Tips til kalde høstkvelder: Pajama party

Et av favorittpunktene mine når det kommer til høst, er dette med å investere i gode pysjamasbukser. Jeg elsker å ha noe lunt og fint å krype inn i når kvelden kommer snikende på, og noe tilsvarende å hoppe inn i altfor kjølige morgener. Mange lurte på hvor pysjbuksen min i forrige innlegg var fra, så jeg skjønner vi er flere som liker slike 🙂

Under har jeg samlet et knippe kjempefine pyjamasbukser og shortser. Om kvelden foretrekker jeg faktisk pyjamas-shortser med gode tøfler fremfor bukser, ettersom vi ofte fyrer i peisen, så jeg har tatt med noen slike også. Håper du finner din favoritt!

1. H&M 2. Espirit 3. JSFN 4. Espirit 5. H&M (lik den jeg hadde i går) 6. Espirit 

Tips til overdeler er for eksempel en oversized t-skjorte, en god strikket genser og enkle singletter. Tøfler er et must! Og en kopp te. Eller kakao 😀

Bildet øverst er lenket / Ellos-lenkene er annonselenker 

37 kommentarer

 1. Kjempefint innlegg! VS har også mange fine for tiden, så lurer på om jeg skal investere i en slik en 😉 Jeg har et spørsmål: kunne du ha lagd et innlegg om tips til fine vinterkåper? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg veet! Bestilte meg en kimono nettopp :p

   Har også bestilt meg to fantastisk fine vinterkåper hos Zara 😀 Venter på de i posten.

   – C

 2. Hei Caroline. Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med. Jeg har vært medlem på Sats i mange år, men grunnet flytting og ny jobb har trening blitt stadig vanskeligere å innpasse i hverdagen. Jeg vurderer derfor å investere i en tredemølle. Vil du si at det var verdt det? Og anbefaler du den du har, evt noen andre?

  Vil også takke deg. Du vet det ikke selv, men gjennom bloggen din har du hjulpet meg gjennom et vanskelig år. Du er alltid positiv, og bloggen din har fungert som et stabilt lyspunkt i tidvis grå dager! Den har rett og slett vært et lite pustehull! Så <3 til deg!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk for utrolig fine ord, søte deg! De varmer <3

   Og JA! Jeg anbefaler å kjøpe mølle, det er verdt hver krone 😀 Jeg har en fra sportsmaster https://sportsmaster.no/Kondisjon/Tredemolle/T70.aspx, den er helt fantastisk, og grei i pris også 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Den kan jeg og anbefale på det varmeste, har den selv. Tok bare noen dager fra jeg bestilte og til den ble levert på døren (bor ca 50mil unna Oslo), så kjempebra service fra Sportsmaster!

    Trener faktisk mere nå enn før. Mye lettere å hoppe fra pysj til treningstøy om morgenen og ta ei økt enn å kle på seg, sette seg i bilen og kjøre til et treningsenter. Dessuten kan man trene i det man vil:-D

    Ha ei super helg Caroline!!! Og sender en nuskekos til vofsene, de er så skjønne:-) Har en Berner Sennen selv, en smuuuule større enn deres hunder, men verdens beste kosebamse:-)

 3. ååh! Det er så herlig!!! :-))
  Det heter Pyjama forresten! 😉

   1. Mariell

    Visstnok så er Pajama mer foretrukket i USA, mens Pyjama er mer foretrukket i de resterende engelskspråklige land. For oss andre vil jeg tro det er valgfritt;)

 4. Åh, elsker alle pyjamas buksene! 😀

 5. Jeg har vært avhengig av pysjbukser siden jeg gikk på barneskolen (fyller 24 på tirsdag) og kan aldri få nok!!! Jeg spør alltid om å få det til jul og bursdag 🙂 Finfint innlegg! Og god helg ønskes alle og enhver…

 6. Åååh dette innlegget var god timing! Pajama buksen min gikk nettopp i stykker 🙁 Satte meg på huk for å plukke opp noe, og da spjæret den over kneet… 🙁 Men så var den fryktelig gammel også 😛
  Takk for tips og linker, nå slipper jeg jo å lete rundt etter ny 😀 Elsket nr 3, den skal klikkes hjem med en gang!
  😀

 7. Åh, det beste jeg vet om vinteren er gode flanellpysjamaser. Så utrolig deilig 😀

 8. Så flott innlegg!! Deilig med slike kosebukser <3
  Håper du får en fin helg 😀

 9. Kathrina

  Hei! Jeg lurte bare på hva du drev med før, og da du møtte Lasse? Og hvor bodde du i Oslo før deres tid sammen? Bodde du alene eller i kollektiv?
  Setter stor pris på svar! Digger deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bodde i Oslo alene, var den eneste i venninnegjengen som flyttet dit, men jeg hadde heldigvis mange venner der likevel 🙂 Så fikk jeg Hugo. Hadde egen leilighet, en bitteliten en 🙂

   – C

 10. Michelle

  Herlig! Bor i pysjen hele kalde mnd 😀

 11. Hjertelig takk for nok en gang supert tips ! Har nå kjøpt meg en deilig rosa pysj fra Ellos (ikke shorts). Intet kan måle seg med en god pysj, ullsokker, sjokolade og kakao i sengen foran (f)latskjermen på veggen om høsten 🙂 Ha en nydelig helg, nydelige Caroline ! Klem, J.

  1. Fotballfrue

   Høres ikke vondt ut <3 Gleder meg allerede til i morgen tidlig 😀

   Klem 🙂

 12. hvor er de søde bamserne (;
  hehe – virkelig sødt indlæg.

  / Stephanie

  http://www.FashionBySterup.blogspot.dk

 13. Deilig med litt kosetøy nå som kulda kommer snikende 🙂

  Har nettopp laget iskremen din, og den var nydelig! Serverte den med syltetøyet ditt av bringebær og sukrin (varmet det litt i mikroen), og det var utolig godt med noe litt syrlig over isen 🙂 Takk for mange fine oppskrifter!

  God helg<3

  1. Fotballfrue

   Å, nam 😀 Godt å høre at det smakte 🙂

   Klem!

 14. Åh, ja, det er en av de beste følelsene! 🙂 Elsket forresten det første bildet, så søtt 😀

 15. Hei! Har fulgt med på bloggen din en stund nå 🙂

  Jeg har også skikkelig te dilla 🙂

  Kanskje du kan fortelle hvilke typer te du drikker i et innlegg ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det går for det meste i alt fra pukka og chai fra india 😀

   – C

 16. Må pyjamasen være perfekt og? Kan den være stygg? Tenk på hva bilde du formidler til unge jenter som ikke ser forbi det perfekte filteret. Lær jenter å tenke kritisk og formidle dette på bloggen din.

  1. Fotballfrue

   huh? er dette ment som en vanvittig dårlig spøk?

   1. Nora C

    Hahaha, noe av det latterligste jeg har lest!! Caroline skriver jo et innlegg om pysjamaser fordi det er ønsket, dessuten er det vel ikke noen vits å kjøpe seg en stygg bukse, når det finnes så mange lekre der ute. Hva slags problem har du?

 17. Hei=) Hva synes du om loreal? De eier jo mange andre merker og til og med body shop som ikke skal være testet på dyr! Men så eier loreal det!! Vi kan da ikke støtte noen av merkene fra loreal? Det vil jo egentlig si at alle disse merkene på denne linken burde vi ikke kjøpe?

  https://www.loreal.com/_en/_ww/index.aspx?direct1=00003&direct2=00003/00001

 18. Synnøve

  Hei! Det er vel egentlig sånn at pysj er det eneste alternativet til bekledning når man er hjemme. Da er det jo viktig at de er fine !

  Hvis noen her på kommentarfeltet har lyst til å gjøre en god gjerning, så må dere gå inn på https://www.facebook.com/pwc.karriere, dette er facebooksiden til PwC som heter PwC – den gode starten, hvis dere liker den øverste statusen på den facebooksiden donerer PwC 10 kroner per like til NHHAid, (studentforening på NHH) som gir pengene til UNICEF og prosjektet Schools for Africa. NHHAid har donert penger til Malawi i flere år for at barn og unge skal få mulighet til å få grunnskoleutdanning (kun 26% som får det i dag). PwC gir oss maks 50 000 kroner, men vi mangler over 1000 likes for å få til dette, og dette avsluttes i morgen! Så vær så snill og lik 🙂 Vi håper nemlig å nå 1 million under aksjonsuken i år!

  Da gir du penger til en kjempegodsak, og det eneste du gjør er å være på facebook!

 19. Åh, så deilig 😀 Jeg har en hel drøss pyjamaser, elsker å kose meg i en god pyjamas om kvelden 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 20. Fast rutine for meg etter en lang dag og jeg endelig kommer hjem, er å finne fram pysjamasbuksa/nattbuksa. Sååå deilig 🙂 Forresten, så lagde jeg en lasagne i går, oppskrift hentet fra bloggen din. Det er første gangen jeg har hentet oppskrift herifra, og det var kjempegodt! Samboeren og svigersøster likte det også 🙂 Den skal jeg lage flere ganger. Du er dyktig, kjære Fotballfrue 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre! Og den er enda bedre dagen derpå 😉

   Klem 🙂

 21. De så veldig deilige ut 🙂
  Kanskje du kan komme med noen tips om hvor vi kan få kjøpt noen fine strikkegensre?

 22. Christine

  I’ m in love with your blog!
  I wish I’ d understand, what you’ re writing, tho

  Best wishes, Christine xo

  :))

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie! Have you tried google translate?

   Hugs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *