5 favoritter fra Glo + nyheter fra Ole Henriksen

Nå har Coverbrands 20 prosent rabatt på alle GloMinerals-produkter i hele nettbutikken, så jeg tenkte tipse dere om mine favoritter:

♥ Blotting paper: Genialt for deg som har lett for å bli litt blank i huden utover dagen. Inneholder 100 papirark som du river av og tørker deg i ansiktet med. Absorberer umiddelbart alt som heter smuss og olje.

♥ Glo minerals concealer – under eye og camouflage: Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tipset om disse nå, men det er ikke få! Har sverget til disse concealerne siden jeg startet å teste sminke før jeg skulle gifte meg i 2010, så disse har jeg vært trofast mot lenge . . and I still am. Ingen over, ingen ved siden. Disse er så bra! Jeg bruker under eye i fargen natural, og camouflage i samme farge. Under eye skal ikke brukes på kviser eller urenheter, da den er ment for å gi næring og fukt til området under øyet. Samtidig skal ikke camouflage brukes under øyet, da den er ment for å bla. tørke ut kviser.

♥ Correction camouflage kit: Dette har jeg nylig startet å bruke, og er kjempefornøyd! Som dere ser, er det den lilla det går mest i her. Den er kjempefin under øynene mine, og jeg bruker den noen ganger før jeg påfører under eye concealer. De andre fargene er kjempefine for å for eks. dekke arr (grønn) og blåmerker eller rød utslett i huden (gul). Beskrivelser på bruksområder følger med.

Glo Moist Hydratng Mist: Lifesaver! Fantastisk å ha i vesken under lange dager, og også i håndbagasjen på flyturen. Både jeg og storesøster er hektet, og sprayet som noen gale under hele Cannes-oppholdet. Haha 😀 Dufter kjempegodt i tillegg til å gi næring og pleie til huden. Frisker opp makeupen i løpet av dagen, og gjør også at den sitter bedre. Perfekt for deg som sitter mye på kontor og foran dataen, du vil føle deg umidelbart freshere etter bare en spray. Lover!

Blush: Jeg har sverget til fargen papaya fra Glo kjempelenge. Den gir så fin farge, og er den blushen jeg bruker mest. Etter min mening gir den nesten mer farge enn bronsepudder, og kan fint brukes på kinn, i tinning, panne og på haken for å friske opp ansiktsfargen.

Vil også tipse dere om at hudguruen over alle hudguruer har lansert 3 nye produkter denne høsten, og jeg har vært så heldig å få testet alle:

♥ Skin insulator med solfaktor 15, som skal være et must nå som kulden straks setter inn. Dette er en dagkrem som beskytter huden og isolerer mot kulde. Kan brukes av alle.

♥ Truth creme advanced hydration har blitt min nye nattkrem, så bruker jeg african red tea som dagkrem. Kjekt å bytte litt på. Denne strammer opp, utjevner linjer og forebygger tidlig aldring.

♥ Ultimate eye lift roll on: Et fantastisk produkt for huden under øynene! Inneholder kjølende og frisk øyegelé som du masserer inn med hjelp fra kulen på enden av tuben. Inneholder peptider som løfter og strammer opp, og agurkessens som fjerner hevelse. Farvel morratryne!

Jeg har fått lov til å gi leserne mine 15 prosent rabatt på disse 3 produktnyhetene, du  kan bruke koden uqiuf, som varer til den 16.09 🙂

annonse 

56 kommentarer

 1. Så flotte og fristende bilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte 😀

   – C

 2. Hei 🙂 Aller først vil jeg si at du er en fantastisk pen jente, og en unik motivasjonskilde for meg! 🙂
  Har et spørsmål ang Ole Henriksen produkter som jeg håper du kan svare for meg. For tiden bor jeg på Bali, og befinner med derfor mye i solen. Jeg trenger en god ansiktskrem med solfaktor(15), som ikke tørker ut huden min. Vil helst at kremen skal være paraben-fri! 🙂 Håper på svar!

  Ha en strålelende fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hva med denne nyheten? https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/skin-insulator-comforting-creme-spf-15/ Det er jo midt i blinken! Les beskrivelse av den 🙂 Ellers har han også en som heter herbal day cream, som er veldig god å bruke i solen. Også solfaktor 15. Denne bruker jeg selv når jeg er ute og reiser: https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/herbal-day-cream-spf-15/ Ganske fet, så kanskje den er midt i blinken? 🙂

   Ingen av hans produkter inneholder parabener 🙂

   – C

 3. Etter aa ha hort saa mye fra deg om under eye og camuflage concealer fra glo har jeg faktisk gaatt inn og bestilt den naa paa mandag! Gleder meg som en liten unge til den kommer! :)) «krysser fingre for at den oppfyller alle mine drommer» 😛 hehe

  1. håper du blir fornøyd 😀

   – C

   1. Anna (:

    Forteller det saa fort jeg faar provd ut! Btw, bruker du fingre eller kost naar du paaforer dem? 🙂

   2. Fotballfrue

    Kost, bruker den fra glo (surprise ;))

    Klem!

   3. Anna (:

    Takk! :D:D

 4. Marit Kristin

  Heisann! 🙂
  Spurte i «Konkurranse innlegget» men det va kanskje litt dumt 😛
  Men kor får eg kjøpt sånn Stevia? 🙂

  Ellers takk for super inspirasjon hver eneste dag :))

  1. Helsekosten 🙂

   – C

 5. Veldig flotte bilder, det er jeg enig i! Jeg er litt nysgjerrig på blotting papers.. Forsvinner ikke sminken i samme slengen, eller bare det blanke i ansiktet? 🙂

  1. Bare det blanke i ansiktet, det er tørt papir 😉

   – C

 6. Dette har ingenting med posten din å gjøre, men ville bare si TUSEN TAKK for tipset om push-up treningsBH’en fra getinspired! Jeg har akkurat fått de jeg bestilte og de satt som et skudd, og blir nok brukt ikke bare til trening 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy at du liker den! Den er kjempegod 😀

   Klem!

 7. Hvor lenge varer rabatten på Glo Minerals produkter? 🙂

  1. Fotballfrue

   Glosalget varer ut uken 😀

   – C

 8. Gode billeder (;
  rigtig lækre produkter..

  / Stephanie

  http://www.fashionbysterup.blogspot.dk

 9. Er glad i glo minerals. Har du prøvd Mary Kay produktene? Er og mineraler? Men selges gjennom frittstående hudpleie konsulenter.. Jeg vudere å prøve det ser du, å lurer på om du har noen tips?

  1. Fotballfrue

   Jeg var selv konsulent, men sluttet da produktene ga med reaksjon. Tester på dyr gjør de også :/

   – C

   1. Jeg spurte om dette til en konsulent, det med testing på dyr. Hun sa i USA gjør de ikke. Men de jobber med at de skal slutte å gjør det i Kina men de har andre regler der.. Men det er under arbeid.

    Hvilken reaksjon fikk du, og når hva du konsulent. Vudere å bli det selv ser du..

   2. Fotballfrue

    Jeg fikk masse nupper i pannen og på haken. Var konsulent i . . når var det? 2009 🙂 Skrev om det på min gamle blogg bla. 🙂

    – C

   3. Berit Theresa

    Får gå inn er å snike, begynte å lese bloggen din rett etter bryllupet ditt. Noen så viste meg den 🙂 Leste ingen blogger før. Å bare elsker din. Blitt helt hekta 😛

   4. Fotballfrue

    Så utrolig hyggelig 🙂

    Klem!

 10. Når blir vinneren på ovn konkurransen trukket ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvilken sikter du til? Har hatt to 🙂

   – C

   1. Camilla

    Den med den hvite jøtul ovnen 🙂

   2. Fotballfrue

    Må høre med Jøtul ang. det 🙂

    – C

 11. Takk for tips, nydelige du!
  Hvilken foundation bruker du nå? 🙂 Hvis jeg skal bestille meg noe sminke,så tenkte jeg at jeg kunne
  teste en ny foundation også. 🙂
  Ha en super dag!!
  HIlsen Mari

  1. Fotballfrue

   Bruker per nå glo satin liquid foundation, som er kjempegod 😀 Men holder på å teste en ny fra studiomakeup 😀

   Klem!

   1. Tusen takk for raskt svar! 🙂
    Klem igjen 🙂

 12. Dette er jo utelukkende reklame som du får betalt for å skrive om. Fint om du gjør dette tydeligere ved å f. eks. skrive «remklame». Du har mange unge lesere som ikke alltid forstår at noen av dine innlegg er skrevet utelukkende for å markedsføre/reklamere for produkter.

  Resten av bloggen din syns jeg er veldig fin og gjennomført, med mange innspirerende innlegg. 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette innlegget er merket slik det skal, så da må du nok ta en nøyere titt 😉 Jeg merker alltid reklameinnleggene mine med annonse, da dette er pålagt.

   – C

 13. Marthe Cecilie

  Heisann 🙂

  Du skriver at du bruker den lilla, under øynene…. nå må jeg bare spørre, er det lett og deretter dekke den lilla med foundadion, concealer eller pudder etterpå?? Har hatt lyst å teste dette lenge, men har ikke helt forstått hvordan man bruker det… er det et nødvendig step om man har en god concealer ? Eller ? Jeg ser du nettopp har begynt å bruke, og du har den under under eye concealeren din, men strever du med å dekke det lilla ??

  Håper ikke dette spm ble for dumt 🙂 hihi

  Ha en super dag Karoline 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er ikke noe problem 🙂 Du kommer langt med en god concealer, så du trenger ikke nødvendigvis lilla. Vet ikke hvilken jeg foretrekker, liker begge to :/ Så det er vel en smakssak. Dersom du trenger noen av de andre fargenyansene, ville jeg kjøpt camouflage kit, men dersom du kun trenger til under øynene, er under eye å anbefale 🙂

   – C

   1. Marthe Cecilie

    Tusen takk 🙂

 14. er alle ole henriksen produktene til eldre folk :p? syntes det sto anti et eller annet på de fleste av dem.. ønsker meg en skrubb/maske eller noe mot urenheter etc. 🙂 vet du?

  1. Fotballfrue

   Nei, de er for alle 🙂

   – C

 15. Halleluja! Leita etter truth creme i alle nettbutikker for en måned siden, og da fant jeg den ikke noensteder. ENDELIG kan jeg få fin hud igjen. Elsker den kremen! 😀 Takk for tipset!

 16. «også i håndbagasjen på flyturen» det er da ikke lov og ha flytende ting med seg i håndbagasjen på flyeT? har du egentlig noen gang tatt den med i håndbasjen?

  1. Fotballfrue

   Ja, flere ganger 🙂 Selvsagt er det lov, grensen er på 50 ml! 😀

   – C

   1. Nei, den er 100 ml per enhet.

   2. Fotballfrue

    Så bra 🙂 Trodde den var 50 :p

    – C

 17. blander du de to fargene på under eye concealeren? Har veldig lyst på den men jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ha…
  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Du kan bruke enten eller også 🙂 Natural er safe!

   – C

   1. Jeg tok sjansen og bestilte nå, håper den holder det den lover 😉 Klem<3

 18. Christine

  Hvilken farge har du på under eye consealeren? og den andre concealeren?
  Jeg bruker «medium», eller noe på mineralpudderet mitt fra ID om det sier deg noe 🙂
  Har så lyst til å prøve de concealerene 🙂

  1. Fotballfrue

   Natural på begge 🙂 Det er en veldig fin fagre til meg i hvert fall, uansett årstid 🙂

   – C

 19. Hei! Et lite spørsmål, Bruker du african red tea se the difference som dagkrem? Står i beskrivelsen at man skal bruke denne og deretter påføre krem og øyekrem. Hvis det er denne du bruker, påfører du andre kremer også eller bruker du kun denne på dagtid?
  Fantastisk blogg forresten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Mener du feel the difference? For det er en ansiktsmaske 😉 Den bruker jeg et par ganger i uken. Jeg bruker african red tea express the truth https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/express-the-truth-face-creme/ som dagkrem 🙂

   – C

   1. Åja, hehe.. ble jeg litt klokere! 🙂
    Takk for raskt svar! Skal bestille produkter hjem nå og gleder meg masse til å få de! 🙂
    Ha en fin dag videre, skjønne du! 🙂

 20. skal ikke rabattkoden fungere i dag også?

 21. elisabeth

  Hei Karoline:)
  Fått mange gode tips fra bloggen din.
  Men har ein ting, som eg lurer på om du kan hjelpe meg med.
  Det gjelder øyenskygger og kajal. Eg har prøvd MAAnge merker b.l.a studiomakeup sine produkter.
  Men etter en halv time så legger det seg en strek på øyelokket og sminken er ikke så fin under øynene heller.
  Gjelder både kajal og øyenskygger.
  Har prøvd maaange produkter, concealer, primer, kremer som ska hjelpe mot dette.,Men ingenting funker på meg.
  Noen tips??
  Hilsen Elisabeth

 22. Concealer Under Eye og Camouflage Concealer 🙂

 23. Danielle

  Hei! Har selv brukt glo minerals pressed base bare under øyne og på øyelokk for å dempe de mørke ringene jeg har. Ble fristet av dette innlegget ditt til å prøve glo minerals concealer under eye, og ser at det er rabatt på coverbrands.no. Utfordringen blir da å finne riktig fargenyanse, hvordan gjorde du det når du valgte nyanse og bestilte over nett?

  Hilsen Danielle

  1. Fotballfrue

   Tok en sjans 🙂 Natural er veldig fin på meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *