Hårinspirasjon

God søndag, dere ♥

Sitter her med kaffekoppen min og kjenner at jeg skal ha min treningsfrie dag nummer to denne uken. Jeg verken rekker eller føler at kroppen orker akkurat nå, den er så stiv! Så selv om det noen ganger hjelper for en stiv kropp å trene litt, står jeg over med glans. Jeg har forresten bestilt ny frisørtime hos Carina om noen uker, ettersom hårfargen har sluppet så mye farge, bestemte vi oss for å gå løs på den igjen. Jeg vil jo ikke gi henne for mye hodebry, men jeg er så vinglete når det gjelder hårfargen min om dagen. Når jeg først har tatt steget, hvorfor ikke bare fullføre? Men på en annen side, tenk om jeg hater det? Jeg har i hvert fall samlet en del inspirasjon til mørkere hårmanker. Elsker håret til Jessica Biel! Og til Rosie Huntington-Whiteley. Men så er de jo så utenomjordiske vakre begge to, så de kler absolutt alt!

Noen av disse er helt klart for mørke for meg, men likevel SÅ fine! Tror min favoritt er den til Whitney Port pluss den nederst til venstre høyre. . Hva synes du?

Nå må jeg hive meg rundt, Oslo står snart for tur. Vi sees kanskje i teltet til Ark klokken 15?

101 kommentarer

 1. Jeg tror du kommer til å kle enda mørkere hår, jeg:-) og hvem sier det er feil å prøve?:D jeg synes du er tøff jeg;)
  Jeg synes helt klart Withney Ports manke er helt utrolig, men det er du som skal velge!

  Kos deg på bokmessem, jeg skulle gjerne vært der!

 2. Jeg tror du kommer til å bli fornøyd uansett hva det blir til, så lenge du ikke gjør det for mørkt. Lykke til på bokmessen! 🙂

 3. Hellooo
  Jeg skal løpe 12 km i dag ! Det klarer jeg vettu. Synes forresten hårfargen din er veldig fin akkurat slik den er nå. Ha enstrålende dag.

  1. Fotballfrue

   Flinka 😀

 4. Christina Damayanti

  Er sikker på at du kommer til å bli nydelig med brunt hår! Personlig synes jeg det er mye penere med enten blondt, eller brunt hår – de i midten blir så .. kjedelig?
  Uansett, Jessica Biel og Rosie er ikke de eneste utenomjordisk pene her, for du er virkelig en av de, Caroline! 😀

 5. Hårfarve ja, ikke bare bare det der. Har selv akkurat farvet håret, og mitt hår suger også til seg farve og slipper det igjen i løpet av 2-3 uker. Så uansett hvor lys farve jeg bruker, sist nå golden light brown, så ser det mørke mørke brunt ut i begynnelsen.

  Jeg er jo brunhåret, og har nok fått mine små grå der oppi dessverre 😉 Derfor vil jeg nå gjerne ha håret litt lysere for at ikke etterveksten skal bli for synlig. Dette må jo være en tanke i forhold til deg og dere som ikke er så platinablond, og som da etterveksten ses så godt på. At du går mot litt mørkere blond. Synes farven du hadde sist var veldig fin i begynnelsen, og det er jo positivt når man slipper å se det mørke håret som kommer ut under så godt. Ikke av det vakreste man ser når superblonde har DEN etterveksten 😉

  Sola blir jo svakere nå, så ikke så mye bleking fremover av den. Så kanskje du kunne prøvd den forrige farven på nytt? Ellers er jeg helt enig i den at den nederst til venstre absolutt var min favoritt i forhold til deg 🙂

  Ha en finfin søndag, her oppe i nord skinner solen i dag 🙂

  Desirée <3

 6. Please, don’t do this!! U look so beautiful now… In dark you look sad… Kisses from Poland, we love you here xoxo

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie! Everybody’s got to change now and then 😉

   Hugs 🙂

 7. Kristine

  Du er vakker, du óg!:)

 8. Jeg tror du hadde blitt stunning(!!) med mye mørkere hår! Om du mot formodning ikke skulle like det går det faktisk ann og få det lyst igjen :)) Take a risk! Tipper du ikke hadde angra et sekund 🙂

 9. Jeg er sikker på at du hadde kledd en lys brun nyanse, det hadde vært fantastisk til de lyseblå øynene dine. Men fargen til Rosie Huntington-Whiteley er også nydelig. Veldig naturlig mørkeblond. Blir spennende å se hva du velger!

 10. Whitney Port sitt hår er perfeksjon!

 11. Gå for den til Whitney Port.Jeg ser nå at det er den nyansen du kler best.Man må liksom finne ut hva som gir Deg mest,selv om en hårfarge kan se veldig bra ut på noen andre.Vet du fikk mye skryt av at du farget det mørkere,men jeg er ikke enig i at det var bedre altså.Og jeg er en veldig ærlig sjel som bare vil ditt beste 🙂

 12. Fargen til Whitney Port er veldig fin!

 13. nei serioøst, gå blond igjen : : : du kler å være litt mørkere, men du kledde lyst mye bedre.

  1. christina

   dette er jeg uenig i. hun kler begge deler, men jeg synes at hun kledde det mørke mye bedre. hun ser mer sofistikert ut og får en enda finere glød enn tidligere. for meg var det blonde sånn typisk hollywoodfrue-blond. og dette skriver jeg ikke for å fornærme deg Caroline – du kledde det blonde altså, men liker bare det mørke bedre 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg blir ikke fornærmet, skjønner hva du mener 🙂

    – C

 14. Personlig ville jeg hatt Jessica Biel sin farge, men det er fordi jeg er nesten lik i fargen som henne. Tror nok du hadde blitt fin slik som Rosie på nummer 2 eller 3.

 15. Som om ikke du er utenomjordisk vakker og kler alt? Hihi

 16. Dwightinha

  Personlig synes jeg den nye fargen din er mye mer «interessant», dessuten er den jo helt i tråd med trenden nå. Den løfter til og med uttrykket i antrekkene dine. Men hår er viktig å trives med, så der synes jeg du kun skal lytte til deg selv. Lykke til.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 17. Definitivt Whitney Port!:) Knallfin hårfarge:)

 18. Rosie har helt nydelig hår, elsker det! <3

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det! Men så er hun helt fantastisk nydelig også, da :O

 19. Hei Caroline.

  Synes helt klart hårfargen nederst til høyre var den fineste,og den hadde du nok kledd godt 🙂 Bare en liten mening sånn på formiddagen.
  God tur til Oslo,der skinner solen;)

 20. Syns du kan ha det sånn som nå jeg 🙂 Det er kjempefint, selv om de over her også er fine da 🙂

 21. Josefine

  Synes absoulutt du bør ta steget og fullføre det mørkere! Det er jo såååå fint med brunt hår!! 😀

 22. Hey, du er utenomjordisk vakker selv du ;D

  1. Fotballfrue

   :O Takk!!

 23. jeg synes de to første av Jessica Biel og det av Whitney Port var finest 🙂

 24. Benedikte

  Jeg synes fargen til hun til venstre på rad 2 nedenfra. Hun hadde så fine striper i håret.

 25. Benedikte

  Det var visst bare tre rader, så jeg nå…..hihi….Så da mente jeg altså hun i midten, men til venstre:-)

 26. Men Caroline, du er nå ganske utenomjordiske vakker selv. Tror du ville kledd noe ala Whitney-håret veldig godt. Lykke til i dag! Har alt for mye å gjøre til å ta turen, selv om jeg gjerne skulle hatt min bok signert. Får heller bruke en av oppskriftene fra den til middag 😉

  1. Fotballfrue

   Flinke, skjønne Kamilla! Tusen takk <3 Og good tur 😀 Følger med deg!

   Klemmer i fleng 🙂

   1. Du er så god <3

 27. Annicken

  Du kler skikkelig godt den nye hårfargen din! Av disse frisyrene så tror jeg du ville kledd en blanding av den første og den siste! 🙂

 28. Forandring fryder, og helt ærlig tror jeg du kommer til å kle hvilken som helst farge! Du er utrolig vakker med det blonde håret dit, men det er jo alltid artig å prøve noe nytt:) Så jeg sier: DO IT!

 29. Syns absolutt at du skal ta steget og bli litt mørkere igjen, for det kledde du virkelig! Du så helt fantastisk ut med en litt mørkere manke:)

 30. Litt utenom tema, men har hvertfall med hår å gjøre. Hvor lenge holder extentions? Vurderer å få meg, men vil ikke betale i dyre dommer for noe som ikke varer så veldig lenge…

  1. Fotballfrue

   Steller du pent med det, kan du ha samme hår 6 mnd. 🙂 Men det må nok flyttes opp etter ca. 3 🙂

   – C

   1. Lillemy

    Jeg synes faktisk at det kan holde lenger enn 6 mnd også. Men jeg har hatt extentions i maange år og annen hver gang jeg tar av å på kjøper jeg som regel en ny pakke( håret blir jo tynnere etterhvert) da bytter man ut litt jevnt i stedet for å få den kjempe utgiften igjen:)

 31. Tror det hadde vært kult om du hadde det som Whitney Port! Litt mørkere innmed hodet, og en del striper utover.

 32. Hei!
  Elsker bloggen din 🙂
  Og lurer på en ting – Hvor får du kjøpt Photo Finish Color Correcting Foundation Primer, Smashbox den grønne?? Finner den ingen steder og trenger den!!:)

  1. Fotballfrue

   Hmm. Det vet jeg ikke :/ Selger ikke coverbrands den lenger?

   – C

 33. Du har ju jättefint hår nu!! 🙂

 34. Elsker alle hårfrisyrene..

 35. Du blir nok fin uansett.

 36. Michelle

  Jessica Biel sitt hår er nydelig!! Go for it Caroline, du vil kle det 😉

 37. Synes bildet av Jessica Biel helt til høyre viser en farge du burde prøve! Tror du hadde blitt kanonfin med en mørkere farge enn sist 🙂

 38. Du er jo alltid fin på håret, men tror du hadde kledd kjempegodt samme sveisen som Whitney Port!! 😀

 39. Du ville ha kledd Whitney sin hårfarge.

 40. Oi! Dette blir spennende! Håret til Jessica Biel tror jeg blir for mørkt, men de andre hårfargene blir nok fint! 🙂

 41. Virkelig gode billeder,
  de tre første billeder er klart de bedste, det ser rigtig godt ud til hende..

  / Stephanie

  https://www.FashionBySterup.blogspot.dk

 42. så mange fine hårfarger! Mener du kler mørkere farge enn du har nå, som nederste i midten kanskje:D ikke en mellom ting,det kan fort bli matt og…ingenting:P hehe.. Du blir nok fin uansett! Du er den peneste personen jeg vet om!
  Spennende og se hva det blir til 🙂 LYKKE TIL!!

  1. Fotballfrue

   Nei, uff. Jeg blir helt flau, jeg! Tusen takk :))

   Klem 🙂

   1. Neida, ta det til deg! du er et godt forbilde for mange:)
    <3
    Du kan finne inspirasjon til farger, frisyrer og trender på bloggen min:)

   2. Fotballfrue

    <3

 43. tror egentlig du kommer til å kle alt, for du er så sykt pen!!!

  1. Fotballfrue

   Du er så snill <3

 44. Hvorfor ikke prøve å farge håret brunt som Jessica Biel? Tror du hadde kledd det kjempegodt! Dessuten er det jo bare et hår, og gøy med litt forandring!

 45. kan du legge ut en video av walk in closetet ditt? 🙂 og skrive hvor de tingene er fra (møbler).
  Har så lyst på ett men vet ikke hvordan jeg skal ha det tips?

 46. Whitney Port sin farge trur jeg du ville passet veldig godt. Trur det hadde passet det meste. Uten om kansje helt svart 😛 Syns og det fysta bilde hva en fin farge.

 47. Hvem er på bildet i midten til høyre? Kjempefin farge 🙂

  1. Fotballfrue

   Whitney Port 🙂

   – C

 48. Hei 🙂
  Blitt veldig inspirert av livsstilen du lever. Så jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg eller svare meg på mail om hva selve livsstilen går ut på.
  * Forklare litt generell fakta
  * Hva som er bra
  * Hvilke matvarer
  * Tilskudd av vitaminer osv
  * hvordan det funker på deg å din kropp

  1. Fotballfrue

   Tenker å ha spm. runde snart, spør gjerne igjen da 😀

   Klem!

 49. Du inspirerer stadig! 🙂

 50. Den er nydelig! Den er en av mine favoritter fra barndommen : ) Visste ikke at dere hadde den sangen i kirka, godt valg ; )

  Vi har hatt ei kjempe helg, godt å ha lille gull hjem sammen med oss. Han har jo startet i bhg. så det er litt uvant å ikke ha han rundt seg hele tiden. Kan vel sammenlignes med hundene, dere savner de vel ekstra mye når dere er borte? : ) Håper dere også har hatt ei fantastisk helg? : )

  Nå er det match her på tv’n. Heia RBK!!! : )

  Stor klem, Natalie <3

 51. Du kler veldig godt mørkere hår, og siden håret ditt fort slipper mye farge syntes jeg du burde gå for enda mørkere denne gangen. Bilde av Jessica Biel til høyre hadde vært rå lekkert på deg 🙂 Om du ikke liker det kan du jo alltids angre deg og farge det tilbake 🙂 Håper du har en deilig søndag!

 52. Vakre er de, men vet du hva.. syns faktisk du er enda vakrere jeg!! 🙂 Likte og frisøren nederst til høyre eller var det venstre, hehe! Ha en fin kveld!! 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme* Du er altfor snill!

   Klem 🙂

 53. Du er veldig fin med naturlige hårfrisyrer som dette, Caroline! Thumbs up! 🙂

 54. Uten sammenheng med innlegget forøvrig – må si jeg er imponert over at du orker å svare på mye av det du får her inne, og helt paff over hva mange faktisk får seg til å skrive! Livet er da ikke sort-hvitt, og alt er ikke alltid helt bokstavelig!

  Håper du har hatt en fin helg og ha en fin uke som kommer!

  1. Fotballfrue

   <3 Takk det samme :)

 55. smurfeline

  Hvor er anntrekket fra med den blomstrette buksa rett under?=) og genseren? har du kunnet postet antrekk om høst tøy?=)

 56. Hei Caroline!
  Håper helgen har vært bra 😉 Min hårfarge favvo er jessica biel sin (den øverst til høyre). Men alt kler den smukke! 😉
  Lykke til!
  J

 57. Du burde satse på nummer 2 av jessica biel. Den ville kledd deg så absolutt! 🙂

 58. Trine Lise

  Du er utenomjordisk vakker du og! Er veldig sikker på at du kommer til å kle fargen uansett hva du velger! Lykke til! 🙂

  1. Fotballfrue

   Duuu, det er jeg ikke! Du er altfor snill! <3

 59. Jessica Biel helt til høyre… den hadde du kledd!!!
  Oooooverbevisst! 🙂

  1. Fotballfrue

   Er ikke den litt for mørk da? Redd jeg kommer til å forsvinne :/

   – C

   1. malene

    Veldig med Tebeje sin kommentar her 😉 Du har et veldig pent ansikt! Kommer til å kle det kjempe godt 🙂

   2. Tebeje

    Nei, det synes jeg absolutt ikke… tror den har helt motsatt effekt av det du er redd for 🙂
    ansiktet kommer bedre frem.. en tydeligere innramming! 🙂

   3. Enig, og det er så vakkert med brunt hår og blå øyne!

 60. Caroline

  Kjør på! Alt kler den smukke, og det er du:)
  Angrer du, er det bare å ta en ny tur til frisøren;)

  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Takk, fine du! 🙂

   Klem!

 61. Jeg har hørt man best kler den fargen man hadde da man var liten. Så kanskje så nærme den som mulig? 🙂 Syns det første bildet av Whitney Port viser en veldig fin farge, mørk, men ikke på grensen til mørkebrunt/svart. 🙂

  På det andre bilde av Rosie Huntington-Whiteley syns jeg håret hennes ser fryktelig fett ut.

  1. Fotballfrue

   Da jeg var liten var jeg veldig lys, faktisk :p Mørkere ble jeg rundt 2.klasse, og i 7.ende var jeg plutselig mørk blond, litt mørkere enn nå, men fortsatt med lyst spill 🙂

   – C

   1. Høres litt ut som min «historie», ble født mørk, ble kjempe blond og nå har jeg blitt naturlig mørk igjen. I følge «tipset» skal man ta utgangspunkt fra da man gikk i barnehagen/første skoleår 🙂

   2. Fotballfrue

    Hmmm. Da burde jeg vel bli en blanding av blond og litt mørkere? Hmmm :O 🙂

    – C

 62. Du bør ta whitney sin, tror du hadde passet perfekt til den.

 63. Syntes den i midten til venstre med stripene. Da blir det litt brunt men ikke for mørkt om du er redd for det, så kan du heller ta mer brunt i etterhvert hvis du liker det brune når du har vendt deg litt til det. Fint med fargespill i håret syntes jeg 🙂

 64. Midten øverst absolutt finast!!! 😀 Prøv med mørkt, Caroline! Det er jo høst 🙂 🙂

 65. Hei, synes det er supert at du er så bevisst på å velge dyrevennlige produkter! Så derfor er jeg nysgjerrig på hvilken hårfarge du bruker, siden de fleste er testet på dyr?

  1. Fotballfrue

   Paul mitchell har en egen fargeserie som ikke tester på dyr, som de bruker hos Hendrix.

   – C

   1. Er det sant? :O ÅÅÅ, takk for tipset, Caroline! Da skal jeg bestille time hos Hendrix ved neste frisørbesøk! Har ikke villet gjøre noe med håret mitt pga, dyretestede fargemidler. Så igjen TAKK! Og jeg tror forresten at du vil kle ALT. Du har en indre glød som vil skinne igjennom uansett hvilken hårfarge du velger. Du er vanvittig nydelig! God mandag <3

   2. Fotballfrue

    Ja, det vil jeg påstå 🙂 Men sjekk med de likevel, om du for eks. ringer 🙂

    – C

   3. Det skal jeg gjøre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *