Frokost

Åh. . Mett! God morgen 🙂 Ble ferdig med hotellfrokosten for en liten time siden, spiste nesten et helt glass økologisk peanøttsmør for meg selv, haha! Så nå skal jeg bare pakke sammen, så er jeg klar for å møte dagen. Lars-Kristian har allerede kjørt til Skien og Skagerak Arena for trening, og senere i dag er det min tur. Det ble for sent i går, vi ble liggende og kikke på Folkeopplysningen (fantastisk program) litt for lenge, så jeg klarte ikke stå opp før halv syv. Vel, satser på å være tilbake i Siljan rundt fire i dag, om alt går på skinner. Vi skrives da ♥ Ha en deilig mandag så lenge!

Ps. Har dere forresten fått med dere at Blogglisten har utviklet en egen app? Den er genial om du følger med på flere blogger. Du kan laste den ned helt gratis, og dersom du gjør det kan du være med i trekningen av et smykke fra Celine Engelstad. Les mer her.

Skal prøve å ta noen antrekksbilder senere, regnet øste ned da jeg stod opp, men nå ser det jo faktisk ut til å bli solskinn 🙂

48 kommentarer

 1. Ønsker deg en strålende dag, Caroline 🙂 Jeg ble forlovet i helgen, og er verdens lykkeligste 🙂

  1. Fotballfrue

   :O GRATULERER! Det er en av de fineste følelsene i verden, sant? 🙂

   Klemmer <3

 2. Så fine bilder Caroline!
  Skulle gjerne fått signert boken jeg har kjøpt av deg, men du er for langt unna 🙁
  Men på det ene bildet ser det ut til at Ronaldo har en krage rundt halsen. Er alt bra med han?
  Håper det ikke er noe alvorlig. 🙂 Jeg har selv en tibbetansk spaniel på snart 6 år, jeg elsker han over alt på jord <3
  Ha en fin dag Caroline : )

  Klem fra Guro. Sør-Trøndelag

  1. Fotballfrue

   Alt er bra, han har fått våteksem igjen bare 🙁 Stakkar, han er så utsatt :O

   Klem 🙂

   1. Inga Helene

    Hei Caroline :o) Hvor har Ronaldo våteksem?

   2. Fotballfrue

    Han får det egentlig overalt. Nå er det på magen, forrige gang var det på halen, og før der igjen på halsen. . :O

    – C

   3. Inga Helene

    Huff,stakkars lille! Veldig plagsomt med slik eksem.
    Jeg anbefaler dere å forsøke Optima produktene. Vet ikke om du kjenner til dem,og kanskje prøvd de.. kjenner til mange som bruker dem på både hund og hest med god virkning. Inkludert meg selv på min hund. – Hud,labber,ører. Han er helt kvitt eksem/hud-pelsproblemer. Ingen bivirkninger med produktene. Les mere på Sigra.no nettbutikken – hudproblemer og kløe. Fantastisk produkt! Jeg er ekstremt kritisk til hva jeg benytter til min hund. Han er forresten snart 17 år og aktivt med meg…<3

    Håper dere får bukt med problemet til Ronaldo,virkelig! Værst for han å slite med dette,men også for dere. Tilskudd av fettsyrer til han er vel verdt et tillegg. – Viacutan Plus og Dr.Baddakys er bra. De fleste veterinærer selger dette. Kanskje bruker dere allerede noe av dette….hva vet vel jeg. Men vil formidle deg det,i beste mening for at deres ene lille kjære skal slippe det ubehaget,forstår du.. :-/
    – I samme slengen.. Det finnes krager som er meget mere behagelig å bruke,enn den stive plastskjermen han har på. Kikk på Canis.no Stell og pleie – førstehjelpsutstyr. Bedre og komfortabelt for våre små å ha disse på.
    Det ble endel skriving til deg,Caroline… :o) Fordi jeg vet at dere ønsker det beste for deres hunder. Slik er det også her i huset,allt for dem "uten stemme". <3 – Det er vi som valgte at de skal tilbringe sitt liv med oss,og det er vi som skal sørge for at de til enhver tid,fra dag en og hele sitt liv har en tilfredsstillende,god og trygg tilværelse. Hunden er totalt prisgitt oss !

    Riktig god bedring til Ronaldo-kjære og lykke til,Caroline-søte …. :o) <3

   4. Fotballfrue

    Å, 17 år! Det er virkelig beundringsverdig 🙂 Så herlig! Tusen takk for tips, jeg skal absolutt sjekke dette 🙂 Mens vi likevel er inne på tips, har du noen råd mot ekstreme floker i underhudspelsen? Han sliter veldig med dette også, enda vi børster han hver eneste dag :/ Nesten så vi vurderer å klippe ham, men det skal man liksom ikke gjøre med tibber :/ Tror eksemen har oppstått fordi huden blir irritert ved flokene, og dermed fører til at han klør og biter der 🙁

    Klemmer 🙂

   5. charlotte

    hei, angående våteksem og floker, det anbefales og barbere pelsen vekk der eksemen er, gjerne et godt stykke utenfor også. flokene må du bare barbere vekk, for de gjør ikke mye godt. viktig og ikke ha noe pels der sårene er. såret skal ha luft og ikke bli irritert. håper alt ordner seg 🙂

   6. Inga Helene

    Det høres riktig ut det du tenker ang.floker tett inntil huden. Det blir en irritasjon der,for lite luft til og noe død pels og stadig fuktighet ved biting/slikking. Først vil jeg fortelle deg,at jeg er ingen veterinær! Og alle hunder er individuelle akkurat som oss mennesker. Jeg har studert holistisk veterinærmedisin via veterinær Are Simeon Thoresen. ( meget dyktig mann,og mye etterspurt )
    Noen råd og tips kan jeg gjerne gi deg. – Hvis du ikke har den,skaff deg verdens beste hundebørste! : Furminator. (den originale) Igjen, Canis.no Den er veldig bra ved at den løfter pelsen og fjerner effektivt dødt hår.(litt varsom med hånden din,føl deg frem,den er «kvass») – Hold hunden tørr,ved å alltid tørke den med et mykt tørt håndkle da du vet at han er våt. – Forsøk hudvasken/shampoen til Optima når du bader han. – Tilskudd av fettsyrer via maten. (jeg foretrekker Viacutan til min hund. Veterinær eller apotek) Veldig godt for hud og hår. Og også ledd,muskler,syn bla.a. – Forsøk Optima hudpleieflasken,dynk/stryk på/ikke tørk,det skal jobbe/virke i huden.

    Ja,Caroline,det er tipsene jeg ønsker gi deg/dere. Håper dere kan få hjelp med noe! <3

    Min hund har veldig tett underull/pels. Bruker disse anbefalingene på han selv med god effekt. Ja,han er veldig gammel..
    Det er stort og sterkt dette her. Tar vare på hver en eneste dag. Vil nevne til deg at han og jeg har gått/løpt på vei,i skog,på fjell 1 mil hver eneste dag i 13 år omlag. Fysisk aktivitet og frisk luft er godt for mange:o) I tillegg til lek og et fullverdig medlem av flokken hele tiden,blandt annet og mye..
    – Drivkratfen i hans liv er kjærlighet ! Kjærligheten til livet og det vi to har sammen!
    – Kjenner på at sorgen blir voldsomt stor da dagen kommer…. Kjenner også på at takknemligheten er voldsomt stor.. At jeg er,og har vært så heldig å fått leve sammen med denne vidunderlige skapningen…!!
    – Han er en "liten Hachiko". En japansk shiba Inu. . . <3

    Ønsker deg og dere en god kveld,Caroline :o) Det skinner veldig utfra det du viser og skriver gjennom bloggen din at du er et hjertevarmt og vakkert menneske,Caroline! Har stor glede av å følge deg og dere "litt på veien",skal du vite!
    Du er verdt å ta vare på. . . . <3 Klemmer og allt godt tilbake til et hvitt hus i Siljan,hvor kjærligheten rår ;-D

   7. Ranveig

    Det kan nok hjelpe å klippe, da blir det jo også mer luft under der. Eventuelt kan dere jo tynne ut pelsen om han har mye underull? Regner med at det da ikke blir så mye floker heller kanskje. Men jeg har aldri hatt langhåret hund, så jeg kan egentlig ikke si så mye om det, bare at jeg tror jeg hadde gått for å barbere hele han, om det viser seg å være det beste 🙂 Heller «naken»hund enn en hund med plager 🙂 Og da er det letter å tørke han om han blir våt (bare å gå gjennom vått gress kan være nok for å skape et nytt utbrudd, om fuktigheten blir igjen i pelsen). Okei, dette ble langt, rotete og sikkert unyttig, men jeg ønsker dere lykke til 🙂

 3. I dag har jeg innlegg i bloggen min om testing på dyr! Takk for at du åpnet øynene mine! Linket til ditt innlegg sånn at du vet det.

  Ha en flott dag, håper regnet ga seg. Her oppe skinner solen igjen, men jeg er på tur å bli forkjølet og har vondt i halsen. Men skal forsøke å være litt parkettkosmetolog før det bryter helt ut 😉 God tur hjem igjen!

  Klem fra nord

 4. Hei! Må bare si at du har en fantastisk blogg 🙂 Hvor har du kjøpt de buksene? Veldig fine 🙂 Ha en super mandag!

 5. Er Alexaen din oversized eller er det den vanlige?

  1. Fotballfrue

   Oversized 🙂

   – C

 6. Fineste blusen jeg har sett!:-) Hvor er den fra? <3

 7. Michelle

  Herlig med en god frokost 😀 God mandag Caroline <3

 8. Så fint där ser ut! Gillar färgerna i sovrummet.
  Ha en bra vecka!
  //Malin i Malmö 🙂

 9. Synnøve

  Hei:) Likte den blå buksen utrolig godt, ka merke og hvor er den kjøpt?:)
  Hotellfrokost er så digg:) Jeg og gubben lekte turister i egen by for noen dager siden..bergen…bestilte suite..lå i badekaret, spiste sjokolade og drakk vin…det var så heeerlig…viktig å unne seg litt luksus syns jeg og pleie kjærligheten<3
  Et annet spm, har du vært i Valenzia noen gang..I Spania…skal der 26sept-30…hvordan er i såfall byen og shoppingen?:):)
  klemmer Synnøve

 10. Viktoria

  Åå, du er jammen meg flink! Får nesten prøve å ta dagens treningsøkt jeg også, men litt slitsomt å sette igang… Får bare tenke positivt 🙂

  Ha en fin dag videre! Du er litt av en inspirasjon Caroline 🙂

 11. Så fine bilder, så ut som et herlig sted!

 12. Ah, hotellfrokost er det beste altså 😀

  – L

 13. Marthe Cecilie

  Så bra at dere kan ha dyr der 🙂

  Convinient 🙂

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 14. hei

  vart kommer blusen ifra? kjempefin

  Ha en strålande dag
  Mvh Anna

 15. Saa fint hotell!!! Ha en fin dag 🙂

  Klem, Hege

 16. Vilken ljuvlig väska!!! 😀

 17. Du virker som et fantastisk menneske, caroline! 🙂 Stå på!!
  Vi er en hel gjeng me jenter som håper du skal innom Ålesund å signere bøker? Hadde vert alle tiders! 😀
  Håper du vil ta en tur innom nettbutikken min også! Hadde jeg vert kjempe takknemlig for 😀
  http://www.stylein.no
  Kos dere videre!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, Lill! Tusen takk 🙂 Jeg vet ikke helt, det kommer an på etterspørselen 😉

   Klem!

 18. Leste innlegget før denne og jeg gleder meg sånn til denne bloggen en gang i fremtiden vil bli en mammablogg^^,

 19. Så utrolig hyggelig altså! Dere er så flinke til å kose dere i hverdagen!

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 20. Anja Julie

  Heei=)

  Du er så flott=) Har et spørsmål som kanskje du kan svare på=) Jeg tenkte å bestille et par pumps fra Nelly, og er usikker på størrelsen. Burde jeg bestille en størrelse større enn den jeg vanligvis bruker eller satse på størrelse 38 passer? Har du noe erfaring med dette?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta! Jeg synes de er normale i strl. 🙂

   – C

 21. Ej hvor ser det bare lækkert ud (;
  og rigtig skønt outfit !!

  / Stephanie

  https://www.FashionBySterup.blogspot.dk

 22. Så morsomt, har vært på akkurat samme hotell! 🙂

 23. Du kler denne hårfargen så utrolig godt, Karoline! Ser så mye friskere å sunnere ut:-)
  Fortsett med den gode bloggingen, for nå er bloggen din virkelig på sitt beste!

  Hilsen Maria

 24. Hei Caroline! Jeg er fast leser av bloggen din, er innom og sjekker opptil flere ganger om dagen – og må bare takke deg for at jeg har noe som gir meg veldig mye glede i en travel hverdag. Jeg har lært masse av deg, og spesielt tipsene dine om Ole Henriksen-produkter og diverse sminke har hjulpet meg veldig på rett vei med hudproblemene mine. Du en stor inspirasjon når det kommer til helse, skjønnhet og mote. I tillegg skriver du om nydelige temaer som opptar oss kvinner. Jeg har blitt bevisst, opplyst og vakrere både inni og utenpå takket være bloggen din 🙂

  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om ditt forhold til ditt eget utseende. Du har jo skrevet om spiseforstyrrelser, om hvordan medier framstiller kroppen din og hvorvidt du er sunn eller ikke – men det er jo noe vi leserne vet at du er. Jeg vil gjerne høre om hva du liker best med deg selv, og hva du er mindre fornøyd med. Jeg er rett og slett nysgjerrig på hva du er mest stolt av. Og det samme gjelder deg som person. Hva er du mest stolt av å ha oppnådd? Hva synes du er dine beste egenskaper, og dine beste evner?

  Klem fra meg, og god uke 🙂

  1. Fotballfrue

   For en fantastisk tilbakemelding, tusen takk <3

   Skal se hva jeg kan snekre sammen av et slik innlegg 🙂

   Klem!

   1. Signerer denne! jeg føler faktisk jeg lærer masse av bloggen din. Den inspirerer og motiverer, er lærerik og meningsfull 🙂 Got to love it!

 25. Hei! Må bare si at det er så forfriskende å lese bloggen din. Gleder meg hver dag til å komme inn til visdomsord, fine bilder og masse inspirasjon. Du motiverer både til å blogge og trene, samt å pynte seg litt ekstra. Nå snører jeg på meg løpeskoene og kommer meg på trening. Ønsker deg en fin kveld og motivasjon til å fortsette som du gjør! Klem fra Bergen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk for fine ord 😀

   Klem!

 26. Hvor er buksen fra? Den var kjempefin! 🙂

 27. Annicken

  Du har så fint hår! Og fargen på håret ditt er jo perfekt nå da!! 🙂

 28. For et flott hotell! Gleder meg virkelig til å bo der 😀 Er det business suiten dere har her eller?

 29. Guri, for en fin plass! Regner med frokosten var likeså;-) hotellfrokoster altså, helt fantastisk hvor godt det smaker!

 30. Høres ut som en bra start på dagen ;D

 31. Fantastisk outfit!!! 🙂 LOVE! Hva slags merke er det, eller hvor kan man kjøpe noe lignende?

 32. Først vil jeg si tusen takk for at du lager en så fin blogg. Gøy å følge deg;-) Jeg la også merke til den flotte toppen du har på deg og lurer på hvor den er kjøpt? Ser at det er flere andre som har spurt om både topp og bukse før her, uten at du har svart. Synes egentlig det er litt merkelig at du velger å svare på alt annet bortsett fra det, når det faktisk er det bloggen din handler om. Er det kanskje en gunn til det? 😉

 33. Hei, hvor har du kjøpt buksa fra? Den var så fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *