man får i seg heller da? er jo ment at man skal dele på baksten! 🙂 Nei …blei så i tvil nå kjenner jeg……

  Heeeeelp me please….

  😉

  1. Jeg er veldig i mot at ting skal være forbudt i forbindelse med kosthold, det blir bare slitsomt i lengden. Kosthold handler om helhet, ikke enkeltvarer 🙂 Du kan fint ha et lavkarbokosthold med litt spelt og havre, så lenge det totale inntaket av karbohydrater ikke blir for høyt. Dette er jo veldig individuelt, og du avgjør selv hva du føler deg best på. Om du kommer best ut av det ved å holde deg unna spelt og havre, så gjør du det. Men er du normalvektig og ellers frisk, er det langt fra skadelig i små/moderate mengder. Og som du sier, du har kommet en lang vei ved å bytte ut sukker med Stevia.

   Ut i fra hva jeg har sett av boken, ser det ut som en bok tilpasset de moderate lavkarboerne, og der passer sikkert barna dine fint inn (så fremt de ikke har noen plager).

   1. under opplæring

    takk for svar!!

    Ja,prøver og redusere mel og sukker til ungene mine så godt jeg kan,og jeg ville da tro at spelt og havre og sukrin/stevia er meeeeget bedre enn hvetemel og sukker o div shiiiiit ;))))))

    Tror kanskje jeg beholder boka jeg!

    Ha en finfin dag videre begge to

   2. under opplæring

    fniiis….gikk o leverte boken je fikk av min snille pappa jeg,….bestilte heller fotballfruen Caroline sin bok(for det var jo den jeg hadde mest lyst på nemlig,…men d visste jo ikke pappsen! 😉 Så da var d problemet løst! ,))))

 20. Høres ut som du har hatt en spennende dag da 🙂
  Men jeg lurte på, det vitrineskapet bak deg, jeg har vært på utkikk etter sånn lenge, og det var jo perfekt! hvor er det fra?:)

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 21. Høres ut som en veldig spennende dag med en perfekt avslutning 🙂 Kos deg masse ikveld!!!

 22. Caroline

  Vil bare anbefale Macadamia Natural Oil-produktene! De er skikkelig gode, og lukter sååå godt 🙂 Jeg har riktignok kun prøvd hårkuren, men håret er så mykt etterpå. De har også fått utrolig mye skryt, også er de helt naturlige. Tror ikke de tester på dyr heller?

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke som jeg vet 🙂 Fikk med meg noen produkter fra de hjem fra Coverbrands i dag, faktisk 🙂 Enn så lenge er jeg superfornøyd med Hempz <3

   Klem!

 23. Hei!
  Jeg tenkte jeg skulle lage sjokolade, og lurte på om du har tips til noen gode oppskrifter? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lage egen sjokolade? Det har jeg ingen erfaring med, dessverre :/ Kjøpte en egen sjokomiks en gang, den var god! Kjøpes på helsekosten : )

   – C

 24. Å herregud! Jeg MÅ ha det Twitter-smykket! Har de en nettside? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra Hasla, de holder til i Oslo, Markveien 🙂

   – C

   1. Marthe

    Å 🙁 jeg bor i Bergen, så det blir vanskelig.

 25. Heei, lurer fælt på hvem som fører det smykke me den fuglen:) elsker det <3

 26. Å, de øredobbene fra Hasla var fine! Gleder meg til å se dem på.

 27. Hei.
  Vil bare si tusen takk for all inspirasjon du gir meg, Både i form av trening, kost og hjem! Orker jeg ikke å trene eller lage sunn mat tenker jeg bare på hvor flink du er og lysten kommer =) Bruker oppskrifter boken din flere ganger i uken. Myslien har blitt en super favoritt!
  Takk for at du bruker mye av tiden din for å hjelpe andre med inspirasjon, du gjør en super jobb=)
  Pga deg blir jeg ett bedre menneske;)

  Klem

 28. Hei.
  Lurer på om du kan hjelpe meg med en ting. Etter timer med leting finner jeg ingenting som passer. Jeg skal kjøpe en gave til ei jente som ønsker seg hettegenser med usa flagg på. Hvor på nett kan jeg få kjøpt det?

 29. Hei Super flinke Caroline! 🙂 du ser like strålende ut som vanlig <3 Misunner deg skikkelig når jeg ser på det bilde med masssse produkter fra Coverbrands:/ hehe 😀

 30. Christine T

  Ville bare slenge igjen en liten hilsen for å si at jeg syns du er utrolig fin på håret for tiden! Ha ei fortsatt fin uke 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gjør meg glad!

   Klem 🙂

 31. 🙂

 32. Du er heldig, Caroline! Men det tror jeg og håper du vet 😀

 33. victoria

  Hvordan skille vennskap- og «noe mer»(potensiell kjæreste)-signaler? Det må sikkert være veldig individuelt, avhengig av person. Noen har vel mange jentevenner og kan være like «nær» som med en kjæreste?(Eller bare hvis man er homofil?) Vil ikke tolke feil, men hvordan vet man? Eksempler på ting som sies, gjøres?
  hjelp en som aldri har vært i ett forhold men er i slutten av 20årene!

 34. yaya nova

  hei:) ville bare si at på grunn av ditt innlegg om dyretesting ble jeg bevisst på dyretesting igjen. 🙂 var veldig obs på det når jeg gikk på ungdomsskolen men så var det snakk om at det var ulovelig i norge osv etter et årstall også glemte jeg det helt. all hverdags stresset gjorte at jeg ikke følgte med på hvilke merker var dyretestet og ikke.
  Det innlegget var så bra, med detaljer og bilder som engasjerte meg skikkelig, jeg som trodde at dette ikke foregikk enda .:(. Nå er jeg i en utskiftningsperiode her hjemme med alle produkter 🙂 trodde det kun var sminke men ble overrasket over at rengjøringsmidler og bind/tamponger også blir testet på dyr..selv om jeg ikke skjønner hvordan de tester bind på dyr..
  imorgen skal jeg prøve å finne foundation som passer min hudfarge (ikke skandinavisk) som ikke er testet på dyr 🙂 har pleid å bruke mac (som jg vet ikke tester på dyr i europa) men leste i kommentarene til innlegget ditt at de aksepterer å teste på dyr i kina noe jeg syns de bare skulle holde seg for gode for og ikke selge der.

  snakket med min beste venninne om sminke og dyretesting og hun fortalte hun brukte mary kay, så sa jeg det også er testet på dyr og da ble hun forskrekket. hun ringte meg idag og sa at hun som solgte henne det ikke viste det og skulle i møte med mary kay så hun trengte beviset. da sendte jeg linker til PETA og dyrevern alliansen 🙂
  Du engasjerer mange søte deg <3
  ps. ble kjempe langt dette her hehe 😛

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre at jeg har engasjert deg, det gjør meg så glad 🙂 Det tar tid å bytte ut alt i hele heimen, men det er veldig verdt det 🙂

   Klem 🙂

 35. victoria

  Hei fine! Har et spørsmål som ikke helt passer med innlegget, men kjører på alikevell! Jeg eeeelsker gresk youghurt med friske bær og müsli og er alltid ute etter å prøve nye sammensetninger. Så kom jeg på at du har anbefalt Gojibær til så mye, men jeg har ikke smakt det enda.. Tror du det hadde vært godt sammen med gresk yoghurt?

  Suuuperlekre smykker forresten! Skulle gjerne hatt noen av de selv.. Ha en suuuper kveld videre da, skjønne 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, hvorfor ikke? Kjør på 🙂

   Klem!

 36. Marita Ø

  Flink er du! Den mestringsfølelsen er det lite som slår, er SÅ godt etterpå 😀 Jeg har hatt fri fra trening i dag, men i morgen smeller det med ei svett og deilig økt! Her er det masse energi ute å flyr for tiden, herregud, DET er deilig det! 🙂

  1. Fotballfrue

   Fri må til, det hadde jeg på søndag 🙂 Ingenting er som når kroppen og alt føles bra 😉

   Klemmer til søteste M 🙂

 37. Så heldig du er med nye produkter, da 😀 Hihi, du er så flink til å få opp motivasjonen! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 🙂

   Klem!

 38. mathilde

  Håret ditt er så fint, har du satt inn sånn extensions som man «smelter» fast i håret? I såfall, sliter det på håret, og hvordan ser det ut i røttene? Kan du lage ett innlegg om det?

  1. Fotballfrue

   Bare søk på Hendrix hair i søkefeltet, så kommer det masse opp 🙂

   Klem!

 39. Hei søte! Dette er litt off topicc, men jeg lurer på det med vin. Man skal drikke tørre viner, men er ikke så glad i chardonnay. Hva med Pinot Grigio eller Pinot Gris? Er det mye sukker i de? Takker for svar! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Du får hjelp på vinmonopolet om du spør 🙂 Jeg er veldig glad i sancerre 🙂

   Klem!

 40. Superwoman! Jeg skjønner ikke hvordan du får tid eller krefter til alt det du driver med! Jeg syntes dagene er over før de har startet, og rekker nesten ingenting, haha.
  Men, inspirerer gjør du ihvertfall! Så nå skal treningstøyet på her også, og starter dagen med en liten joggetur.

  1. Fotballfrue

   Man må bare stå opp, så går dagen av seg selv 🙂 Men jeg er enig, dagene går altfor fort! Her skal det jogges en liten tur nå også 😀

   God trening 🙂

   Klemmer 🙂

 41. Pernille

  Du var utrolig fin med den fargen på håret! Og etter å ha lest bloggen din har jeg nå meldt meg inn på et treningssenter, og trent hver dag!
  Hvilken farge er det du har på neglelakken fra ciate på bildet? Er det Jewel? 🙂

 42. Oj, herlighet for et lager! 😮 Kunne godt tenke meg å ta turen selv, der ja! 🙂

 43. Siliåja

  Merke innlegget som reklame kanskje ?!??!??!?

  1. Det står jo svart på hvitt i innlegget at jeg fikk med meg smykker hjem, da er det jo merket 🙂 Regelen er at det skal komme tydelig frem om innlegget er reklame, eller om produktene er sponset. Når jeg i selve innlegget skriver at jeg har fått produkter, da er det godt nok merket.

   – C

   1. Christine

    Det kommer ikke direkte tydelig frem i teksten, du har jo pakket det litt inn, men kanskje du bare skal merke innlegget for sikkerhetsskyld, så slipper du at folk maser om det. 🙂

   2. Lillian

    Jeg trodde «ble med meg hjem» var en omskrivning av «kjøpte». Så for meg var det ikke tydelig nok, ikke at det er så farlig men.

   3. Mariell

    Mulig jeg er dum, men tenkte automatisk at du hadde kjøpt smykkene selv, ikke fått dem 🙂 Så SÅ tydelig syns jeg ikke det kom frem. Ikke at jeg bryr meg uansett, skjønner ikke hvorfor bloggleserne skal leke detektiv hele tiden 😉

 44. Hei,

  Jeg vurderer å skaffe meg hele «ansikts ritualet» fra ole henriksen… men det er så mye å velge i. du som har prøvd det meste, hva kan du anbefale?
  Jeg er 27 år, har blandingshud, fet i t sone og normal ellers. Ikke mye urenheter annet enn hudormer på nese og hake.
  Tenkte på renseskum, toner, serum, dagkrem, nattkrem og en god maske.

  Hjelp?:)

 45. Hei. Hvordan får du så fint bølget hår? bruker du tang?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *