God (hvit) lørdag

Har hatt en så utrolig deilig og avslappende dag, kan jo ikke akkurat klage når man endelig får koblet helt av i eget hjem. Etter morgentreningen ble det en tur med hundene, så laget jeg syltetøy av plommer som vi fikk av snille naboer i går. De har tidenes største plommetre i hagen, og vi får plukke så mye vi vil! Hvor koselig er ikke det? Nå har jeg tenkt til å sitte ute med resten av den søte boken jeg startet på her om dagen: Rosa Elefanter. Veldig lett lesing mellom slagene.

Vi har bestemt oss for en hvit helg, så i kveld bytter vi ut lørdagsvinen med hjemmelaget sitronlimonade. Fikk denne servert på lanseringen av steviaboken på onsdag, og den er SÅ god!

Karaffelen finnes her, for de som lurer. 

Apropo Steviabok, jeg har kåret vinnerne, og de heldige er: Katrine & Greta! Dere har fått mail fra meg 🙂

God helg!

66 kommentarer

 1. Sånn limonade har jeg og laget i dag! ELSKER

  1. Fotballfrue

   <3

 2. Iih, kan du legge ut oppskrift på den limonaden? 😀

 3. Hvor er klærne fra? Veldig fint antrekk!:)
  God lørdagskveld!

 4. Kan du vær så snill dele oppskriften på limonaden, og gjerne lage en videoblogg hvor du viser hvirdan du lager slik flette? 🙂

  1. Fotballfrue

   Søk på fish tail braid så har jeg delt en video 🙂

   – C

 5. Kan du tipse om et godt lavkarbobrød? Kanskje har du en oppskrift du kan dele.
  Ønsker deg en strålende helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Søk på lunsjbrød i søkefeltet, så kommer en oppskrift fra boken min 🙂

   – C

 6. Du er så flink! Utrolig hva du får til i løpet av en dag!:-)

 7. Hei, så fine bilder:) Jeg oppdaget bloggen din i sommer, og blir så utrolig inspirert av deg! Så jeg trener og lager nydelig mat fra boken din:) Men det jeg egentlig skulle spørre om, hvor kommer den fine blomstrete buksa di fra?

 8. vilken härlig kanna! 🙂 undrar varifrån du har köpt den?

  Kram!

 9. Hvor er buksen fra? den var fin!

 10. Kan du legge ut oppskriften? Såg veldig godt ut!!!

 11. Plommer er veldig godt! Heldig du er, så kan plukke så mye du vil! 🙂

 12. Kan du dele oppskriften på den limonaden? Det fristet veldig! 🙂 fortsatt fin helg!

 13. Å, så søtt antrekk! Og kjempefin karaffel til limonaden 🙂 Så rett og slett nydelig ut.

 14. Elsker antrekket!
  Ha en fin lørdagskveld 🙂

 15. For et fantastisk rolig antrekk du har her. Elsker håret og sløyfa også 🙂

 16. Så utrolig fine bilder, å så fin sløyfe i håret. Digger buksa di! ha en fin kveld videre! 😀

 17. Ann Magritt

  Hei ! Den hjemmelagde limonade drikken så veldig god ut. Vil du og har du tid til å legge ut oppskrift ? 🙂

 18. Hej! Tycker du har en fin och underhållande blogg och uppskattade verkligen inlägget om djurförsök. Det jag undrar dock är varför du äter kött och använder väskor/skor/kläder av skinn och läder? Hur ser du på det personligen att det är olika? Jag själv ser ingen skillnad på att mörda djur för att testa produkter på dem, för att äta den eller bära dem som mode. Det är alltid intressant att höra andras åsikter och undrar hur du ser på det? 🙂 Ha det bra!

  1. Det er stor forskjell mellom å drepe dyr på en human måte for å få mat, og det å pine og drepe dem for å teste produkter (som godt kan bli testet på andre måter). Det samme gjelder pels – det blir prinsipielt å ikke drepe dyr for å gå med dem, men for min del er det greit å bruke pels/skinn så lenge det er fra dyr man spiser, f.eks. kanin, elg, ku osv.

   En annen ting blir hvordan de behandler dyrene i produksjonsdyrnæringen…

 19. Caroline, jeg har fulgt bloggen din helt siden du startet. Og har aldri kommentert før nå, men akkurat nå er jeg på fylla, så derfor måå jeg bare kommentere. Du er heeelt fantastisk Caroline! Jeg elsker bloggen din. Du ER et forbilde! jeg trener hver dag, og er kjemeflink til å trene, men når motivasjonen er litt lav, så går jeg bare inn på bloggen din, og poff!!!! så får jeg treningsmotivasjon og livsglede ! du er så goooood!!!
  Ha en fantastisk fin helg!

  1. Fotballfrue

   Hahahaha 😀 I think I love you!

 20. Fint anntrekk! Hvor har du kjøpt thightsen og overdelen din fra? <3

  1. Fotballfrue

   Det er en bukse, bruker den snart i et antrekksinnlegg 🙂

   – C

 21. Hej,har du receptet på den sitronlimonade:)))

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg dele 🙂

   – C

 22. Hvor er genseren fra? Kjempe fin:)

  1. Fotballfrue

   Skal style den litt annerledes, så kommer den snart som antrekk 🙂 Den er fra worn pretty 🙂

   – C

 23. Vet du Carolige, jeg har lest bloggen din en liten stund nå, og i dag kunne jeg bare ikke la være å kommentere, for dette innlegget var helt herlig! Jeg koser meg med bloggen din, og finner mye inspirasjon i deg. Du er en vakker jente, du inspirerer, du skriver bra, og du får til ting. Jeg er mektig imponert. Jeg håper du har en kjempefin helg 🙂 Klem fra Elise

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, Elise <3

   Klemmer!

 24. Så fin en karaffel du har, hvis det er det det heter..? Hvor er den fra? 🙂
  Flere av bøkene fra samme forfatter (potensgiverne, rapsgubbene, sirile gentlemenn) er gode og lettleste 🙂

  God lørdag til dere 😀

 25. Hvor er buksen din fra?:)

 26. Apropo lettlest. Har du lest boka til Linnea? Leste ut min på 3 timer, anbefales!

  1. Fotballfrue

   Jeg har dessverre ikke fått tak i den ennå, men skal sjekke status på den i Oslo i morgen! Gleder meg til å lese den.

   – C

 27. Når du er hjemme hele dagen, hvorfor orker du å bruke tid på å fikse deg (sminke, hår) ? 🙂
  Selv liker jeg å la både håret og huden puste og hvile i helgene

  1. Fotballfrue

   Det er ikke alltid jeg fikser meg, har bare dusjet og flettet håret i dag :p Og kledd på meg. .

   – C

 28. Du er så utrolig vakker, helt seriøst 🙂 håper lørdagen din var fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Snill du er! Jeg har det helt topp, deler en flaske vin med mannen. . der røk den hvite helgen :p

   Håper din er fin også 🙂

   Klem 🙂

 29. Hei, jeg pleier ikke å kommentere jeg heller, men du må bare få vite hvor utrolig mye jeg setter pris på blogginnleggene dine <3 det er helt vidunderlig midt i eksamenslesing og travle dager. Håper du aldri slutter <3 Du er så flink 🙂

 30. Skulle ikke dere slutte å drikke? 😮

  1. Fotballfrue

   Nei, vi skulle ha en helg uten vin, men det ble noen glass til maten likevel 🙂 Å drikke høres så voldsomt ut, vi var jo ikke på fest eller på byen, og vi drakk oss ikke fulle. Det hører med til sjeldenhetene.

   – C

 31. Hei Søte Caroline. Jeg har noe viktig å be deg om. Om du har mulighet og ønsker å hjelpe folket i Syria. Lagg deg et konto på denne siden for å samle inn penger. Du har alltid vært god til å hjelpe til. Gjør dette her også er du snil!

  https://www.minaksjon.rodekors.no/syria.aspx

  Takk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk :))

   – C

 32. How come you decided to drink wine, when you were going for a «white w,e»?! 😉 I love your blog, even though you dont write english. So many pretty pics 😀 Have you considred writing english? 🙂 Xx

  1. Fotballfrue

   Haha, don’t ask. It’s my candy 😀

   Hugs!

 33. Hei Caroline

  Gratulerer med flott kokebok! Jeg har skrevet en omtale av den på min bokblogg http://www.birgittesbok.com.
  Jeg ble inspirert til å lage mange av rettene dine. Du skriver godt og har tatt nydelige bilder. Ha en riktig god søndag i det fine været!

 34. Kokeboken din er fantastisk – jeg har anbefalt den på min bokblogg !

  https://birgittesbok.com/2012/09/16/caroline-berg-eriksen-fotballfrues-dagbok/

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Birgitte 😀 Tusen takk!

   Klem!

 35. Kunne du svart på ca hvor mange lesere du har daglig?:)

  1. Fotballfrue

   Det kan du se på blogglisten.no 🙂 Men jeg har fra 65.000-90.000 unike 🙂

   – C

 36. Elisabeth

  Ååå, ønsker meg oppskriften på den limonaden! 🙂 Elsker limonade!

 37. Hei! Jeg virkelig elsker bloggen din, og lurte på om du kunne lage et innlegg om noen strikkegensere eller sånne deilige tykke gensere nå som det bgynner å bli kaldere 😀 Syntes alle er så fine. Elsker den du har på deg her! hvor er den fra? hvis du lager innlegg ta gjerne med deg denne! klem

 38. lovely!!

  TheChicolat

 39. Hvem drikker ikke litt vin i helgen??? Skaal! Jeg gleder meg til aa lese bloggen din hver morgen 🙂

  xxoo, Hege

 40. Det er deilig å ha en alkoholfri dag i blant også 🙂

 41. Hei! Hvor er de søte ballerinaene fra? Lett etter sånne kjempe lenge:( Plis svar!!
  Kjempe bra blogg forrestenv:-)

  1. Fotballfrue

   Zara 😀

   – C

 42. Hei 🙂

  Hvor er genseren din fra? 🙂

 43. Du er så skjønn Caroline! Såå fin med sløyfa i håret!

 44. elsker fletten din!!

 45. Alexandra N

  Håper du poster oppskriften på limonaden som et inlegg så jeg kan finne den lett! Det så helt fantastisk ut! <3

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre 😀

   – C

 46. Hei:)
  Hvor er den super fine buksen din fra?
  Inspirerende blogg,stå på;)
  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *